Great ResetMens en Dier

Rutte en Kaag nemen deel aan WEF: ‘Je hoeft geen complotdenker te zijn om daar vragen bij te hebben’

Help mee door dit artikel met je vrienden op je social media te delen!

Premier Rutte, vier ministers en een staatssecretaris gaan volgende week naar Davos om deel te nemen aan het World Economic Forum. Naast Rutte gaat ook minister van Financiën Sigrid Kaag naar Zwitserland.

Verder wonen minister Ollongren van Defensie, minister Van Gennip van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, minister Schreinemacher van Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking en staatssecretaris Heijnen van Infrastructuur en Waterstaat de top bij.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Punten op de agenda zijn onder meer klimaatverandering, de coronacrisis en de oorlog in Oekraïne.

Tentakels

Het nieuws gaat niet onopgemerkt voorbij. Arts en advocaat Lucas Bergkamp vraagt zich af: “Waarom doet de Nederlandse regering mee aan bijeenkomsten van een privéorganisatie die toegang tot regeringsleiders verkoopt aan bedrijven?”

“Je hoeft geen complotdenker te zijn om daar vragen bij te hebben. Want de tentakels van het WEF reiken tot ver in de Nederlandse staat,” reageert journalist Syp Wynia.

Trein

“Wat is dat toch tussen Nederland en het WEF? Waarom zo geheimzinnig doen, Schwabinet? Als er niks mis is met jullie verhouding tot deze private partij, geef dan gewoon de gevraagde informatie,” stelt Burgercomité-EU.

Tweede Kamerlid Pepijn van Houwelingen haakt hierop in: “Goede vraag. We krijgen op onze WEF-vervolgvragen nu geen of onduidelijke antwoorden. Maar ook dat is veelzeggend en we stoppen niet.”

FVD-kopman Thierry Baudet vraagt: “Ik neem aan dat ze met de trein afreizen naar hun puppetmaster Klaus Schwab?”

4.9 88 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

105 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Boink
Boink
1 jaar geleden

Ze nemen dus deel aan een criminele organisatie, gezamenlijk met de WHO en de NAVO zijn ze verantwoordelijk voor miljoenen doden

Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 jaar geleden

Al die Landverraders zijn klaar…met de dag werken ze zichzelf meer & meer in de problemen…maar deze zichzelf Prostituerende Puppeticians kunnen simpelweg niet meer terug…Hun Misdaden, Oorlogsmisdaden & Openlijke Hoogverraad gaat hun binnenkort de Kop kosten…Ga vooral zo door Vuile Landverradende Parasieten…jullie Smerige spelletjes zijn zo Helder, zo verschrikkelijk Transparant, dat ZELFS het MEEST Hersendode Schaap het niet meer kan ontgaan….hahahaha….

T,A
T,A
1 jaar geleden

ZE ZIJN BIJ HET VOLK IN DIENST.

HET VOLK ZAL UITEINDELIJK HET LAATSTE WOORD HEBBEN.

ZE WORDEN ONTSLAGEN.

Ben
Ben
1 jaar geleden

‘klimaatverandering, de coronacrisis en de oorlog in Oekraïne’. aldrie punten gecreerd in het MS nieuws en anders voor gebruik door hum om hun agenda er door te krijgen.

Macht over de mensen , en waarom wil je die nu zo veel ? Omdat de machthebbers die er echter staan hem groots aan het verliezen zijn door het wakker worden van veel mensen.

Angst en onderdrukking houden de mensen klein , zuigen hun energie weg . Hopende dat ze zich niet to collectief kunnen vormen . collectief bewust zijn brengt alles aan het licht en is gedeeld , de kennis wordt gewoon gedeeld ‘hangt in de lucht’

Maar helaas voor hun gebeurd dat al , dus Het gaat niet werken wat ze willen ze zullen uitgelachen worden en niet meer serieus genomen.
.

Back to top button
105
0
We lezen graag je reactie!x