Homepagina » Buitenland » De rechtsstaat in Duitsland is aan het wegrotten. Zijn wij hierna aan de beurt?
De rechtsstaat in Duitsland is aan het wegrotten. Zijn wij hierna aan de beurt?

De rechtsstaat in Duitsland is aan het wegrotten. Zijn wij hierna aan de beurt?

De rechtsstaat in Duitsland is aan het rotten, schrijft historicus en journalist René Zeyer in de Basler Zeitung.

Hij merkt op dat in Duitsland en andere Europese landen bepaalde gebieden zijn waar maffiaclans de dienst uitmaken en de staat buitenspel is gezet.

“In Berlijn, Duisburg, Dortmund, Essen en elders zijn er gebieden waar de rechtsstaat alleen per geval nog functioneert,” stelt Zeyer.

Bedenkelijke afstand

Als er niets verandert zullen veel steden bestaan uit no go-zones, gebieden waar de politie niet meer wil handhaven omdat ze bij patrouilles lastig wordt gevallen.

“Er is onrust onder de bevolking en daar moeten we iets mee,” benadrukt Zeyer.

Hij benoemt wat de mainstream media al wekenlang niet willen schrijven: “Als een regering wekenlang bezig is met de vraag of een ambtenaar als Hans-Georg Maassen in het openbaar mag zeggen wat hij denkt dat juist is, omdat dat in tegenspraak is met het officiële verhaal van de gevestigde partijen, dan is er een bedenkelijke afstand tot de burger gecreëerd.”

Maassen, tot voor kort directeur van de Duitse Binnenlandse Inlichtingen- en Veiligheidsdienst, moest het veld ruimen nadat hij flinke kritiek had geleverd op de Duitse coalitie.

Fictief

In een interview met de krant Bild sprak hij over de juistheid van de door media en politici verspreide berichten over extreemrechtse betogingen in Chemnitz.

Op 26 augustus werd daar een Duitser gedood door asielzoekers. Op dezelfde dag waren er betogingen van gewone burgers tegen het vluchtelingenbeleid van Merkel, maar ook van rechtsextremisten.

In de politiek en media kreeg niet de moord, maar de rechtse ‘klopjacht tegen buitenlanders’ alle aandacht.

“Deze ‘jacht’ vond niet plaats,” zei Maassen. “Ze was fictief.”

Valse nieuwsvoorziening

“Dat politici en media zoiets verzinnen of deze valse informatie zonder nader onderzoek verspreiden, was voor mij een nieuwe standaard in de valse nieuwsvoorziening in Duitsland,” voegde hij toe.

In Bild zei Maassen dat er na verklaringen van alle betrokken veiligheidsautoriteiten niets gebleken was van een extreemrechtse ‘klopjacht’.

Vervolgens eiste de coalitie zijn ontslag.

Duitsland dreigt volgens Zeyer te vervallen in een samenleving waarin superrijken ver weg leven van de onderklasse en ouderwetse, tribale structuren bestaan.

[The Fire]


Vind je dit artikel goed? Deel het dan met je kennissen op Social Media
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
Check hier de NineForNews Shop voor super leuke shirts, mokken etc. met unieke designs!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

20 reacties

 1. WOll namen ze al wraak op de Duitsers met Hellstorm
  Nu rekent israehell af met ons allemaal

  Bekijk dit en begrijp wie de vijand in WOll was en nu is
  Wij zijn de achterlijken allemaal want istaehell bereid christen islam WOlll voor

  DIT IS ONS LOT ZO GAAN WIJ UITGEMOORD WORDEN EXACT ZOALS ZE DE DUITSERS AL UITGEROEID HEBBEN IN 1945, nu is dit voor gans blank Europa het lot

  Hellstorm The Real Genocide of Germany Vostfr

  https://youtu.be/YFjyKjpDgHc

  Protocollen van sion schrijven hierover
  zionisme = uitroeiing van mens en planeet
  ALLES HEBBEN DIE ZIONISTEN GEPLAND

