Homepagina » Het Complot » HAARP verantwoordelijk gehouden voor verdwijning MH370 en polar vortex
HAARP verantwoordelijk gehouden voor verdwijning MH370 en polar vortex

HAARP verantwoordelijk gehouden voor verdwijning MH370 en polar vortex

In juni gaat het Amerikaanse militaire onderzoekscentrum HAARP dicht. Velen geloven dat het instituut wordt gebruikt als superwapen. HAARP is één van de meest veelbesproken onderzoeksinstituten. De officiële uitleg van de Amerikaanse overheid – onderzoek doen naar verbeterde technologieën voor radiocommunicatie – werd door diverse complottheoretici niet geloofd, onder wie de in 2007 overleden natuurkundige Bernard Eastlund.

Zij beweren dat HAARP extreme weersomstandigheden en zelfs natuurrampen veroorzaakt. Eastlund zorgde voor sterke wetenschappelijke argumentatie van die stellingen, waardoor in zowel Alaska als binnen het Europees Parlement meerdere hoorzittingen plaatsvonden om de zaak te onderzoeken.

HAARP zou daarnaast ziektes veroorzaken en de antennes op het terrein zouden dienen als wapen om vijandige raketten te vernietigen. Ook de crash van het ruimteveer Columbia, de eerste spaceshuttle van de NASA, zou veroorzaakt zijn door de straling van HAARP. Er zijn genoeg andere theorieën over het ware doel van HAARP. Het Britse tijdschrift The Week heeft de beste en meest ongewone voor je op een rij gezet.

Vlucht MH370

Sommigen hebben voorgesteld dat het onderzoeksinstituut verantwoordelijk zou kunnen zijn geweest voor de crash van vlucht MH370 van Malaysia Airlines. “Kan HAARP het mysterie rond het vermiste vliegtuig verklaren?” vroeg een forumlid van Godlike Productions zich af. Het toestel is mogelijk uit koers geraakt omdat ‘HAARP de radarsystemen beïnvloedde’.

Zeebeving bij Japan in 2011

Uit gegevens van de NASA blijkt dat enkele dagen voor de zware aardbeving in Japan merkwaardige ‘atmosferische anomalieën’ zijn waargenomen, meldde Natural News. De ‘ogenschijnlijk onverklaarbare’ opwarming van de ionosfeer boven het epicentrum van de aardbeving wijst erop dat HAARP mogelijk verantwoordelijk is geweest voor de beving, de daaropvolgende tsunami en de ramp met de kerncentrale van Fukushima.

Polar vortex

Afgelopen jaar werd het oosten van de Verenigde Staten getroffen door ijzige koude, sterke winden en nieuwe sneeuwval. Als gevolg van een ‘polar vortex’ kelderde de temperatuur. De burgernieuwssite Before It’s News publiceerde een grafiek met de titel ‘America under HAARP attack’. The Freedom Agenda dacht hetzelfde en beweerde dat HAARP in staat is de ionosfeer en daarmee de straalstroom te beïnvloeden.

Spaceshuttle Columbia

Volgens Mysterious Universe was spaceshuttle Columbia een schietoefening voor HAARP. Het is niet duidelijk waarom de VS een eigen vaartuig zou gebruiken als doelwit, maar volgens voormalig NASA-ingenieur Marshall Smith was het een ‘terroristische aanslag uitgevoerd door al-Qaida’.

HAARP is overal verantwoordelijk voor

Noem een natuurlijk fenomeen en iemand zal denken dat HAARP erachter zit, schreef Stephanie Pappas voor LiveScience. Sommigen suggereren dat HAARP het bewustzijn van mensen beïnvloedt of in staat is onze realiteit te veranderen.

Voordat de officiële website van HAARP in 2013 offline ging, zeiden woordvoerders van het instituut dat er nooit geheime onderzoeken zijn uitgevoerd. “HAARP is niet geheim,” stond op de website te lezen. “Er zijn geen geheime documenten over HAARP.”

[The Week]


Vond je deze info belangrijk? Klik dan hieronder om te delen op Social Media
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

13 reacties

 1. Even een kleine opmerking over de Spaceshuttle Columbia:

  Voor een ieder die hier werkelijk belangstelling voor heeft, het volgende!
  De Spaceshuttle Columbia had een atoombom aan boord.
  Deze bom moest volgens planning tot ontploffing worden gebracht op de planeet Venus!

  Aangezien ook de planeet Venus bewoners heeft moest men vanuit de Kosmos vanuit het algemeen belang wel ingrijpen!
  Dit kon men gewoon niet toestaan en laten gebeuren!

  De bemanningsleden van de Spaceshuttle Columbia zijn een fractie voor het vernietigen van de shuttle met behulp van een bepaalde techniek uit de Spaceshuttle Columbia verwijdert en zijn liefdevol opgenomen.

  Indien men in staat is om de videobeelden (nu moet ik gissen want dat ben ik even kwijt) tot één miljoenste te vertragen, dan word op dat moment de buitenaardse satelliet (schip) zichtbaar op de beelden.

  Ok: Voor allen die mij nu voor gek willen verklaren het volgende:
  Ook ik was ooit eens zeer sceptisch hier over tot het moment dat ik heb mogen horen cq luisteren middels vele dieptrance lezingen naar onze Kosmische zusters en broeders.

  Gr:Loek.

