Great ResetBuitenland

Adviseur van Schwab: dit is veel groter dan alles wat we tot nu toe hebben gezien in de geschiedenis

Help door dit artikel met anderen op je social netwerk te delen!

Tijdens de industriële revolutie in de negentiende eeuw leerde de mensheid om textiel, schoenen, wapens en voertuigen te produceren. Dit was voor slechts enkele landen genoeg om de rest te onderwerpen, zegt futuroloog Yuval Noah Harari, adviseur van Klaus Schwab, in een filmpje dat momenteel rondgaat op social media.

Er vindt nu een tweede industriële revolutie plaats, waarbij niet textiel, machines, voertuigen of wapens, maar mensen het product zijn, aldus Harari. “We leren in feite om lichamen en geesten te produceren. “Dit zijn de twee belangrijkste producten van de tweede golf.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Veel groter

Als er een gat zit tussen degenen die weten hoe ze lichamen en geesten moeten produceren en degenen die dat niet weten, dan is dit veel groter dan alles wat we tot nu toe hebben gezien in de geschiedenis, zei Harari.

Als je niet snel genoeg deel uitmaakt van deze revolutie sterf je waarschijnlijk uit, voegde hij toe. Als je eenmaal weet hoe je lichamen, breinen en geesten moet produceren, heb je niets aan goedkope arbeid in Afrika of Zuid-Azië.

Drugs en computerspelletjes

De grootste vraag in de politiek en economie zal volgens Harari de komende decennia zijn wat we moeten doen met al die ‘nutteloze mensen’. “We hebben daar geen economisch model voor. Voedsel vormt geen probleem; we kunnen genoeg voedsel produceren om iedereen te eten te geven. Het probleem is verveling.”

Wat moeten we aan met al deze ‘waardeloze’ mensen? De adviseur van Schwab stelt een combinatie van drugs en computerspelletjes voor.

4.7 79 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
138 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jaco
Jaco
3 maanden geleden

Huh!?

Maria
Maria
3 maanden geleden

Compleet compleet gestoord !!
Van de duivel bezeten!

Avap
Avap
3 maanden geleden

Kan iemand in vredesnaam deze idioot zsm opsluiten ?

PWM
PWM
3 maanden geleden

Dit was er ook tegen het einde van het Romijnse rijk: brood en spelen

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

138
0
We lezen graag je reactie!x