Gezondheid

Mazelen bezig aan opmars. Hoe komt dat? Nooit gepubliceerde gegevens brengen waarheid aan het licht

Help anderen door deze info met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het aantal gevallen van de mazelen in Europa lag in het eerste halfjaar hoger dan in heel 2018, toen het aantal infecties ook al een hoogtepunt bereikte.

Ook de Verenigde Staten hebben dit jaar te maken met een ‘ongekend grote mazelenuitbraak’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Hoe komt dat? Deels door het vaccin tegen mazelen, zo blijkt uit onderzoek.

Ruim 30 procent van de gevallen die bijdragen aan de ‘epidemie’ – die ook de reden was om ‘antivaxxers’ de mond te snoeren – blijkt een reactie te zijn op het vaccin zelf.

Reactie

In 2015 werden in de VS 194 gevallen van mazelen gemeld, waarvan er 73 een reactie waren op het BMR-vaccin tegen bof, mazelen en rodehond.

Deze gegevens zijn nooit gepubliceerd, maar onlangs wel vermeld door wetenschappers van de Amerikaanse gezondheidsdienst CDC.

Dit betekent overigens dat meer dan 100 van de 350 gevallen die dit jaar tot nu toe in de VS zijn gemeld, ook bijwerkingen van het vaccin tegen mazelen kunnen zijn.

Schuld

Ongevaccineerde kinderen krijgen steeds de schuld van de toename van het aantal mazelengevallen. Er wordt in de media gewaarschuwd voor ‘antivax-verhalen’ op social media.

Er gaan zelfs stemmen op om vaccinaties te verplichten.

Het onderzoek is verschenen in het Journal of Clinical Microbiology.

[Medisch Dossier]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ronald
Ronald
4 jaren geleden

De enige kinderen die ziek kunnen worden zijn de ongevaccineerde kinderen. Dus alle wel gevaccineerde kinderen zijn veilig toch? Die kunnen niet ziek worden. Waar zijn de ouders dan bang voor? Of werken de vaccinaties niet en hebben de ouders hun kinderen voor niets laten inenten?

Rob
Rob
4 jaren geleden

De staat schendt op elke denkbare manier de mensenrechten, recht op zelfbeschikking, het recht op lichamelijke integriteit etc. Ze zijn in feite onderdeel van de vernietigende macht op de wereld. Het staat in de wet dat we recht hebben op onaantastbaarheid van het lichaam……… tenzij de wet anders voorschrijft. Dat laatste wordt nu op alle denkbare wijzen gebruikt om alle rechten te schenden die er maar geschonden kunnen worden. De wet schrijft alles allang voor en ontzegt je de onaantastbaarheid van je eigen lichaam. Dit is een interessante video van een medisch journalist die zich heeft verdiept in het hele vaccinwereldje. https://www.youtube.com/watch?v=llo6YVDzHxw

charles
charles
4 jaren geleden

Allemaal leugens. Heb in mijn kinderjaren mazelen gehad evenals mijn zussen. Huisarts zei gewoon een week bed liggen en dan is het voorbij. Zo was het ook gebeurd. Ik heb het dan in de 60-er jaren vorige eeuw. En zowel ik als mijn zussen leven nog lang en gelukkig.

Erde
Erde
4 jaren geleden

In feite is iedere gevaccineerde persoon, drager van het virus en potentieele verspreider van de ziekte.

Back to top button
18
0
We lezen graag je reactie!x