CoronaBuitenland

Aantal verkeersongelukken na medisch noodgeval neemt toe: is vaccinatie de oorzaak?

Help anderen door deze informatie met vrienden op je social media te delen!

Het aantal verkeersongevallen als gevolg van mysterieuze medische noodgevallen neemt toe. Sinds begin vorig jaar worden ze bijgehouden op het Telegramkanaal van Tom Stahl. Is vaccinatie de oorzaak?

Hij heeft een 38 pagina’s tellend pdf-document samengesteld waarin hij 200 van deze gevallen uitgebreid heeft gedocumenteerd. De gemiddelde leeftijd van de slachtoffers: 54,2 jaar. Stahl merkt op dat veel andere gevallen niet konden worden geverifieerd vanwege betaalmuren.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/banner4.png

Op 4 mei werd in Leipzig een ongeval gemeld, waarbij iemand gewond raakte. Er werd gevraagd of de man ‘misschien lijdt aan gezondheidsproblemen die tot de botsing hebben geleid’.

Reed in op tegenliggers

Op dezelfde dag vond in Düsseldorf een ernstig auto-ongeluk plaats. Er waren drie voertuigen bij betrokken en er vielen drie gewonden. Twee van hen waren er slecht aan toe. Een 59-jarige man reed met zijn auto in op tegenliggers en botste daarbij op een ander voertuig.

En ook diezelfde dag raakte een 21-jarige bestuurster gewond nadat ze om onduidelijke reden op de andere weghelft terecht was gekomen en op een tegemoetkomende BMW was gebotst. De auto kwam tegen de vangrail tot stilstand.

Op 4 mei reed een vrachtwagenchauffeur rechtdoor over een rotonde. Er ging een medische noodsituatie aan vooraf. De brandweer trof de chauffeur bewusteloos aan. Reanimatie mocht niet meer baten en de man stierf op de plek van het ongeval.

Gezondheidsproblemen

Diezelfde dag botste een 63-jarige automobilist in Nordhausen op een boom. De politie liet weten dat hij mogelijk de macht over het stuur was verloren als gevolg van gezondheidsproblemen. De man was op slag dood.

De Heidenheimer Zeitung schrijft dat op 5 mei een 43-jarige vrachtwagenchauffeur achter het stuur het bewustzijn verloor en van de weg raakte. Hij moest naar het ziekenhuis worden gebracht.

Stahl heeft ook gevallen gedocumenteerd die zich hebben voorgedaan in Italië, Spanje, de Verenigde Staten, Groot-Brittannië, Portugal, Frankrijk, Oostenrijk, Slowakije, Argentinië, Griekenland en Zwitserland. Hier vind je de hele lijst.

[Wochenblick]

4.9 57 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

75 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Steven
Steven
2 jaren geleden

Zo ruim je nou de bevolking op…. en de meeesten maar wachten op de volgende injectie…erger nog, ze staan er zelfs uren voor in de rij en rijden er eerst 200 km voor om als eerste te zijn. Achterlijk VOLK!

Annette
Annette
2 jaren geleden

ZO TRIEST dit, maar eerlijk gezegd ben IK totaal niet verbaasd.

Vorig jaar las ik al op een alternatieve site, dat er in de Verenigde Staten véél meer ongelukken gebeurden dan daarvoor. Zij hadden daar toen ook al een speciale naam voor bedacht: VACCIDENTS, een samenvoeging van vaccination en accident.

Op zich is dit natuurlijk helemaal niet zo vreemd. Wij lezen toch ook al regelmatig over hoeveel problemen zich al maanden ontwikkelen in de luchtvaart. Vorige week nog een verhaal over een klein vliegtuigje met een piloot met zijn passagier, waarbij de piloot onwel werd en nota bene de passagier, zonder vliegbrevet, met de hulp van de verkeerstoren het vliegtuigje op de grond heeft moeten zetten.

Medische problemen in combinatie met verkeersongevallen is natuurlijk niet specifiek een probleem van deze tijd. Ik weet nog van een kennis van ons, die leed aan epilepsie en van zijn neuroloog gewoon mocht autorijden. Hij was beroepschauffeur en zat dus iedere dag op de weg. Op een kwade dag is hij dus onwel geworden, op een tweebaansweg op de verkeerde weghelft terechtgekomen en ter plekke aan zijn verwondingen overleden.

Waar het echter, vóór de hele massale prikcampagne, nog (gelukkig) om uitzonderingen ging, zie je nu natuurlijk een heel ander beeld.

Terecht wordt er streng opgetreden bij mensen die gaan autorijden met alcohol op of onder invloed van drugs.

Maar NU zou je, reëel gezien, kunnen zeggen dat IEDEREEN, die de experimentele gentechinjecties hebben laten zetten, ongeschikt zijn om aan het verkeer deel te nemen.

Zelf maak ik het ook regelmatig mee: ik sta duidelijk zichtbaar bij een zebrapad, automobilist is op ruim voldoende afstand, ik wil oversteken, automobilist geeft gas in plaats van te remmen en ik moet als de bliksem een stap terug doen.

Ook als autorijder vind ik het een steeds grotere uitdaging worden om veilig van A naar B te gaan. Alleen door zoveel mogelijk defensief te rijden, zijn mijn man en ik er tot nu toe zonder kleerscheuren af gekomen.

Als je alles wat er vandaag de dag gaat bezien vanuit het gezichtspunt van de zogenaamde elite (de oorspronkelijke betekenis van dit woord is natuurlijk vér gedegradeerd) dan gaat het natuurlijk absoluut volledig volgens plan.

De bedoeling van het plan is het reduceren van de wereldbevolking. En het “voordeel” hiervan is dan ook nog eens slachtoffers maken van bijvoorbeeld niet gevaccineerde mensen.

Dan sla je namelijk gelijk twee vliegen in één klap.

Stenley
Stenley
2 jaren geleden

Lekker dan oppassen geblazen dan je zal er maar lopen met gezin en met een kinderwagen.

Komt er ineens iemand die de overheid vertrouwde aan zeilen met de auto de stoep op en rijd je vrouw met kinderwagen en al van de sokken omdat ie dankzij de overheid een beroerte of een hartaanval kreeg van die euthanasie injecties die onder de noemer vaccins zijn aangeboden.

Gatverdamme walgelijk laffe misdadigers doen dit soort dingen dit getuigd echt van het aller laagste en meest laffe gedrag.
Meneer rutte maak u borst maar vast nat want we gaan u eerdaags even ter verantwoording roepen!!!!

Stenley
Stenley
2 jaren geleden

Hoe triest ook maar dit is wel een erg groot risico zou haast zeggen iedereen die gevaccineerd is medische keuring laten onder gaan en tot die tijd rijververbod voor alle gevaccineerde dit is wel link.
Je in het verkeer begeven is straks Russische roulette als de trend zich voort gaat zetten

Back to top button
75
0
We lezen graag je reactie!x