Buitenland

Kolonel over oorlog in Oekraïne: ‘De waarheid komt nu eindelijk naar buiten’

Help ons door dit met je vrienden op je socials te delen!

De Oekraïners worden verpletterd. Zelfs de Washington Post en de New York Times publiceren nu eindelijk de waarheid. Dat zei gepensioneerd kolonel Douglas Macgregor in de show van Tucker Carlson.

De Oekraïense verliezen zijn afschuwelijk. We hebben gezien hoe de Russen drie afzonderlijke legers hebben verwoest die de Oekraïners hebben opgebouwd, aldus Macgregor. Amerikaanse functionarissen schatten dat er inmiddels zo’n 100.000 Oekraïense militairen zijn gesneuveld, waaronder de meest ervaren soldaten.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

‘Deze oorlog is niet gestart door Rusland’

“Iedereen begint zich af te vragen wat er werkelijk aan de hand is,” zei de kolonel.

“De waarheid komt naar buiten, namelijk dat deze oorlog niet is gestart door Rusland. Dat Rusland ons gesmeekt heeft om Oekraïne niet de NAVO in te sleuren. We negeerden Rusland. En de Russen hebben heel duidelijk te kennen gegeven dat ze hun nationale belangen zouden verdedigen. Ze wilden dat Oekraïne neutraal zou blijven.”

Dit is een ramp voor de NAVO

Macgregor waarschuwde eerder dat Rusland rechtstreeks kan worden aangevallen als Oekraïne bij de NAVO komt. “Dat zal Rusland niet toestaan. De Russen kunnen niet anders dan vechten tot het einde.”

“Dit is een ramp voor de NAVO,” benadrukte hij. “De NAVO gaat dit niet overleven en uit elkaar vallen. Dat gebeurt achter de schermen al. En Duitsland zit er middenin. De Duitsers zitten net als de meeste andere Europeanen absoluut niet te wachten op een oorlog met Rusland.”

4.8 174 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

136 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
gaafland
gaafland
1 jaar geleden

Kan die kolonel niet even die 40 schapen bij mij op kantoor bellen en ze vertellen dat het klopt wat ik ze een jaar probeer uit te leggen….

Guus Velraeds
Guus Velraeds
1 jaar geleden

Laat de Navo uit elkaar vallen en daarna de EU.

Pieter
Pieter
1 jaar geleden

Het is de niet democratische EU, onder bezielende leiding van Van Baalen en Verhofstadt en nu Von Der Leijen die aan oorlogshitserij doen. Samen met de fam. Biden en de biolabs in Ukraine. Beter was geweest om de Minsk akkoorden van 2014 wél na te leven in plaats van de druk steeds verder opvoeren.
.
Je kunt morgen weer vrede bewerkstelligen door ten oosten van Dnjepr onafhankelijke regio’s te bewerkstelligen met Russische invloed erin en ten westen meer op het westen georiënteerd maar géén NAVO lid.
.
Maar Nederland zou sowieso geen wapens mogen leveren aan een oorlogsgebied en eigenlijk min of meer actief deelnemen, er is geen enkel mandaat voor gegeven! Maar ja, die dictatuur doet maar wat ie wil hé

waalkade
waalkade
1 jaar geleden

Het ICC heeft zich compleet belachelijk gemaakt om Poetin te veroordelen wegens oorlogsmisdaden.

Iedereen die het alternatief nieuws volgt weet dat het juist Oekraïne is.

ICC toont hoe corrupt ze zijn en de opdracht van Rutte opvolgen

Back to top button
136
0
We lezen graag je reactie!x