  Het plan voor drie wereldoorlogen ontvouwd

  Op 15 augustus 1871 schreef de 33ste graad vrijmetselaar en Soevereine Groot Commandeur van de Schotse Rite Vrijmetselarij, Albert Pike, een brief aan zijn ‘Italiaanse vriend’ Giuseppe Mazzini, waarin een militaire blauwdruk voor drie wereldoorlogen en drie grote revoluties wordt ontvouwd met het stichten van een wereldregering als het ultieme doel. Aan de toekomstige wereldregering zou een Luciferaanse staatshoofd staan met Luciferianisme als staatsreligie. In de brief staat dat er eerst een wereldwijde chaos moet worden gecreëerd en vervolgens oorlogen moeten worden gevoerd. Het zogenaamde meesterplan voorziet in drie grote fasen die uiteindelijk zouden moeten leiden tot de vorming van de wereldregering. Laten we de fragmenten uit de brief van Albert Pike gaan lezen:

  “De Eerste Wereldoorlog moet plaats vinden om de Illuminatie de kans te geven de macht van de tsaren in Rusland omver te werpen en het land een bolwerk van atheïstisch communisme te maken. De verschillen tussen de Engelse en Britse keizerrijken, aangewakkerd door ‘Agenten’ van de Illuminati, zullen gebruikt worden om deze oorlog te faciliteren. Aan het eind van de oorlog zal het communisme gesticht worden en gebruikt om de andere regeringen te vernietigen en om de religies te verzwakken.”

  “De Tweede Wereldoorlog moet gefaciliteerd worden door gebruik te maken van de verschillen tussen de Fascisten en de politieke Zionisten. Deze oorlog moet zo geregeld worden dat nazisme vernietigd wordt en het politiek zionisme sterk genoeg is om de soevereine staat Israël in Palestina te stichten. Gedurende de Tweede Wereldoorlog moet het internationale communisme sterk genoeg worden om tegenwicht te bieden aan het christendom, dat dan versterkt zou moeten worden en achter de hand gehouden totdat we het nodig hebben voor de ultieme sociale allesvernietigende ramp.”

  En tenslotte de laatste fragment uit Pike’s brief:

  “De Derde Wereldoorlog moet gefaciliteerd worden doordat de ‘agenten’ van de Illuminatie de verschillen tussen de politieke Zionisten en de leiders van de Arabische wereld aanwakkeren. De oorlog moet op zo’n manier gevoerd worden dat de islam (de Arabische wereld) en de politieke Zionisten (de staat Israël) elkaar over en weer vernietigen. Intussen zullen de andere landen die dan meer verdeeld zijn over dit kwestie, gedwongen worden zich te vechten, fysiek, moreel, spiritueel en economisch uitgeput.. We zullen de Nihilisten en de Atheïsten loslaten en we zullen een enorme sociale ramp veroorzaken, die de landen duidelijk in al zijn afschrikwekkenheid het effect toont van absolute atheïsme, oorsprong van barbaarsheid en verschrikkelijke onlusten. Vervolgens zullen overal de burgers die gedwongen zijn zich te verdedigen tegen de minderheid van werelds revolutionairen, deze vernietigers van de beschaving uitroeien. En de meerderheid, teleurgesteld in het christendom, wiens gelovige zielen vanaf dat moment stuurloos zijn, wanhopig zoekend naar een ideaal, maar niet wetend waar de aanbidding is, zal het ware licht ontvangen door de universele openbaring van de pure leer van Lucifer, die dan uiteindelijk aan het publiek wordt getoond. Deze manifestatie zal het resultaat zijn van de algemene tegenbeweging, die volgt op de vernietiging van het christendom en het atheïsme, beiden tegelijkertijd overwonnen en uitgeroeid.”

  http://deburchtsion.blogspot.com/2012/03/de-brief-van-albert-pike-getoetst.html

  13 likes
  • Je moet eens kijken, docu Hellstorm van 1945 is kopie van wat vandaag gebeurt
   Massaal worden onze vrouwen verkracht zoals in 1945 de joden en amerikanen in D op gigantische grote schaal ALLES van vrouwen tot kinderen verkrachten in 1945 D
   EXACT hetzelfde zie je in de EU vandaag illegalen die en massa onze vrouwen-kinderen (zie UK) verkrachten
   Al onze leiders lachen ons uit en verdedigen de verkrachters en criminelen
   Al die freemasons en loges zijn JOODS van daaruit wordt opdrachtt gegeven om albert Pike zijn WOlll te laten verlopen en via joodse vrijmetselaarij plan Kalergi roeien ze nu AUTOCHTOON EUROPA uit

   En in israehell heeft netanyahu een apartheidstaat opgericht enkel voor joden

   Weet 1 ding israehell zal 100% worden opgeofferd door die zionisten dat is de vonk WOlll

