Homepagina » Mens en Dier » Spoedarts bij FVD-bijeenkomst: ‘Dit coronabeleid kan niet meer door de beugel!’
arts
Foto: Screenshot YouTube/Forum voor Democratie

Spoedarts bij FVD-bijeenkomst: ‘Dit coronabeleid kan niet meer door de beugel!’

Ik ben spoedarts en ik spreek me uit. Ik spreek me uit voor onze vrijheid en ook voor de vrijheid van onze kinderen, zei dokter Brian vanochtend tijdens een bijeenkomst van Forum voor Democratie bij het stadion van FC Dordrecht. Hij benadrukte dat hij zich uitspreekt op persoonlijke titel, maar ook als spoedarts met kennis van zaken.

“Mijn boodschap: dit coronabeleid kan niet meer door de beugel. Het kan anders, het moet anders,” aldus de arts. “We leven nu in een situatie waarin het medisch-inhoudelijke debat letterlijk de kop in wordt gedrukt. Alle kritische geluiden worden óf gecensureerd, óf belachelijk gemaakt, óf letterlijk neergeslagen.”

Harde klappen op het Malieveld

De spoedarts stond zondag op het Malieveld, oog in oog met de politiestaat. Hij kreeg van ME’ers forse klappen met een wapenstok. “Ze knuppelden hard op mijn dijbeen en op mijn schouder. En in hún ogen zag ik de doorgesnovenheid. Ze schreeuwden en intimideerden. Ik wist echt niet wat ik meemaakte. Het was surrealistisch.”

De arts heeft het afgelopen jaar in verschillende ziekenhuizen op de spoedeisende hulp gewerkt. “De massa-angstpsychose die afgelopen jaar is ontstaan, is onterecht gebleken. Er is nu sprake van tunnelvisie en het is onbegrijpelijk dat andere partijen hier niet naar willen kijken en luisteren.”

Of het nu gaat om de onzin van het testen van mensen zonder klachten, of de waan van het dragen van een niet-medisch mondmasker om ziekenhuisopnames te voorkomen, het OMT en kabinet luisteren niet naar inhoudelijke kritiek, zei Brian, die Forum stemt.

Juist de coronamaatregelen hebben ons aller welzijn kapotgemaakt

De spoedarts zit met veel vragen: “Waarom krijgen kritische, onafhankelijke experts als Pierre Capel, Theo Schetters, Carla Peeters en Pieter Borger geen podium? Waarom luistert de politiek niet naar hen? Waarom zijn de onderbouwingen van het OMT geheim? Waarom mag er niemand van het Artsen Covid Collectief in het OMT? En waarom is er geen ziekenhuis dat kritisch is richting het RIVM en het overheidsbeleid? Waarom wordt er gewerkt naar een medische test- en vaccinatie-apartheid?”

De oplossing volgens dokter Brian? “Eén: stop met het bang maken van de bevolking. Twee: draai de afbraak van de zorg terug. Drie: maak vroegbehandeling mogelijk. Als vaccins na acht weken al als veilig worden beschouwd, dan moeten medicijnen die meer dan 30 jaar veilig zijn toch kunnen worden voorgeschreven? Vier: stimuleer gezondheid. Juist de coronamaatregelen hebben ons aller welzijn kapotgemaakt.”

“Laten we een medisch-inhoudelijke discussie voeren met mensen die tot nu toe zijn doodgezwegen.”

4.8 130 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
104 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Paca
Paca
1 maand geleden

maar dit gold ook al een half jaar geleden!

Iemand101
Iemand101
Reactie op  Paca
1 maand geleden

Ja en? Mag deze arts nu dan niet op staan?

trut
trut
Reactie op  Iemand101
1 maand geleden

every one s leading the corruption
iggy

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
1 maand geleden

GOD’S medicijn: IMMUUNSYSTEEM
Elkaar knuffelen, handen vasthouden, Zo versterk je immuunsysteem op natuurlijke wijze…

Wees niet bang voor het Coronavirus, alle COVID en de nieuwe varianten zijn bedrog, Laat kinderen weer normaal bezig zijn, zet je masker af en vermijd de experimentele COVID vaccins. LEEF WEER NORMAAL!!

