Bewustzijn

Wat zijn jouw goede voornemens?

Help ons door deze informatie met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Met Oud en Nieuw heeft iedereen het over goede voornemens voor het nieuwe jaar. Maar waar komen die eigenlijk vandaan? Eén ding is zeker: deze traditie is al vele duizenden jaren oud. Maar niemand weet precies waar het ooit begon. Toch zijn er enkele populaire verklaringen.

Babylonië

De traditie van goede voornemens voor het nieuwe jaar gaat terug tot het Babylonië van 4000 jaar geleden! In die tijd waren de goede voornemens vooral bedoeld voor het teruggeven van geleend gereedschap.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

In het oude Rome beloofde men vaak om anderen in het nieuwe jaar beter te behandelen. Later, toen het christendom opkwam, werden deze goede voornemens omgezet in gebeden.

Vroeger en nu

Terwijl mensen vroeger vooral gemeenschappelijke doelen voor ogen hadden, is men zich door de jaren heen steeds meer gaan focussen op persoonlijke verbeteringen. Wanneer je goede voornemens hebt, kun je twee dingen doen. Het ene werkt wel (slechts een kleine groep kent dit) en het andere werkt niet (dat is wat de massa doet en wellicht jij ook).

Methode 1 (die niet werkt)

  • Je probeert je goede voornemens te realiseren op wilskracht. Dit is de bekendste methode. Het begin is makkelijk, maar het is extreem moeilijk om het vol te houden. Meestal val je binnen een paar dagen tot weken alweer terug in oude gewoontes. Jammer van de moeite.

Methode 2 (die wél werkt)

  • Deze methode is slimmer, omdat je jouw onderbewustzijn het werk laat doen. Je onderbewustzijn werkt namelijk 24 uur, 7 dagen per week, onafgebroken voor jóu! Het is onvermoeibaar en het helpt je ervoor te zorgen dat dit de laatste keer was dat je een goed voornemen nodig had. Wat jij namelijk in je onderbewustzijn stopt, is blijvend.

Tachtig procent van de Nederlanders en Belgen heeft minstens één goed voornemen. Slechts een zeer klein deel daarvan kiest voor de slimme methode 2. Wat ga jij dit keer doen? Kies je voor een methode die niet of juist wél werkt?

Top-3 Goede Voornemens

Opvallend is dat veel mensen steeds weer, elk jaar opnieuw, dezelfde goede voornemens hebben. Huh, steeds weer?

Ja, helaas wel! Het probleem is namelijk dat zij kiezen voor methode 1, die dus niet werkt. En dus is het volhouden van een goed voornemen veel moeilijker dan het bedenken ervan.

Wat interessant is, is dat je er zelf voor kunt zorgen dat jouw voornemens ook echt uitkomen! Namelijk via methode 2, zodat jouw goede voornemen definitief gerealiseerd wordt. Natuurlijk krijg je een beetje hulp van ons, maar je doet het uiteindelijk zelf met behulp van jouw eigen onderbewustzijn. Zo wordt het verwezenlijken van jouw goede voornemen een peulenschilletje!

top3 nr3Afvallen, fitter en gezonder worden
Met het HypnoSLANK Programma kun je eindelijk je goede voornemen om af te vallen in realiteit omzetten. We hebben in 2018 weer honderden mensen geholpen hun afslankdoelen te bereiken, en hoe mooi zou het zijn als ook jij het goede voornemen ‘afvallen’ voortaan van je lijstje kunt schrappen! Het HypnoSLANK Programma kost normaal 347 euro, maar is nu tijdelijk te downloaden voor slechts 97 euro. Begin 2019 goed en verlos jezelf van dat overgewicht. Het was nog nooit zo eenvoudig om af te vallen. Zonder dieet, zonder moeilijk gedoe!

=> Klik hier voor het HypnoSLANK Programma!

top3 nr2Stoppen met roken
Rook je nog steeds, tegen beter weten in? Hoeveel pogingen heb je al gedaan op wilskracht? Helaas duurt wilskracht voor velen maar een paar weken, waarna de hunkering naar een sigaret weer wint. Maar nu is er HypnoSMOKE! Daarmee verdwijnt die hunkering voorgoed. Je gaat terug naar hoe het voelde toen je nog nooit gerookt had, je wordt weer een niet-roker (wat iets anders is dan een ‘ex-roker’!). Bespaar jezelf met dit programma een hoop geld, verbeter je gezondheid, krijg weer een frisse adem en pak meteen de onderliggende redenen aan waarom je rookt. Zonder terugval of vervangende verslaving (zoals snoepen). Na HypnoSMOKE ben je voorgoed gestopt! Normale prijs is 499,90 euro, maar nu tijdelijk ook slechts 97 euro. Stop nu écht voorgoed met roken, makkelijker kan niet!

=> Klik hier voor het HypnoSMOKE Programma!

top3 nr1Minder schulden en/of meer financiële ruimte creëren
Maak je je zorgen nu de BTW stijgt en boodschappen duurder worden? Slaat de zorgpremie elke maand opnieuw een gat in je budget? Zou jij meer financiële armslag kunnen gebruiken, zodat je ook eens iets extra’s kunt doen en niet meer continu op de kleintjes hoeft te letten? Daarvoor moet je méér geld binnenkrijgen dan dat eruit gaat. En dat kan makkelijker dan je denkt! Een financieel beter leven begint met het aanpassen van je geldmindset. Dat is precies wat je met het HypnoMiljonair Programma snel voor elkaar krijgt. En dat is pas het begin. Met HypnoMiljonair kom je helemaal los van financiële zorgen! Normaal betaal je 347 euro, maar nu tijdelijk slechts 97 euro. Verbeter je mentale geld-programmering en ontdek hoe geldzorgen als sneeuw voor de zon oplossen!

=> Klik hier voor het HypnoMiljonair Programma!

Wat je ook kiest, zodra je jouw onderbewustzijn het werk laat doen, is je weg naar succes gegarandeerd!

Wij wensen je alvast een succesvol, vitaal en gezond 2019!

Michel Lejeune en Trancewerk-team

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Schaap
Schaap
5 jaren geleden

Mijn goede voornemen is doorgaan met leven en genieten van elke dag die ik heb. Want iedere dag kan je laatste zijn. En omdat ik dit leven maar 1 keer leef, wil ik er het maximale uithalen.

Henk
Henk
5 jaren geleden

Zowel Methode 1 en Methode 2 beide ben je nodig om je/jou doelstellingen te behalen!
Althans dat is mijn ervaring.

Hega
Hega
5 jaren geleden

Wil me opzicht aansluiten bij Schaap.
Ook wil ik proberen om wat minder af te geven op de maatschappij, alhoewel ik dat erg lastig vind.
Ik zie en hoor zoveel ellende om me heen en ondermeer de individualisering en verzakelijking is totaal doorgeslagen.
Desalniettemin hoop ik dat 2019 meer geluk gaat brengen dan 2018

Back to top button