Mens en Dier

Prof. Pierre Capel waarschuwt: ‘We gaan zware tijden tegemoet’

Help anderen door deze informatie met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De prik beschermt niet, zegt emeritus hoogleraar Pierre Capel in een nieuwe video. De ziekte is niet zeer ernstig. De maatregelen zijn dodelijk. Het ruïneert onze maatschappij. Het zet families tegen elkaar op. Binnen gezinnen krijg je splijtzwammen. Voor dat prikkie, dat waarschijnlijk heel negatief werkt, zegt hij.

“Ik wil u heel duidelijk zeggen: probeer zoveel mogelijk tegenkracht te geven tegen de totale waanzin die er nu aan de gang is,” vervolgt hij. “Ga niet mee in het verdeel en heers. Heb begrip voor de onkunde, maar blijf wel op uw eigen standpunt staan.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

“Heel veel succes. We gaan zware tijden tegemoet,” benadrukt Capel.

Ongelooflijke schade

FVD-voorman Thierry Baudet zegt over de video van de emeritus hoogleraar: “Een heel goed, simpel filmpje van immunoloog prof. Pierre Capel, die uitlegt waarom de ‘prik’ niet werkt, mogelijk zeer averechtse effecten heeft en deze medische apartheid de samenleving ongelooflijke schade toebrengt.”

4.8 146 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

97 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ongevaccineerde
Ongevaccineerde
2 jaren geleden

Beste Hugo de Jonge,
je hebt je gekwalificeerd als de grootste idioot van Nederland, behept met waanvoorstellingen die alle perken te buiten gaan.
Hoe kun je een vaccin opdringen dat officieel niet eens is goedgekeurd? Kijk eens naar het aantal gemelde sterfgevallen na vaccinatie in Nederland. Inmiddels ruim 2.000. Onderzoek dit eerst eens voor je dit waanzinnige genocide beleid blijft afdwingen. Schort het vaccineren op en doe wat een normaal mens zou doen: onderzoeken wat er aan de hand is.
Jij hebt gemakkelijk lullen met je vitamineshot. Jou gebeurt niets!
Hugo, je bent een aanfluiting als mens en als politicus.

Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

DIVIDE ET IMPERA

Führer Rüttler & de Rest van dat Landverradende Nazi-Tuig in Den Haag willen juist graag tweedracht zaaien…ons tegen elkaar uitspelen…Verdeel & HEERS….dat is wat deze Doorgesnoven Levensgevaarlijk Gestoorde Psychopaten met OPZET aan het doen zijn….AFLEIDING van wat er op dit moment Daadwerkelijk gaande is…Nederland is sinds gisteren Officieel een Dictatuur geworden…onder aanvoering van die Pathologisch Aartsleugenaar Führer Rüttler & zijn Demonische Broeders in het Kwaad tevens dankzij de Lafheid, Hersenloosheid & Lamlendigheid van het Overgrote deel van het Nederlandse Volk….Dus beste Landverraders & Hersenloze Schapen bedankt allemaal! Door jullie tomeloze “inzet” is Nederland inmiddels Officiel ingelijfd als onderdeeltje van Das Vierte Reich….Met die Landverraders & Oorlogsmisdadigers daar in Den Haag moeten nu HÉÉL ERG SNEL OPGEPAKT gaan worden door Defensie…Simpelweg in het Landsbelang & in het belang van het Nederlandse Volk…

Pieter
Pieter
2 jaren geleden

In oorlogstijd is geen plaats voor nuance en begrip, er zal keihard ingegrepen moeten worden om dit regime ten val te brengen.

Max_Q
Max_Q
2 jaren geleden

Het laatste filmpje van dhr. Capel geeft nog beter weer dat we 80 jaar terg zijn in de tijd:
https://www.youtube.com/watch?v=jJMq-jWEmm0

Back to top button
97
0
We lezen graag je reactie!x