Graancirkels

Brabantse boer ontdekt buitenaardse sjablonen op zijn weiland

Help ons door deze info met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Boer Theo Philipsen uit het Brabantse Vianen ontdekte pas geleden vreemde patronen op zijn weiland. Hij is nog altijd niet helemaal van de schrik bekomen.

Op een maandagmiddag deed hij een vreemde ontdekking op zijn weiland. “Ik vond dat de koeien een beetje raar deden,” zei hij. “Ik zag meteen dat er wat aan de hand was. Normaal staan ze mooi verspreid, maar nu leken ze bewust bepaalde delen te mijden.”

Pas toen Philipsen op het dak van zijn trekker ging staan zag hij dat in het gras vreemde vormen waren ontstaan. “Er zat een bepaald patroon in,” zei hij. “Niet alleen rond, maar ook ovaal en rechthoekig.”

Abnormaal snel

De boer schoot gelijk in de stress. Hij moest denken aan rare geluiden die hij de nacht ervoor had gehoord. In plaats van er foto’s van te maken pakte hij gelijk zijn maaimachine en maaide hij alles weg.

Het gras op zijn weiland zou op verschillende plekken in korte tijd abnormaal snel zijn gegroeid, terwijl op andere stukken juist het tegenovergestelde het geval was: het gras was er bijna verdwenen.

Onnatuurlijke sjablonen

Volgens een bron deden ze zeer sterk aan de bekende graancirkels denken, zoals die in de laatste decennia op verschillende plekken in de wereld zijn waargenomen. Een natuurlijk ontstaan lijkt zeer onwaarschijnlijk.

Toen Philipsen las over de buitenaardse bollen die in Spanje waren neergekomen vond hij het tijd om er mee naar buiten te komen. “Er is iets vreemds aan de hand,” aldus de boer. “Buitenaards, dat leek het.”

[Cuijks Weekblad]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jaydee
Jaydee
6 jaren geleden

In plaats van er foto’s van te maken pakte hij gelijk zijn maaimachine en maaide hij alles weg. Yeah wright how convenient!

Paul
Paul
6 jaren geleden

Wat de boer niet kent vreet ie niet…

wolfje
wolfje
6 jaren geleden

we komen allemaal kijken natuurlijk. wat is het entreegeld?

kim
kim
6 jaren geleden

Oh.. zijn het zeker weten buitenaardse bollen dan die in Spanje terecht kwamen?

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

9
0
We lezen graag je reactie!x