Homepagina » UFO » Deel Russen gelooft dat meteorietinslag UFO was
Deel Russen gelooft dat meteorietinslag UFO was

Deel Russen gelooft dat meteorietinslag UFO was

Uit een recente peiling onder lezers van een Russisch dagblad is gebleken dat minder dan de helft van de respondenten gelooft in de officiële verklaring over de explosie boven het Oeralgebied verleden week.

Volgens de Noviye Izvestia gelooft het merendeel van haar lezers dat de meteorietinslag een UFO, een rakettest of een goddelijke boodschap is geweest.

“Onze mensen herinneren zich het Sovjetverleden, toen informatie over rampen werd verdoezeld of verdraaid,” zei Alexei Grazhdankin van een onafhankelijke Moskouse opiniepeiler.

Veilige verklaringen

“We mogen aannemen dat de meerderheid van de Russen accepteert dat het een meteoriet is geweest,” ging hij verder. “Uit eerdere peilingen is echter gebleken dat een kwart van de Russen in UFO’s gelooft. Veel mensen kiezen ervoor om de veilige verklaringen die ze op school hebben geleerd niet te accepteren.”

Wetenschappers hebben naar eigen zeggen al veel informatie verzameld over de 10.000 ton zware meteoriet die inmiddels Tjserbarkoel is gedoopt, naar de stad waar de grootste fragmenten zijn neergekomen.

Vallende satelliet

De meteoriet explodeerde een week geleden boven de Russische stad Tsjeljabinsk. De ruimtesteen ontplofte op 20 kilometer boven de stad met een kracht van 500 kiloton TNT, wat gelijk staat aan de kracht van 30 atoombommen. Het was de grootste meteoriet die sinds de Toengoeska-explosie in 1908 door de dampkring raasde.

Ongeveer een derde van de lezers van dagblad Noviye Izvestia zei dat de meteoor in werkelijkheid een mislukte Russische rakettest of een vallende satelliet is geweest. Volgens de lezers is het verhaal van de meteoriet in de wereld geholpen om de waarheid te verhullen.

Bron: Aninews.in

Gerelateerd:

 Vind je dit interessant? Klik dan hieronder om te delen op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

25 reacties

 1. Een deel “gelooft” dat of denkt dat geloven is iets heel anders.

  0 likes
 2. NASA zei dat de klap tussen de 100 en 500 kiloton was, dat is nogal een verschil lijkt me, maar voor het gemak pakken we dan maar het hoogste getal 500 kiloton, maar volgens mij sneuvelt er dan wel wat meer hoor dan ruiten, maar er valt wat uit de lucht dus dan moet het een UFO zijn, hebben die gasten dan een nucleaire motor aan boord terwijl ze die rommel verafschuwen, nah, als ze 0-punt energie gebruiken of wat dan ook zal de explosie niet 500 kiloton zijn denk ik, in 1947 en 51 schijnen er door amerika ook een paar ufo’s te zijn neergeschoten en die vallen gewoon te pletter op de aarde en geen atoomexplosie te bekennen, kom op man, we willen zo graag dat het iets anders is dan een komeet dus dan is het ook zo, tja , hoe simpel kan een mens zijn, mijn inziens is het een klein brokstukje dat door de russen is onderschept of het is doormiddel van wrijving uit zich zelf ontploft, maar dat is waarschijnlijk te normaal dus ja , het was USS enterprise of een bird of prey ofzo, nou moet ik wel zeggen dat in de Time of Troubles nostradamus had voorspelt dat Rusland een probe zal neerschieten van de Watchers en dat er bacterien vrij zullen komen, wellicht die groene rommel die gevonden is waar Niburu over heeft geschreven, ah well, we shall see !!

  0 likes
 3. Kan er ook een verband zijn tussen de explosie en de kernproeven in NoordKorea?

  0 likes
 4. Ik denk dat NIBURU in de toekomst aandacht zou geven alleen op buitenaardsen onderwerpen.

  0 likes
 5. [quote name=”bianca”]Kan er ook een verband zijn tussen de explosie en de kernproeven in NoordKorea?[/quote]

  Dan zou er straling moeten zijn gemeten. Dat is niet het geval.

  0 likes
 6. Een deel van nederland denkt dat nederland een correcte, functionerende rechtstaat is.

  Een deel van nederland denkt dat geld lenen bij een bank geen sigaar uit eigen doos is.

  Een deel van nederland…

  Het zegt allemaal zo weinig he.

  0 likes
 7. [quote name=”Peter”]Een deel van nederland denkt dat nederland een correcte, functionerende rechtstaat is.

  Een deel van nederland denkt dat geld lenen bij een bank geen sigaar uit eigen doos is.

