Financieel

99% claimt soevereiniteit terug

Help door dit artikel met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het wereldwijde financiële systeem beweegt langzaam richting de afgrond. Een noodzakelijke stap om de weg naar eenheidsbewustzijn vrij te maken.

Het is alleen nog de vraag wanneer het systeem zal vallen. Zelfs ECB-baas Jean-Claude Trichet zei op dinsdag dat het financiële systeem in gevaar is.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

De Europese schuldencrisis heeft een ‘systematische dimensie’ bereikt en de zorgen over de staatsschulden zijn van kleine economieën verschoven naar grotere landen, zo zei hij. De situatie is volgens Trichet verslechterd door het opdrogen van de kredietmarkt. De financiële stabiliteit loopt gevaar in de gehele Europese Unie en ook de reële economie in Europa en daarbuiten wordt geraakt, aldus de voorzitter van de ECB in Brussel tegen het Europees Parlement.

Uit de nieuwste cijfers van de ECB blijkt dat banken ervoor blijven kiezen om geld bij de centrale bank te stallen in plaats van het onderling uit te lenen. Zo kwam maandag bij het loket van de ECB 269,2 miljard euro binnen, het hoogste bedrag sinds juni vorig jaar.

De crisis die Europa momenteel treft is zo omvangrijk en ingrijpend dat de Gouverneur van Engeland, Mervyn King, spreekt van een depressie die in sociaal-maatschappelijk opzicht de overtreffende stap van de depressie van 1929 zal blijken te zijn. De president van de Centrale Bank van Groot-Brittannië stelde afgelopen week: “Dit is de meest serieuze financiële crisis sinds de dertiger jaren, misschien wel de meest serieuze crisis ooit.”

Op hetzelfde moment maakte belangrijk IMF-adviseur Shapiro bekend dat Europa binnen twee tot drie weken zal imploderen als niet snel een allesomvattende oplossing wordt gevonden.

Het moge duidelijk zijn dat de plannen van de elite om een enkele muntsoort te introduceren in duigen liggen. Haar plan om de wereldeconomie te controleren heeft gefaald. Wereldwijd staan de mensen op tegen de macht van de bankiers en grote corporaties en mensen claimen hun soevereiniteit terug. Wij worden geboren op deze planeet als vrije mensen. Is het dan niet vreemd dat we moeten betalen voor een plaats op onze eigen Aarde? Is het niet vreemd dat we moeten opdraaien voor een schuld die onze regering heeft uitstaan bij internationale bankiers?

Het systeem valt en dat is alleen maar positief. Maak je niet druk dat het geld straks niets meer waard zal zijn of dat we in een zwart gat vallen. Alles wordt alleen maar meer waard omdat de huidige draconische wetten worden vervangen door universele wetten van vrede en gelijkheid. We gaan het Gouden Tijdperk binnen waar angst geen plaats heeft. We creëren zelf onze eigen realiteit.

Laten we over de gehele wereld compassie sturen naar de politieagenten die worden ingezet tegen de betogers zodat ook zij wellicht de juiste inzichten krijgen en zich net zoals in Egypte aansluiten bij de protesten. Compassie is de sleutel. Het projecteren van woede op de agenten zal enkel een averechts effect hebben. De 99% claimt haar soevereiniteit terug en geeft zelf het goede voorbeeld door een vreedzame revolutie te beginnen. De Aarde is van iedereen en niet van een kleine elite die zoveel mogelijk rijkdom wil vergaren.

De webbots van Clif High voorspellen een positieve stijgende trend vanaf het weekend van 7 oktober (redding Dexia bank) tot aan zaterdag 15 oktober wanneer bekend wordt dat het er veel slechter voor staat dan gedacht. Na dit punt kan het enkel nog bergafwaarts gaan met het gedateerde systeem.

Bewaar vooral de rust en weet dat de elite het zelf ook niet meer weet. De oude profetieën waar zij al die tijd aan vast heeft gehouden blijken niet uit te komen. We komen steeds dichter in de buurt van de centrale Zon van de Melkweg als gevolg waarvan de Aarde wordt overspoeld met hoogenergetische lichtdeeltjes, ook wel fotonen genoemd. Deze deeltjes gaan dwars door de Aarde en activeren de harten van de mensen zodat zij ontwaken. Laat je hart spreken en laat je stem horen.

Wij zijn de 99%. Wij nemen de regisseursrol op ons. Heb geen angst. Bekijk ook onderstaande boodschap van Maya Oudste Don Alejandro.

Bronnen: Telegraaf.nl, RTLZ.nl en Halfpasthuman.com

Gerelateerd: Duizenden bezetten op 15 oktober Beursplein en Binnenhof

Lees ook: Betogers New York bellen aan bij huis Murdoch

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x