Homepagina » Buitenland » Witte Huis-woordvoerder verbijstert journalisten: “Ons doel is om Syrië te destabiliseren”
Witte Huis-woordvoerder verbijstert journalisten: "Ons doel is om Syrië te destabiliseren"

Witte Huis-woordvoerder verbijstert journalisten: “Ons doel is om Syrië te destabiliseren”

Eén van de belangrijkste doelen van de regering-Trump in het Midden-Oosten is het ‘destabiliseren’ van Syrië. Dat zei woordvoerder van het Witte Huis Sean Spicer maandag.

Tijdens de persbriefing in het Witte Huis vroeg Kristen Welker van zender NBC Spicer naar het standpunt van de regering over de Syrische president Bashar al-Assad.

“Het doel is tweeledig,” legde Spicer uit. “Ten eerste willen we er zeker van zijn dat we Syrië destabiliseren – het conflict destabiliseren en de dreiging van IS verminderen.”

Chemische wapens

“Ten tweede willen we er zeker van zijn dat Rusland begrijpt dat Syrië verantwoordelijk moet worden gehouden voor de afspraken die zijn gemaakt over chemische wapens,” vervolgde hij.

Welker vroeg de perschef of het mogelijk is ‘om IS te verslaan terwijl Assad aan de macht is’.

Spicer herhaalde de vraag al mompelend, waarna hij zei: “Uh, ja. Zeker.”

Bekijk het fragment hieronder terug:

[RawStory]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • frans schreef:

  Hoe groot kan de verwarring zijn die je zaait.!!!!?
  En wat voor doel dient het werkelijk.
  Rusland wordt gedwongen om te bevestigen dat Assad gifgas heeft gebruikt??!! “Rusland moet begrijpen”?
  ik denk dat Rusland zelf wel begrijpt hoe het Zit.
  Ik denk dat de Vs moet begrijpen dat Assad niet diegene is die gifgas heeft gebruikt.
  Maar hoogstpersoonlijk met hulp van VS en IS is veroorzaakt.
  Het is toch zo doorzichtig als maar kan!
  Zijn ze in paniek, de elite?!

  32 likes
  • justin schreef:

   Dat denk ik dus ook de tentakels gaan ver. Als je dan ook nog weet dat Amerika inc achter de schermen schaakmat gezet is of wordt binnenkort dan krijgt het verhaal ineens een reden, tel daarbij op dat Trump chantabel is ..dan eens temeer . Volgens de berichten die ik de laatste tijd volgde zijn ze de elite/ cabal Kazarische zionisten in een laatste strijd verwikkeld in de macht over de aarde =new world order het is in volle gang, Al tientallen jaren wordt er gewerkt aan een overname door de good guys die een reset van het geldstelsel en muntwaarden aan het implenteren zijn op het moment dat ik dit schrijf, het is dus al bezig. Het is goud gedekt terwijl het Amerka/inc gedeelte failliet is . Zij hebben de mensheid willens en wetens in ellende gestort en met schulden en hoge belastingen opgezadeld hetgeen ongrondwettelijk was. Daarvoor zullen ze berecht en opgesloten (Femakampen)en in sommige gevallen geexecuteerd worden, want ook het hele pedofielen netwerk de vermissingen de satanische offers schijnen zover ik begreep te wijzen naar die overheden en instituten die elkaar de hand boven het hoofd hielden ,dat is ook de reden dat bepaalde onderzoeken strandden en de doofpot ingingen, er wordt ook gesproken over rechters advocaten presidenten artsen schoolhoofden leraren militaire (top)lui enz de lijst is beangstigend lang. Ze staan met de rug tegen de muur en een kat in het nauw maakt rare gevaarlijke sprongen ,zie hier de niet te bevatten raketten aanval op Syrië…Alles heeft met elkaar te maken de hele wereld is erbij betrokken, allemaal ,zoveel handen op één buik..Als het deksel van de beerput gaat als alles in de openbaarheid komt via jaja main streammedia want dan is dat ook niet meer van die smeerlappen dan is het einde verhaal en kunnen we eindelijk beginnen met een wereldwijd gezond/eerlijk systeem opbouwen.Hopelijk dit jaar nog wat niet geheel ondenkbaar is volgens de berichten.

