Gezondheid

Acteur Rob Schneider linkt autisme aan vaccins (video)

Help anderen door deze info met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Acteur Rob Schneider, onder meer bekend van Deuce Bigalow: Male Gigolo, heeft zich uitgesproken tegen de vaccinatie van kinderen. Hij is niet blij.

In een interview met een nieuwszender in Californië protesteert Schneider krachtig tegen een nieuwe wet die ouders verplicht eerst toestemming te vragen aan een arts als ze hun kinderen niet willen laten vaccineren.

Volgens de acteur gaat de overheid te ver. Hij ondersteunt daarnaast de theorie dat vaccins autisme veroorzaken.

Illegaal

“Het is illegaal,” vertelde Schneider aan News10 Sacramento. “Je kunt mensen niet onderwerpen aan procedures die ze niet willen. De ouders moeten kunnen beslissen wat het beste is voor hun kind. Dat mag de overheid niet voor ze bepalen. Dat is in strijd met de Neurenberger wetten.”

Schneider doelt waarschijnlijk op de Neurenberg-principes van de VN, die een individu opdracht geven bevelen van de overheid op te volgen. De wetten van Neurenberg waren een drietal wetten bedoeld om de rechten van de joden te ontnemen.

Farmaceutische industrie

“De artsen vertellen je maar één kant van het verhaal,” ging Schneider verder. “Ze krijgen van de farmaceutische industrie, waar miljarden dollars in omgaan, te horen dat vaccins totaal veilig zijn.”

“De werkzaamheid van de prikken is niet bewezen,” zei hij. “En deze dingen zijn giftig, er komen steeds meer bijwerkingen. We hebben steeds meer autisme.”

Ook andere beroemdheden zoals Jenny McCarthy en Donald Trump zijn van mening dat vaccins leiden tot autisme en veel Amerikanen geloven in een correlatie tussen de twee.

Bron: Huffingtonpost.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Enkii
Enkii
9 jaren geleden

Good job Rob!! 🙂

Joris
Joris
9 jaren geleden

Uitstekend geschreven site over vaccins door Door Frankema: http://www.vaccinvrij.nl/index.html

mevrouw S.
mevrouw S.
9 jaren geleden

Hoera! er worden steeds meer mensen wakker. Groet S.

Eden
Eden
9 jaren geleden

Dat valt me weer 100% van hem mee 😀

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

8
0
We lezen graag je reactie!x