De populaire website BuzzFeed heeft een experiment gedaan met hamburgers. Een maand lang werden hamburgers van zeven verschillende hamburgerketens in een glazen pot bewaard. Men wilde vastleggen hoe snel de burgers beschimmelen.
BuzzFeed verwachtte dat de hamburgers – afkomstig van McDonald’s, Burger King, Wendy’s, Carl’s Jr., Jack in the Box, In-N-Out en Umami Burger – na een maand helemaal beschimmeld waren. Dat zou je in ieder geval wel verwachten als je voedsel 30 dagen lang buiten de koelkast bewaard.
Na 30 dagen waren alle hamburgers op één na bedekt met schimmel. De broodjes waren grijs van kleur, bezaaid met groene vlekken en er zaten ook enkele witte stippen op de kaas. De cheeseburger van McDonald’s was de enige hamburger die er na 30 dagen nog precies hetzelfde uitzag. Er was geen schimmel te bekennen.
De burgers van McDonald’s lijken immuun te zijn voor het natuurlijke verouderingsproces van voedsel. Op de website van McDonald’s Canada vroeg Laura B waarom de hamburger van McDonald’s na verloop van tijd niet begint te rotten. Dr. Keith Warriner van de Universiteit van Guelph in Ontario denkt dat de hamburgers niet rotten omdat ze vol zitten met chemicaliën.
Ab Osterhaus: er zijn 4 keer zoveel mensen doodgegaan aan corona als aan griep, maar ik weet niet hoeveel
“Rockefeller en Johns Hopkins zaten achter gruwelijke syfilis-experimenten”
De puinhopen van 96 jaar relativiteit
Militaire politieagent VS ‘raakte gelande UFO aan’
Tijd is ontstaan door het geloof in afscheiding
Amerikaanse tiener deelt leven na de dood ervaringen
The New Reality Show – David Icke over interdimensionale wezens
Israëlisch bedrijf teelt cannabis waar je niet high van wordt
Arts: ‘We hebben een regering van meelopers en jaknikkers’