UFO

Getuige keert terug naar plek UFO-crash (video)

Help mee door deze informatie met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het stadje Roswell in de woestijn van de staat New Mexico wist niet wat het overkwam toen er 66 jaar geleden een vliegende schotel neerstortte.

Sindsdien wordt Roswell in verband gebracht met paranormale activiteit. De vader van Jesse Marcel junior was één van de eersten die de brokstukken van het onbekende vliegende object zag en in bezit had.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Hij liet zijn zoon enkele stukken zien. “Het waren spalken van ongeveer 30 tot 45 centimeter lang,” zei Marcel junior. “Het meest vreemde was dat er symbolen aan de binnenkant van het oppervlak zaten.”

In 2011 gaf de FBI een memo vrij waarin staat dat er buitenaardsen in de neergestorte UFO zaten. Bij de veiligheidsdienst was een melding binnengekomen van drie neergestorte UFO’s bij Roswell. “In ieder object lagen drie lichamen met een menselijke vorm, maar slechts 90 centimeter lang, gekleed in een metaalachtig doek met fijne textuur,” aldus FBI-agent Guy Hottel. “Ieder lichaam was ingezwachteld op een manier die wordt gebruikt bij de pakken van piloten die met hoge snelheid vliegen en testpiloten.”

Hoewel Roswell als enige referentie wordt gebruikt, zijn er veel meer van dit soort incidenten geweest. Zo zei de Amerikaanse luitenant-kolonel Richard French bijvoorbeeld dat er twee objecten zijn neergestort nabij Roswell.

Onderzoeker Frank Kimbler laat brokstukken zien die hij op de crash-plek heeft gevonden. Ze worden momenteel onderzocht om te kijken of ze mogelijk een buitenaardse oorsprong hebben.

Bron: YouTube/Roswell Sighting

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Carpediem
Carpediem
10 jaren geleden

Waarom zijn die niet 66 jaar geleden onderzocht dan ?

Patricia v Moffeland
Patricia v Moffeland
10 jaren geleden

Als ik het videotje wou kijken komt er “an error occured. Please try later”. Na, zon toeval ook. Maar op youtube draait het (link in het raampje rechts beneden klikken). Maar ik word niet echt wijs daarvan, vooral die Marcel praat heel onduidelijk. Hij mompelt vreselijk.

Morton
Morton
10 jaren geleden

Het zou mooi wezen als na onderzoek blijkt dat de gevonden stukjes metaal uit een legering bestaat die niet op aarde bekend is, of waarvan de structuur,dichtheid uitwijst dat deze nooit op aarde vervaardigt kan zijn geweest. Ik wacht het onderzoek af. Na mijn mening zijn er degelijk Aliens nabij Roswell neergestort. Het aantal getuigen is inmiddels te groot om ze allemaal voor gek te verklaren. Als er eentje liegt is het het Amerikaanse leger en al zijn inlichtingendiensten. Verder wil ik tot mijn spijt mededelen dat Jesse Marcel Jr. op Zaterdag 24 Augustus j.l. op 76 jarige leeftijd overleden is aan een hartaanval. R.I.P.

Polder Pablo
Polder Pablo
10 jaren geleden

UFOTV® Presents : Roswell – The UFO UnCoverup

http://youtu.be/Yx3Vc6jCAl0

&

UFOTV® Presents : The Secret – Evidence We Are Not Alone

http://youtu.be/xzwTlf73xsk

Back to top button
7
0
We lezen graag je reactie!x