Mens en Dier

OMT-lid: mogelijk in najaar beperkende maatregelen tegen griep – ‘Om te huilen’

Help ons door dit met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het is mogelijk dat er dit najaar beperkende maatregelen nodig zijn nu de immuniteit van andere luchtwegvirussen, zoals de griep en het rs-virus, is afgenomen, zei OMT-lid en viroloog Menno de Jong in een Corona Q&A op AT5.

“Theoretisch gezien is het mogelijk dat er maatregelen dit najaar nodig zijn. We moeten dan ook echt kijken hoe het met de andere virussen gaat. We moeten de vinger aan de pols houden,” aldus De Jong.

Als we in november alles loslaten, dan komen er een aantal andere luchtwegvirussen zoals de griep en het rs-virus om de hoek kijken. De immuniteit onder de bevolking voor deze virussen is ook afgenomen. Het kan zijn dat we een grote griepepidemie gaan krijgen, of één van het rs-virus, waarschuwt het OMT-lid.

De Jong vindt dat een nieuwe hoge piek voorkomen moet worden, ook als iedereen zijn of haar prik heeft kunnen halen.

Ik snap het niet meer!?

De viroloog oogst veel kritiek met zijn uitspraken. “Dit OMT moet per direct opgeheven worden. Ze gaan nu van covid naar andere luchtweginfecties om de maatregelen erin te houden?” schrijft politicus Bas Filippini.

Waterbouwkundige Auke Terlouw voegt toe: “Ik snap het niet meer!? Alle vrijheidsbeperkende maatregelen waren toch alleen te rechtvaardigen, omdat covid geen griep was. Hoe kom je op een suggestie om ook vrijheidsbeperkende maatregelen tegen de griep te nemen?”

Het OMT moet ermee ophouden

“Neen. Niet. Nooit. Nooit meer lockdown. Het OMT moet ermee ophouden,” benadrukt auteur en spreker Hans van Tellingen. Onderzoeksjournalist Patrick Savalle zegt: “Laten we NOOIT meer naar deze staatsgevaarlijke gekken luisteren.”

Radioloog Alexander van Straten twittert: ‘Als corona dan geen probleem meer is, nemen we toch gewoon maatregelen tegen de griep’. Het zou lachwekkend zijn als het niet om te huilen was.

4.8 105 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
183 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Henk
Henk
1 jaar geleden

Dit zei ik aan het begin al: deze tirannie gaat zover als dat wij toestaan. Mensen vinden het kennelijk allemaal wel prima.

ron
ron
1 jaar geleden

He de griep terug van vakantie.

Mars
Mars
1 jaar geleden

Moet dat een beetje de aandacht afleiden dat de mensen hun immuunsysteem is verzwakt met de spuiten?
Zodat het lijkt alsof ze aan andere ziektes zijn overleden want het is een totaal lulverhaal wat die vent hier lult.

Edward
Edward
1 jaar geleden

Ze zijn knettergek, gestoord. Hun gezonde verstand is volledig weggespoeld.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

183
0
We lezen graag je reactie!x