  Een deel van nederland…

  Het zegt allemaal zo weinig he.[/quote]

  Waar bestaat die meteoriet uit ? Valt er nog wat aan te verdienen ?

  0 likes
 8. Teveel Wodka op misschien?

  0 likes
 9. Een opzienbarende getuigenis van dr. Carol Rosin tijdens de persconferentie van het Disclosure Project op 9 mei 2001 o.l.v. dr. Steven Greer. Hier verklaart zij wat de vader van raketwetenschap Wernher von Braun haar als woordvoerster allemaal over te plaatsen ruimtewapensystemen vertelde, die ons zouden moeten beschermen tegen allerhande vijanden, waaronder als laatste een buitenaardse dreiging in de vorm van…

  … asteroiden en aliens.

  En dat alles gebaseerd op grote leugens:

  https://www.youtube.com/watch?v=CaTgOSHbBEI

  0 likes
 10. Dertiger jaren media foto van de krater in Arizona, een van de eerste foto’s genomen vanuit een vliegtuig. Deze krater is een van de grootste krater op aarde.
  http://awe130.nl/index.php/press-photos/80-1932-image-crater-arizona.html

  0 likes
 11. Volgens mijn beleving had de meteoriet een gewicht van ongeveer 10.000 kilo oftewel 10 ton !
  Hoe komt het zo ineens dat de meteoriet 1000 keer zwaarder is geworden ?
  Zal wel typ foutje zijn .
  Maar we zullen wel nooit te weten komen wat het was ,anders was hij wel hier geland als dit voor ons belangerijk was !

  0 likes
 12. Als je de bron leest zie je dat dat een tongue in cheek stuk is waarin gezegd wordt dat veel Russen nog zo vast zitten in hun beeld van de overhed als liegende KGB-ers, dat zij ook nu nog hun uitlatingen niet meer geloven. Ze verzinnen liever zelf de meest bizarre dingen, die het dan zouden kunnen zijn geweest.

  0 likes
 13. De explosie was op 30 tot 50 km hoogte, zo hoog kan een ufo niet komen.

  0 likes
 14. [quote name=”days of our lives”][quote name=”bianca”]Kan er ook een verband zijn tussen de explosie en de kernproeven in NoordKorea?[/quote]

  Dan zou er straling moeten zijn gemeten. Dat is niet het geval.[/quote]

  wie zegt dat er straling van een stuk steen moet afkomen. Praat je iemand na of heb je dat zelf ondervonden.

  0 likes
 15. Zou jij je boerderijtje niet willen beschermen? De greys wel, wij, de mensheid zijn hun veestapel.

  0 likes
 16. Simpel, men neemt de meest logische verklaring legt daar de feiten langs vervolgens komt men tot de conclusie dat
  er een explosie heeft plaats gevonden, en dat deze gezien de feiten de baan van het object, de manier waarop het explodeert dat het hier om een natuurlijk fenomeen gaat.

  0 likes
 17. [quote name=”silversurfer”]De explosie was op 30 tot 50 km hoogte, zo hoog kan een ufo niet komen.[/quote]
  HA! En nou heb je je danig verluld! Want… als er UFO’s bestaan, hoe overschrijden zij dan de 50 km grens van de aarde als je nu zegt dat ze niet tot 50 km hoogte kunnen komen? En de explosie was helemaal niet op 50 km hoogte want het was juist bij de grond (als je beter je ogen had uitgewreven bij de foto en het filmpje.) Als je op 50 km hoogte zit, dan is dat nog hoger waar de meeste commerciele vliegtuigen vliegen.

  Dit verklaard alwéér dat UFO’s gewoon totaal niet bestaan!

  Verder kijken dan je neussie lang is!

  0 likes
 18. Ik had wel gedacht dat er weer wat complottertjes iets de “ether” in slingeren moesten, zoals dit artikel beschrijft.De sukkeltjes denken dat er een fossiele UFO geheel versteend naar beneden is gekomen??Volgens mij zit er in en onder de deksel steen, I.P.V. verstand!Dus complottertjes duik maar gauw onder je steenwollen deken!En slaap zacht!!

  0 likes
 19. [quote name=”Odette”]Zou jij je boerderijtje niet willen beschermen? De greys wel, wij, de mensheid zijn hun veestapel.[/quote]
  Wat?? Wij zijn de veestapel van de greys?? Waar halen mensen zulke ideeën toch vandaan?

  Stel dat je gelijk zou hebben, worden de vrouwen door de greys gemolken? Dacht het niet.

  Worden er jonge kindertjes door de greys meegenomen om te worden geslacht, omdat het vlees zo lekker mals is? Dacht het niet.