Louise
Louise
Reactie op  Joyce Ramgatie
1 maand geleden

Fantastisch dat hij zich zo uitspreekt! En dat hij ook zelf naar het Malieveld is geweest!

elisabeth
elisabeth
Reactie op  Louise
1 maand geleden

alweer n eerlyk helder gezond verstand hebbende arts. graag meer van deze mensen/artsen

Leopprd
Leopprd
Reactie op  Joyce Ramgatie
1 maand geleden

dat is dé denkfout die velen maken, mocht de geschiedschrijving over Bechamp waar zijn. Er bestaat dan niet zoiets als een immuunsysteem. Dat hebben ze ons dan al die jaren wijsgemaakt. Elk vaccin is dan een vegiftiging dat het lichaam weer uit moet zien te scheiden. Zoek gewoon op: Bechamp /Pasteur en je weet het precies. Zelfs deze arts loopt dan met open ogen in de val (als het niet al met opzet zo gebracht wordt)

Schrander
Schrander
Reactie op  Leopprd
1 maand geleden

Het immuum is zo dat hef exosomen maakt om toxische troep af te voeren. Het medisch bedrog heeft bewust exosomen benoemt tot extern virus.

De enige wijze hoe we een virus kunnen hebben is iatrogeen.

Er is dus geen vleermuis virus er is 5g wat exosomen veroorzaakt

j gruisinga
j gruisinga
Reactie op  Joyce Ramgatie
1 maand geleden

Ik denk er net zo over maar ervaar van mijn medemensen alleen maar weerstand. De meeste mensen geloven álles over corona, dat maakt het erg moeilijk, vind ik.

ron
ron
Reactie op  j gruisinga
2 dagen geleden

Ik ken dat gevoel, bij mij thuis had ik precies het zelfde je bent gek waarom zouden ze dit doen, Maar ze zijn gelukkig wakker geworden en daar ben ik heel blij mee. Ja je had toch gelijk.
En ik probeer nog steeds mensen wakker te krijgen, en ik zeg altijd doe onderzoek binnen 10 min. weet je alles.
En google maar eens naar Klaus Schwab de godfather van dit beleid.

Rob
Rob
Reactie op  Joyce Ramgatie
1 maand geleden

LEEF WEER NORMAAL? Het ware leven is hier nog nooit geleefd. Misschien zijn er die echt zichzelf zijn als mens maar als mensheid is het leven nog nooit geleefd. Het is hier altijd een hele duistere wereld geweest. Het lijkt nu alsof het steeds erger wordt maar als je sommigen dingen hoort uitleggen dan is het altijd zo geweest. In bepaalde berichten las ik voorheen dat deze planeet altijd een experiment is geweest. Al van begin af aan. Althans, in ieder geval sinds de mens hier is gecreëerd. De mensheid schijnt al vaker uitgeroeid te zijn aan het einde van de bekende 26000 jarige cyclus. 2012 zou het einde zijn van de cyclus en dus het begin van een nieuwe cyclus. Alhoewel, er wordt ook wel getwijfeld of 2012 werkelijk het einde was. 2020 zou ook het einde van die cyclus kunnen zijn. Dat zou niet zo vreemd zijn want ze zijn vorig jaar wel begonnen met de agenda om de bevolking uit te roeien. Daar zouden ze al eerder pogingen toe hebben gedaan, zoals met de Mexicaanse griep. We zouden nu echter een kans hebben om de uitroeiïng te doorbreken. Dan zou dat het voor het eerst OOIT zijn dat de mensheid de nieuwe cyclus in gaat, wat wel met veranderingen gepaard zou gaan omdat het macht systeem dan niet meer kan bestaan. DAN zouden we pas werkelijk met het leven kunnen beginnen. Vermaak is niet het leven, dat is ook altijd in het systeem geweest. Eigen leven is in eigen lichaam en DAT zou geleefd moeten worden. Maar dan is het een heel proces om tot dat leven te komen want de effecten van het systeem, de wereld van macht en controle, hebben het mens-zijn ook verduisterd waardoor we afhankelijk zijn geworden van een ander.

Wat in de huidige wereld gezondheid betreft, lichamelijkheid, intimiteit (niet alleen seks) is gezond. Dat is wel warmte en warmte is ontspannend en dus gezond. Medicijnen hebben niks met gezondheid te maken maar met ziekte. Gezondheid gaat om het leven zelf en dan is lichamelijkheid, intimiteit etc gezond voor lichaam en het leven in het lichaam. Maar ook daardoor verandert er individueel nog steeds nis. De effecten van de wereld van macht zullen verwerkt moeten worden. Dat werk maar op één manier: de menselijke manier en wel van binnenuit gezien. Medicijnen hebben nog nooit iets genezen, alleen verziekt. Dat is dan ook de reden dat we in dit land 10 miljoen chronisch (ver)ziek(t)en hebben.

