Homepagina » UFO » Marinecommandant: ‘UFO van 100 meter boven de oceaan’ (video)
Marinecommandant: UFO van 100 meter boven de oceaan

Marinecommandant: ‘UFO van 100 meter boven de oceaan’ (video)

Graham Bethune is een gepensioneerde marinecommandant die toegang had tot topgeheime gegevens.

Het was zijn taak om hooggeplaatste legerfunctionarissen en burgers vanaf Washington D.C. naar andere legerbases te vliegen.

In onderstaande video legt Bethune uit hoe hij op een dag een groep vips en andere piloten naar Argentia op het eiland Newfoundland bracht, toen iedereen aan boord plotseling een UFO van 100 meter zag die in een fractie van een seconde meer dan 3000 meter omhoog schoot in de richting van het vliegtuig.

Bethune heeft het voorval uitvoerig gedocumenteerd. Het onbekende vliegende object was voorzien van een koepel met daaromheen een gele halo.

Bron: YouTube/cseti

Gerelateerd:

 Vond je deze informatie leuk? Deel het dan met mensen die je kent op Social Media
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

34 reacties

 1. Ik ben erg benieuwd naar de film overmorgen! 🙂

  0 likes
 2. Ach tuurlijk. Opa zal het wel weten…

  0 likes
 3. [quote name=”Wasbeertjuh”]Ach tuurlijk. Opa zal het wel weten…[/quote]

  Ik regeer hier beslist niet om op mensen af te geven maar, Ik mag toch aannemen dat er over deze opmerking niet al te lang na gedacht is?

  Ten eerste, opa spreekt niet over het nu maar over een hele tijd terug toen hij nog in actieve dienst was!

  Ik neem aan dat jij er ook van over tuigt bent dat “öpa” zeker niet van plan is of was om zichzelf belachelijk te gaan maken door deze belevenis wereld kundig te gaan maken?
  Wat mij betreft? Respect voor opa dat hij nog zo bij de tijd is.

  0 likes
 4. [quote name=”Wasbeertjuh”]Ach tuurlijk. Opa zal het wel weten…[/quote]

  Jouw reactie raakt kant noch wal. Zinloos kommentaar, gelijke die van zielloze en hersenloze nujij.nl trollers

  0 likes
 5. 100 meter….dat is nog niks.

  0 likes
 6. @ #1 Eden. De film is al te bestellen voor $20,- excl. $15,- verzendkosten. Of anders afwachten tot die op Youtube te zien is.

  0 likes
 7. Wéér een testimonial van een voormalige militair. Het interesseert me steeds minder, maar ach, hij heeft tenminste zijn verhaaltje kunnen doen.

  0 likes
 8. [quote name=”Morningstar”]Wéér een testimonial van een voormalige militair. Het interesseert me steeds minder, maar ach, hij heeft tenminste zijn verhaaltje kunnen doen.[/quote]
  Dat is allemaal testimony uit de disclosure project van 2001 en is oud nieuws en je wist daar nog niets van, hm loop je erg achter ! Je bent wel erg ignorant is het niet !?

  0 likes
 9. [quote name=”Wasbeertjuh”]Ach tuurlijk. Opa zal het wel weten…[/quote]
  Jij weet het in ieder geval niet. Nee niet alleen hij zal het weten maar samen met 400 + andere getuigen on ede before congress in 2001 disclosureproject ! Dus je kunt dat ignorante zinnetje van jouw meer dan 400 x typen ook voor die anderen if that makes you feel good ! Sterker nog hij heeft het met eigen ogen gezien !

  0 likes
 10. [quote name=”hfkriele”]@ #1 Eden. De film is al te bestellen voor $20,- excl. $15,- verzendkosten. Of anders afwachten tot die op Youtube te zien is.[/quote]
  De film komt of op YT and dan kun je hem zo rippen of hij verschijnt vanzelf op nieuwsgroepen of op Concen torrents.

