Buitenland

4 piloten British Airways in korte tijd overleden: is er een link met de prik?

Help anderen door deze informatie met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In korte tijd zijn vier piloten van British Airways overleden. Er gaan geruchten dat de sterfgevallen gelinkt kunnen worden aan de coronavaccinatie. Is dat het geval? In een geluidsopname die verspreid wordt op Facebook, Instagram en Twitter zegt een man dat er ‘in de afgelopen zeven dagen drie piloten van British Airways zijn overleden’.

“De eerste twee waren 40- en 50-plusser, en deze man, een dertiger, was kerngezond en had geen onderliggende aandoeningen. Hij haalt zijn tweede prik en is binnen enkele dagen dood, net als die andere twee,” zegt de man, die toevoegt dat ‘slechts 10 procent van de piloten in staat zal zijn om te vliegen’, omdat bijna 90 procent van de piloten van British Airways gevaccineerd zou zijn.

Reactie van British Airways

Op Twitter circuleren condoleanceregisters naast ingelijste foto’s van de vier piloten. Een woordvoerder van de vliegmaatschappij heeft bevestigd dat er recentelijk vier piloten zijn overleden en dat de condoleanceregisters echt zijn, maar zei er ook bij dat de overlijdens niet gelinkt zijn aan de vaccins.

The Awareness Foundation zocht via Twitter contact met British Airways. Een woordvoerster, Julie, zei dat er geen verband is tussen de vier sterfgevallen, maar bevestigde opnieuw dat er recentelijk vier piloten zijn gestorven.


Veel mensen zijn niet overtuigd door de antwoorden van British Airways, de grootste luchtvaartmaatschappij in het Verenigd Koninkrijk en één van de grootste vliegmaatschappijen van Europa. Zo twittert ‘Pilot Alexander’, piloot en luchtvaartadviseur, dat piloten jaarlijks worden onderworpen aan een medisch onderzoek. “Vanaf een bepaalde leeftijd moeten ze iedere zes maanden worden onderzocht. Het is zeer onwaarschijnlijk dat deze vliegeniers een ziekte onder de leden hadden. Er zijn trouwens recentelijk ook veel Indiase piloten gestorven!”

Reuters doet ‘factcheck’

Persbureau Reuters deed een factcheck naar de beweringen en baseert zich daarbij enkel op uitspraken van British Airways en de Britse medische toezichthouder MHRA, die wordt gefinancierd door onder andere de Bill & Melinda Gates Foundation.

4.7 70 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
77 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
11 maanden geleden

Wacht maar totdat de Zorgmedewerkers straks om beginnen te vallen…Met een Nieuwe Operatie COVID-21 hebben we die harder nodig dan een Vliegreis naar de Malediven…

C. Vis
C. Vis
11 maanden geleden

Het zal je maar gebeuren dat tijdens je eerste vakantievlucht de piloten overlijden door het vaccin … Ik ga voorlopig niet vliegen! En de overheden willen dat iedereen zich elk jaar weer laten vaccineren???
Mij niet gezien! Geen prik in mijn lijf! En blijf met beide benen op de grond ?

Merijn Hugens
Merijn Hugens
11 maanden geleden

Boarding starts now….business class….hun “Laatste Vlucht” richting the Happy Hunting Grounds

Thomas
Thomas
11 maanden geleden

En nog steeds glashard ontkennen dat er een verband zou kunnen zijn met de vaccinaties en deze als mogelijke oorzaak van het plotselinge overlijden van deze zwaar op gezondheid gecontroleerde piloten .als mensen het nu nog niet zien zullen ze het nooit zien .

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

77
0
We lezen graag je reactie!x