Wereld

Het grote experiment: De geleidelijke degradatie van homo sapiens tot zielloze slaaf

Help ons door dit artikel met iedereen op je socials te delen!

Een kleine maar extreem kapitaalkrachtige groep is bezig met een groot experiment: ‘ontmenselijking’ als aanzet tot technocratisch transhumanisme. Met de mens als programmeerbare robot, die op afstand gemonitord kan worden. Dat schrijft psycholoog Steve Van Herreweghe op Twitter.

“De geleidelijke degradatie dus van homo sapiens tot zielloze slaaf, via manipulatieve angst- en schuldinductie en agressieve onderdrukkingsstrategieën,” licht hij toe.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png
Hypnose

Hoe uit dit zich? “Ongekozen regeringen die wetten veranderen zonder eensgezindheid, experimentele injectiecampagnes op grond van man made griep en een PCR-based pandemie, catastrofale lockdowns en totalitaire maatregelen, de censuur- en cancelpolicy van kritische wetenschappers, gezondheidsprofessionals, artiesten en iedereen met invloed die de antithese van het door Big Tech, Big Banks en Big Money gedomineerde overheidsnarratief durft tegen te spreken, de invoering van CBDC oftewel programmeerbaar geld met vervaldatum, de propaganda van insectenvoeding, de onteigening en verbanning van boeren, de opkomst van extreem Groen, de verheerlijking en uitbuiting van de transgenderbeweging, de installatie en promotie van seksuele indoctrinatie vanaf de kleuterklas, de polariseringstendenzen binnen het volk, klimaat- en stikstofhoaxen, enzovoorts,” somt Van Herreweghe op.

Zolang het volk het verband tussen deze giftige wereldlijke verschuivingen en het grote achterliggende experiment niet ziet, blijft de hypnose doorwerken en worden ze steeds weerlozere prooi voor deze destructieve meesters van verderf, benadrukt de psycholoog.

Geschorst

Van Herreweghe, die zich op social media kritisch uitlaat over onder meer de coronacrisis en het World Economic Forum, werd onlangs twee jaar geschorst als psycholoog. Hij gaat tegen die beslissing in beroep. “Wat ik schrijf, is vanuit mijn recht op vrije meningsuiting,” zegt hij.

Hij krijgt veel steun. Zo schrijft journalist Vivienne Groenewoud: “Keep fighting the good fight.”

4.9 134 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

77 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Totaljoy
Totaljoy
1 jaar geleden

ALS IEMAND GECANCELD WORDT DAN KOMT HIJ TE DICHT BIJ DE WAARHEID!

Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 jaar geleden

Bwahahaha…de geleidelijke degradatie van homo sapiens tot zielloze Slaaf??!!! Die kudde Hersendode Goyim wordt al eeuwenlang misleid, gemanipuleerd, geconditioneerd en geïndoctrineerd door een stelletje duivelse Babylonische Elite-Parasieten uit de diepste krochten van de Hel…De reden dat de wereld in de huidige deplorabele staat verkeerd is omdat de overgrote meerderheid van die Homo Sapiens een stelletje primitieve oorlogszuchtige, hebzuchtige, compleet hersendode Bavianen zijn met een zéér ernstig gebrek aan enige intelligentie…de aap met de meeste bananen is de baas…

Poesie maaauw
Poesie maaauw
1 jaar geleden

Blijf vechten voor het goede doel (heb ff de vertaling opgezocht voor gewoon boer neder….lands) 🤔🤪

piet
piet
1 jaar geleden

Allemaal een kwestie van niet meedoen.

Back to top button
77
0
We lezen graag je reactie!x