Spiritueel

Afstemmen op het universum

Help mee door dit artikel met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het was laatst weer zover. Ik sprak met iemand en op een gegeven moment hadden we het over spiritualiteit en spirituele zaken. Ik kreeg meteen een blik van ‘geloof jij daarin dan?’

Ik zei: “ja, natuurlijk geloof ik daarin. En het gaat verder dan geloven. Het is meer weten”.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Hij lachte een beetje schuin, keek naar beneden en zei: “Al die onzin. Ik geloof alleen maar wat tastbaar is en wat ik kan zien met mijn blote ogen”.

Ik zei, wat ik al vaker tegen mensen zei: “Ooh, zit het zo. Goh. Weet je… Zou je iets willen doen voor mij? Kom even mee”…

En ik stond op en trok hem aan zijn arm mee. Ik liep demonstratief naar een stopcontact en zei:

“Kijk, dit is een stopcontact. Er staat 220 volt op. Alleen ik zie dat niet. En ik denk dat jij dat ook niet met je blote ogen kunt zien.

Nou wil ik graag zien wat er gebeurt als je even beide vingers tegelijkertijd in die gaatjes daar steekt. Nou past dat natuurlijk niet, maar pak even twee ijzeren paperclips en buig ze open en steek ze dan erin. Kijken wat er gebeurt, oké?”

Ik kreeg de blik van een waanzinige. “Nee, natuurlijk doe ik dat niet”, zei hij.

“Aha, maar je kunt het niet zien met je blote ogen. Dus je gelooft er niet niet in. Dat waren je eigen woorden… Of vergis ik mij nu?” zei ik.

Hij lachte… “Nee, dat was anders…”

“Oh. Dit is anders. Oké.”

Dus ik vroeg hoe zit het dan met radio en tv-signalen die door de lucht verstuurd worden. Die zie je ook niet met je blote ogen. Maar ze zijn er wel. Zelfs nu gaan deze signalen door jou en mij heen. Je ziet of voelt ze niet, maar ze zijn er wel.

En op dezelfde manier zijn er veel meer dingen die we niet meteen kunnen zien. Onze ogen, jóuw ogen, kunnen maar een heel klein gedeelte van het electromagnetisch spectrum opvangen. Bovendien zijn er energieën, die niet electromagnetisch van aard zijn. Die kun je sowieso niet opmerken met je zintuigen. Maar dat wil niet zeggen dat ze niet bestaan.

Hij knikte en zei, “Ja, als je het zo bekijkt”…

Het kwartje was gevallen

En dat was de eerste stap voor hem om in te zien dat de wereld waarin we leven zo veel meer is dan wat je kunt zien met je ogen. En als je alles bij elkaar zou nemen, het zichtbare en het onzichtbare, dan kun je dat ook wel het ‘AL’ noemen. Of het universum.

Signalen uit het universum

Om signalen uit het universum op te kunnen vangen zijn er een aantal dingen nodig. Als eerste moet er iets zijn dat signalen creëert en/of uitzendt. Ten tweede moet je een ontvanger hebben. En je zult een koppeling moeten hebben tussen beide.

De signalen zijn er al. En de ontvanger ook. Elk mens is in staat om te kunnen ontvangen. Wat interessant is, is die koppeling. Die bepaalt per mens of deze de signalen wel of niet ontvangt. Met andere woorden: of deze mens is afgestemd op die signalen.

Het werkt ongeveer als een radio. Als deze is afgestemd op zender 1, dan worden de signalen van zender 2 niet omgezet in geluid. Je hoort alleen zender 1. Ondanks dat de signalen van zender 2 ook gewoon door de ruimte gaan.

Natuurlijke koppeling met het universum

Sommige mensen hebben van nature een koppeling met het universum. Zij zijn van nature daarop afgestemd. Daardoor kunnen zij dingen waarnemen die anderen niet waarnemen. Deze mensen worden dan spiritueel begaafd genoemd. Zij kunnen bijvoorbeeld dingen zien, voelen, horen of weten, wat volgens de fysieke wetten onmogelijk lijkt.

En dit fenomeen komt veel vaker voor dan je je realiseert. Er zijn zelfs mensen die afgestemd zijn op het universum die het niet weten of niet willen.

Marco

Zo kan ik mij een voorval herinneren van Marco, het zoontje van een vroegere kennis. Marco was een jaar of 8 en had enorm last van mensen die tegen hem spraken. Dit gebeurde vooral ’s avonds. Hij hoorde en zag mensen die anderen niet zagen. Het deed mij een beetje denken aan de film ‘The sixth sense’. En het gebeurde daar vlak voor mijn ogen. Het kind kon er niet door slapen.