  0 likes
 11. [quote name=”Eden”]Ik ben erg benieuwd naar de film overmorgen! :)[/quote]
  Ik ook en ik heb de stille hoop dat Niburu deze op de site plaatst.On Toppic:TR Hunter heeft gelijk,In reactie 8 en 9 maar moet geduldig zijn,omdat een nieuweling NIET ALLES weten kan wat hij/zij al wel weet.It,s a shame dat het disclosure project door het Witte Huis een ontkenend antwoord heeft gekregen.De reden om de betrokken mensen en filmpjes op herhaling te zetten.Speciaal voor de mensen die hier nog niets over wisten.

  0 likes
 12. Hopelijk bevat de docu weinig vaagheden en dubieuze types, en recyclen ze niet alle cliches en overbekende cases waar youtube al jaren mee volstaat.

  0 likes
 13. [quote name=”Biko Steve”]Hopelijk bevat de docu weinig vaagheden en dubieuze types, en recyclen ze niet alle cliches en overbekende cases waar youtube al jaren mee volstaat.[/quote]
  Plak deze link maar eens in uw werkbalk dan kunt u de trailer alvast zien.http://www.youtube.com/watch?v=SJZ8wZrCCv0&feature=player_embedded groet hunting Wolf.

  0 likes
 14. Documentaire Sirius zal geen nieuwswaarde bevatten. Men herkauwt van wat al op het internet te vinden is. Die kleine alien is zo ongeloofwaardig net als die alien in Rusland die gemaakt door studenten van kippenvel bleek te zijn . Ook deze meneer in het filmpje is misschien wel een aandachtstrekker zoals zovelen.
  Vertrouw alleen op jezelf is mijn boodschap.

  0 likes
 15. [quote name=”Plien”]Documentaire Sirius zal geen nieuwswaarde bevatten. Men herkauwt van wat al op het internet te vinden is. Die kleine alien is zo ongeloofwaardig net als die alien in Rusland die gemaakt door studenten van kippenvel bleek te zijn . Ook deze meneer in het filmpje is misschien wel een aandachtstrekker zoals zovelen.
  Vertrouw alleen op jezelf is mijn boodschap.[/quote]
  Steven Geer is dus achterlijk, en u bevat de wijsheid??

  0 likes
 16. #16 Hunting Wolf 20-04-2013 11:22
  Nogal scherpe bewoordingen gebruikt u! terwijl ik nergens iemand voor achterlijk uitmaak en ook nergens pretendeer de wijsheid in pacht te hebben.

  Misschien is het wel verstandig dat u eerst leert linken juist te kopiëren eer u deze tracht te plaatsen.

  0 likes
 17. [quote name=”Plien”]Documentaire Sirius zal geen nieuwswaarde bevatten. Men herkauwt van wat al op het internet te vinden is. Die kleine alien is zo ongeloofwaardig net als die alien in Rusland die gemaakt door studenten van kippenvel bleek te zijn . Ook deze meneer in het filmpje is misschien wel een aandachtstrekker zoals zovelen.
  Vertrouw alleen op jezelf is mijn boodschap.[/quote]

  Dus als ik het goed begrijp heeft u de film al gezien? Da’s knap!

  0 likes
 18. [quote name=”hfkriele”][quote name=”Plien”]Documentaire Sirius zal geen nieuwswaarde bevatten. Men herkauwt van wat al op het internet te vinden is. Die kleine alien is zo ongeloofwaardig net als die alien in Rusland die gemaakt door studenten van kippenvel bleek te zijn . Ook deze meneer in het filmpje is misschien wel een aandachtstrekker zoals zovelen.
  Vertrouw alleen op jezelf is mijn boodschap.[/quote]

  Dus als ik het goed begrijp heeft u de film al gezien? Da’s knap![/quote]
  Nee nog niet gezien, maar u heeft wel alvast een mening, zonder het gezien te hebben, wat hetzelfde is als een mening over de bijbel geven, zonder hem te hebben gelezen.

  0 likes
 19. #18 hfkriele 20-04-2013 12:09

  Nee!!!!!!!!!!!!!!! na het zien van de trailer vond ik het niet iets hebben van, joh wereldnieuws.

  Maar ik kan mijn mening nog bijstellen na het zien op 22 april om daarna mijn nederige excuus aan u persoonlijk te overwegen mocht u daar prijs op stellen..

