Great ResetMens en Dier

Rutte en Kaag nemen deel aan WEF: ‘Je hoeft geen complotdenker te zijn om daar vragen bij te hebben’

Help door deze informatie met je kennissen op je social media te delen!

Premier Rutte, vier ministers en een staatssecretaris gaan volgende week naar Davos om deel te nemen aan het World Economic Forum. Naast Rutte gaat ook minister van Financiën Sigrid Kaag naar Zwitserland.

Verder wonen minister Ollongren van Defensie, minister Van Gennip van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, minister Schreinemacher van Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking en staatssecretaris Heijnen van Infrastructuur en Waterstaat de top bij.

Punten op de agenda zijn onder meer klimaatverandering, de coronacrisis en de oorlog in Oekraïne.

Tentakels

Het nieuws gaat niet onopgemerkt voorbij. Arts en advocaat Lucas Bergkamp vraagt zich af: “Waarom doet de Nederlandse regering mee aan bijeenkomsten van een privéorganisatie die toegang tot regeringsleiders verkoopt aan bedrijven?”

“Je hoeft geen complotdenker te zijn om daar vragen bij te hebben. Want de tentakels van het WEF reiken tot ver in de Nederlandse staat,” reageert journalist Syp Wynia.

Trein

“Wat is dat toch tussen Nederland en het WEF? Waarom zo geheimzinnig doen, Schwabinet? Als er niks mis is met jullie verhouding tot deze private partij, geef dan gewoon de gevraagde informatie,” stelt Burgercomité-EU.

Tweede Kamerlid Pepijn van Houwelingen haakt hierop in: “Goede vraag. We krijgen op onze WEF-vervolgvragen nu geen of onduidelijke antwoorden. Maar ook dat is veelzeggend en we stoppen niet.”

FVD-kopman Thierry Baudet vraagt: “Ik neem aan dat ze met de trein afreizen naar hun puppetmaster Klaus Schwab?”

4.9 88 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
110 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Boink
Boink
1 maand geleden

Ze nemen dus deel aan een criminele organisatie, gezamenlijk met de WHO en de NAVO zijn ze verantwoordelijk voor miljoenen doden

Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 maand geleden

Al die Landverraders zijn klaar…met de dag werken ze zichzelf meer & meer in de problemen…maar deze zichzelf Prostituerende Puppeticians kunnen simpelweg niet meer terug…Hun Misdaden, Oorlogsmisdaden & Openlijke Hoogverraad gaat hun binnenkort de Kop kosten…Ga vooral zo door Vuile Landverradende Parasieten…jullie Smerige spelletjes zijn zo Helder, zo verschrikkelijk Transparant, dat ZELFS het MEEST Hersendode Schaap het niet meer kan ontgaan….hahahaha….

T,A
T,A
1 maand geleden

ZE ZIJN BIJ HET VOLK IN DIENST.

HET VOLK ZAL UITEINDELIJK HET LAATSTE WOORD HEBBEN.

ZE WORDEN ONTSLAGEN.

Mariposa-1970
Mariposa-1970
1 maand geleden

Herinneren jullie nog Gideons vragen naar het boek van Schwab en het antwoord van Rutte?

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

110
0
We lezen graag je reactie!x