Homepagina » Universum » Ontdekte NASA 36 jaar geleden leven op Mars?
Ontdekte NASA in 1976 leven op Mars

Ontdekte NASA 36 jaar geleden leven op Mars?

Deze maand stelt Gilbert Levin, een voormalig NASA-wetenschapper, in de New Scientist dat in de zeventiger jaren tijdens het Vikingprogramma leven is ontdekt op Mars.

Hoewel de meeste van zijn collega’s het niet met hem eens zijn heeft hij mogelijk toch een punt.

Beide Vikinglanders daalden in 1976 af naar het Marsoppervlak. In tegenstelling tot Curiosity waren ze uitgerust met een aantal experimenten om te onderzoeken of microben in de bodem van de planeet leefden.

Soep

Er werd enig bodemmateriaal opgeschept en vermengd met voedingsstoffen (een mix van suikers, water en chemicaliën) die radioactief koolstof bevatten. Als micro-organismen deze soep zouden ‘eten’, zouden sporen van radioactief koolstofdioxide zichtbaar moeten worden, zo was het idee. Tot ieders verbazing werd niet alleen CO2 aangetroffen, maar was die CO2 ook nog eens radioactief.

Het team van Levin begon enthousiast champagne in te slaan. Carl Sagan nam zelfs de moeite om Levin en zijn team telefonisch te feliciteren met de ontdekking.

Gevoelig

Een tweede experiment, gericht op het vinden van organische moleculen in de Marsbodem, gooide echter roet in het eten en leverde niets op. Het eerste experiment werd daardoor als mislukt beschouwd.

Levin wijst op een probleem. Het blijkt nu dat de detectoren aan boord van de Vikinglanders zelfs niet gevoelig genoeg waren om organische moleculen in bodemmonsters op aarde te meten, laat staan op Mars.

Volgens Levin is het positieve resultaat van het eerste experiment een voldongen feit. Hij wil dat zijn oorspronkelijke data opnieuw worden geanalyseerd mocht Curiosity organische moleculen aantreffen.

NASA was onbereikbaar voor commentaar.

Bronnen: Dailymail.co.uk, Newscientist.com

Gerelateerd:

 

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

39 reacties

 1. Dat NASA dingen voor ons achterhoud is een oud fenomeen.
  In de jaren 60 stuurde ze al dingen de ruimte in.
  Nu zijn we 50 jaar verder en ze doen nog steeds hetzelfde… Of is het slechts een decoy voor de mainstream en zijn ze al veel verder dan dat??
  Als we maar ook een dagje de hubble telescoop konden lenen zouden er al heel veel antwoorden op tafel komen.
  Nasa houd dingen achter, jij weet dat, ik weet dat, de ufo hacker weet het ook, alle ex astronauten die er openlijk voor uit komen weten het ook.
  De bevolking helaas nog niet.

  2 likes
 2. Weten jullie het nog, het russische jochie dat iets vertelde over de sphinx en de toegang, zijn afkomst van Mars en de alles vernietigende kernoorlog die daar heeft plaats gevonden. Zou dat de verklaring kunnen zijn van de radioactieve CO2. NASA wordt mede gestuurd door Rothschild’s en heeft duidelijk een dubbele agenda met ultrageheime technieken die hen volgens insiders ooit al mensen naar Mars zou hebben gebracht, Elenin hebben bekeken en al contacten met buitenaardsen hebben gehad op meer dan 250 lichtjaar weg van de Aarde. Dit toestel heeft ooit gevlogen boven Belgie, waarvan de bekende foto’s zijn gemaakt en ik het zelf in de late avonduren geluidsloos door de lucht heb zien glijden boven Purmerend in 1998. Dit 3hoekige toestel is Aards en niet van daarbuiten.
  Deze techniek wordt expres voor de mensheid weggehouden door de heersende machten. Weten we het nog Russen ontdekken stad onder de grond zo groot als Los Angeles op Mars.