  0 likes
 20. In de documantaire “SIRIUS” wordt het bewijs geleverd volgens de trailer, van buitenaards DNA!!!!!!!

  0 likes
 21. [quote name=”hfkriele”]
  Dus als ik het goed begrijp heeft u de film al gezien? Da’s knap![/quote]
  Het blijft een film, net zoals de vele filmpjes hier met oude mannen die ooit ‘iets’ hebben zien vliegen.

  Ik wil verifieerbare en vooral tastbare bewijzen.

  0 likes
 22. [quote name=”T R Hunter”] Sterker nog hij heeft het met eigen ogen gezien ![/quote] Zegt hij …
  Nu wil IK bewijzen zien en die bewijzen moeten falsifieerbaar zijn voor iedereen op simpel verzoek.

  0 likes
 23. #19 Hunting Wolf 20-04-2013 13:05

  U komt mij nogal belerend over en ja ik weet wat er in de bijbel staat! vooral veel onzin en verhalen die ik als sprookjes afdoe. Oh ja die hel en vagevuur ook altijd leuk gebracht door de verhalen vertellers:-)
  Dat u meent dat de film Sirius de mens zal dwingen tot een andere kijk op het ontstaan van het universum en al het leven wat is ontstaan is uw goed recht.
  Maar om nu zo vel van leer te trekken lijkt mij een tikkeltje overdreven. Ik wacht gewoon af wat men te melden heeft.

  0 likes
 24. [quote name=”Plien”]#16 Hunting Wolf 20-04-2013 11:22
  Nogal scherpe bewoordingen gebruikt u! terwijl ik nergens iemand voor achterlijk uitmaak en ook nergens pretendeer de wijsheid in pacht te hebben.

  Misschien is het wel verstandig dat u eerst leert linken juist te kopiëren eer u deze tracht te plaatsen.[/quote]
  Misschien is het handiger dat u leert juist te kopiëren,en dan wat accurater.één tekentje teveel, en u ziet niets meer he??Als je naar een ander wijst, wijzen er meestal drie vingers naar u zelf.

  0 likes
 25. [quote name=”Plien”]#19 Hunting Wolf 20-04-2013 13:05

  U komt mij nogal belerend over en ja ik weet wat er in de bijbel staat! vooral veel onzin en verhalen die ik als sprookjes afdoe. Oh ja die hel en vagevuur ook altijd leuk gebracht door de verhalen vertellers:-)
  Dat u meent dat de film Sirius de mens zal dwingen tot een andere kijk op het ontstaan van het universum en al het leven wat is ontstaan is uw goed recht.
  Maar om nu zo vel van leer te trekken lijkt mij een tikkeltje overdreven. Ik wacht gewoon af wat men te melden heeft.[/quote]
  Zal ik je nog wat leren vooral, als u beweerd dat mijn pc niet deugt, wat kopieren en plakken betreft.Wat overigens meer verteld over hoe u met de pc omgaat.Belerend ben ik ook, vooral omdat ik ex hoofdagent politie ben geweest nu in de w.a.o.En ja, de waarheid vertellen vinden mensen niet altijd even leuk, daarvan ben ik mij bewust,maar zwijgen veranderd niets!!

  0 likes
 26. #25 Hunting Wolf 20-04-2013 14:18

  Vanwaar toch constant die nare toonzetting van u?

  Link van u werkt vaak niet dus vandaar dat ik er iets over zei. Ik klik altijd met rechts en klik vervolgens op openen in nieuw venster. Fijne dag nog.

  0 likes
 27. het is toch niet te geloven,hier spreekt een man over zijn Ufo,s ervaringen,en dan word deze man nog naar beneden gehaald.En dan snap ik zoiezo niet waarom ze dan deze site,s bekijken.Of ze denken dat ze alles beter weten dan getuigen,dan ben je denk ik doof.Na de film Sirius komt disclosure hier vertellen ze ook over Ufo,s Maar ja de ongelovigen weten het beter en debunken dit wel weer.Zelf heb ik vaak genoeg Ufo,s gezien zelfs sigaar schepen,met getuigen erbij.En dat overdag.Ik kan haast niet wachten tot de bemanning zich zelf voorsteld,en dat gebeurd binnen kort.neem dat maar van mij aan.En wat onze geschiedenis betreft zal je nog vaak zeggen ongelofelijk als de buiten aardsen deze laten zien aan ons.diegene die dit alles niet geloven lachen dan niet meer.