Ronnie
Ronnie
Reactie op  Joyce Ramgatie
1 maand geleden

Dat is een gevaarlijk idee, het immuunsysteem kan je zo niet versterken bij gevaarlijke virussen, en god is een verzinsel van de machtsbeluste mens. Misschien kan je, net als ik vorige week deed, beter een keer op bezoek op de longafdeling van een willekeurig ziekenhuis gaan? Daarna praat je geheid anders over de gevolgen van covid-19.

Wim
Wim
Reactie op  Ronnie
1 maand geleden

Misschien kan Ronnie ook even langs gaan op de afdeling (kinder)oncologie. Jaarlijks vele malen meer slachtoffers dan door corona. Dan praat je geheid anders over de opgeklopte ernst van corona….

Willempie
Willempie
Reactie op  Wim
1 maand geleden

2018, de IC’s lagen toen overvol precies zoals nu met grieppatieënten en aan de longbeademing. Er werd door de ZH directies met spoed cappaciteit opschaling gevraagd wat niet gebeurd is, er werd gewoon door bezuinigd. Nogmaals precies wat er nu ook gebeurt met de wat zwaardere griep. Maar het 2de Neurenberg Tribunaal is in werking hierover onder leiding van Reiner Fuellmich, Intn. Strafhof Vredespaleis Den Haag

Schrander
Schrander
Reactie op  Wim
1 maand geleden

Kikakanker is er omdat er gevaccineerd wordt voor onnozele kinderziektes.

Kankerindustrie had een gat in de markt gevonden. Tevens een mooi middels voor trafficking en orgaanhandel

Pieternella
Pieternella
Reactie op  Joyce Ramgatie
1 maand geleden

Ik ben bang dat er heel veel mensen te bang zijn gemaakt. Laten we zeggen dat de mensen gewoon normaal mogen gaan leven die dat durven en dat we de getraumatiseerde mensen proberen te ontzien.

Wow
Wow
Reactie op  Joyce Ramgatie
1 maand geleden

elkaar knuffelen?? De gristenen en de rest van de gelovers gruwelen bij die gedachte. De reli ego’s hebben religie en wie of wat God is nooit (mogen) begrijpen. Dus idd het immuumsysteem is het kadootje van het BESTAAN!!!! Geen illusionaire wezen met een baard op een wolkje,..OMG

boze oma
boze oma
Reactie op  Joyce Ramgatie
1 maand geleden

mee eens leef normaal

wolfje168
wolfje168
1 maand geleden

Serveer ze helemaal af, morgen.

Een bezorgde medeburger
Een bezorgde medeburger
Reactie op  wolfje168
1 maand geleden

Even over dat stemmen…
“De stemmen die zijn uitgebracht op maandag en dinsdag of via briefstemmen worden al in de loop van woensdag geteld. De uitkomsten daarvan worden pas na het sluiten van alle stembureaus om 21.00 uur medegedeeld”
Lijkt mij toch beter als dat briefstemmen eerst gebeurt en de uitslag daarvan al vast staat voor dat het normale stemmen in persoon begint…

Arie N
Arie N
Reactie op  Een bezorgde medeburger
1 maand geleden

Die hadden ze allang geteld kunnen hebben. Blijkbaar moet er ons ook een truckje geflikt worden.

Ikke
Ikke
Reactie op  Arie N
1 maand geleden

Ja die briefposy mocht niet mee geteld omdat het fout ging nu opeens wel alles open maken ,dat stinkt dus

Ikke
Ikke
Reactie op  Een bezorgde medeburger
1 maand geleden

Allemaal fraude

G van peet
G van peet
Reactie op  Een bezorgde medeburger
1 maand geleden

Handig als het briefstemmen tegenvalt kunnen ze de uitslag nog wat corrigeren , zie usa

ProAsfalt
ProAsfalt
1 maand geleden

““Laten we een medisch-inhoudelijke discussie voeren met mensen die tot nu toe zijn doodgezwegen.””

Dat is nu net dat het totalitaire dictatoriale regiem niet wil, want anders was dat natuurlijk allang gebeurd. Zo simpel is het.

