UFO

Deel Russen gelooft dat meteorietinslag UFO was

Help door dit artikel met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Uit een recente peiling onder lezers van een Russisch dagblad is gebleken dat minder dan de helft van de respondenten gelooft in de officiële verklaring over de explosie boven het Oeralgebied verleden week.

Volgens de Noviye Izvestia gelooft het merendeel van haar lezers dat de meteorietinslag een UFO, een rakettest of een goddelijke boodschap is geweest.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

“Onze mensen herinneren zich het Sovjetverleden, toen informatie over rampen werd verdoezeld of verdraaid,” zei Alexei Grazhdankin van een onafhankelijke Moskouse opiniepeiler.

Veilige verklaringen

“We mogen aannemen dat de meerderheid van de Russen accepteert dat het een meteoriet is geweest,” ging hij verder. “Uit eerdere peilingen is echter gebleken dat een kwart van de Russen in UFO’s gelooft. Veel mensen kiezen ervoor om de veilige verklaringen die ze op school hebben geleerd niet te accepteren.”

Wetenschappers hebben naar eigen zeggen al veel informatie verzameld over de 10.000 ton zware meteoriet die inmiddels Tjserbarkoel is gedoopt, naar de stad waar de grootste fragmenten zijn neergekomen.

Vallende satelliet

De meteoriet explodeerde een week geleden boven de Russische stad Tsjeljabinsk. De ruimtesteen ontplofte op 20 kilometer boven de stad met een kracht van 500 kiloton TNT, wat gelijk staat aan de kracht van 30 atoombommen. Het was de grootste meteoriet die sinds de Toengoeska-explosie in 1908 door de dampkring raasde.

Ongeveer een derde van de lezers van dagblad Noviye Izvestia zei dat de meteoor in werkelijkheid een mislukte Russische rakettest of een vallende satelliet is geweest. Volgens de lezers is het verhaal van de meteoriet in de wereld geholpen om de waarheid te verhullen.

Bron: Aninews.in

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

25 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
hendrie
hendrie
11 jaren geleden

Een deel “gelooft” dat of denkt dat geloven is iets heel anders.

Emile
Emile
11 jaren geleden

NASA zei dat de klap tussen de 100 en 500 kiloton was, dat is nogal een verschil lijkt me, maar voor het gemak pakken we dan maar het hoogste getal 500 kiloton, maar volgens mij sneuvelt er dan wel wat meer hoor dan ruiten, maar er valt wat uit de lucht dus dan moet het een UFO zijn, hebben die gasten dan een nucleaire motor aan boord terwijl ze die rommel verafschuwen, nah, als ze 0-punt energie gebruiken of wat dan ook zal de explosie niet 500 kiloton zijn denk ik, in 1947 en 51 schijnen er door amerika ook een paar ufo’s te zijn neergeschoten en die vallen gewoon te pletter op de aarde en geen atoomexplosie te bekennen, kom op man, we willen zo graag dat het iets anders is dan een komeet dus dan is het ook zo, tja , hoe simpel kan een mens zijn, mijn inziens is het een klein brokstukje dat door de russen is onderschept of het is doormiddel van wrijving uit zich zelf ontploft, maar dat is waarschijnlijk te normaal dus ja , het was USS enterprise of een bird of prey ofzo, nou moet ik wel zeggen dat in de Time of Troubles nostradamus had voorspelt dat Rusland een probe zal neerschieten van de Watchers en dat er bacterien vrij zullen komen, wellicht die groene rommel die gevonden is waar Niburu over heeft geschreven, ah well, we shall see !!

bianca
bianca
11 jaren geleden

Kan er ook een verband zijn tussen de explosie en de kernproeven in NoordKorea?

ss
ss
11 jaren geleden

Ik denk dat NIBURU in de toekomst aandacht zou geven alleen op buitenaardsen onderwerpen.

Back to top button
25
0
We lezen graag je reactie!x