Mens en DierCorona

Spoedarts bij FVD-bijeenkomst: ‘Dit coronabeleid kan niet meer door de beugel!’

Help door deze info met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Ik ben spoedarts en ik spreek me uit. Ik spreek me uit voor onze vrijheid en ook voor de vrijheid van onze kinderen, zei dokter Brian vanochtend tijdens een bijeenkomst van Forum voor Democratie bij het stadion van FC Dordrecht. Hij benadrukte dat hij zich uitspreekt op persoonlijke titel, maar ook als spoedarts met kennis van zaken.

“Mijn boodschap: dit coronabeleid kan niet meer door de beugel. Het kan anders, het moet anders,” aldus de arts. “We leven nu in een situatie waarin het medisch-inhoudelijke debat letterlijk de kop in wordt gedrukt. Alle kritische geluiden worden óf gecensureerd, óf belachelijk gemaakt, óf letterlijk neergeslagen.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
Harde klappen op het Malieveld

De spoedarts stond zondag op het Malieveld, oog in oog met de politiestaat. Hij kreeg van ME’ers forse klappen met een wapenstok. “Ze knuppelden hard op mijn dijbeen en op mijn schouder. En in hún ogen zag ik de doorgesnovenheid. Ze schreeuwden en intimideerden. Ik wist echt niet wat ik meemaakte. Het was surrealistisch.”

De arts heeft het afgelopen jaar in verschillende ziekenhuizen op de spoedeisende hulp gewerkt. “De massa-angstpsychose die afgelopen jaar is ontstaan, is onterecht gebleken. Er is nu sprake van tunnelvisie en het is onbegrijpelijk dat andere partijen hier niet naar willen kijken en luisteren.”

Of het nu gaat om de onzin van het testen van mensen zonder klachten, of de waan van het dragen van een niet-medisch mondmasker om ziekenhuisopnames te voorkomen, het OMT en kabinet luisteren niet naar inhoudelijke kritiek, zei Brian, die Forum stemt.

Juist de coronamaatregelen hebben ons aller welzijn kapotgemaakt

De spoedarts zit met veel vragen: “Waarom krijgen kritische, onafhankelijke experts als Pierre Capel, Theo Schetters, Carla Peeters en Pieter Borger geen podium? Waarom luistert de politiek niet naar hen? Waarom zijn de onderbouwingen van het OMT geheim? Waarom mag er niemand van het Artsen Covid Collectief in het OMT? En waarom is er geen ziekenhuis dat kritisch is richting het RIVM en het overheidsbeleid? Waarom wordt er gewerkt naar een medische test- en vaccinatie-apartheid?”

De oplossing volgens dokter Brian? “Eén: stop met het bang maken van de bevolking. Twee: draai de afbraak van de zorg terug. Drie: maak vroegbehandeling mogelijk. Als vaccins na acht weken al als veilig worden beschouwd, dan moeten medicijnen die meer dan 30 jaar veilig zijn toch kunnen worden voorgeschreven? Vier: stimuleer gezondheid. Juist de coronamaatregelen hebben ons aller welzijn kapotgemaakt.”

“Laten we een medisch-inhoudelijke discussie voeren met mensen die tot nu toe zijn doodgezwegen.”

4.8 148 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

108 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Paca
Paca
3 jaren geleden

maar dit gold ook al een half jaar geleden!

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
3 jaren geleden

GOD’S medicijn: IMMUUNSYSTEEM
Elkaar knuffelen, handen vasthouden, Zo versterk je immuunsysteem op natuurlijke wijze…

Wees niet bang voor het Coronavirus, alle COVID en de nieuwe varianten zijn bedrog, Laat kinderen weer normaal bezig zijn, zet je masker af en vermijd de experimentele COVID vaccins. LEEF WEER NORMAAL!!

wolfje168
wolfje168
3 jaren geleden

Serveer ze helemaal af, morgen.

ProAsfalt
ProAsfalt
3 jaren geleden

““Laten we een medisch-inhoudelijke discussie voeren met mensen die tot nu toe zijn doodgezwegen.””

Dat is nu net dat het totalitaire dictatoriale regiem niet wil, want anders was dat natuurlijk allang gebeurd. Zo simpel is het.

Ondertussen is politieverhoor nr 2 transcriptie ook geplaatst op BPOC2020.nl
De bevestiging van een politiestaat, een totalitaire dictatoriale politiestaat. ( https://bpoc2020.nl/pdf/Transcriptie%20politieverhoor%202.pdf )

Citaat: “Ik merk aan collega’s dat zij steeds makkelijker geweld toepassen. Ik merkte dat ook bij mijzelf. Op een bepaald moment ga je geestelijk en mentaal een grens over, kom je in een spiraal terecht waarin je elke terughoudendheid laat varen.”
En dat is precies wat het Stanford Prison Experiment ondubbelzinnig heeft aangetoond.

Back to top button
108
0
We lezen graag je reactie!x