Homepagina » Het Complot » George H.W. Bush ontmoette de familie Bin Laden op de ochtend van de 9/11-aanslagen. Wat is er toen besproken?
George H.W. Bush ontmoette de broer van Osama bin Laden op de ochtend van de 9/11-aanslagen. Wat hebben zij besproken?

George H.W. Bush ontmoette de familie Bin Laden op de ochtend van de 9/11-aanslagen. Wat is er toen besproken?

Op de dag voor en de ochtend van de 9/11-aanslagen had de onlangs overleden George H.W. Bush een ontmoeting met niemand minder dan Shafiq bin Laden, de broer van het vermeende meesterbrein achter de terreuraanslagen, Osama bin Laden.

Pas vele maanden na de aanslagen schreef de Washington Post over deze ontmoeting, waar nagenoeg geen ruchtbaarheid aan is gegeven.

Investeerders van de Carlyle Group, waaronder Osama’s broer Shafiq bin Laden en wijlen president George H.W. Bush, kwamen op 10 en 11 september 2001 bijeen in het Ritz-Carlton Hotel in New York.

Geen aandacht

Waarom kwamen Poppy Bush en Osama’s broer Shafiq op 10 september bij elkaar?

De Washington Post schreef er pas in maart 2003 over. Het was bekend dat de ontmoeting had plaatsgevonden, maar de meeste mainstream media besloten er verder geen aandacht aan te besteden.

Ze vonden het kennelijk niet belangrijk dat de vader van de zittende president van de Verenigde Staten op de dag van de aanslagen aan tafel zat met de broer van het vermeende meesterbrein achter 9/11.

Je zou verwachten dat er op zijn minst een politie- of congressioneel onderzoek zou worden gestart. Dat is nooit gebeurd.

Geheim

Bij de bijeenkomst in het Ritz-Carlton waren ook oud-minister van Defensie Frank Carlucci, oud-minister van Buitenlandse Zaken James Baker III en andere leden van de Bin Laden-familie aanwezig.

In juni 2003 besteedde ook The Economist aandacht aan de samenkomst: “Op de dag dat de mannen van Osama bin Laden Amerika aanvielen was Shafiq bin Laden […] aanwezig op een investeringsconferentie, net als twee mensen dicht bij president George Bush: zijn vader, de eerste president Bush, en James Baker, de voormalige minister van Buitenlandse Zaken.”

“Vlak na de aanslagen, toen niemand de VS in of uit mocht, werden veel leden van de Bin Laden-familie in Amerika in het geheim naar Saoedi-Arabië gevlogen,” schreef het magazine.

Verlengstuk

En verder: “De Carlyle Group is nauw verweven met het defensie- en inlichtingen-establishment. De groep wordt gezien als verlengstuk van de Amerikaanse overheid, of in ieder geval van de NSA, de CIA en het Pentagon.”

Op de dag nadat de Bin Ladens op het vliegtuig waren gezet, waarschuwde toenmalig president Bush: “Of je bent met ons of je bent met de terroristen.”

De families Bin Laden en Bush zijn met ons en met de ‘terroristen’.

Kijktip: De ijzeren driehoek

Foto: MattWade Wikimedia Commons

[Global Research]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Furious Anger
Furious Anger
1 jaar geleden

Amerika terroristen natie.
With Lies they rule the World

x

Check Also

cia-klokkenluider

CIA-klokkenluider: ‘Biden en Obama hebben Navy Seals vermoord’

President Donald Trump heeft een artikel geretweet ...

trump

Trump: ‘Wij doen niet meer mee aan die eindeloze oorlogen’

President Trump werd enkele dagen geleden weer ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

1
0
We lezen graag je reactie!x