Homepagina » Het Complot » ‘Aanval op Osama bin Laden was één grote leugen’
Aanval op Osama bin Laden was één grote leugen

‘Aanval op Osama bin Laden was één grote leugen’

Een Pulitzerprijswinnaar heeft gezegd dat de officiële versie van de gebeurtenissen rond de aanval op Osama bin Laden in 2011 ‘één grote leugen is’.

Journalist Seymour Hersh (76) zegt dat de regering Obama ‘elk woord’ over de gebeurtenissen heeft gelogen.

In een interview met de Britse krant The Guardian haalt Hersh fel uit naar de Amerikaanse media, die volgens hem hebben verzuimd om het Witte Huis aan te spreken over een hele reeks zaken, van spionageactiviteiten door de NSA en drone-aanvallen tot de agressie jegens Syrië.

Leugens

Osama bin Laden zou zijn gedood tijdens een operatie met Navy Seals in het zwaarbeveiligde huis waar hij op dat moment verbleef. Geen woord daarvan is waar, aldus Hersh.

Volgens Hersh, die in 1969 wereldwijde bekendheid en erkenning kreeg toen hij het My Lai-bloedbad en de daaropvolgende doofpotaffaire tijdens de Vietnamoorlog onthulde en daarvoor de Pulitzerprijs ontving, laten de Amerikaanse media de regering Obama ongestraft wegkomen met leugens.

Het Witte Huis heeft geweigerd foto’s van het lichaam van Bin Laden vrij te geven, wat volgens sommigen bewijs is dat de overheid informatie achterhoudt. Er is ook gesuggereerd dat het Witte Huis het officiële verhaal meerdere keren heeft aangepast.

Stekker

Men beweerde in eerste instantie dat op foto’s van de Situation Room was te zien hoe president Obama, vicepresident Joe Biden en Hillary Clinton de operatie live volgden, terwijl het beeld in werkelijkheid op zwart ging.

Saillant detail is dat van de 25 Navy Seals die in 2011 meededen aan de operatie nog maar een paar in leven zijn. Buren van het zwaarbeveiligde huis in Abbottabad zeiden Bin Laden nog nooit in het gebied te hebben gezien.

Hersh heeft een duidelijke oplossing voor dit probleem: trek de stekker uit grote nieuwsnetwerken als NBC en ABC. Ontsla 90 procent van de huidige redacteurs en vervang ze door ‘echte’ journalisten, die niet bang zijn om de waarheid te vertellen.

“De republiek is in gevaar,” besloot Hersh. “We liegen over alles.”

Bron: Theguardian.com, Dailymail.co.uk

Gerelateerd:

 

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

16 reacties

 1. [quote name=”redice”]Obama is Amerika en de rest van de wereld naar de haaien aan het helpen, hij steunt de moslims, vooral de radicalen! en is zelf ook moslim, een moslim in het witte huis!!
  en vooraleer de linksgezinden en zelfverklaarde wereldverbeteraars hier commentaar gaan spuien, doe eerst wat opzoekwerk en kom dan terug..[/quote]

  Whuha, je komt redelijk in de buurt. Doe nog eens een poging research. Ik zeg.. begin eens bij 2500BC. Amon priest hood. Het begin van al deze ellende. Kijk ook eens verder naar occult science. Zodiac, masonry en leess eens wat oude philosophy.. boeken zoals astrology & the old testament. Devils pulpit robert taylor. En 1000 van dit soort boeken. Dan weet men dan religie kinklare onzin en fictie is controlled by het vaticaan.. met als bron israel.

  Dan denken we misschien na voor we het op moslims gooien.

  2 likes
 2. [quote name=”lexi”]Is Osama dood? Hij zit toch in het witte huis?[/quote]
  nice haha

  1 likes
 3. In een BBC interview uit 2007 zegt Benazir Bhutto, toen ze nog in leven was dat Bin Laden alreeds vermoord was. Zie;
  http://www.youtube.com/watch?v=RxMBkWY_uZY

  Op YouTube staat ook het hele interview.
  Het opmerkelijkst is dat de de interviewer niet op haar opmerking ingaat!

