CoronaBuitenland

Aantal gevallen van ernstige bijwerkingen na coronavaccinatie 40 keer hoger dan eerder gemeld

Help anderen door deze info met je vrienden op je social netwerk te delen!

Uit een Duitse studie is gebleken dat het aantal ernstige bijwerkingen na coronavaccins 40 keer hoger is dan eerder gemeld. De Charité, een bekend ziekenhuis in Berlijn, interviewde 40.000 gevaccineerden nadat ze hun coronaprikken hadden gehaald.

Uit de interviews bleek dat het aantal ernstige bijwerkingen 40 keer hoger lag dan eerder was gemeld door medisch toezichthouder het Paul Ehrlich-instituut, schrijft MDR, de openbare omroep van de deelstaten Thüringen, Sachsen-Anhalt en Sachsen. Het aantal bijwerkingen als gevolg van normale vaccins, zoals die tegen polio of mazelen, is aanzienlijk lager, zeggen de onderzoekers.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
Zweden, Israël en Canada

Hoofdonderzoeker Harald Matthes zei dat de cijfers overeenkomen met het beeld in landen als Zweden, Israël en Canada. Zelfs de makers van de vaccins komen in hun eigen onderzoeken op vergelijkbare aantallen.

Data-analist Wouter Aukema analyseerde afgelopen jaar data van het Europees Geneesmiddelenagentschap (EMA) voor alle EU-lidstaten en zag een soortgelijk beeld.

Aanzienlijk langer

Tot ernstige bijwerkingen rekenden de onderzoekers klachten die weken tot maanden aanhielden en waarbij medische hulp werd ingeroepen. Denk daarbij aan spier- en gewrichtspijn, hartontsteking en ook neurologische aandoeningen.

Professor Matthes zei dat de meeste bijwerkingen, zelfs ernstige bijwerkingen, hooguit drie tot zes maanden duren. Hij voegde er meteen aan toe dat er ook bijwerkingen zijn die aanzienlijk langer aanhouden.


4.8 54 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

26 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Mar
Mar
2 jaren geleden

Hoijoi weer een theorie die bewijst dat het niet goed zit met die injecteringen, maarrrrr…….effe doorprikken mensen, er zijn er teveel op aarde cq Nederland, die vangt alles op. Dusse maak uw tiet maar nat, mask plaats….voorrrrr…..jaaaaaa goed geraden

Underground
Underground
2 jaren geleden

(Professor Matthes zei dat de meeste bijwerkingen, zelfs ernstige bijwerkingen, hooguit drie tot zes maanden duren.)
Wat een logica.
Als je het niet hebt genomen, dan heb je ook geen bijwerking. DUS.

Guus Velraeds
Guus Velraeds
2 jaren geleden

De prikpooier (de naam komt niet meer uit mijn strot) zei met een stalen gezicht op TV. Als je bijwerkingen hebt is dat een teken dat het werkt.

Victor Hugo
Victor Hugo
2 jaren geleden

Moorddadig opzet, geen woorden voor…

Back to top button
26
0
We lezen graag je reactie!x