  1 likes
 3. Qua natuur wat op Mars zou kunnen wezen is er iets belangrijks wat noodzakelijk is voor een wat aarderse natuur en dat is de vraag “Is er lucht en water ??” Als dat zo is dan kun je je denken dat er natuur zou kunnen wezen zoals in Noord Siberie en op de evenaar daar als de losse Zagrosbossen van Iran en Noord Irak. Natuurlijk zou het ook zo kunnen wezen dat wezens daar geen water en lucht nodig hebben en dat de natuur daar voor “ons” heel errug vreemd overkomt. Ik sta open voor elke mogelijkheid van leven. Hier op aarde ben ik ook best wel vaak prachtig verbaasd geweest wat hier qua natuur kan en gepoogd de kennis op te doen om meer en meer biodiversiteit te verspreiden want dant is mooi en geweldig en leuk te doen.

  1 likes
 4. Ik weet niet dat Nasa dingen voor “ons” verborgen houdt. Ik geloof er ook niet in.
  En ik zie het nut er ook niet van in om de veronderstelling dat het wel zo zou zijn, uit te dragen aan anderen.

  Ik heb dit verhaal weleens eerder gehoord, en toen werd aangedragen dat de onderzochte stoffen, hoogstwaarschijnlijk “besmet” waren met aardse microorganismen. Dat is ook wel logisch, als je er aardse stoffen bijgooit,om een reactie teweeg te brengen.

  0 likes
 5. De beslissing van de Nasa om het experiment mislukt te verklaren is altijd al omstreden geweest: http://www.ufovisie.nl/curiosity/item/177-exomars-zoek-leven-op-mars.html
  Echter, een complot hoef je daar nou ook weer niet achter te zoeken. Waarom zou Nasa anders ontzettend veel geld verkwisten met iets zoeken wat niemand mag weten. Als je er over nadenkt, maakt dat geen zin. Waarom naar iets zoeken waarvan je het bestaan al zou weten, om dat vervolgens te verdoezelen ?

  0 likes
 6. [quote name=”Hoaxintelligence”]Dat NASA dingen voor ons achterhoud is een oud fenomeen.
  In de jaren 60 stuurde ze al dingen de ruimte in.
  Nu zijn we 50 jaar verder en ze doen nog steeds hetzelfde… Of is het slechts een decoy voor de mainstream en zijn ze al veel verder dan dat??
  Als we maar ook een dagje de hubble telescoop konden lenen zouden er al heel veel antwoorden op tafel komen.
  Nasa houd dingen achter, jij weet dat, ik weet dat, de ufo hacker weet het ook, alle ex astronauten die er openlijk voor uit komen weten het ook.
  De bevolking helaas nog niet.[/quote]

  Hoezo de hubble huren???
  Ik heb een prima telescoop in de tuin waarmee ik onze planeten goed kan zien en zeker onze maan…maar buiten de normale zaken zie ik niets..ook niet op opnames die ik maak….dus wat heeft de hubble hier mee te maken….koop zelf gewoon een goede telescoop met computer en kijk gewoon zelf hoef je dit soort argumenten ook niet te geven.

  0 likes
 7. NASA zijn min of meer hobbyisten die hun verlangen door de belasting betaler laten verwezenlijken. ‘De maan landing’, de rovers op mars het levert ons niets meer op dan wat plaatjes en verhaaltjes. Als dank krijgt de wereldbevolking er radioactieve vervuiling voor terug (kanker) door kerncentrales te bouwen die dan van uranium plutonium maken wat nodig is voor ruimtevaart (warmte/stroom, Curiosity wordt gevoed met 5kg plutonium 0.1 microgram dood je al, overdose).

  0 likes
 8. Het lijkt me moeilijk voor te stellen dat daar op Mars geen leven is. Hier op aarde is er ook leven in moeilijke omstandigheden en veel meer dan wat bacterien. Het lijkt me lastig voor te stellen dat er op Mars niet een soort polaire boombegroeiing zou kunnen bestaan zoals hier op aarde in Noord Siberie of Noord Canada. Misschien door de kou en de droogte wat meer verspreid die boombegroeiing. Water is er wel op Mars (zo zoetjes aan wel bewezen. Atmosferische omstandigheden om een open boslandschap te onderhouden is een onderdeel van een discussie. Er is wel een hoeveelheid lucht nodig om dit te onderhouden.
  http://www.youtube.com/watch?v=uhe5FHbmpbc

  0 likes
 9. Onder de noemer NASA zijn meerdere zogenaamde vluchten georganiseerd die voor de mensheid miljarden hebben gekost er is nooit iets uitgevoerd maar in de zakken gestoken van de illuminatie die daarmee riante onderkomens heeft gecreeerd mocht het uit lopen in escapades die voor mensen onhoudbaar zouden zijn hier boven de aarde.