   Ik weet dat zowel wij als al die zionisten + illuminati EVENZEER ERAAN DOODGAAN ALS WIJ

   Men moest eens weten hoe gelukkig mij dat maakt…

   Zij zijn NIET de uitverkorenen hihihi daarom gaan ze zo hard dood als iedereen

   Occulte Magie haar wegen zijn altijd de laatste die afrekent ALTIJD dat gaan die zionisten zéér hard ondervinden

   8 likes
 2. @ Marduk
  Hi dear, er bestaan geen uitverkorenen en ook geen heilige, eigenlijk creëert de mens alles zelf….
  Koningshuizen , goden, noem alles maar op….duivels, idioten, je kunt het zo gek niet verzinnen of de mens creëert. Ook oorlogen en andere negatieve dingen……. De mens is tot alles in staat, je kunt je afvragen waarom kiest de mens toch zo vaak voor het kwade, uiteindelijk hebben we een keuze….. Een mens moet kennelijk eerst door z’n pijn heen ( lessen) wil hij/ zij bij z’n eigen liefdevolle zelf aankomen, maar ja we weten inmiddels hoe snel een leven voorbij gaat, en we weten inmiddels ook hoe traag de mens leert…… Dus ja er gaan nog wat jaren, deccenia’s. misschien eeuwen voorbij, voordat er een vrije, tolerante en compassionele evenwichtige samenleving ontstaat, maar nu zijn we daar nog.niet aan toe..Alles wat we kunnen doen in ons korte leventje is onszelf als mens ontwikkelen tot een oprecht liefdevol persoon, en dat gaat met vallen en opstaan…..
  Nog even over onze rechtsstaat ,tja dat is politiek gebonden dat is hier wel duidelijk , terwijl vrouwe Justitia boven de politieke stromingen zou moeten staan, onafhankelijk …..Maar we zien regelmatig dat het niet gebeurd, en dat neemt het vertrouwen weer weg bij de bevolking , kennelijk is het moeilijk om rechtschapen eigenschappen te ontwikkelen …. De mens staat nog onderop de ladder, er is nog veel te leren, maar we hebben alle tijd, we blijven incarneren ….op naar de betere wereld, en Marduk dan hebben we geen contact met zo’n gek apparaat , maar praten we op energetisch en telepathisch met elkaar, ……gaat gebeuren echt waar……..en aangezien zielen meestal in groepen incarneren , komen we elkaar weer tegen……

  7 likes
  • Hier moet ik je tegenspreken lieve Louise

   3500j geleden creerde die king solomon Satan
   Dit deden die joden toen om de Creator (Anunnaki) te slim af te zijn en om de macht te grijpen
   Het klopt 100% wat je schrijft maar die king solomon door die satanische tempel te bouwen en satan + antichrist te creeren hebben ze alles uitgemoord van goedheid, kijk rond u op aarde, 1 grote hell al 3500j constant onder oorlogen
   Joden moorden alle maar dan ALLE GODEN EN GODINNEN OUDHEID UIT en zetten 1 god die eigenlijk satan is in de plaats voor de mensheid.

   Op onze blote knieën moeten wij dankbaar zijn dat die Al Aksa moskee van 700 AD is gebouwd op de poorten van die hell waar die tempel van solomon stond.
   DE ENIGE REDEN waarom NWO nog geen feit is is omdat die zionisten GODZIJDANK die tempel niet kunnen herbouwen is omdat daar een moskee staat al 1400j bijna nu

   Ik heb zo’n medelijden met die Jezus Christus want gans de mensheid aanbidt satan en de farizeeërs via zion israehel, dat waren degenen die Jezus verraden hebben voor barabas, de mensheid aanbidt de moordenaars van Christus

   Voor de 1e keer inmijn leven begrijp ik nu die Revelation en rapture, synagoge of satan
   Al die gelovigen staat de dood te wachten

   Waanzin is dit, die gelovigen ALLEMAAL aanbidden via vaticaan, mekka, joods geloof, etc satan
   En dat heeft de mens te danken vandaag aan freemason, religie en israehelll want zij schreeuwen LIEGEN dat zij de uitverkorenen zijn,

   Wist je dat de uitverkorenen ZWARTEN zijn de zwarten van VS die joden via arabieren uit Afrika ALS SLAVEN verkochten en verscheepten naar de VS??
   hier dit explodeert momenteel in die VS
   Bijbels schrijven staven dit.

