Buitenland

De rechtsstaat in Duitsland is aan het wegrotten. Zijn wij hierna aan de beurt?

Help door deze info met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De rechtsstaat in Duitsland is aan het rotten, schrijft historicus en journalist René Zeyer in de Basler Zeitung.

Hij merkt op dat in Duitsland en andere Europese landen bepaalde gebieden zijn waar maffiaclans de dienst uitmaken en de staat buitenspel is gezet.

“In Berlijn, Duisburg, Dortmund, Essen en elders zijn er gebieden waar de rechtsstaat alleen per geval nog functioneert,” stelt Zeyer.

Bedenkelijke afstand

Als er niets verandert zullen veel steden bestaan uit no go-zones, gebieden waar de politie niet meer wil handhaven omdat ze bij patrouilles lastig wordt gevallen.

“Er is onrust onder de bevolking en daar moeten we iets mee,” benadrukt Zeyer.

Hij benoemt wat de mainstream media al wekenlang niet willen schrijven: “Als een regering wekenlang bezig is met de vraag of een ambtenaar als Hans-Georg Maassen in het openbaar mag zeggen wat hij denkt dat juist is, omdat dat in tegenspraak is met het officiële verhaal van de gevestigde partijen, dan is er een bedenkelijke afstand tot de burger gecreëerd.”

Maassen, tot voor kort directeur van de Duitse Binnenlandse Inlichtingen- en Veiligheidsdienst, moest het veld ruimen nadat hij flinke kritiek had geleverd op de Duitse coalitie.

Fictief

In een interview met de krant Bild sprak hij over de juistheid van de door media en politici verspreide berichten over extreemrechtse betogingen in Chemnitz.

Op 26 augustus werd daar een Duitser gedood door asielzoekers. Op dezelfde dag waren er betogingen van gewone burgers tegen het vluchtelingenbeleid van Merkel, maar ook van rechtsextremisten.

In de politiek en media kreeg niet de moord, maar de rechtse ‘klopjacht tegen buitenlanders’ alle aandacht.

“Deze ‘jacht’ vond niet plaats,” zei Maassen. “Ze was fictief.”

Valse nieuwsvoorziening

“Dat politici en media zoiets verzinnen of deze valse informatie zonder nader onderzoek verspreiden, was voor mij een nieuwe standaard in de valse nieuwsvoorziening in Duitsland,” voegde hij toe.

In Bild zei Maassen dat er na verklaringen van alle betrokken veiligheidsautoriteiten niets gebleken was van een extreemrechtse ‘klopjacht’.

Vervolgens eiste de coalitie zijn ontslag.

Duitsland dreigt volgens Zeyer te vervallen in een samenleving waarin superrijken ver weg leven van de onderklasse en ouderwetse, tribale structuren bestaan.

[The Fire]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

20 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Marduk's Revenge
Marduk's Revenge
4 jaren geleden

WOll namen ze al wraak op de Duitsers met Hellstorm
Nu rekent israehell af met ons allemaal

Bekijk dit en begrijp wie de vijand in WOll was en nu is
Wij zijn de achterlijken allemaal want istaehell bereid christen islam WOlll voor

DIT IS ONS LOT ZO GAAN WIJ UITGEMOORD WORDEN EXACT ZOALS ZE DE DUITSERS AL UITGEROEID HEBBEN IN 1945, nu is dit voor gans blank Europa het lot

Hellstorm The Real Genocide of Germany Vostfr

https://youtu.be/YFjyKjpDgHc

Protocollen van sion schrijven hierover
zionisme = uitroeiing van mens en planeet
ALLES HEBBEN DIE ZIONISTEN GEPLAND

Het plan voor drie wereldoorlogen ontvouwd

Op 15 augustus 1871 schreef de 33ste graad vrijmetselaar en Soevereine Groot Commandeur van de Schotse Rite Vrijmetselarij, Albert Pike, een brief aan zijn ‘Italiaanse vriend’ Giuseppe Mazzini, waarin een militaire blauwdruk voor drie wereldoorlogen en drie grote revoluties wordt ontvouwd met het stichten van een wereldregering als het ultieme doel. Aan de toekomstige wereldregering zou een Luciferaanse staatshoofd staan met Luciferianisme als staatsreligie. In de brief staat dat er eerst een wereldwijde chaos moet worden gecreëerd en vervolgens oorlogen moeten worden gevoerd. Het zogenaamde meesterplan voorziet in drie grote fasen die uiteindelijk zouden moeten leiden tot de vorming van de wereldregering. Laten we de fragmenten uit de brief van Albert Pike gaan lezen:

“De Eerste Wereldoorlog moet plaats vinden om de Illuminatie de kans te geven de macht van de tsaren in Rusland omver te werpen en het land een bolwerk van atheïstisch communisme te maken. De verschillen tussen de Engelse en Britse keizerrijken, aangewakkerd door ‘Agenten’ van de Illuminati, zullen gebruikt worden om deze oorlog te faciliteren. Aan het eind van de oorlog zal het communisme gesticht worden en gebruikt om de andere regeringen te vernietigen en om de religies te verzwakken.”

“De Tweede Wereldoorlog moet gefaciliteerd worden door gebruik te maken van de verschillen tussen de Fascisten en de politieke Zionisten. Deze oorlog moet zo geregeld worden dat nazisme vernietigd wordt en het politiek zionisme sterk genoeg is om de soevereine staat Israël in Palestina te stichten. Gedurende de Tweede Wereldoorlog moet het internationale communisme sterk genoeg worden om tegenwicht te bieden aan het christendom, dat dan versterkt zou moeten worden en achter de hand gehouden totdat we het nodig hebben voor de ultieme sociale allesvernietigende ramp.”