Als eerste werd er natuurlijk gedacht aan een levendige fantasie. Daarna dacht men dat het kind een mentale stoornis had en ze wilden hem naar een psychiater sturen. Gelukkig werd dat geweigerd door zijn ouders.

De reden was dat zij geloofden in van hun zoontje zei. En uiteindelijk werd aangetoond dat Marco dingen kon vertellen die hij met geen mogelijkheid kon weten. Dingen van vroeger die hem nooit verteld waren en die hij ook nergens op had kunnen zoeken.

Er was dus meer aan de hand. Dit kind had een connectie met de andere kant. Met een ander deel van het universum. Uiteindelijk werd er een professional bijgehaald die ervoor zorgde dat hij tot zijn achttiende ‘afgesloten’ werd voor dit soort communicatie. De rust keerde terug en hij kon na lange tijd weer rustig slapen. Deze professional was zeker geen arts of psychiater. Het was een specialist op spiritueel gebied.

Interessant fenomeen

Ondanks dat sommige mensen liever niet afgestemd zijn op het universum, zoals Marco, zijn er veel meer mensen die dat wel graag willen. En terecht! Het kan je leven op ongekende wijze spiritueel verrijken.

Hoe interessant zou het zijn als je het vermogen hebt om direct in contact te komen met de krachten van het universum? En als je de informatie die je krijgt zou kunnen gebruiken in je dagelijkse leven?

Je zou een geheel nieuwe kijk op het leven kunnen ontwikkelen en beter gebruik kunnen maken van de enorme potenties die het universum je biedt.

De schakel tussen jou en het universum

Contact leggen met het universum is eenvoudig. Het enige dat je hoeft te doen is je onderbewustzijn toestaan dit te doen voor je. Je onderbewustzijn is de schakel tussen het universum en je bewustzijn.

En wanneer je jouw onderbewustzijn de instructies geeft om signalen van het universum tastbaar te maken voor je, dan kun je dingen gaan zien, horen en voelen die voor anderen verborgen blijven.

Wanneer je jouw onderbewustzijn afstemt op het universum, dan ervaar je dat er veel meer is dan alleen de zichtbare fysieke wereld en krijg je het vermogen om deze kennis te gebruiken in je voordeel.

En om jouw onderbewustzijn af te stemmen op het universum hoef je alleen maar enkele keren te luisteren naar een speciale sessie.

Het is een geweldig mooie manier om je spirituele vermogens te ontwikkelen of te versterken.

Meer info en downloaden doe je hier

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Willem
Willem
4 jaren geleden

Was dat niet iets met 432Hz i.p.v. 440Hz?

Gabriel
Gabriel
4 jaren geleden

Goede uitleg over hoe ons lichaam en dus onze hersenen elektrische prikkels omzetten en hoe onze geest het dan waarneemt.

Het menselijk oog ziet maar 5 % van het lichtspectrum.
Mind-blowing hoe het menselijk lichaam is ontworpen.
Perfect G ood O rderly D irected net als alles in de natuur wat in perfecte balans is.

Holographic Universe it is all a illusion
https://www.youtube.com/watch?v=vnvM_YAwX4I

vladi
vladi
4 jaren geleden

Research resonance with sand.
bij specifieke frequenties zie je prachtige patronen.
hier is 432 er 1 van.
bij 440 zie je een lelijk verstoord patroon.

ik speel gitaar en ik kan uit ervaring zeggen dat als ik mijn accoustische gitaar op 440 afstel ,het spelen na 2 uur mijn han en vingers pijn doen,zeker als ik tonen buig.
dan staan de snaarafdrukien diep in mijn vingers.

op 432 kan ik de hele dag spelen en doet buigen van tonen na verloop van tijd geen pijn.

432 klinkt aangenamer.

432 schijnt de frequentie van liefde te zijn.
440 schijnt de frequentie van materialisme te zijn.

als ik naar de wereld kijk kan dat wel eens kloppen.

fff

Brigitte
Brigitte
4 jaren geleden

Tweeenhalf jaar gelden stapte mijn vader uit het leven.Enkele dagen na zijn dood heb ik “contact” met hem gehad. Het leek op half slapen-half waken. Een heel mooi beeld en heel mooi “gesprek”. Ik vroeg hem, omdat ik verwonderd was hem te zien, hoe het was. Of God bestaat. Zijn antwoord was dat God niet was wat de meesten dachten (die oude man op een wolk), maar hij was het ‘AL’. Net wat u nu zegt. Ik schrok een beetje van deze tekst.
Ook uw uitleg van het voor ons oog “zichtbare”, heb ik al eens uitgelegd. Dit lijkt precies van mij te komen.

Back to top button