  0 likes
 10. Stukje over de kleindochter van voormalig president Eisenhouwer te zien geloof ik op wanttoknow gaat ook over mars en missies daar naartoe zoek maar eens ! Je haren gaan overeind staan ! Er wordt ons zo weinig verteld en zeker niet de waarheid !

  0 likes
 11. Ter aanvulling op de vorige mededeling iets als dit ??

  http://www.youtube.com/watch?v=EoE2U4-h7BE

  Mogelijk dunner en wat kouder. Trouwens die jeneverbesbossen kunnen donders veel hebben. Echter hebben wel lucht en een beetje water nodig, hitte doet ze niet veel (in Oman zijn die er ook) zomers is dat heet daar). Veel gezien (jeneverbesbomen: juniper) daar in Iran. In de droge delen van de VS ook veel juniper te vinden.

  0 likes
 12. [quote name=”Marcel”]Ter aanvulling op de vorige mededeling iets als dit ??

  http://www.youtube.com/watch?v=EoE2U4-h7BE

  Mogelijk dunner en wat kouder. Trouwens die jeneverbesbossen kunnen donders veel hebben. Echter hebben wel lucht en een beetje water nodig, hitte doet ze niet veel (in Oman zijn die er ook) zomers is dat heet daar). Veel gezien (jeneverbesbomen: juniper) daar in Iran. In de droge delen van de VS ook veel juniper te vinden.[/quote]

  En dit soort bemoeienis van elders is men echt wel zat daar in Afghanistan.

  http://www.youtube.com/watch?v=H4rHH5MPO4Y

  Britse militairen daar in Zuid Afghanistan. Gaf veel gedonder daar en een groot verdienen voor de `oorlogsindustrie` en de babbels hieromtrent in de mediamafia.

  0 likes
 13. Ik heb leven ontdekt in mijn AARS. En daar werd niemand vrolijk van. Na een antibiotica kuurtje was het zo weg!

  0 likes
 14. Ludo de lachende gek

  [quote name=”KrisiZ”]Ik heb leven ontdekt in mijn AARS. En daar werd niemand vrolijk van. Na een antibiotica kuurtje was het zo weg![/quote]

  Beetje stom om je darmbacterien dood te maken met antibiotica. Die zorgen voor een groot deel dan de voedselvertering die nu in de wcpot verdwijnt zonder goede benutting van de voedselwaarde van gegeten voedsel. Het woord antibiotica zegt het al tegen de natuur tegen de biologie.

  0 likes
 15. [quote name=”King of Light”]NASA wordt mede gestuurd door Rothschild’s en heeft duidelijk een dubbele agenda met ultrageheime technieken die hen volgens insiders ooit al mensen naar Mars zou hebben gebracht, Elenin hebben bekeken en al contacten met buitenaardsen hebben gehad op meer dan 250 lichtjaar weg van de Aarde[/quote]

  Nee niet Elenin die is al tot stof vergaan, maar dat ze Planeet Nibiru aan het observeren zijn is één ding en tevens gespreksstof nummer één bij Nasa wat onderdeel is van de coverup. Ten tweede is dat de reden waarom Nasa Mars als uitvalsbasis wilt hebben voor de elite wanneer Nibiru eenmaal passeert.

  0 likes
 16. [quote name=”pietje”]Stukje over de kleindochter van voormalig president Eisenhouwer te zien geloof ik op wanttoknow gaat ook over mars en missies daar naartoe zoek maar eens ! Je haren gaan overeind staan ! Er wordt ons zo weinig verteld en zeker niet de waarheid ![/quote]

  Zeker de moeite van het lezen waard!

  http://www.wanttoknow.nl/overige/klokkenluider-laura-eisenhower-over-een-geheime-mars-kolonie/

  0 likes
 17. [quote name=”pietje”]Stukje over de kleindochter van voormalig president Eisenhouwer te zien geloof ik op wanttoknow gaat ook over mars en missies daar naartoe zoek maar eens ! Je haren gaan overeind staan ! Er wordt ons zo weinig verteld en zeker niet de waarheid ![/quote]Toevallig een linkje? Ik kan het namelijk niet vinden op wanttoknow. BVD

  0 likes
 18. Jaren terug was “Mijn oom van mars” al op tv.Uch.

