Het Complot

HAARP verantwoordelijk gehouden voor verdwijning MH370 en polar vortex

Help door deze info met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In juni gaat het Amerikaanse militaire onderzoekscentrum HAARP dicht. Velen geloven dat het instituut wordt gebruikt als superwapen. HAARP is één van de meest veelbesproken onderzoeksinstituten. De officiële uitleg van de Amerikaanse overheid – onderzoek doen naar verbeterde technologieën voor radiocommunicatie – werd door diverse complottheoretici niet geloofd, onder wie de in 2007 overleden natuurkundige Bernard Eastlund.

Zij beweren dat HAARP extreme weersomstandigheden en zelfs natuurrampen veroorzaakt. Eastlund zorgde voor sterke wetenschappelijke argumentatie van die stellingen, waardoor in zowel Alaska als binnen het Europees Parlement meerdere hoorzittingen plaatsvonden om de zaak te onderzoeken.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

HAARP zou daarnaast ziektes veroorzaken en de antennes op het terrein zouden dienen als wapen om vijandige raketten te vernietigen. Ook de crash van het ruimteveer Columbia, de eerste spaceshuttle van de NASA, zou veroorzaakt zijn door de straling van HAARP. Er zijn genoeg andere theorieën over het ware doel van HAARP. Het Britse tijdschrift The Week heeft de beste en meest ongewone voor je op een rij gezet.

Vlucht MH370

Sommigen hebben voorgesteld dat het onderzoeksinstituut verantwoordelijk zou kunnen zijn geweest voor de crash van vlucht MH370 van Malaysia Airlines. “Kan HAARP het mysterie rond het vermiste vliegtuig verklaren?” vroeg een forumlid van Godlike Productions zich af. Het toestel is mogelijk uit koers geraakt omdat ‘HAARP de radarsystemen beïnvloedde’.

Zeebeving bij Japan in 2011

Uit gegevens van de NASA blijkt dat enkele dagen voor de zware aardbeving in Japan merkwaardige ‘atmosferische anomalieën’ zijn waargenomen, meldde Natural News. De ‘ogenschijnlijk onverklaarbare’ opwarming van de ionosfeer boven het epicentrum van de aardbeving wijst erop dat HAARP mogelijk verantwoordelijk is geweest voor de beving, de daaropvolgende tsunami en de ramp met de kerncentrale van Fukushima.

Polar vortex

Afgelopen jaar werd het oosten van de Verenigde Staten getroffen door ijzige koude, sterke winden en nieuwe sneeuwval. Als gevolg van een ‘polar vortex’ kelderde de temperatuur. De burgernieuwssite Before It’s News publiceerde een grafiek met de titel ‘America under HAARP attack’. The Freedom Agenda dacht hetzelfde en beweerde dat HAARP in staat is de ionosfeer en daarmee de straalstroom te beïnvloeden.

Spaceshuttle Columbia

Volgens Mysterious Universe was spaceshuttle Columbia een schietoefening voor HAARP. Het is niet duidelijk waarom de VS een eigen vaartuig zou gebruiken als doelwit, maar volgens voormalig NASA-ingenieur Marshall Smith was het een ‘terroristische aanslag uitgevoerd door al-Qaida’.

HAARP is overal verantwoordelijk voor

Noem een natuurlijk fenomeen en iemand zal denken dat HAARP erachter zit, schreef Stephanie Pappas voor LiveScience. Sommigen suggereren dat HAARP het bewustzijn van mensen beïnvloedt of in staat is onze realiteit te veranderen.

Voordat de officiële website van HAARP in 2013 offline ging, zeiden woordvoerders van het instituut dat er nooit geheime onderzoeken zijn uitgevoerd. “HAARP is niet geheim,” stond op de website te lezen. “Er zijn geen geheime documenten over HAARP.”

[The Week]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jack
Jack
9 jaren geleden

Het hoeft HAARP niet te zijn geweest. Er zijn meer van de installaties verspreid over de wereld.

Harry
Harry
9 jaren geleden

Wel makkelijk om haarp overal de schuld van te geven, beetje makkelijk en kortzichtig. Bovendien als het zo’n superwapen is waarom stoppen ze er dan mee ??

pietje
pietje
9 jaren geleden

Ik denk dat er veel HAARPJES op onze wereld zijn misschien met een andere naam ! Jongens we worden van de wieg tot het graf bedonderd ! Als we dit maar begrijpen ! Niets is meer echt en niets is meer eerlijk ! Alles is bedrog kijk eens naar Rutte en Samson die bedonderen ook iedereen maar ja…..ze hebben een lekker salaris en dadelijk een goed wachtgeld schei uit joh !

Loek
Loek
9 jaren geleden

Even een kleine opmerking over de Spaceshuttle Columbia:

Voor een ieder die hier werkelijk belangstelling voor heeft, het volgende!
De Spaceshuttle Columbia had een atoombom aan boord.
Deze bom moest volgens planning tot ontploffing worden gebracht op de planeet Venus!

Aangezien ook de planeet Venus bewoners heeft moest men vanuit de Kosmos vanuit het algemeen belang wel ingrijpen!
Dit kon men gewoon niet toestaan en laten gebeuren!

De bemanningsleden van de Spaceshuttle Columbia zijn een fractie voor het vernietigen van de shuttle met behulp van een bepaalde techniek uit de Spaceshuttle Columbia verwijdert en zijn liefdevol opgenomen.

Indien men in staat is om de videobeelden (nu moet ik gissen want dat ben ik even kwijt) tot één miljoenste te vertragen, dan word op dat moment de buitenaardse satelliet (schip) zichtbaar op de beelden.

Ok: Voor allen die mij nu voor gek willen verklaren het volgende:
Ook ik was ooit eens zeer sceptisch hier over tot het moment dat ik heb mogen horen cq luisteren middels vele dieptrance lezingen naar onze Kosmische zusters en broeders.

Gr:Loek.

Back to top button
13
0
We lezen graag je reactie!x