CoronaBuitenland

Sterftepiek op Cyprus valt samen met vaccinatiecampagne, wetenschappers pleiten voor onderzoek

Help door dit met anderen op je socials te delen!

De autoriteiten moeten onderzoek doen naar een sterftepiek op Cyprus in 2021 die niet kan worden verklaard door corona en die samenviel met de vaccinatiecampagne. Dat schrijft een groep wetenschappers in het medische tijdschrift Cureus.

De onderzoekers hebben informatie geanalyseerd die is gepubliceerd door het Cypriotische ministerie van Volksgezondheid en verzameld door het Europese RIVM. In 2021 zijn er op Cyprus 9,7 procent meer sterfgevallen gemeld dan in 2020. In vergelijking met het vijfjaargemiddelde lag het sterftecijfer 16,5 procent hoger. Vooral in het derde en vierde kwartaal was er sprake van een scherpe stijging in het aantal sterfgevallen (zie grafiek).

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png
cyprus
Foto: Sterfte op Cyprus van 2016-2021 per kwartaal (Cureus)
Uitvoerig onderzoek

De wetenschappers concluderen dat de stijging op Cyprus in 2021 niet kan worden verklaard door coronasterfte en parallel loopt aan de vaccinatiecampagne. Ze pleiten dan ook voor een uitvoerig onderzoek om de onderliggende oorzaken te achterhalen.

Overal in West-Europa, en in de Verenigde Staten en Israël, werd in de tweede helft van 2021 zo’n sterftepiek gesignaleerd.

Oversterfte neemt weer toe

Ondertussen neemt de oversterfte in Nederland weer toe. Onder andere in Zeeland zijn er meer mensen overleden dan het CBS had voorspeld. In de laatste zeven weken van vorig jaar was er ook in Nederland een grote sterftegolf, met name in Zeeland.

[The Daily Sceptic]

4.7 71 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

53 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
wakkere
wakkere
2 jaren geleden

Nee nee komt niet door vaccinatie, wel door stikstof of klimaat opwarming geneuzel
Wat mij opvalt is dat gsm of 5G straling niet echt word onderzocht ,ook niet of dat invloed heeft op klimaat, Droogte of overvloedige regenval. Maar ja dat kan ook niet , stel dat iedereen zijn huidig mobieltje in de prullenbak zou moeten gooien , arme mensen zonder mobieltje.

Annette
Annette
2 jaren geleden

En WEER pleiten wetenschappers, dit maal op het kleine Cyprus, voor onderzoek naar de oversterfte, die hier vooral in de tweede helft van 2021 heeft plaatsgevonden.

En WAT zal dat nu uiteindelijk opleveren? Naar mijn mening: 0,0!

Wie denkt dat dit ook maar een deuk in een pakje boter zal slaan, is zonder meer naïef.

De trein dendert zonder ophouden door en “lijkt” voorlopig ook niet te stoppen.

Er is voor ons maar één ding mogelijk en dat is: 100% nergens, maar dan ook nergens aan mee doen.

Iets, dat de meesten van ons natuurlijk al vanaf het begin niet hebben gedaan.

Ik las net op Telegram een stukje tekst, waarin stond dat die tijdelijke wet coronamaatregelen van de baan is (zoals wij natuurlijk al weten), maar….. straks in de herfst “gewoon” weer op tafel komt (iets wat wij natuurlijk OOK al lang vermoedden).

Maar dan wordt het natuurlijk verplicht. Als onderdeel van dat Europese digitale paspoort.

Wij hebben nu even een adempauze, waarin wij even uit de “gevangenis” zijn vrijgelaten, maar die gevangenis is nog steeds op de achtergrond aanwezig.

Dat hele verhaal ook over dat de Europese Commissie ons wijsmaakt, hoe gemakkelijk het is als alle medische gegevens overal in Europa bekend zijn, is natuurlijk ook zonder meer apekool!

Wij hebben tot begin 2020 heel veel gereisd in zowel Europese landen als ook daarbuiten. En het was nooit een probleem om medische hulp te krijgen.

Sowieso willen mijn man en ik helemaal niet meer gaan reizen, totdat alles, maar dan ook alles definitief van de baan is.

En het lijkt er op, dat dat een utopie zal zijn.

Jetze
Jetze
2 jaren geleden

Vanaf het moment dat de prik des doods werd ingevoerd begonnen de bijwerkingen.

En nog steeds gaan mensen door met het laten inspuiten van dit gif, stellen overheden dat het nog steeds veilig is en blijft men stellig geloven dat de overheden (WEF en WHO ) de waarheid spreken.

Er zal straks vast weer een stormloop komen op die prikjes, anders kan men niet reizen binnen de eu….

dna
dna
2 jaren geleden

Wij van wc-eend.

Ze stoppen niet. Wanneer beseft men dat.

Back to top button
53
0
We lezen graag je reactie!x