  0 likes
 19. [quote name=”Timon Denham”]Ik weet niet dat Nasa dingen voor “ons” verborgen houdt. Ik geloof er ook niet in.
  En ik zie het nut er ook niet van in om de veronderstelling dat het wel zo zou zijn, uit te dragen aan anderen.

  Ik heb dit verhaal weleens eerder gehoord, en toen werd aangedragen dat de onderzochte stoffen, hoogstwaarschijnlijk “besmet” waren met aardse microorganismen. Dat is ook wel logisch, als je er aardse stoffen bijgooit,om een reactie teweeg te brengen.[/quote]

  Als ex-astronauten van NASA en oud medewerkers die voor NASA hebben gewerkt beweren dat NASA dingen achterhoudt wie zijn wij dan om te zeggen dat dat niet zo is?

  0 likes
 20. [quote name=”broem”][quote name=”pietje”]Stukje over de kleindochter van voormalig president Eisenhouwer te zien geloof ik op wanttoknow gaat ook over mars en missies daar naartoe zoek maar eens ! Je haren gaan overeind staan ! Er wordt ons zo weinig verteld en zeker niet de waarheid ![/quote]Toevallig een linkje? Ik kan het namelijk niet vinden op wanttoknow. BVD[/quote]

  deze link vond ik even snel:

  http://www.examiner.com/article/whistleblower-laura-magdalene-eisenhower-ike-s-great-granddaughter-outs-secret-mars-colony-project

  0 likes
 21. [quote name=”Percy”][quote name=”pietje”]Stukje over de kleindochter van voormalig president Eisenhouwer te zien geloof ik op wanttoknow gaat ook over mars en missies daar naartoe zoek maar eens ! Je haren gaan overeind staan ! Er wordt ons zo weinig verteld en zeker niet de waarheid ![/quote]

  Zeker de moeite van het lezen waard!

  http://www.wanttoknow.nl/overige/klokkenluider-laura-eisenhower-over-een-geheime-mars-kolonie/%5B/quote%5D

  Ja en dan zeker meteen voor waar aannemen. De sprookjes verhalen schieten tegenwoordig als paddestoelen uit de grond.

  0 likes
 22. hoi allemaal.#10 Pietje ik heb nog een website hierover Andrew Basiago. Brett Stillings en Andrew Basiago zijn samen naar Mars geweest en hebben samen in een klasje gezeten voor lessen om naar Mars te gaan het schijnt dat Obama onder een andere naam ook op Mars is geweest dat was schrikken voor mij wat ik hoop dat dit allemaal eens aan ons bekent gemakt gaan worden in disclocer het schijnt ook dat er al ruimte schepen van aardse makelary die Saturnus en Niburu in de gaten houden ik heb nog een paar website,s voor jou C2CAM, project Camelot,Bob Dean,Dan Burisch C2CAM is een nacht radio en zet het later op youtube als je deze website,s allemaal op youtube bekijkt dan kijk je net als ik geen tv meer zoveel is er te vinden sucses

  0 likes
 23. [quote name=”Ludo de lachende gek”][quote name=”KrisiZ”]Ik heb leven ontdekt in mijn AARS. En daar werd niemand vrolijk van. Na een antibiotica kuurtje was het zo weg![/quote]

  Beetje stom om je darmbacterien dood te maken met antibiotica. Die zorgen voor een groot deel dan de voedselvertering die nu in de wcpot verdwijnt zonder goede benutting van de voedselwaarde van gegeten voedsel. Het woord antibiotica zegt het al tegen de natuur tegen de biologie.[/quote]
  Wat goed dat je afweersysteem een behoorlijk aantal goede bacterién op heeft geslagen.Zodat deze terug kunnen keren na de antibiotica kuur.zegt hunting wolf

