UFO

Aflevering Larry King Now volledig in teken van UFO’s (video)

Help anderen door deze informatie met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Vanaf 1985 presenteerde Larry King de televisieshow Larry King Live op CNN. Hij was 25 jaar lang het gezicht van de show.

Afgelopen maand lanceerde King een nieuw programma met de naam Larry King Now. Een maand na de aftrap heeft King een hele aflevering gewijd aan UFO’s.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Te gast aan tafel waren filmmaker James Fox, gitarist en zanger van de Amerikaanse punkrockband blink-182 en ufoloog Tom DeLonge en directeur van Skeptics Society Michael Shermer.

Condon

Aan het begin van de uitzending legt King uit dat hij al meer dan 50 jaar onderzoek doet naar onbekende vliegende objecten. Hij laat kort daarop een beroemde foto zien die in 1950 in McMinnville, Oregon is gemaakt door Paul Trent.

“Ik heb de getuigen met de camera geïnterviewd,” legt Fox uit. “In het Condon-rapport, een wetenschappelijke studie die is gedaan door vooraanstaande wetenschappers, concludeert men dat het een echt object is geweest.”

King spreekt vervolgens over twee functionarissen die onlangs het wereldnieuws haalden door uitspraken te doen over het Roswellincident in Nieuw-Mexico in 1947.

Bezocht

Luitenant-kolonel van de Amerikaanse luchtmacht Dick French gaf onlangs te kennen dat er niet één, maar twee ruimteschepen zijn neergestort nabij Roswell. King noemt ook oud-CIA-agent Chase Brandon. Die onthulde dat de CIA beschikt over bewijs voor het neerstorten van een toestel van buiten deze wereld nabij Roswell.

De presentator belt Brandon op en vraagt hem wat hij precies heeft gevonden. Nadat hij de vraag ontwijkt vraagt King hem of hij in UFO’s gelooft. “Ik geloof absoluut dat we in het verleden vele malen zijn bezocht door wezens die de mensen hebben geholpen met wiskunde, wetenschap en technologie,” aldus Brandon.

Blink-182-zanger Tom DeLonge doet sinds de negentiger jaren onderzoek naar UFO’s. Tijdens de talkshow laat hij blijken dat hij veel weet over het onderwerp. King concludeert dat het goed zou zijn om een serieuze dialoog over UFO’s op gang op gang te brengen.

Hoewel de video niet buiten de Verenigde Staten kan worden gestreamd, willen we u een voorproefje niet onthouden:

Bron: Openminds.tv

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
O. Westerman
O. Westerman
11 jaren geleden

We wachten wel of het geupload word als torrent of in usenet.

m&m
m&m
11 jaren geleden

2 ruimteschepen bij roswel neergestort?
als ze zoveel kennis hebben de aliens,valt het me tegen dat ze neerstorten?

Catharina R
Catharina R
11 jaren geleden

ik vind dit goed dat ze dit onderwerp onder de loep nemen hier word toch om gevraagd voor mij mogen er meer volgen ..het is een moderne tijd en hier mag gewoon over gepraat worden .

mcjeany
mcjeany
11 jaren geleden

[quote name=”m&m”]2 ruimteschepen bij roswel neergestort?
als ze zoveel kennis hebben de aliens,valt het me tegen dat ze neerstorten?[/quote]
Het universum heeft zo zijn eigen reden om te doen wat ze doet.

Back to top button
17
0
We lezen graag je reactie!x