Homepagina » UFO » Mysterieuze streep van lichtjes aan Nederlandse hemel leidt tot talloze UFO-meldingen
Mysterieuze streep van lichtjes aan Nederlandse hemel leidt tot talloze UFO-meldingen

Mysterieuze streep van lichtjes aan Nederlandse hemel leidt tot talloze UFO-meldingen

In de nacht van vrijdag op zaterdag was in de lucht een bijzonder verschijnsel waarneembaar. Aan de hemel was een streep van tientallen lichtjes zichtbaar die op sterren leken.

Het ging om satellieten van het Amerikaanse ruimtevaartbedrijf SpaceX, die vrijdag in een baan om de aarde zijn gebracht.

In binnen- en buitenland maakten mensen melding van het fenomeen dat zich rond 01.00 uur voordeed.

Intercity

De één vroeg zich af of het ging om een ‘zwerm drones’, de ander zei dat het was ‘alsof de intercity langskwam door de lucht’.

Onderzoeker Marco Langbroek plaatste op Twitter een spectaculair filmpje waarin de ‘trein’ van Starlink-satellieten te zien is.

Het project van het bedrijf van Elon Musk is bedoeld om een verbinding voor snel internet op aarde en op termijn ook in de ruimte te realiseren.

UFO’s

Daarvoor zijn honderden satellieten nodig, waarvan de eerste 60 de ruimte zijn ingeschoten.

Er waren ook veel mensen die dachten dat het om UFO’s ging. Bij het UFO Meldpunt Nederland kwamen uit heel het land meldingen binnen.

“We zijn op de hoogte van een UFO in de vorm van een lange reeks lichtjes die op verschillende plaatsen door heel Nederland (en België) zichtbaar was rond 1 uur vannacht,” tweette het meldpunt.

[Phys.org, Belga]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

21 reacties

 1. 12.000!!!! satanlieten in de lucht met Spacex? Het X ooglapje van kabbalah Madonna refereert aan dit alziend satanische oog? Of zien we hier een heel vette fake opvoering voorbij komen?

  10 likes
  • Internet via een lage Mhz een lange golf (vanuit de ruimte) is beter dan die korte 5G golf waar een mast om de 500 meter word geplaatst wat bijna op een magnetron signaal lijkt.
   Deze satellieten zenden een signaal uit wat lijkt op de radio signalen die al ruim 150 jaar gebruikt worden. Voordeel is dat je midden in de rimboe of woestijn nog internet hebt. Veel beter dan de 5G waar de koeien in Groningen op vol watt gek in de kop van worden of de mussen dood van het dak van vallen.

   Nog een voordeel is dat deze zo klein zijn als ze het einde van de levensduur bereiken worden deze de dampkring ingestuurd waardoor ze compleet verbranden en niet als JUNK blijven rondzweven in de ruimte.

   Het alziend oog is er allang, dat heet facebook waarmee de CIA/FBI alles en iedereen kan volgen. Satellieten die waarmee je 10 eurocent nog mee kan zien liggen op straat en zelfs de tekst in de rand kan lezen bestaan al ruim 25 jaar.

   Als dit het alternatief op 5G internet is teken ik ervoor. Kennis is macht. 😉

   10 likes
   • Strijdervoorvrijheid

    Ik denk dat we hier weer in de maling genomen worden, internet vanuit de ruimte kan nooit sneller zijn dan hier op aarde, gezien dat het signaal eerst ook nog ±950km ‘erbij’ moet gaan afleggen voordat het hier op aarde weer in de kabeltjes gestopt kan gaan worden. Dit levert naar mijn mening toch wel een zeer grote extra vertraging op.

    2 likes
  • @weg met ons,\\

   Ik zeg nee en laat voor de rest het beest maar effe voortredeneren. Voor zover het huidige systeem het beest is, maar dat was al duidelijk

   2 likes
  • Bekende sterren zorgen voor geld in het laatje voor technologie via grote evenementen. Dare to dream haha.

   0 likes
 2. lucht vervuiling

  5 likes
 3. Hier het bericht van NOS Teletekst mag hierbij niet ontbreken. Waarbij natuurlijk Rusland weer genoemd werd. Zo ongeveer in de geest dat Mark Rutte, Thierry Baudet aanviel tijdens het Europese verkiezingsdebat waar hij vertelde dat de Russen elk moment Nederland en de EU kunnen aanvallen. Hier het bericht;

  ” Vannacht zijn satellieten van het bedrijf van Elon Musk over Nederland gevlogen. Dat gebeurde voor het eerst kort na middernacht en daarna rond half drie. Het was te zien als een lange rits van tientallen lampjes. De 60 satellieten werden gisterochtend gelanceerd vanaf Cape Canaveral in de Amerikaanse staat Florida. Het project is bedoeld om breedbandinternet beter bereikbaar te maken wereldwijd.