  Worden er mensen in een soort van reservaat geplaatst waar de greys ze kunnen bewonderen? Dacht het niet.

  Sterker nog, ik en de meesten met mij hebben nog nooit een grey gezien, behalve dan een getekend exemplaar op papier.

  0 likes
 20. blijf me verbazen over jullie theorieën
  altijd wel grappig ,ja geloof wel dat er zo nu en dan een ufo overvliegt .maar dit is gewoon een meteoriet en hij knalde niet dichtbij de grond maar idd op 10- tot 30 kilometer hoogte ,zoals de meeste van jullie weten is de aarde rond en daarom lijkt het alsof hij dichtbij de grond was

  0 likes
 21. [quote name=”Hans”][quote name=”Odette”]Zou jij je boerderijtje niet willen beschermen? De greys wel, wij, de mensheid zijn hun veestapel.[/quote]
  Wat?? Wij zijn de veestapel van de greys?? Waar halen mensen zulke ideeën toch vandaan?

  Stel dat je gelijk zou hebben, worden de vrouwen door de greys gemolken? Dacht het niet.

  Worden er jonge kindertjes door de greys meegenomen om te worden geslacht, omdat het vlees zo lekker mals is? Dacht het niet.

  Worden er mensen in een soort van reservaat geplaatst waar de greys ze kunnen bewonderen? Dacht het niet.

  Sterker nog, ik en de meesten met mij hebben nog nooit een grey gezien, behalve dan een getekend exemplaar op papier.[/quote]
  Melk misschien dan wel niet, maar wat dacht je van dat enorme weggestopte verdriet en angst van de mensen die “ontvoerd” zijn geweest en vervolgens voor idioot zijn verklaard.
  Hele gewone mensen, voor hun leven getekend en soms verminkt. Tienduizenden vermiste kinderen op de wereld waar nooit meer iets van wordt vernomen. Wij vertellen onze boerderijdieren en laboratoriumdieren ook niet waar voor ze dienen. Dat kunnen ze niet begrijpen in hun dimensie, zoals wij dat ook niet kunnen bevatten in onze perceptie dat wij worden misbruikt.

  0 likes
 22. [quote name=”Wasbeertjuh”][quote name=”silversurfer”]De explosie was op 30 tot 50 km hoogte, zo hoog kan een ufo niet komen.[/quote]
  HA! En nou heb je je danig verluld! Want… als er UFO’s bestaan, hoe overschrijden zij dan de 50 km grens van de aarde als je nu zegt dat ze niet tot 50 km hoogte kunnen komen? En de explosie was helemaal niet op 50 km hoogte want het was juist bij de grond (als je beter je ogen had uitgewreven bij de foto en het filmpje.) Als je op 50 km hoogte zit, dan is dat nog hoger waar de meeste commerciele vliegtuigen vliegen.

  Dit verklaard alwéér dat UFO’s gewoon totaal niet bestaan!

  Verder kijken dan je neussie lang is![/quote]

  Kijk eens even, je hebt aangetoont dat ufo,s niet bestaan.
  Jeetje, wie had dat gedacht.

  Maar weet je het zeker?
  Het was die dag een galaktische zondag en zeker op de 30km demensie.

  0 likes
 23. tsja, denk ook niet dat wij in dit hele grote UNIVERSUM de enige levende wezens zijn..

  ik hou het altijd bij een open-mind, het kan of het kan niet en altijd vragen.. wie heeft ons gemaakt, hoe komen we hier, als mensen zeggen dat het god is (LOL) wie heeft god dan gemaakt haha en go on..

  misschien moet wasbeertjuh zelf maar s verder kijken dan z’n eige neus!

  0 likes
 24. Zijn er al brokstukken gevonden ?

  0 likes
 25. Een of twee dagen voor deze meteoriet kwam er boven midden-Nederland’s-avonds laat (rond 11:30 uur) van west naar oost een vrijwel identieke korte streep (geeloranje) over die ik qua snelheid en hoogte gelijk inschatte met deze meteoriet. Ik zei toen nog dat het me niet zou verbazen dat er iets is neergekomen in het oosten. Het was zeker geen satelliet want die zijn veel kleiner als een langzaam zich voorbewegend lichtstipje. Verbaast me dat nog niemand dit gemeld heeft.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

coronavaccin

Vrijwilliger die coronavaccin testte: ‘Nog nooit zo ziek geweest’

Ian Haydon mocht op televisie vertellen over ...

media

Media zijn onderdeel van probleem in de coronacrisis: ‘Dit is massapsychose’

Wat je ook van hem vindt, Jort ...