   2 likes
  • Faye schreef:

   Het doel van verwarring zaaien is in de regel om iets te verdoezelen en alle neuzen een andere kant op laten kijken.
   Syrie, N. Korea, dreiging WWIII zijn afleiders voor een enorme economic reset, die we vroeg of laat toch wel op zullen merken.

   0 likes
 • pleiadian schreef:

  Ik dacht dat Trump hier werd gezien als de Grote Verlosser die de mens zou redden van de “elite”? Dat is ook weer snel omgeslagen…

  16 likes
  • Derek schreef:

   Slaapwandelaars……

   3 likes
  • weg met ons schreef:

   Je draait rollen om, niet hier zijn de meningen omgeslagen, maar is het Trump die aan verkiezingsbedrog heeft gedaan en als een blad aan een boom draaide. Mensen die Trump het voordeel van de twijfel gaven en hem boven H.Clinton prefereerden waren ter goede trouw. En het enige wat men hier deed was hopen dat er vanuit het Witte Huis eindelijk een andere wind zou waaien.

   Als er ooit iemand als grote verlosser werd gezien dan was dat Obama, uiteraard niet hier, maar wel in de US. Ook deze jank moslim en b-acteur bleek een kat in de zak. Dat alle hoop was gevestigd op Trump was niet zo heel raar, want deze nam geen blad voor zijn mond en legde de onvrede onder het volk zonder omhalen bloot. De haarscheurtjes die er ontstonden kwamen nadat hij was aangetreden en mensen aanstelde die van bedenkelijke afkomst zijn (Goldman Sachs). En verder had men zich kunnen afvragen of de banden die hij wilde aanhalen met Israël goed of fout geïnterpreteerd zijn.

   Persoonlijk had ik mijn twijfels bij Trump, zoals het standaard hoort bij alle politici en was het slechts zijn onverbloemde retoriek die reden gaf om hem iets van vertrouwen te schenken.

   Niet dat ik me aangesproken voel door je reactiek, maar zelf stelde ik dat zolang hij niet de hand had geschud met Putin en Assad er nog niets zichtbaars was veranderd. En i.p.v bruggenbouwer of vredestichter blijkt na vorige week de man zelfs een heel gevaarlijke dorpsgek te zijn of slechts een waardeloze toneelspeler en blufpoker spelend persoon die speelt richting een WOIII.

   Dat meningen hier zijn veranderd is heel begrijpelijk en niets om voor te schamen. De enigen die zich heel diep moeten schamen is Trump en zijn aanhang in het Witte Huis. En hoort hij en de zijnen en ook degene voor hem veroordeeld te worden en opgesloten voor crimminele en moorddadige daden tegen soevereine landen en onschuldige burgers wereldwijd.

   4 likes
 • Derek schreef:

  Wat een achterlijke daar in Amerika……….wat walg ik van hun zeg.

  Ze zijn erop uit: “Ons doel is om de wereld te destabiliseren” om er een NWO van te maken!

  25 likes
 • Patrick S. schreef:

  Dus meer asiel deze kant opkomt des de meer aanslagen in de EU
  dankjewel USA.

  Not! fck. you.

  21 likes
 • frans schreef:

  De Schhumann-resonantie is al drie dagen 36+ en lijkt nog verder te gaan!!
  Dit verklaart ook misschien de paniek van de Cabal. De mens wordt aktief wakker!
  Komt uit de rust van droom en gamannipuleerd worden.!
  Ze staat op en doorziet de verschrikkelijke manipulatie door bv het nieuws.

  15 likes
 • weg met ons schreef:

  Met het tamtam rond wel of niet gifgas gebruik in Syrie, maar wat als daarmee de terroristen en ISIS sneller kanworden afgemaakt dan zou ik zeggen “doen”. En paar onschuldige dooien, ja, ook beautiful little baby’s, heet toch zoals de Amerikanen zelf altijd
  de wereld onderrichten: “collateral damage”.

  Natuurlijk te idioot voor woorden en wil en hoopt iedereen op vrede en Assad heeft geen oorog gewild totdat het Amerikaanse proxy leger er naar toe ging. Maar in deze strijd zou ik zeggen bommen, gifgas en te vuur en te zwaard afmaken en verdrijven, al dit tuig en agressievelingen, maar maak het westerse nazi tuig maar af. En Trump kan daarna doorgeschoven worden naar het absolute gekkenhuis. Jeses, wat een smeerlap met zijn loze beloftes van vrede en banden aanhalen en vervolgens roept de gek dat ie flexibel is en zijn mening zomaar even kan bijstellen in dergelijke heel belangrijke aangelegenheden. Het Westen wordt niet alleen door maffia en nazi’s geregeerd, maar ook door totale echt complete mafketels met een gigantische plaat voor de kop. Zelden zo”n plaat gezien.

