CoronaBuitenland

Aantal gevallen van ernstige bijwerkingen na coronavaccinatie 40 keer hoger dan eerder gemeld

Help mee door deze info met jouw vrienden op je socials te delen!

Uit een Duitse studie is gebleken dat het aantal ernstige bijwerkingen na coronavaccins 40 keer hoger is dan eerder gemeld. De Charité, een bekend ziekenhuis in Berlijn, interviewde 40.000 gevaccineerden nadat ze hun coronaprikken hadden gehaald.

Uit de interviews bleek dat het aantal ernstige bijwerkingen 40 keer hoger lag dan eerder was gemeld door medisch toezichthouder het Paul Ehrlich-instituut, schrijft MDR, de openbare omroep van de deelstaten Thüringen, Sachsen-Anhalt en Sachsen. Het aantal bijwerkingen als gevolg van normale vaccins, zoals die tegen polio of mazelen, is aanzienlijk lager, zeggen de onderzoekers.

Zweden, Israël en Canada

Hoofdonderzoeker Harald Matthes zei dat de cijfers overeenkomen met het beeld in landen als Zweden, Israël en Canada. Zelfs de makers van de vaccins komen in hun eigen onderzoeken op vergelijkbare aantallen.

Data-analist Wouter Aukema analyseerde afgelopen jaar data van het Europees Geneesmiddelenagentschap (EMA) voor alle EU-lidstaten en zag een soortgelijk beeld.

Aanzienlijk langer

Tot ernstige bijwerkingen rekenden de onderzoekers klachten die weken tot maanden aanhielden en waarbij medische hulp werd ingeroepen. Denk daarbij aan spier- en gewrichtspijn, hartontsteking en ook neurologische aandoeningen.

Professor Matthes zei dat de meeste bijwerkingen, zelfs ernstige bijwerkingen, hooguit drie tot zes maanden duren. Hij voegde er meteen aan toe dat er ook bijwerkingen zijn die aanzienlijk langer aanhouden.


4.8 54 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
26 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Mar
Mar
7 maanden geleden

Hoijoi weer een theorie die bewijst dat het niet goed zit met die injecteringen, maarrrrr…….effe doorprikken mensen, er zijn er teveel op aarde cq Nederland, die vangt alles op. Dusse maak uw tiet maar nat, mask plaats….voorrrrr…..jaaaaaa goed geraden

Underground
Underground
7 maanden geleden

(Professor Matthes zei dat de meeste bijwerkingen, zelfs ernstige bijwerkingen, hooguit drie tot zes maanden duren.)
Wat een logica.
Als je het niet hebt genomen, dan heb je ook geen bijwerking. DUS.

Guus Velraeds
Guus Velraeds
7 maanden geleden

De prikpooier (de naam komt niet meer uit mijn strot) zei met een stalen gezicht op TV. Als je bijwerkingen hebt is dat een teken dat het werkt.

Victor Hugo
Victor Hugo
7 maanden geleden

Moorddadig opzet, geen woorden voor…

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

26
0
We lezen graag je reactie!x