   MSM versie

   African Americans, the true sons of Israel – vpro Metropolis

   https://youtu.be/ja93FjyCSfo?list=PLyy3_05uwVKRMNDZKF4m0HfG47BV-9WPU

   EUROPEAN CONFESSIONS-AFRICAN AMERICANS ARE THE TRUE ISRAELITES AND THE CHOSEN PEOPLE OF GOD

   https://youtu.be/ja93FjyCSfo?list=PLyy3_05uwVKRMNDZKF4m0HfG47BV-9WPU

   Jewish people are not the real descendants of biblical Israel. Jews controlled African Slavery

   https://youtu.be/fsocwUhjL5s

   4 likes
   • ah ja vergeet het BELANGRIJKSTE

    om de antichrist op te roepen de joodse messias waar ze al 3500j op wachten MOETEN ze die tempel van solomon herôp bouwen… Via zwarte magie en de geografische plaats van king solomons tempel kunnen ze die dimensie openzetten zodat die antichrist kan komen

    Die Kaballah is voor iedereen beschikbaar en werkt in 2 richtingen zowel evil als goed
    dat vergeten die zionisten, tis te zeggen ze verbergen deze kennis omdat ze alles in hebreeuws herschreven maar er zijn andere wegen om die Kaballah te bestuderen CORRECT dan zonder het Occult te misbruiken.

    Op het einde van de rit rekent die Kaballah ook af met zionisme en al die rest want de oorsprong ervan is NIET satanisch integendeel

    2 likes
  • @ Louise ( weet niet of ik blij moet zijn met die laatste regel ) ppffff….

   1 likes
   • @Frits
    Haha, je bedoelt van het incarneren ??
    Ja hoor, dit leven ben je zo vergeten , dit gedeelte van je karakter goei heb je dan volbracht ….misschien heb je nog een vrouwelijk stukje te ontwikkelen en kom je terug als frieda 😂

    2 likes
    • ik ga zoals Dalai Lama doen, die verkondigde jaren geleden dat die NIET meer zal reïncarneren
     Ik ook niet meer ik wil eeuwige rust zoals de Dalai Lama gewoon oplossen versmelten met het Universum
     Heb de eer en genoegen gehad de kennis te hebben verkregen om op via en met het Bewustzijn van de planeet te mediteren.
     Heb zovele kansen gekregen om via mind geest de droomwereld te kunnen sturen en zo veel meer, ik wil niet reïncarneren ik wil oplossen in en via MIJN bewustzijn met dit Universum, I want to be free

     1 likes
     • Marduk het blijft een prachtige planeet, alleen zijn er nu veel te veel mensen en op mooie plekken mensen met verkeerde ideeën ….Een mens is nu niet vrij om te doen wat hij wil en met wie….. Zelfs de Daila lama heeft een leven vol beperking gehad……in dit leven althans …..

      1 likes
     • Het is daarom dat DL niet meer zal reincarneren net om vrij te zijn…
      Heb maar 1 vraag voor die DL ivm met Swastika, hij gaf de nazi’s het geheim ervan mee…
      Het oudste meest Occulte teken op onze planeet
      Teken van goedheid dat zo misbruikt is geweest zodat die zionisten israehel konden stichten
      is eigenlijk onvergeeflijk dat hij dit gedaan had, maar in zijn verdediging: hij was een kind toen onder het tiran juk van China, als ik 1 wens mocht doen wenste ik een gesprek hierover met de Dalai Lama, gewoon om in zijn ogen te kunnen kijken want dan heb ik mijn antwoord

      1 likes
  • @louise 21 november 20.00u
   reīncarneren in groepjes? k heb zo’n vaag vermoeden. je schijnt er nogal vrede mee te hebben

