Binnenland

Sterftecijfer in verpleeghuizen weer net zo hoog als vóór vaccinaties: ‘Stop met die injecties!’

Help mee door dit met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In de verpleeghuizen is het percentage coronadoden weer net zo hoog als in de tweede golf in november vorig jaar, voor de vaccinaties. Van de gevaccineerde bewoners overlijdt 22 procent na een ‘besmetting’. In 970 verpleeghuizen, pakweg 40 procent van alle locaties, zijn de afgelopen vier weken bewoners positief getest. Dat is het hoogste aantal sinds het begin van de coronapandemie.

In de meeste locaties krijgen bewoners vanaf vandaag de boosterprik. In Belgische verpleeghuizen worden boosters al sinds eind september toegediend.

Het is totale waanzin

“Het percentage sterfgevallen in verpleeghuizen is net zo hoog als vorig jaar. De vaccins werken dus niet, de vrijheidsbeperkingen evenmin. Hugo’s oplossing? Méér vaccins en méér vrijheidsbeperkingen. Het is totale waanzin. Stop met die injecties en laat Nederland weer vrij!” schrijft Forum voor Democratie.

Kamerlid Fleur Agema (PVV) twittert: “Er sterven nu net zoveel mensen aan corona in verpleeghuizen als vlak voor de vaccinatiecampagne. Vaccinatiegraad 94 procent bij tachtigplussers. Maar laat vooral Maarten van Rossem door me heen krijsen.”

Hoe kan dit?

“Komt vast allemaal door de ongevaccineerden…” zegt neuroloog Jan Bonte sarcastisch.

Waterbouwkundige Auke Terlouw vraagt: “Hoe kan dit als a) de vaccins nog heel goed werken en b) iedereen die geprikt kan worden geprikt is in het verpleeghuis?”

4.8 76 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
106 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Willem
Willem
7 maanden geleden

Bij bosjes vallen ze straks neer , het argument van de goedgelovigen zal zijn ,, zonder vaccins zal het nog veel erger zijn geweest .

Er lijkt gewoon geen houden aan , het geloof in deze regering [sekte ] is ongekend !!

politiek profeet
politiek profeet
7 maanden geleden

Dus ook agema moet dan eens toegeven dat vaccinatie een grote leugen is, een middel om met gifspuiten de oudjes te vermoorden….dat doet agema dus niet…ze PROMOOT zelfs de boostergifspuiten voor deze oudjes.
Wie ben jij nou werkelijk agema pvv?

rop
rop
7 maanden geleden

Er valt niks meer te stoppen voor mensen in het bejaarden tehuis, de meeste zijn allemaal al gevaccineerd, dat is nu wachten tot ze langzaam allemaal sterven.

Tom Poes
Tom Poes
7 maanden geleden

Maar de angst en de leugens van dit rampenkabinet gaan gewoon door. Bevel van Schwab en Gates.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

106
0
We lezen graag je reactie!x