UFO

Piek UFO-meldingen Nederland. Zijn dit buitenaardse ruimtereizigers?

Help anderen door deze info met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Volgens het Nederlandse UFO-meldpunt is het aantal waarnemingen de afgelopen dagen enorm toegenomen.

Het is op dit moment erg druk bij het UFO-meldpunt. “De dagen zijn lang, mensen zijn veel buiten en dan zie je altijd een piek in het aantal waarnemingen van UFO’s,” zegt beheerder van de website Alex Griffioen op NPO Radio 1.

“Voor de meeste waarnemingen is een verklaring, maar met één op de 100 is echt iets geks aan de hand,” vervolgt hij.

Open mond van verbazing

Zondag is boven het Sonsbeekpark in Arnhem een UFO gespot, meldt de Gelderlander. Twee getuigen maakten een video van drie bolvormige objecten.

“Iedereen die het ziet, zit aan het eind met open mond van verbazing,” aldus de getuigen.

“Ik heb geen idee wat dit was,” reageert Griffioen. “ Dit was een UFO! Dit zijn ze, ze zijn er!”

Driehoek

Afgelopen vrijdag werd er een driehoek waargenomen boven Veenendaal, schrijft RTV Utrecht. Iemand zag die dag ook drie heldere lichtpunten in Wijk bij Duurstede.

In Eemnes werd op 22 mei een rond voorwerp met een gat in het midden gezien en op 19 mei is een fel licht dat dimde en terugkwam waargenomen in Amersfoort en Utrecht.

Sinds de start van het meldpunt in 2011 zijn er al bijna 5300 waarnemingen gedaan. Het gaat voornamelijk om witte of gekleurde bollen, vlekken en strepen.

Fantasy-hoek

Griffioen vindt het jammer dat het onderwerp altijd in de fantasy-hoek wordt geplaatst, net als chemtrails en graancirkels. “Wij proberen er gewoon serieus naar te kijken,” zegt hij.

“Het is een fenomeen dat wordt waargenomen door piloten en door andere heel betrouwbare, verstandige mensen,” besluit hij.

[NOS]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arwijn
Arwijn
5 jaren geleden

Dat zijn de metallic bollen!
Het zijn waarschijnlijk geheime geavanceerde drones die waarnemen en metingen verrichten.

Kees van der Rest
Kees van der Rest
5 jaren geleden

Dr. Steven Greer (Even Googlen) weet hier veel over te vertellen. Niet ieder ruimteschip is van aliens, maar door mensen gemaakt. Het is een behoorlijk complex verhaal. Best interessant om eens nnar zijn uitleg te luisteren.
Misschien is de tijd aangebroken dat we te maken krijgen met die gezamelijke “vijand” . Een nieuwe fase van de eindeloze leugen waar we in leven.

Rob Steenwinkel
Rob Steenwinkel
5 jaren geleden

Over UFO’s en aliens moet je niet praten!

Sonja
Sonja
5 jaren geleden

Ik ga het één keer neerzetten hier. Ik heb een paar dromen gehad over ufos en buitenaarden en ik channel soms. Een jaar of 8 geleden. In de eerste droom kwam een jong menselijk uitziende bezoeker uit de zon en kwam en ging als een V met de boodschap dat er rondom de aarde ‘oorlog’ wordt gevoerd met ufos. De meesten zijn manmade en ik moest goed op mijzelf letten en de ware mensheid moest hun code veilig bewaren. Mijn code heb ik tussen ‘hemel een aarde’ gehangen. Ik zag ook de ufos op dat moment als een film voor me. Ik zag driehoeken en tubes, de lucht was grijs. De 2e droom was een vergadering tussen buitenaardsen en de mensheid. Niemand was op de vergadering uitgenodigd en de aardse leiders waren mega bang, ze moesten hun agenda goed op orde hebben. En daat hadden ze volgens mij niet. Er waren verschillende buitenaarde groepen. Ik ‘vloog’ in die droom als aanwezigheid rond. Ik zat in een grote ufo, die was geland bovenin – tussen 2 towers. Daar was de vergadering. Ze zagen mij wel, ik mocht daar eigenlijk niet zijn, maar ze tolereerde mij en ik mocht zien. Ze waren vriendelijk en menselijk, maar streng voor de (wan)leiders van de wereld. Toen moest ik weer uit de UFO, want de dubbele deur – aan de voet van een van de gebouwen – sloot en ik kon nog net weg. Ik kreeg gisteren een channeling door dat het aards systeem in quarantaine is. Alleen het systeem, omdat de aarde en haar bewoners te veel lijdt aan wangedrag van het beleid van tientallen jaren geleden (ik schat 30-40 jaar). Toen is er iets gebeurd waardoor wij allemaal vergiftigd zouden zijn geweest. Toen grepen zij in. Dus, grijp je kans om te leren wat dit leven voor je betekent. Ga uit het systeem, ga uit de quarantaine, wees niet bang, je wordt geholpen. En dat weet ik, we worden geholpen. Alleen in het systeem woedt oorlog.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

17
0
We lezen graag je reactie!x