Buitenland

Advocate raakte baan kwijt omdat ze opstond tegen Macron en bruut politiegeweld. In deze video onthult ze wat er werkelijk gebeurt in Frankrijk

Help mee door deze info met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De onafhankelijke mediaorganisatie UK Column heeft een interview afgenomen met de Franse advocate Georgia Pouliquen, die onderzoek heeft gedaan naar de brute manier waarop de gele hesjes worden behandeld door de regering-Macron.

De gele hesjes, afkomstig uit alle lagen van de samenleving, zijn in heel het land doelwit van buitensporig politiegeweld.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

De zwaarbewapende paramilitaire politie die door president Macron wordt ingezet, heeft inmiddels duizenden mensen gearresteerd en honderden gevangengezet, waarvan velen worden vastgehouden op geheime, onbekende locaties, en vrienden en familieleden niet kunnen bereiken.

Kwaad daglicht

Daarnaast zijn vele duizenden mensen gewond geraakt. Zo zijn gele hesjes ogen of handen kwijtgeraakt en zijn er zelfs mensen overleden.

Er wordt nauwelijks aandacht besteed aan het brute geweld en als er al over wordt bericht, dan worden de gele hesjes in een kwaad daglicht gesteld.

Zo zouden ze gewelddadig, extremistisch en zelfs antisemitisch zijn.

Hardhandig

Georgia is zelf politieagente geweest en onthult in onderstaand interview hoe hardhandig Macron het Franse volk aanpakt.

Ze heeft aan den lijve ondervonden hoe het is om te worden mishandeld door de politie en is ontslagen omdat ze zich heeft uitgesproken tegen Macron.

Jacht

De Franse staat maakt nu actief jacht op haar omdat ze de waarheid naar buiten blijft brengen.

Bekijk onderstaande video en ontdek wat er werkelijk gebeurt in Frankrijk:

[UK Column]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Eksegese
Eksegese
4 jaren geleden

De m.s.m. zwijgt hierover in alle talen waaruit weer blijkt dat zij volstrekt onbetrouwbaar is. Het verzwijgen van belangrijk nieuws verschilt feitelijk in niets van het alom bekende nepnieuws.zij bedienen zich ervan op alle mogelijke manieren.

marcel koningen
marcel koningen
4 jaren geleden

Er zijn twee kansen voor de toekomst van iedereen namelijk :psychopatologie wint en wij worden onderdrukte loon slaafjes die net wel of net niet kunnen rondkomen en de psychopaten wonen in paleisen en vormen de regeringen zoals nu het geval is en selecteren ordetroepen uit alweer psychopaten,goddienst waanzinnigen,rambo’s en crimminele moordenaars die vervolgen een uniform krijgen en los gelaten worden op de normale bevolking om hun intimiderende dodelijke crimminaliteit bod te vieren zonder juridische gevolgen voor hun.
Politie is er niet voor burgers maar om de machtspositie te beschermen en dat is overal op de wereld.

Twee wij weten hoe de vork in de steel zit en we gaan afrekenen met psychopatologie en psychopaten in overheids dienst door ze allemaal onder een hersen scan te leggen en andere zinvolle dag bestedigingen en maatschappelijke posities waar wij gebruik maken van de psychopatische afwijkingen tot nut van het algemeen belang.In de wetenschap waar out of de box denken om oplossingen te bedenken voor moeilijk oplos bare wetenschappelijke problemen een must is iplv ten koste van alles en iedereen te willen winnen
of mensen beroven van hun al dan niet geldelijke verworvenheden.Ook het opsporen via camera’s beelden van potentiele terroristen is voor hun geschikt zij kunnen namelijk onze 14 belangrijkste gezichts uitdrukkingen terug leiden tot agressie of angst of b.v. onderzoek naar zeden misdrijven op beeld wie geen innerlijk moraal heeft wordt ook minder geraakt bij schokkende beelden.
Maar nooit en dan ook nooit psychopaten in directe confrontatie’s met de gewone man omdat de kans voor gruwelijke oorlogs misdaden altijd op de loer ligt bij psychopatologie.
Diegene die daarvoor opdracht geeft of heeft gegeven moet opgenomen worden in een rustige omgeving zonder veel verstorende factoren met een groot hek eromheen en een zinvolledag besteding iplv de hoogste regionen van het openbaar bestuur of regeringen wereld wijd.
en nu koffie!Mvrg,Marcel

Back to top button
2
0
We lezen graag je reactie!x