  0 likes
 28. #26 Hunting Wolf 20-04-2013 14:59

  “Zal ik je nog wat leren vooral, als u beweerd dat mijn pc niet deugt, wat kopieren en plakken betreft.Wat overigens meer verteld over hoe u met de pc omgaat.“
  U bent echt eruuug! waar beweer ik nu weer dat uw pc niet deugt?
  In januari heb ik na een crash opnieuw windhoos 7 op mijn pc gelegd, ja best veel werk om alles weer te installeren maar dat had niets met copy paste te maken of u moet ook nog eens helderziende zijn. Stuur in dat geval ff een berichtje voor de hele zooi weer ontploft. 😉

  0 likes
 29. 100 METER? Omg… volgens mij heeft deze man net iets teveel de film Battleship gezien…

  0 likes
 30. [quote name=”Wasbeertjuh”]100 METER? Omg… volgens mij heeft deze man net iets teveel de film Battleship gezien…[/quote]
  Mischien moet jij je eens bezig gaan houden met dingen waar je wel verstand van hebt en een keer het UFO fenomeen gaan bestuderen in plaats van ongefundeerde kritiek te spuien.

  0 likes
 31. [quote name=”Plien”]#18 hfkriele 20-04-2013 12:09

  Nee!!!!!!!!!!!!!!! na het zien van de trailer vond ik het niet iets hebben van, joh wereldnieuws.

  Maar ik kan mijn mening nog bijstellen na het zien op 22 april om daarna mijn nederige excuus aan u persoonlijk te overwegen mocht u daar prijs op stellen..[/quote]
  Uw gegeven mening,eventueel bijgesteld, na het uitbrengen van de film zou t.o.v. de makers van de documentaire wel wat eerlijker zijn.
  Een excuus is uiteraard nergens voor nodig..;-)

  0 likes
 32. [quote name=”T R Hunter”][quote name=”Wasbeertjuh”]100 METER? Omg… volgens mij heeft deze man net iets teveel de film Battleship gezien…[/quote]
  Mischien moet jij je eens bezig gaan houden met dingen waar je wel verstand van hebt en een keer het UFO fenomeen gaan bestuderen in plaats van ongefundeerde kritiek te spuien.[/quote]
  Waarom zou ik me bezig houden met dingen die gewoonweg niet bestaan?

  0 likes
 33. [quote name=”Wasbeertjuh”][quote name=”T R Hunter”][quote name=”Wasbeertjuh”]100 METER? Omg… volgens mij heeft deze man net iets teveel de film Battleship gezien…[/quote]
  Mischien moet jij je eens bezig gaan houden met dingen waar je wel verstand van hebt en een keer het UFO fenomeen gaan bestuderen in plaats van ongefundeerde kritiek te spuien.[/quote]
  Waarom zou ik me bezig houden met dingen die gewoonweg niet bestaan?[/quote]
  en jij weet dit door zelfstudie en wetenschappellijk onderbouwde feiten dat dit niet bestaat? chapeau om zo’n duidelijke mening tentoon te spreiden terwijl je er net niets van afweet,zoals ook ik er niets van afweet buiten hetgeen ik van internet haal maar toch een “open mind” heb en de mogelijkheid open laat net omdat ik er niets van afweet 😉

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Welke wonderlijke dingen heeft jouw gids je te vertellen?

Voordat ik je vertel over de wonderlijke ...

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

zonnepanelen

Zo ‘groen’ en ‘geldbesparend’ zijn zonnepanelen echt. ‘Hoezo beter voor het milieu?’

Om te zorgen dat Nederland in 2050 ...

gates

Robert F. Kennedy jr. gaat los op Bill Gates: ‘Dit heeft hij op z’n kerfstok’

Robert F. Kennedy jr., de neef van ...