  0 likes
 24. Deze man vertelt beslist geen sprookjes, bekijk zijn presentatie eens over zijn carriere in het leger en daarna, zijn ontdekkingen, ufo’s die gefotografeerd zijn vanuit de Apollo (vanaf 26:20) waarvan enkele foto’s intact gebleven zijn, maar de meesten door Nasa vernietigd zijn. Vanaf 43:40 wordt er een Mars faciliteit en stad getoond.

  http://www.youtube.com/watch?v=_ngvIP0Za9M&feature=player_embedded

  0 likes
 25. [quote name=”Percy”]
  Nee niet Elenin die is al tot stof vergaan, maar dat ze Planeet Nibiru aan het observeren zijn is één ding en tevens gespreksstof nummer één bij Nasa wat onderdeel is van de coverup. Ten tweede is dat de reden waarom Nasa Mars als uitvalsbasis wilt hebben voor de elite wanneer Nibiru eenmaal passeert.[/quote]

  Bron?

  0 likes
 26. [quote name=”patries”][quote name=”Percy”]
  Nee niet Elenin die is al tot stof vergaan, maar dat ze Planeet Nibiru aan het observeren zijn is één ding en tevens gespreksstof nummer één bij Nasa wat onderdeel is van de coverup. Ten tweede is dat de reden waarom Nasa Mars als uitvalsbasis wilt hebben voor de elite wanneer Nibiru eenmaal passeert.[/quote]

  Bron?[/quote]

  Ga naar de website van zetatalk, daar vind je alles over Nibiru, de komende passage en wat dat voor gevolgen heeft op Aarde. Gebruik de zoekopdracht.

  Succes!

  0 likes
 27. [quote name=”patries”][quote name=”Percy”]
  Nee niet Elenin die is al tot stof vergaan, maar dat ze Planeet Nibiru aan het observeren zijn is één ding en tevens gespreksstof nummer één bij Nasa wat onderdeel is van de coverup. Ten tweede is dat de reden waarom Nasa Mars als uitvalsbasis wilt hebben voor de elite wanneer Nibiru eenmaal passeert.[/quote]

  Bron?[/quote]
  O.A.Richard Hoagland.

  0 likes
 28. [quote name=”legaal”]
  O.A.Richard Hoagland.[/quote]

  de Wikipedia pagina over deze man is niet bijster positief.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Richard_C._Hoagland

  0 likes
 29. [quote name=”patries”][quote name=”legaal”]
  O.A.Richard Hoagland.[/quote]

  de Wikipedia pagina over deze man is niet bijster positief.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Richard_C._Hoagland%5B/quote%5D
  ik zelf vind hem ook af en toe eigenwijs overkomen maar hij komt wel met feiten

  0 likes
 30. [quote name=”Percy”][quote name=”King of Light”]NASA wordt mede gestuurd door Rothschild’s…. [/quote]

  Nee niet Elenin die is al tot stof vergaan, maar dat ze Planeet Nibiru aan het observeren zijn is één ding en tevens gespreksstof nummer één bij Nasa wat onderdeel is van de coverup. Ten tweede is dat de reden waarom Nasa Mars als uitvalsbasis wilt hebben voor de elite wanneer Nibiru eenmaal passeert.[/quote]

  Wat ik bedoelde met Elenin is dat ze daar een kijk zijn gaan nemen voor hij verging, om te zien of deze een gevaar vormde. Op deze site http://sohowww.nascom.nasa.gov/data/realtime-images.html worden regelmatig stukken ZON afgedekt die wij niet mogen zien. Wat wel interessant is zijn de lasco foto’s ik wist niet dat meteoren S-bochten konden vliegen en ook hier worden som zaken afgedekt. Laat nou toevallig deze site van de NASA zijn.

  0 likes
 31. Kijk dan maar eens op deze site en zie wat Gooogle MARS afdekt;
  http://www.marsanomalyresearch.com/evidence-reports/2012/219/google-obfuscation.htm

  Er is nog een heel goed artikel over gebouwen op mars moet ik even zoeken.

  0 likes
 32. Hier is een glashard bewijs van leven op mars; http://www.marsanomalyresearch.com/evidence-reports/2011/208/tracks-n-water.htm

  planten op mars;
  http://www.marsanomalyresearch.com/evidence-reports/2010/177/dunes-trees-tech.htm

  Ga lekker eens op deze site snuffelen en ontdek wat deze onderzoeken kenbaar maakt.