  8 likes
  • Hoe kun je verifieren of wat je in trance “doorkrijgt”ook echt klopt? Ik zou er eens goed over nadenken, want een space-shuttle als de Columbia was volstrekt niet in staat om verder dan een baan op ca 600 km hoogte te reizen. Bovendien is de oorzaak van het verbranden overduidelijk: bij de lancering waren enkele tegels van het hitteschild losgeraakt, waardoor delen onder de vleugel oververhit raakten bij terugkeer in de dampkring. En wat voor wezens zouden leven op Venus, een planeet met een luchtdruk die 100x zo groot is als op aarde (alsof je zonder bescherming op 1 km diepte onder water zou zijn) de temperatuur is er 500 °C (lood zou er smelten) en het regent er af en toe zwavelzuur. Waarom zouden de Vs in godsnaam een atoombom gooien, hadden we ruzie? En wat had dat uitgehaald? Misschien was het gewoon inbeelding tijdens je trance, komt heel vaak voor.

   2 likes
   • Bedankt Henk001, eindelijk eens iemand die niet van die enorm zweverig en vergezochte theorieen bedenkt. Ik vind het heerlijk om over van alles en nog wat te lezen en om verder te kijken dan mijn neus lang is, maar een atoombom op venus gooien met een spaceshuttle en dat venus bewoond is en daar bovenop dat de bemanning met een bepaalde techniek een miljoenste seconden ervoor met liefde zijn opgenomen door een ruimteschip….. Nogmaals dank Henk 😉
    Ik denk dat we de realiteit niet teveel uit het oog moeten verliezen. Dit heeft meer weg van wild fantaseren, hetzelfde als iedereen deed over 2012. Soms is de waarheid simpeler dan ieder wil geloven.

    0 likes
  • Diepteance, oh je bedoelt een milde vorm van bezetenheid. Ik denk niet dat die ‘kennis’ die daaruit komt enige waarde heeft.

   1 likes
 2. Ik denk dat er veel HAARPJES op onze wereld zijn misschien met een andere naam ! Jongens we worden van de wieg tot het graf bedonderd ! Als we dit maar begrijpen ! Niets is meer echt en niets is meer eerlijk ! Alles is bedrog kijk eens naar Rutte en Samson die bedonderen ook iedereen maar ja…..ze hebben een lekker salaris en dadelijk een goed wachtgeld schei uit joh !

  10 likes
 3. Wel makkelijk om haarp overal de schuld van te geven, beetje makkelijk en kortzichtig. Bovendien als het zo’n superwapen is waarom stoppen ze er dan mee ??

  4 likes
  • De zon veroorzaakt ook aardbevingen doordat de zonnewind drukt op de atmosfeer.
   Dat kan men eenvoudig zelf vaststellen door de zon en aardbevingen te monitoren.
   Haarp veroorzaakt ook druk door te verwarmen en daarmee aardbevingen.
   Niet vergezocht maar logisch.
   HAARP Alaska is niet het enigste in zijn soort en het is nog niet gestopt.
   Wat zou nou een goede reden zijn om met dit superwapen te stoppen?
   Antwoord: om aarde en bewoners te beschermen?
   Voortaan eerst onderzoeken dan kortzichtig te reageren.

   1 likes
   • Zoals je gewoon op officiële websites kunt lezen (al jaren) was het haarp project een tijdelijk project voor onderzoek, de stop is geheel volgens planning. Waarom noem je het een superwapen? Enige bronnen die niet van conspiracy theorie websites komen?

    1 likes
  • HAARP is niet echt gestopt, Harry. Dat zgn “gestopt ” zijn is maar een zoethoudertje. Overigens….er bestaan nog veel meer HAARPEN. Die hebben alleen ( nog ) niet zoveel power.

   2 likes
 4. Haarp is wel degelijk in staat om o.a. de straalstromen te beïnvloeden. Elektriciteit zie je ook niet maar is er wel degelijk en kan ook dodelijk zijn. Diegenen die op deze voet door willen gaan zijn er bij gebaat dat er zo veel mogelijk miscommunicatie tot stand komt. achter dit rookgordijn kunnen zij ongestoord hun gang gaan. Want, laten we wel wezen, waarom is dit systeem in de eerste plaats bedacht ? En door welke verdorven breinen tot stand gekomen en nog steeds operationeel gehouden ?
  Dat er mensen zijn die zich hiervoor willen lenen is mij nog steeds het allergrootste raadsel.
  Maar geloof mij, het wordt NIET gestopt er wordt alleen geen ruchtbaarheid meer aan gegeven.
  Agenda 21 zal ten uitvoer gebracht worden; linksom of rechtsom.

  5 likes
 5. Het hoeft HAARP niet te zijn geweest. Er zijn meer van de installaties verspreid over de wereld.

  3 likes
 6. Inmiddels zijn er zeer vele suggesties omtrent de ‘geheimzinnige’ verdwijning..

  Het is goed om voor alles open te staan..’onderzoek alles..en behoud het goede’.
  Zie de site van Matthew en zijn doorgevingen omtrent het gebeuren, het is in 28 talen vertaald.:-)

  http://www.matthewsindutch.blogspot.nl
  klik links bij de maand maart en april

  In Lak’ech

  1 likes
 7. Is er eigenlijk nog iets waar HAARP NIET voor verantwoordelijk was?
  HAARP stond trouwens al een jaar uit sinds midden 2013.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

gelekt

Gelekt MIVD-document: Geen Buk-raketsystemen rond rampplek MH17. ‘Schokkend’

Vlucht MH17 van Malaysia Airlines is neergehaald ...

kleine ijstijd

Kleine ijstijd op komst? De voorspellingen van de NASA zullen u verrassen

De hele dag door wordt u bestookt ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 20 februari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.