Bewustzijn

Het geheim van gedachtekracht – deel 6 – De snelkoppeling naar meer succes in je leven!

Help door dit met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Door Michel Lejeune van Trancewerk, voor de NineForNews Nieuwsbrief.

In de afgelopen delen heb ik het onder andere gehad over MIN-denken en PLUS-denken, dat iets anders is dan ‘gewoon’ negatief en positief denken. Ook heb ik de vier stadia uitgelegd waarin je je kunt bevinden die bij PLUS-denken horen. Deze stadia zijn Onbewust Onbekwaam, Bewust Onbekwaam, Bewust Bekwaam en Onbewust Bekwaam.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Vandaag krijg je het antwoord op de grote vraag hoe je snel in het vierde stadium ‘Onbewust Bekwaam’ kunt komen waarmee je je de enorme voordelen van PLUS-denken eigen maakt. Ook leg ik vandaag uit hoe je doelmatig gebruik kunt maken van negatief geformuleerde zinnen, het zogenaamde positieve MIN-denken.

Maar eerst: Innerlijke Zelfsabotage

Zoals je inmiddels weet bestaat de taal van het onderbewustzijn uit ‘plaatjes’ of ‘beelden’. Je onderbewustzijn werkt alleen met plaatjes en beelden en daardoor werken ontkenningswoorden als ‘niet’ of ‘geen’, en ook andere woorden zoals ‘minder’ of ‘meer’ meestal niet. Het gaat immers om het innerlijke beeld dat je creëert. Dáár kan het onderbewustzijn iets mee en als het zo’n beeld regelmatig voorgeschoteld krijgt, zal het er alles aan doen om dit beeld in realiteit om te zetten.

Omdat ons taalgebruik redelijk arm is op het gebied van PLUS-denken, leren we vaak automatisch een MIN-denker te worden. Een voorbeeld daarvan is dat je ‘niet meer wilt roken’ of dat je ‘wilt stoppen met roken’, of dat je ‘minder wilt roken’… Bij alledrie deze voorbeelden roepen we het innerlijk onbewuste beeld op van ‘roken’ en dus zal je onderbewustzijn er van alles aan doen om dit beeld in stand te houden óf te realiseren. En dat terwijl je juist wil stoppen of minderen.

 

Zelfsabotage

We ervaren dit effect dan ook vaak alsof er ‘iets’ in ons zit dat ons saboteert. Het zelfsaboterende effect. Dit effect treedt bijna altijd op als we MIN-denken. Als je graag bepaalde dingen in je leven wilt realiseren, ongeacht wat het is, dan is de eerste stap ervoor zorgen dat je onderbewustzijn een bondgenoot wordt die je helpt in plaats van je te saboteren. Dit doe je door ervoor te zorgen altijd en automatisch te PLUS-denken.

Doelmatig gebruik van MIN-denken

Zodra je PLUS-denker bent en je de techniek van het PLUS-denken beheerst, en je dit automatisch toepast in je leven, verandert er ongetwijfeld veel voor je. Je zult merken dat je ‘ineens’ dingen voor elkaar krijgt die eerder nooit lukten en meer. Als je zover bent kun je ook bewust gebruik gaan maken van positief MIN-denken. Je kunt een ontkenning gaan gebruiken, terwijl het onderwerp (en dus het beeld dat het oproept) uiteraard weer door het onderbewustzijn gebruikt wordt. Als je je maar realiseert wat het innerlijke beeld is dat het onderbewustzijn gebruikt.

De snelkoppeling naar meer succes in je leven

Na het lezen van de vorige delen van ‘Gedachtekracht’, weet je nu dat het onderbewustzijn communiceert in de vorm van beelden en innerlijke plaatjes. En als je besloten hebt om een PLUS-denker te worden, dan kan ik mij voorstellen dat je dit graag snel wilt realiseren, zonder maandenlang te moeten oefenen.

SnelkoppelingHet ‘probleem’ is echter dat MIN-denken een hardnekkige gewoonte is, die diep ingesleten zit in ons brein. Dit komt doordat we vanaf onze geboorte geleerd hebben op die manier te denken en te praten. Het is dan ook frustrerend om te merken dat je op een bepaald moment weet hoe het werkt, maar het niet snel voor elkaar krijgt om deze ingesleten negatieve gewoonte om te keren in een positieve gewoonte.

De oplossing hiervoor is simpel: door gebruik te maken van hypnose. Hypnose is een snelle en veilige techniek om direct toegang te krijgen tot die ingesleten negatieve gewoonte en deze rechtstreeks te wissen en te vervangen met een positieve gewoonte.

Een hypnosesessie duurt ongeveer drie kwartier en als je deze enkele keren thuis, bijvoorbeeld met een MP3-speler, beluisterd hebt, zul je al merken dat je anders gaat denken.

Word een PLUS-denkerEn dáár zit de echte kracht van gedachtekracht verscholen. Het automatisch, en dus altijd, op die manier PLUS-denken. Zodra je met deze speciale sessie aan de slag gaat, zul je ontdekken dat dingen ineens anders worden in je leven. Je gaat anders reageren op mensen en situaties, en je krijgt andere resultaten. Denk hierbij maar eens terug aan de formule BDGAR uit de vorige delen.

Deze speciale hypnosesessie schakelt je innerlijke sabotagemechanisne uit, waardoor je onderbewustzijn ineens je bondgenoot wordt. De onzichtbare kracht die je op de een of andere manier blokkeerde in het bereiken van je doelen, maakt nu ineens de weg voor je vrij, waardoor je alleen nog maar het pad hoeft te bewandelen om tot je gewenste resultaten te komen.

Als trouwe lezer van de e-cursus ‘Gedachtekracht’ krijg je een speciale 50% kortingscode!

Klik nu HIER en bestel vandaag nog de hypnosesessie ‘Word een PLUS-denker’. Gebruik de kortingscode PLUS50 en realiseer veel meer van wat je wilt, doordat je onderbewustzijn je gaat helpen in plaats van saboteren.

Volgende week vertel ik welke effecten je gedachten op je fysieke lichaam hebben. Zo zul je ontdekken hoe MIN-denken ziektes kan veroorzaken en hoe PLUS-denken ziektes kan genezen. Nog meer redenen om zo snel mogelijk PLUS-denker te worden!

Heb je vragen of opmerkingen, reageer dan hieronder.

Michel Lejeune
www.trancewerk.nl

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
Back to top button