En tenslotte de laatste fragment uit Pike’s brief:

“De Derde Wereldoorlog moet gefaciliteerd worden doordat de ‘agenten’ van de Illuminatie de verschillen tussen de politieke Zionisten en de leiders van de Arabische wereld aanwakkeren. De oorlog moet op zo’n manier gevoerd worden dat de islam (de Arabische wereld) en de politieke Zionisten (de staat Israël) elkaar over en weer vernietigen. Intussen zullen de andere landen die dan meer verdeeld zijn over dit kwestie, gedwongen worden zich te vechten, fysiek, moreel, spiritueel en economisch uitgeput.. We zullen de Nihilisten en de Atheïsten loslaten en we zullen een enorme sociale ramp veroorzaken, die de landen duidelijk in al zijn afschrikwekkenheid het effect toont van absolute atheïsme, oorsprong van barbaarsheid en verschrikkelijke onlusten. Vervolgens zullen overal de burgers die gedwongen zijn zich te verdedigen tegen de minderheid van werelds revolutionairen, deze vernietigers van de beschaving uitroeien. En de meerderheid, teleurgesteld in het christendom, wiens gelovige zielen vanaf dat moment stuurloos zijn, wanhopig zoekend naar een ideaal, maar niet wetend waar de aanbidding is, zal het ware licht ontvangen door de universele openbaring van de pure leer van Lucifer, die dan uiteindelijk aan het publiek wordt getoond. Deze manifestatie zal het resultaat zijn van de algemene tegenbeweging, die volgt op de vernietiging van het christendom en het atheïsme, beiden tegelijkertijd overwonnen en uitgeroeid.”

http://deburchtsion.blogspot.com/2012/03/de-brief-van-albert-pike-getoetst.html

Louise
Louise
4 jaren geleden

@ Marduk
Hi dear, er bestaan geen uitverkorenen en ook geen heilige, eigenlijk creëert de mens alles zelf….
Koningshuizen , goden, noem alles maar op….duivels, idioten, je kunt het zo gek niet verzinnen of de mens creëert. Ook oorlogen en andere negatieve dingen……. De mens is tot alles in staat, je kunt je afvragen waarom kiest de mens toch zo vaak voor het kwade, uiteindelijk hebben we een keuze….. Een mens moet kennelijk eerst door z’n pijn heen ( lessen) wil hij/ zij bij z’n eigen liefdevolle zelf aankomen, maar ja we weten inmiddels hoe snel een leven voorbij gaat, en we weten inmiddels ook hoe traag de mens leert…… Dus ja er gaan nog wat jaren, deccenia’s. misschien eeuwen voorbij, voordat er een vrije, tolerante en compassionele evenwichtige samenleving ontstaat, maar nu zijn we daar nog.niet aan toe..Alles wat we kunnen doen in ons korte leventje is onszelf als mens ontwikkelen tot een oprecht liefdevol persoon, en dat gaat met vallen en opstaan…..
Nog even over onze rechtsstaat ,tja dat is politiek gebonden dat is hier wel duidelijk , terwijl vrouwe Justitia boven de politieke stromingen zou moeten staan, onafhankelijk …..Maar we zien regelmatig dat het niet gebeurd, en dat neemt het vertrouwen weer weg bij de bevolking , kennelijk is het moeilijk om rechtschapen eigenschappen te ontwikkelen …. De mens staat nog onderop de ladder, er is nog veel te leren, maar we hebben alle tijd, we blijven incarneren ….op naar de betere wereld, en Marduk dan hebben we geen contact met zo’n gek apparaat , maar praten we op energetisch en telepathisch met elkaar, ……gaat gebeuren echt waar……..en aangezien zielen meestal in groepen incarneren , komen we elkaar weer tegen……

weg met ons
weg met ons
4 jaren geleden

Het mag toch duidelijk zijn: op straat is het oorlog en kan je veiligheid niet langer worden gegarandeerd, het is een oorlog van buitenlanders tegen de autochtonen gearrangeerd en georkestreerd door de zio nazi cabal.

De politici en rijksdienaren zijn daarbij degene die als NSB c.q. landverraders meewerken tegen de autochtone bevolking.

Het volk wat zich daarbij laat verdelen is in het grotere geheel zo de eigen landverraders en steunen en voorzien de cabal van macht door te blijven geloven dat stemmen op de criminele politci, die corrupte wetten en regels maken en vervolgens de slaafse massa belastinggeld en geld in het algemeen afperst voor het algemeen belang van Brussel en Frankfurt die wederom verlengstuk zijn van de sektarische zio nazi meesters.

Nederland en de EU gaan kapot als de bevolking niet scherper gaat optreden. Boycot de economie en start vervolgens een revolutie!!…. Boycot om te beginnen de feestdagen, boycot overal waar mogelijk en pak ze daar waar kan!!

weg met ons
weg met ons
4 jaren geleden

Corr….die geloven dat stemmen op de criminele politci HELPT…

Als Nederlanders zich nu niet eensgezind manifesteren en zich niet organiseren en tegen de schaduwmacht gaan verzetten dan is Nederland reddeloos verloren en kan het hautaine, domme, zelfoverschattende en alles-komt-wel-weer- goed volk maar beter gelijk collectief zelfmoord plegen.

Back to top button
20
0
We lezen graag je reactie!x