Binnenland

Ongeloof na exitpoll: ‘Wat worden we voor de gek gehouden’

Help anderen door deze informatie met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Volgens de exitpoll van Ipsos is de VVD opnieuw de grootste partij geworden. De partij van Rutte gaat van 33 naar 35 zetels. D66 gaat van 19 naar 27 en is daarmee de tweede partij. De PVV levert drie zetels in en komt op 17. FVD, onder leiding van Thierry Baudet, komt van twee op zeven zetels. De opkomst was ongeveer 81 procent, vergelijkbaar met die van 2017.

Op basis van de exitpoll komen er maar liefst 17 partijen in de Tweede Kamer, een record. Nieuw in de Kamer komen Volt, JA21, de BoerBurgerBeweging en Bij1.

Er wordt vol ongeloof gereageerd op de exitpoll, die is uitgevoerd in opdracht van de NOS. “Ik geloof hier helemaal niets van. Mijn God. Blijkbaar wil de kiezer een medische apartheidsstaat?” vraagt journalist Annelies Strikkers. Publicist Sietske Bergsma reageert: “No f*cking way. 80 miljoen stemmen voor D66.”

Wat een verrassing die uitslag!

“Deze exitpoll, echt. Amerika all over again. Man, wat worden we voor de gek gehouden,” twittert opiniemaker Jorn Luka.

Robert Jensen plaatste op 28 februari al een waarschuwingstweet:

Coalitie van drie

“Niet te redden,” constateert neuroloog Jan Bonte. “We hebben het geprobeerd, maar blijkbaar wil het overgrote deel van het Nederlandse volk een lockdown, een avondklok, een mondmasker, een vaccinatieplicht en wat al niet meer zij. Kansloos. Hopeloos.”

Met deze exitpoll komen VVD (Build Back Better), D66 (ik ben de minister die de Reset moet coördineren op nationaal niveau) en CDA (nu doorpakken) op 76 zetels en is een coalitie van drie mogelijk.

4.8 56 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
380 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
deze
deze
1 jaar geleden

het is duidelijk mensen… afgelopen en uit hier.. gelukkig al op voorbereid door de juiste bronnen .. wat een staatsgreep in ons land!

Elvi
Elvi
1 jaar geleden

Ik wist dat dit ging gebeuren en toch voel ik een diepe pijn. De pijn van een groot verlies. Het verlies van dit land waar ik zo van hield. Er is nu helemaal niets meer van over.

Het is ze in de VS gelukt en het lukt ze met het grootste gemak opnieuw.

ProAsfalt
ProAsfalt
1 jaar geleden

Zoals is even daarvoor schreef:
Maak een emigratieplan en smeer ‘m zo snel mogelijk.
Straks kan het niet meer.
In de DDR konden mensen 40 jaren lang niet weg de grens over zonder dood geschoten te worden.

Jammer genoeg is mijn voorspelling uitgekomen.
Het volk is volledig gehypnotiseerd (door die kl*te reguliere media. Daarom hoefde het establishment ook geen campagne te voeren).

Ruud
Ruud
1 jaar geleden

De taalvervuiling is zo mogelijk nog erger dan de verkiezingsuitslag uit zulke bronnen zoals uit bovenstaand artikel blijkt: no …way lees ik… moet dat nou echt?

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

380
0
We lezen graag je reactie!x