  Op sociale media werd veel gereageerd op de lichtformatie. Veel mensen wisten niet wat ze zagen. Zo vroegen sommigen zich af of het ufo’s waren of Rusland dat Amerika aanvalt.”

  – NOS Teletekst, 25-5-2019.

  5 likes
 4. @weg met ons
  Space x heeft NIKS te maken met uw denkwijze qua alziend oog..Iedereen en alles……….behalve Elon..

  0 likes
  • @PREDATOR

   Het is m.i. één grote maskerade van marionetten die zich voordoen als onafhankelijke ondernemers, maar onder controle staan van de werkelijke machthebbers. Zuckerberg is van hetzelfde laken een pak. Zelfs Buffet kan het evenzo mooi brengen en is een echte super belegger, ja, ja. Sterke jongens, maar de werkelijke machthebbers krijgen we niet in beeld. De façade, de schijnwereld, is voor ons.

   Maar slecht, mij mening doet er verder niet toe. Hoeveel subsidie bovenop de nul winst bedrijvigheid harkt Musk binnen? En waar komen de centje vandaan? Zelfs in het door god verlaten land NL wordt dat stuk blik met publiek geld op de weg gehouden. Tesla lijkt net als de Joint Strike fighter lockheed Martin bijna heilig verklaard. Maar dat wordt praktisch gezien alles wat uit de VS komt.

   4 likes
 5. Al die enthousiastelingen graag in een baan om de aarde

  3 likes
 6. :adrianus-johannes.

  5G antennes..
  6G wij zijn, zijn wij zelf die antennes

  3 likes
 7. Mensen raken de hogere frequentie die sinds 2012 is ontstaan en daarmee raken ze de wezens van de andere dimensies met hun wil en intenties. Hun frequenties worden afgestemd op de extra-dimensionalen die hun wonderen laten zien. Het is net als de feeen van de oudheid alleen heeft de andere zijde een andere soort gedaante en verschijning aangenomen om zich aan te passen aan de geest van de tijd.

  3 likes
 8. Ga er niet verder dieper op in, maar pak er zo even wat van het internet: …..”Elon Musk is supposed to be worth 13.6 billion. He is supposed to be the CEO of Tesla Motors. He is supposed to be the founder of SpaceX. He is supposed to be the founder of Solar City. He is supposed to be the inventor of Hyperloop. I for one don’t believe any of it. Elon Musk looks to me like a person totally manufactured by Intelligence as the fake human front for all these fake projects. In this way he is exactly like Mark Zuckerberg, another person I have outed as a probable manufactured entity. When I wrote that paper on Zuckerberg, he was also alleged to be worth 13.6 billion. Coincidence? Nope”…..

  https://exploringrealhistory.blogspot.com/2018/02/cia-asset-elon-musk-and-his-spacex-hoax.html

  ….”The conspiracy between Globalist Golden Boy Obongo and Globalist Golden Boy Musk to shift certain projects from NASA to SpaceX probably has something to do with the fact that “private” projects are not subject to Freedom-of-Information Act disclosures. Could Musk’s secret deliveries into space have had something to do with the mysterious energy beam attacks from above which set California homes on fire last year? These devils are indeed capable of anything”…..

  http://tomatobubble.com/id1236.html

  2 likes
 9. baron , le clercx

  nog meer satelieten om een baan om de aarde het is al vol en veel ruimte afval van opgebrande en kapotte grote satelieten zweven er rond aarde oke deze zijn kleinnne dingen die satelieten die verbranden na gebruik wel .

  2 likes
 10. :adrianus-johannes.

  zie net de beelden en doen mij denken aan wat de eerste communicatie was zijn het geen mosse tekens..

  en ik lees geloof ik een te vrede rijder is een tesla rijder, dacht ik..

  1 likes
 11. Over het 5G project is al regelmatig geschreven dat eer 20.000 satelieten rond de Aarde zouden worden gebracht. Wie zegt dat dit niet het begin is daarvan? Voor zover ik me herinner werd SpaceX er wel in genoemd.

  1 likes
 12. What goes up must come down…

  1 likes
 13. A W Reijersen van Buuren

  Het ging om satellieten van het Amerikaanse ruimtevaartbedrijf SpaceX, die vrijdag in een baan om de aarde zijn gebracht.

  De USA kennende:

  Het ging om satellieten van het Amerikaanse ruimtevaartbedrijf SpaceX, die vrijdag in een baan om de aarde zijn gebracht. Die satellieten bevatten ook spionage apparatuur van de USA overheid wat de eigenlijke reden is dat ze in de ruimte geplaatst worden.

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

trump

Trump: ‘Wat ik weet over aliens en Roswell? Het is heel interessant’

Donald Trump jr. vroeg zijn vader in ...

straaljagerpiloot

Het gedroeg zich niet volgens de normale natuurwetten. Straaljagerpiloot verbreekt na 15 jaar stilte over UFO

Straaljagerpiloot Chad Underwood legde in 2004 een ...