  0 likes
 33. [quote name=”patries”][quote]

  planten op mars;
  http://www.marsanomalyresearch.com/evidence-reports/2010/177/dunes-trees-tech.htm
  [/quote]

  allemaal Photoshop.[/quote]

  IK denk dat u dat verkeerd ziet deze foto’s komen van de NASA site met als verklaring dat het opspuitend zand zou zijn. grappig niet dan:) Zouden ze daar ook klaas vaak hebben.

  0 likes
 34. [quote name=”Percy”]Deze man vertelt beslist geen sprookjes, bekijk zijn presentatie eens over zijn carriere in het leger en daarna, zijn ontdekkingen, ufo’s die gefotografeerd zijn vanuit de Apollo (vanaf 26:20) waarvan enkele foto’s intact gebleven zijn, maar de meesten door Nasa vernietigd zijn. Vanaf 43:40 wordt er een Mars faciliteit en

  De foto’s die vernietigd zijn,is geïdentificeerd ruimtepuin.
  De rest van de foto’s bevat blijkbaar nog afval van Russische satelieten,die ze nog niet geïdentificeerd hebben.

  0 likes
 35. Ligt het aan mij of is Mars minder rood geworden ?

  0 likes
 36. [quote name=”Raymond”]Ligt het aan mij of is Mars minder rood geworden ?[/quote]

  Het ligt waarschijnlijk aan jou.En heb je teveel beelden met een rode gloed bekeken. Vanaf een bepaalde afstand is de rode waas om de planeet ook intenser.

  0 likes
 37. Gezien de geringe e.m. krachtveld in en om Mars, heeft kosmische straling vrij spel op ‘t oppervlak, niet gunstig voor een biosfeer. Maar mogelijk zijn er ondergrondse kolonies op Mars, mits ze voldoende zuurstof en water tot hun beschikking hebben om daar te overleven. Ook de temperatuurvariaties op Mars zijn schrikbarend, zo van 10 graden Celsius in de zon. ‘s zomers, tot zomaar meer dan 100 graden Celsius onder nul in de schaduw, ‘s winters.
  Omdat er maar een hele dunne atmosfeer is, zullen de warmte- en koude regionen nauwelijks in elkaar overgaan volgens mij. Maar of al die Nasa metingen op waarheid en werkelijkheid gebaseerd zijn, ik zou ‘t niet weten.
  Die merkwaardige uitzending van de Engelse tv zender Anglia television in juni 1977 over Alternative 3, een al dan niet verzonnen script over een aardse kolonie op Mars, opgezet in de jaren zestig, om te ontsnappen aan de dodelijke broeikaswerking op aarde in de nabije toekomst, liet aan ‘t eind van de uitzending merkwaardige beelden zien van een landing op Mars. ‘t Landschap zag er vrij normaal uit, met een lichtblauwe lucht en hier en daar plassen water, met beweeglijk zand, waaronder een levensvorm leek schuil te gaan. Ooit eens gecorrespondeerd met een onderzoeker, die beweerde dat er nog meer beelden zijn uit de jaren zestig over de eerste bemande Marslanding in 1962 al. Voor wat ‘t waard is.
  Niet vergeten dat Jan Publiek door de Nasa werd verwend met Marsfoto’s met een rood oppervlak en volkomen rode atmosfeer en iedereen nam dit voor waar aan. Daarom vind ik die zgn. Marslander opnames met een beige/grijs landschap en lichtblauwe lucht zo volkomen anders en voor die tijd natuurlijk volkomen ongeloofwaardig. Als hoax waren deze opnames dus uiterst onwaarschijnlijk, dus wie weet, betreft het hier dan èchte authentieke opnames van Mars ?

  http://hetuurvandewaarheid.info/2011/01/25/alternative-3/

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

rutte

Wilders: ‘Rutte laat Nederlanders keihard in de steek. Schandalig!’

Premier Mark Rutte zat vrijdag aan het ...

friesland

Friesland vol met spandoeken tegen coronamaatregelen: ‘Media = vergif’

Actiegroepen De Buren en Vrij Normaal hebben ...