   1 likes
   • @wolfje
    Jahoor het is bekend dat er zielen groepen zijn die soms voor een speciale opdracht naar de aarde komen…… kom jij nooit mensen tegen waar je zomaar een onverklaarbare band mee hebt? Of mensen die je steeds tegen komt…..herkenning op ziels niveau… ik bedoel geen fam of vrienden, want die relatie’s zijn soms om te huilen…… En ja mijn probleem maar misschien ook wel een voordeel….. is dat ik hier wel rondloop op deze aarde,( wat ik een waar gekkenhuis vindt) maar een deel van mij is met regelmaat in de andere wereld en daar vertrouw ik op………dat het allemaal wel goed komt tot dat ik weer vertrek……. juist omdat ik weet dat het allemaal goed komt kan ik erg goed relativeren, ik ben er wel maar ook soms niet….. Voor m’n dierbaren moeilijk te vatten, mensen vinden me vaak ongrijpbaar…….en er gebeuren soms de meest vreemde dingen, wat ik allemaal weer normaal vind… Voorlopig niet maar als de aarde weer wat opgeschoond is,kom ik wel weer terug………

    2 likes
 3. Het mag toch duidelijk zijn: op straat is het oorlog en kan je veiligheid niet langer worden gegarandeerd, het is een oorlog van buitenlanders tegen de autochtonen gearrangeerd en georkestreerd door de zio nazi cabal.

  De politici en rijksdienaren zijn daarbij degene die als NSB c.q. landverraders meewerken tegen de autochtone bevolking.

  Het volk wat zich daarbij laat verdelen is in het grotere geheel zo de eigen landverraders en steunen en voorzien de cabal van macht door te blijven geloven dat stemmen op de criminele politci, die corrupte wetten en regels maken en vervolgens de slaafse massa belastinggeld en geld in het algemeen afperst voor het algemeen belang van Brussel en Frankfurt die wederom verlengstuk zijn van de sektarische zio nazi meesters.

  Nederland en de EU gaan kapot als de bevolking niet scherper gaat optreden. Boycot de economie en start vervolgens een revolutie!!…. Boycot om te beginnen de feestdagen, boycot overal waar mogelijk en pak ze daar waar kan!!

  5 likes
  • @ weg met ons
   Je bent net op tijd, Relletje bij de VARA ( gids) staat mevr Simons op de voorpagina , 40 opzeggingen….
   Net las ik dat mevr Simons op de nieuwe allerhande staat AH, ruzie in de tent bij A H en zn klanten……
   Dit is wat ik bedoel met dat domme links, ze vinden je zielig, je krijgt subsidie , je mag zelfs een politieke partij oprichten,,,,,,, daarna word je door diezelfde lui misbruikt, want laten we eerlijk zijn, mevr Simons voegt niks toe aan onze samenleving , en als volgt wordt ze nu verketterd…….Iemand die het snapt of gewoon achterlijkheid ……

   3 likes
 4. Dear Marduk.je spreekt me niet tegen, je geeft me gelijk!
  Die king Solomon creeerde satan, nou juist dat is wat ik aangaf, de mens creeerde etc…….Wat is nou 3500 jaar in de menselijke evolutie , helemaal niks……de ziels energie bestaat altijd in het universum ……ziels energie zit overal in en is zich gaan ontwikkelen in alles wat op planeet aarde leeft, van een kikkervisje tot planten, de natuur, zelfs de zee, alles…….. Nou met het ontstaan van de mens ( kort door de bocht) heeft het menselijk soort de mogelijkheid om ziels energie te ontwikkelen , om zo weer in contact te komen met z’n creator of bron. Nou zeg maar eens dat dit niet het mooiste is wat de mens heeft gekregen …. en wat doet de mens er mee, juist alle ellende creëern wat we dagelijks tegen komen…….Een gemiste kans toch? Waarom ontlopen we onszelf zo en doen we onszelf zoveel pijn , alles wat we nodig hebben zit in ons… Wat kan mij die Satan schelen, mij doet hij niks, ik ben gezegend met zoveel mooie energie dat die satan rechts omkeer maakt…. Vaak genoeg mee gemaakt, het wil natuurlijk niet zeggen dat ik daardoor een makkelijk leven heb, verre van dat…. Iedereen krijgt z’n lessen…. maar als mijn leven voorbij is hier op aarde, keert m’n zielsenergie terug naar m’n bron…… en dat liefdevolle gevoel ervaren mensen soms als ze een BDE krijgen, er zijn vele soorten van liefde, maar als je eenmaal of meerdere keren die alles intense gevoelens hebt beleefd, weet en voel je dat alles een is……..geweldig toch…… Dus rot op satan, je wordt vanzelf wel moe van al dat vechten en uiteindelijk ben je de grote verliezer, altijd……

  4 likes
  • bedoelde dat alles spiritueel al uitgemoord is wat ons kon helpen
   Wij zijn een zwaar gedegenereerde slappe vod versie van de mens vol ziekten en DNA fouten wat ze met voeding en fluoride af brachten
   Niets spiritueel zit er nog in de mens 🙁 dat is ondergang mens
   gsm internet hebben alles kapot gemaakt.
   jij en ik wat wij begrijpen is voor weinigen weggelegd.

