Archeologie

Een academisch schandaal van de eerste orde. Reactie Steven Greer op onderzoek naar ‘buitenaardse’ mummie

Help mee door dit met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In 2003 werd een kleine mummie gevonden in de Atacamawoestijn in Chili. Het lichaampje was slechts 15 centimeter lang en misvormd.

De schedel was uitgerekt, de oogkassen stonden schuin en het lijfje had maar 10 ribben. Mensen geloofden dat Ata, zoals het wezen werd genoemd, buitenaards was.

Een DNA-studie van de Stanford-universiteit zou nu uitgewezen hebben dat het om een foetus van een misvormd meisje gaat.

Schandaal

De wetenschappers vermoeden dat het misvormde lijkje na een miskraam of vroeggeboorte in de woestijn is achtergelaten.

De mummie was te zien in de film Sirius van dr. Steven Greer. In een nieuwe video reageert hij op het onderzoek, waar zo’n beetje alle grote media over berichtten.

Greer vertelt dat hij na de publicatie van de studie werd gebeld door een topgeneticus waar hij mee samenwerkt.

De geneticus, die anoniem wil blijven omdat hij zijn baan niet wil verliezen, zou gezegd hebben dat we hier te maken hebben met een academisch schandaal van de eerste orde.

Slecht uitgevoerd

Het onderzoek werd gepubliceerd in het gerenommeerde blad Genome Research, maar volgens de topgeneticus is de collegiale toetsing ronduit slecht uitgevoerd.

Willekeurige mutaties zouden zeven genen van de mummie tegelijkertijd hebben beïnvloed. Als zulke mutaties echt willekeurig waren, zouden ook andere genen moeten zijn beïnvloed, merkte de geneticus op.

Epidemische vormen

Op basis van dit slecht uitgevoerde onderzoek wordt nu gesteld dat de zaak gesloten is, aldus Greer.

Hij voegde toe dat de corruptie binnen de wetenschap en de verspreiding van dit soort wetenschappelijke onzin epidemische vormen begint aan te nemen.

Bekijk de video hieronder:

Foto: YouTube/Sirius Disclosure

[Sirius Disclosure]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Bassie
Bassie
4 jaren geleden

Zouden Aliens niet hun baby zelf begraven/cremeren/wat-ze-ook-doen op hun thuisplaneet ipv achter te laten op Aarde?

hans
hans
4 jaren geleden

ik begrijp de omschrijving van het academische schaal niet zo goed uit bovenstaand artikel.
Wat is nou het schandaal?

Coldshot
Coldshot
4 jaren geleden

Het “officiele” verhaal dat het toch een mens bleek te zijn was idd erg doorzichtig en niets anders dan kant en klare leugens, desinformatie en doofpotpraktijken.. Ik denk dat andere (betrouwbare) onderzoekers/wetenschappers het nog maar eens opnieuw moeten onderzoeken (wat waarschijnlijk onmogelijk gemaakt zal worden..).

Dirk
Dirk
4 jaren geleden

Of ik snap genetica niet, of ‘Als zulke mutaties echt willekeurig waren, zouden ook andere genen moeten zijn beïnvloed, merkte de geneticus op.’ Is een slecht argument…

Als het willekeurig is hoeft er niets mee te komen. Als ik een willekeurig getal kies hoef ik toch ook niet nog een ander getal te kiezen.

Wat ik overigens ook niet snap is hoe een topgeneticus zn baan kan kwijtraken als hij met degelijke tegenargumenten komt. Goede kritiek maakt je nog geen voorstander! Een goed onderzoeker probeert niet te bewijzen dat ie het bij het rechte eind heeft. Hij probeert te bewijzen dat wat hij stelt niet zo is… alleen dan kun je objectief zijn.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

13
0
We lezen graag je reactie!x