Het Complot

George H.W. Bush ontmoette de familie Bin Laden op de ochtend van de 9/11-aanslagen. Wat is er toen besproken?

Help ons door deze informatie met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Op de dag voor en de ochtend van de 9/11-aanslagen had de onlangs overleden George H.W. Bush een ontmoeting met niemand minder dan Shafiq bin Laden, de broer van het vermeende meesterbrein achter de terreuraanslagen, Osama bin Laden.

Pas vele maanden na de aanslagen schreef de Washington Post over deze ontmoeting, waar nagenoeg geen ruchtbaarheid aan is gegeven.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Investeerders van de Carlyle Group, waaronder Osama’s broer Shafiq bin Laden en wijlen president George H.W. Bush, kwamen op 10 en 11 september 2001 bijeen in het Ritz-Carlton Hotel in New York.

Geen aandacht

Waarom kwamen Poppy Bush en Osama’s broer Shafiq op 10 september bij elkaar?

De Washington Post schreef er pas in maart 2003 over. Het was bekend dat de ontmoeting had plaatsgevonden, maar de meeste mainstream media besloten er verder geen aandacht aan te besteden.

Ze vonden het kennelijk niet belangrijk dat de vader van de zittende president van de Verenigde Staten op de dag van de aanslagen aan tafel zat met de broer van het vermeende meesterbrein achter 9/11.

Je zou verwachten dat er op zijn minst een politie- of congressioneel onderzoek zou worden gestart. Dat is nooit gebeurd.

Geheim

Bij de bijeenkomst in het Ritz-Carlton waren ook oud-minister van Defensie Frank Carlucci, oud-minister van Buitenlandse Zaken James Baker III en andere leden van de Bin Laden-familie aanwezig.

In juni 2003 besteedde ook The Economist aandacht aan de samenkomst: “Op de dag dat de mannen van Osama bin Laden Amerika aanvielen was Shafiq bin Laden […] aanwezig op een investeringsconferentie, net als twee mensen dicht bij president George Bush: zijn vader, de eerste president Bush, en James Baker, de voormalige minister van Buitenlandse Zaken.”

“Vlak na de aanslagen, toen niemand de VS in of uit mocht, werden veel leden van de Bin Laden-familie in Amerika in het geheim naar Saoedi-Arabië gevlogen,” schreef het magazine.

Verlengstuk

En verder: “De Carlyle Group is nauw verweven met het defensie- en inlichtingen-establishment. De groep wordt gezien als verlengstuk van de Amerikaanse overheid, of in ieder geval van de NSA, de CIA en het Pentagon.”

Op de dag nadat de Bin Ladens op het vliegtuig waren gezet, waarschuwde toenmalig president Bush: “Of je bent met ons of je bent met de terroristen.”

De families Bin Laden en Bush zijn met ons en met de ‘terroristen’.

Kijktip: De ijzeren driehoek

Foto: MattWade Wikimedia Commons

[Global Research]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Furious Anger
Furious Anger
5 jaren geleden

Amerika terroristen natie.
With Lies they rule the World

Back to top button
1
0
We lezen graag je reactie!x