  Laten we ons maar voorbereiden op het ergste. Met zo’n gek aan de macht kan een WOIII niet lang op zich laten wachten. Het enige wat dit volk nog kan stoppen is Rusland en China die onverbiddelijk en keihard zonder pardon terugslaan en Amerka van zijn voetstuk knalt! Dat is de enige taal die de US werkelijk zal begrijpen….Eens en voor altijd af!!

  9 likes
 • mario schreef:

  als er zulke uitspraken worden gedaan dan vraag je je af of ze nog menselijk zijn en het ergste is dat onze regering lekker meedoet.

  8 likes
 • johan schreef:

  Ik heb het een beetje onderzocht over de chemische aanval met zogenoemde gas ¨sarin¨

  Ik vermoed dat dit een false flag aanval is geweest waarbij doden zijn gevallen helaas maar niet met het dodelijke gas sarin!

  zie filmpje https://www.youtube.com/watch?v=9nj6fc69qjM

  als dit waar is en ik denk dat het ook zo is hartverscheurend. dan zie je live een kind vermoord worden en word ook gebruikt voor propaganda als ¨white helmets¨ het is maar net welke agenda erbij hoort en hopa het past perfect in het plaatje. Wat niet kan is dat je onbeschermd in een sarin omgeving te werk gaat. ONMOGELIJK 100% dat je per direct dood gaat al krijg je een druppel sarin…. DOOD! en daarom denk ik dat het om een false flag gaat en dit soort video`s als propaganda worden gebruikt.

  Bij deze ben je dan ook gewaarschuwd om de video te bekijken want er vallen wel degelijk doden en dit keer live op tv alleen de waarheid word er niet vaak over gesproken het tegenovergestelde wel!

  7 likes
 • Gezinusk schreef:

  Hoewel Syrië geen enkel land heeft bedreigd of aangevallen mengt Amerika zich in een binnenlands conflict van een soeverein land door het met kruisraketten te bestoken.

  Ten alle tijden dienen dergelijke kwesties via de VN gespeeld te worden. Zij kunnen besluiten om een onderzoekscommissie te zetten op de zaak om uit te zoeken of het Syrische leger daadwerkelijk gifgas heeft gebruikt, en waarbij kan worden geëist dat Assad volledige medewerking verleent.

  Echter op deze toer houdt alles op. Kan elk willekeurig land die het niet eens is met een binnen- of buitenlandse kwestie van een ander land er op los hameren. Het geeft andere landen de gelegenheid om het zelfde te doen gewoon omdat zij vinden dat het noodzakelijk is. China kan zodoende hard inspelen op de Amerikaanse bemoeienissen rond de Chinese zee en Taiwan.

  Rusland geef je de ruimte om morgen over te gaan tot het besluit om een enkele RS-28 Sarmat (Satan II) op Manhatten, NY af te vuren en het is einde oefening voor Amerika. Simpelweg omdat ze vinden dat het bedrijfsleven en commerciële Banken op Wall Street de oorzaak is van gecreëerde conflicten in de wereld waaronder de Oekraïne waarbij veel burgerslachtoffers vielen van Russische komaf.

  7 likes
 • Rob Steenwinkel schreef:

  Trump is Goldman Sachs…en natuurlijk een bedrieger en schoft van het zuiverste water!

  5 likes
 • Cheveyo schreef:

  Amerikanen kozen Trump omdat hij anti-oorlog is/was…whatever…
  Hij is alleen President omdat de zogenaamde ”wakkeren” dat wouden…
  Stel je voor zodra ook hun, tegen hem keren…dag presidentschap….
  Hopelijk keert hij terug naar common sense and reasoning…and his former goals..
  Otherwise..His game is up! I don’t see it any other way…

  3 likes
 • x

  Check Also

  trump

  Trump doet wat niemand mogelijk achtte: 3 historische vredesdeals in 29 dagen

  Israël, Bahrein en de Verenigde Arabische Emiraten ...

  249

  Fabrikant van ‘ons’ coronamedicijn stopt 249 sterfgevallen in doofpot

  Enkele jaren geleden is de Amerikaanse farmaceut ...

  >