Archeologie

‘Terugkeer van de Anunnaki’: Toont Google Earth reuzen in Gizeh?

Help mee door deze info met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het internet is in de ban van een filmpje waarin mannen van bijna drie meter lang te zien zouden zijn bij een Egyptische bakkerij in de buurt van de piramides van Gizeh. In de video zijn twee figuren te zien die tot verbazing van velen lijken uit te torenen boven auto’s. Dat schrijft de Britse Daily Mail.

YouTube-gebruiker MrMBB333 plaatste het filmpje op internet. “Deze beelden tonen twee reusachtige mannen,” zei hij. “De ene man is 2,5 meter lang en de tweede is denk ik nog langer. Het lijkt erop dat de Anunnaki terug zijn.”

De Anunnaki waren goden uit het oude Mesopotamië die de mens en zelfs de piramides zouden hebben gecreëerd. De twee mannen lijken naar elkaar toe te lopen. “Die man moet bijna drie meter lang zijn,” aldus de YouTuber. Hij zei dat hij op de foto was gestuit toen hij naar woonwijken in de buurt van de piramides aan het kijken was.

“Misschien zijn de Anunnaki hier altijd al geweest en zijn ze nooit weggegaan,” reageerde iemand. “De theorie dat reuzen de piramides hebben gebouwd klinkt erg plausibel. Ze zeggen dat wonen in piramides goed is voor je gezondheid, dus misschien zijn ze daar opgegroeid.”

Anderen waren minder overtuigd en wezen op het standpunt van waaruit de foto is genomen. “De stoep is dus ook een halve meter hoog?” schreef iemand. Een ander zei dat het niet meer is dan een optische illusie.

[MailOnline]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
blub
blub
6 jaren geleden

Valt allemaal wel mee… Lensbolling van een dashcam of cameraphone..

https://lh6.googleusercontent.com/proxy/dpajHhmEPKcV_AaUsnuLdoFi0F9cZmPQGUnoJgm-ciiWeOg4gFpOLYCDlGxHscmxLp6SzTHaXo0IMDGiMeAQN2tCb_ZPjQ=w2441-h2256

Let ook op die buitenaards grote vuilnisbak links en de straatverlichting die eveneens groter lijkt.

Heidi
Heidi
6 jaren geleden

I WANT TO BELIEVE SOO HAAARD!!!!

johanesky
johanesky
6 jaren geleden

deze mensen staan meters voor deze auto’s. Logisch dat ze groter lijken.

Crazyeddy
Crazyeddy
6 jaren geleden
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

11
0
We lezen graag je reactie!x