Het Complot

‘Aanval op Osama bin Laden was één grote leugen’

Help anderen door deze info met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een Pulitzerprijswinnaar heeft gezegd dat de officiële versie van de gebeurtenissen rond de aanval op Osama bin Laden in 2011 ‘één grote leugen is’.

Journalist Seymour Hersh (76) zegt dat de regering Obama ‘elk woord’ over de gebeurtenissen heeft gelogen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

In een interview met de Britse krant The Guardian haalt Hersh fel uit naar de Amerikaanse media, die volgens hem hebben verzuimd om het Witte Huis aan te spreken over een hele reeks zaken, van spionageactiviteiten door de NSA en drone-aanvallen tot de agressie jegens Syrië.

Leugens

Osama bin Laden zou zijn gedood tijdens een operatie met Navy Seals in het zwaarbeveiligde huis waar hij op dat moment verbleef. Geen woord daarvan is waar, aldus Hersh.

Volgens Hersh, die in 1969 wereldwijde bekendheid en erkenning kreeg toen hij het My Lai-bloedbad en de daaropvolgende doofpotaffaire tijdens de Vietnamoorlog onthulde en daarvoor de Pulitzerprijs ontving, laten de Amerikaanse media de regering Obama ongestraft wegkomen met leugens.

Het Witte Huis heeft geweigerd foto’s van het lichaam van Bin Laden vrij te geven, wat volgens sommigen bewijs is dat de overheid informatie achterhoudt. Er is ook gesuggereerd dat het Witte Huis het officiële verhaal meerdere keren heeft aangepast.

Stekker

Men beweerde in eerste instantie dat op foto’s van de Situation Room was te zien hoe president Obama, vicepresident Joe Biden en Hillary Clinton de operatie live volgden, terwijl het beeld in werkelijkheid op zwart ging.

Saillant detail is dat van de 25 Navy Seals die in 2011 meededen aan de operatie nog maar een paar in leven zijn. Buren van het zwaarbeveiligde huis in Abbottabad zeiden Bin Laden nog nooit in het gebied te hebben gezien.

Hersh heeft een duidelijke oplossing voor dit probleem: trek de stekker uit grote nieuwsnetwerken als NBC en ABC. Ontsla 90 procent van de huidige redacteurs en vervang ze door ‘echte’ journalisten, die niet bang zijn om de waarheid te vertellen.

“De republiek is in gevaar,” besloot Hersh. “We liegen over alles.”

Bron: Theguardian.com, Dailymail.co.uk

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

16 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
lexi
lexi
10 jaren geleden

Is Osama dood? Hij zit toch in het witte huis?

020
020
10 jaren geleden

Niks nieuws
Amerika is een groot leugen

Awe
Awe
10 jaren geleden

Ben Swann slaat de msm links en rechts om de oren. Wat mij betreft kunnen we het voorstel van de Heer Seymour Hersh door trekken naar de NOS. The Guardian in het VK heeft het door dat wij het volk drommels goed weten dat we bedonderd worden. Het einde van de propaganda machine die MSM heet is nabij. De alternative media is niet meer te stoppen.
http://www.de-waarheid-sorry.nl/index.php/politiek/44-de-kolbrin.html

redice
redice
10 jaren geleden

Obama is Amerika en de rest van de wereld naar de haaien aan het helpen, hij steunt de moslims, vooral de radicalen! en is zelf ook moslim, een moslim in het witte huis!!
en vooraleer de linksgezinden en zelfverklaarde wereldverbeteraars hier commentaar gaan spuien, doe eerst wat opzoekwerk en kom dan terug..

Back to top button
16
0
We lezen graag je reactie!x