Ondertussen is politieverhoor nr 2 transcriptie ook geplaatst op BPOC2020.nl
De bevestiging van een politiestaat, een totalitaire dictatoriale politiestaat. ( https://bpoc2020.nl/pdf/Transcriptie%20politieverhoor%202.pdf )

Citaat: “Ik merk aan collega’s dat zij steeds makkelijker geweld toepassen. Ik merkte dat ook bij mijzelf. Op een bepaald moment ga je geestelijk en mentaal een grens over, kom je in een spiraal terecht waarin je elke terughoudendheid laat varen.”
En dat is precies wat het Stanford Prison Experiment ondubbelzinnig heeft aangetoond.

Ronnie
Ronnie
Reactie op  ProAsfalt
1 maand geleden

U gelooft klakkeloos wat het BPOC schrijft?

Schrander
Schrander
Reactie op  Ronnie
1 maand geleden

Waarom wel de rutte doctrine klakkeloos geloven.

Het uiterst raar om bpoc in twijfel te trekken.

Bibi
Bibi
1 maand geleden

Chapeau!!!!
Wie volgt? kom maar door!!!

Marco
Marco
1 maand geleden

We zullen als bevolking in opstand moeten komen met of zonder grof geweld. Anders zitten we straks gevangen door de elite. De stazi politie is al al opgeleid dat kunnen we wekelijks zien tijdens de demo’s tegen het beleid.

pien
pien
Reactie op  Marco
1 maand geleden

200% mee eens!!!

Elsjefiederelsje
Elsjefiederelsje
Reactie op  Marco
1 maand geleden
  • Geweld is nooit goed, vanuit welke hoek dan ook.Dit roept om tegengeweld en is totaal niet verstandig.
  • Zitten we met z’n allen met de gebakken peren…
  • Beter op een normale manier, maar wel héél goed voorbereid.
Schrander
Schrander
Reactie op  Elsjefiederelsje
1 maand geleden

Dergelijk station is al reeds gepasseerd.

j gruisinga
j gruisinga
Reactie op  Marco
1 maand geleden

Daar ben ik het helemaal mee eens, als bevolking moeten we in opstand komen alleen jammer dat de meeste mensen álles geloven wat er over corona wordt gezegd.

Ikke
Ikke
Reactie op  j gruisinga
1 maand geleden

En elke x weer de regels verscherpen doemn ze het nog niet goed genoeg ..de gehersenspoelde burgers

Zeeuw
Zeeuw
1 maand geleden

Mooi dat deze arts zich durft uit te spreken.

Nadeel van het filmpje vindt ik het FVD-logo dat overal zichtbaar is.
Ben niet tegen FVD, maar vele mensen wel en die zullen bij het zien van het logo al afhaken of de man als wappie wilen wegzetten.
Hopelijk maakt de man nog een fillmpje met neutrale achtergrond, dit in de hoop dat dan meer mensen ontvankelijk zijn voor zijn boodschap.

Het leugentijdperk
Het leugentijdperk
Reactie op  Zeeuw
1 maand geleden

Afhaken is kiezen voor de eigen ondergang. Er zijn namelijk geen partijen te vinden die hun beleid volledig haaks hebben staan op die van de gevestigde politieke fascisten. Forum is het enige alternatief.

Wie stemt en kiest voor de gevestigde partijen, kiest voor opgesloten en afgespoten worden.

-= GensNet =-
-= GensNet =-
Reactie op  Het leugentijdperk
1 maand geleden

Dacht je nu echt dat dit een angstig mens iets kan schelen? Angstige mensen zijn helemaal niet meer in staat om even zelf gezond na te denken. Die zijn in de loop der tijd handig geïndoctrineerd, gemanipuleerd en ziende blind geworden.

Ikke
Ikke
Reactie op  Het leugentijdperk
1 maand geleden

Stemmen is mee doen aan oorlogen, kin derhandel ,wapentuig ,orgaanhandel ,al ons geld verschepen buitenland waar denk je dat hun geld is ..Zwitserland wáár de elite huist . 13 mnden stil.zijn en nu maand voor verkiezingen opeens voor het volk zijn gaan bij min de nekharen overeind staan

De Wilde Luizen
De Wilde Luizen
1 maand geleden

Disproportioneel politie geweld uitgelegd aan de hand van een Britse tv serie.