   Mens is gedoemd om uit te sterven omdat die spirituele wereld allang is uitgemoord (zie maar door de geschiedenis heen, alles moorden ze al 3500j uit, daar sprak ik je in tegen, het is te laat en verloren, mij interesseert die satan ook niet maar 98% mensheid verkoopt zo zijn/haar ziel voor geld en macht, dus op dat vlak heeft de mensheid verloren en daarom bestaansrecht verspeeld…
   Zoals jij en ik zijn er maar 2% op de planeet dat moet je goed beseffen

   3 likes
 5. Nou nou Duitsers. Het is een volk van meelopers. Eerst lopen ze achter de Kaiser aan, daarna achter Hitler, dan achter Honnecker en daarna achter Merkel. En ze hebben voor de E.U. gestemd. Dan vraag je toch ergens om. En het is allemaal ‘gesetz’. Nul vrijheid. En ze slokken allerlei nederlandse bedrijven op. Maar daar hoor je niks over hier.

  6 likes
 6. Corr….die geloven dat stemmen op de criminele politci HELPT…

  Als Nederlanders zich nu niet eensgezind manifesteren en zich niet organiseren en tegen de schaduwmacht gaan verzetten dan is Nederland reddeloos verloren en kan het hautaine, domme, zelfoverschattende en alles-komt-wel-weer- goed volk maar beter gelijk collectief zelfmoord plegen.

  5 likes
 7. Al een jaar of veertig aan de gang hoor. Grote delen van Duitsland, Denemarken, Nederland, België, het is compleet overgenomen door de Turkse maffia. Met de vermelding dat dit mogelijk is gemaakt door de dames en heren van het politieke kartel. Voor het geval Duitsland is dit CSU en SPD. Berlijn is 30 jaar terug al opgeven.
  De Turken maken de dienst uit en niemand anders. Miss hien kunt u zich de berichtgeving over de Turkse maffia nog herinneren dat zij volop was geïnfiltreerd in de Rotterdams gemeenteraad? De toenmalige BVD gaf dit aan en de politiek vond het juist prachtig. Door te blijven stemmen op een partij uit het politieke kartel wordt de ellende alleen maar groter dat is de realiteit.
  En nu wordt heel de EU gechanteerd door die Turkse maffia. Of de EU kruipt of ze laten miljoenen raketwetenschappers op ons los. Goed gedaan mutti

  4 likes
 8. Het bestaan en ontstaan van de no-go zones is een goed ding. Het betekend dat de overheid en dus ook de politie iets aan het doen zijn wat de bevolking niet wil. De bevolking wil die migranten niet maar toch drukt de overheid het met alle geweld door. Het VN migratieplan dat al 60 jaar onder de pet is gehouden en het verdrag van Marrakesch wordt kost wat kost doorgedrukt. De overheid roept dat het gelukzoekers terug stuurt maar dit gebeurd zo sporadisch en wordt zo hard geroepen dat ik mij afvraag of dit mogelijk een geval is waar de migrant een kapitaal mee krijgt als hij vertrekt waar hij in zijn thuisland zijn leven lang van kan leven of hij komt over 14 dagen terug met zijn ganse familie. Geloof maar dat wij niet in een democratie leven. Wij hebben niets meer te vertellen en moeten in opstand komen. Waarschijnlijk is een revolutie het enige dat ons nog redden kan. Dit zal enorm veel levens kosten want de machthebbers zullen hun macht beslist niet vrijwillig afstaan.
  Rutte zal zeker zijn kruisje gaan zetten in Marrakesch en zich zo verzekeren van de steun van de steun van alle Afrikaanse en moslim landen. Rutte heeft geen enkele interesse in U.

  4 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

hoogleraar

Hoogleraar en universitair docent schrijven vlijmscherp artikel over coronabeleid: ‘Draconisch’

Hoogleraar Michaéla Schippers en universitair docent Erwin ...

duitse

Duitse Jaap van Dissel verdient goud geld aan coronatest: ‘Belangenverstrengeling’

Christian Drosten wordt in de media vaak ...