  1 likes
 4. Is Osama dood? Hij zit toch in het witte huis?

  0 likes
 5. Niks nieuws
  Amerika is een groot leugen

  0 likes
 6. Ben Swann slaat de msm links en rechts om de oren. Wat mij betreft kunnen we het voorstel van de Heer Seymour Hersh door trekken naar de NOS. The Guardian in het VK heeft het door dat wij het volk drommels goed weten dat we bedonderd worden. Het einde van de propaganda machine die MSM heet is nabij. De alternative media is niet meer te stoppen.
  http://www.de-waarheid-sorry.nl/index.php/politiek/44-de-kolbrin.html

  0 likes
 7. Obama is Amerika en de rest van de wereld naar de haaien aan het helpen, hij steunt de moslims, vooral de radicalen! en is zelf ook moslim, een moslim in het witte huis!!
  en vooraleer de linksgezinden en zelfverklaarde wereldverbeteraars hier commentaar gaan spuien, doe eerst wat opzoekwerk en kom dan terug..

  0 likes
 8. JA, we worden belazerd, maar zijn WE zelf rein? Welk nieuws willen we horen/zien. Ik denk het wel te weten, maar lig voortdurend in conflict….wil ik dat wel? Of zal ik maar gewoon een eiland blijven? Weet JIJ het? mm misschien maar geen NIEUWS meer.

  0 likes
 9. @#3 Awe: Bedankt voor de interessante link 🙂

  0 likes
 10. Volgens Benjamin Creme is Osama al jaren eerder aan de gevolgen van een nier-aandoening overleden….we worden inderdaad belazerd; meer over de aantasting en vervorming van ‘waarheid’ leest men in het geweldige boek: De tijd van de Apocalyps, van R Hamers

  0 likes
 11. No kidding ?! 911 was sowieso een valse vlagoperatie (kijk maar naar wtc 7). Van het officiele verhaal klopt alleen het feit dat er een paar gehersenspoelde “bruikbare idioten” vliegtuigen kaapten en die gebouwen in vlogen en de springstoffen deden de rest bij de twintowers. Over het pentagon ga ik niet eens hebben.

  0 likes
 12. Obama of Osama het klinkt hetzelfde. Wat er van komt is afwachten.

  0 likes
 13. Jot jong kan er ook wel weer bij 9/11 a; veel doden en nu is dit ook weer niet waar .droom ik nou of hoe zit het allemaal in deze wereld van bedrog terwijl ik toch wakker ben en waarom nou pas uit komen ….moesten ze daar 11 jaar voor nodig hebben gehad om dit uit te zoeken ? ik vind het wel goed hoor dat het uit gekomen is maar hoeveel mensen en dieren levens zijn er wel mee gemoeid ? dit moeten ze jaren van te voren al hebben uit kiemt om niet gepakt te worden .heel slim .

  0 likes
 14. we weten toch allemaal ??? wel dat we belazerd en bezeken worden ! door onze regeringen !of je nu een amerikaan bent of een nederlander maakt niets uit we worden bezeken !

  0 likes
 15. [quote name=”garriet60″]we weten toch allemaal ??? wel dat we belazerd en bezeken worden ! door onze regeringen !of je nu een amerikaan bent of een nederlander maakt niets uit we worden bezeken ![/quote]

  ja idd erg oud dit allemaal….

  niemand wat nieuws?

  0 likes
 16. Nog een versie van het interview. Hier zie je de live uitgezonden versie en de herhaalde versie waar het stukje over Bin Laden is weggeknipt :
  http://www.youtube.com/watch?v=9-2u1FBQ-Nk

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

europese commissie

Europese Commissie komt met doodeng document. We mogen niet meer zelf denken

De Europese Commissie heeft net een doodeng ...

nederland

Zo koud is het op 11 juli in bijna 100 jaar niet geweest

Nederland krijgt warme zomer: 35 tot 40 ...