Voor diegene die deze serie nog niet kent.
Heeft er iemand wel eens van de Britse serie “Utopia” uit 2013/2014 gehoord?

Ik heb mijn hand weten te leggen op de DVD’s van de originele serie van Channel 4 na enig speurwerk.

De Amerikaanse remake van de Britse “Utopia” is “ herschreven door de auteur van “Gone Girl” Gillian Flynn en vervolgens een tijdlang te zien geweest op “Amazon Prime” maar is er door Amazon zelf weer vanaf gehaald.
https://www.superguide.nl/nieuws/recensie-utopia-een-mysterieus-meesterwerk-dat-angstaanjagend-actueel-is-series

Dit heeft mijn nieuwsgierigheid vanzelfsprekend aangewakkerd.
Hier is een klein stukje van de remake van de “Utopia expiriment” op “Bitchut” te zien met John Cusack als wetenschapper.
https://www.bitchute.com/video/mLfYeLBulEcg/

De remake van de Britse Utopia is naar mijn mening van het platform verwijderd omdat het de vaccinatiebereidheid onder de bevolking enorm onderuit zou halen en de censuur en informatieoorlog op volle toeren draait.
https://www.serietotaal.nl/nieuws/1348/david-fincher-regisseert-volledig-seizoen-hbo-serie-utopia

De originele “Utopia” uit 2013 had namelijk al heel veel raakvlakken met de vaccin politiek waar wij nu ook mee geconfronteerd worden en de aanloop naar een gepushte noodzaak van een vaccin.

De serie uit 2013 is op een rauwe “Guy Ritchie”, net iets “over the top” achtige manier geregisseerd met veel Britse rauwe humor in de trend van “Lock Stock and two smoking barrels”, maar met vlijmscherpe politieke powerplay, schaduw machten, chantage, infiltratie, machtsmisbruik, MK ultra, enz. enz.

De politieke tools en spelletjes met uitzondering van het overdreven fysieke geweld in deze serie die gebruikt wordt om de aanloop naar een pandemie te framen en te faken zouden zo één op één op onze hedendaagse politieke vaccin strategie toepasbaar zijn.

Mocht je in de gelegenheid zijn om deze serie met engelse ondertiteling eens te kijken dan is het zeker een aanrader. Hierbij de link van de bluray van de originele Engelse Channel 4 serie.
https://www.amazon.nl/Utopia-Staffel-1-Paul-Higgins/dp/B01ICDQYJ2/ref=pd_sbs_1?pd_rd_w=dKzjE&pf_rd_p=4cd60f94-1e8c-4873-8a35-b70ec8384981&pf_rd_r=W5V2Y96PKPB94EBT0QNY&pd_rd_r=d65874cd-1d6c-49ef-b6c0-f1fc99604d04&pd_rd_wg=hZgex&pd_rd_i=B01ICDQYJ2&psc=1

Als iemand mij een link kan sturen voor de complete Amerikaanse remake van Utopia dan houd ik mij van harte aanbevolen.

D'n dieje
D'n dieje
1 maand geleden

Nederland veranderd in een politiestaat maar niet zeuren want ze doen dat voor onze veiligheid, en wij worden geacht dat ook nog als zoete koek te slikken

Twan
Twan
Reactie op  D'n dieje
1 maand geleden

Inderdaad, en we slikken het ook, kijk maar naar de uitslag van morgen.

pien
pien
Reactie op  Twan
1 maand geleden

eerst ff afwachten

Dubito
Dubito
Reactie op  Twan
1 maand geleden

exitpoll tot nu toe:

https://watstemje.nl/watstemje.php

salvar
salvar
1 maand geleden

nou die kan het ook bekijken.
zo moeten er een hele hoop zijn.
bravo.
en waar stem ik op juist ………….

Lies
Lies
Reactie op  salvar
1 maand geleden

FVD

Anno
Anno
Reactie op  salvar
1 maand geleden

Ik FVD mijn vrouw PVV, de 2 beste partijen om ooit weer uit deze virus shit te komen.

x

Check Also

vaccin

Land dat vaccinatieklassement aanvoert kampt met hoge besmettingsgolf: ‘Werken die vaccins wel?’

Op de Seychellen, die meer mensen hebben ...

artsen

Artsen trekken aan de bel: mensen kunnen na coronaprik gevaar vormen voor ongevaccineerden

De artsen van America’s Frontline Doctors waarschuwen ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

104
0
We lezen graag je reactie!x