Homepagina » Gezondheid » Mazelen bezig aan opmars. Hoe komt dat? Nooit gepubliceerde gegevens brengen waarheid aan het licht
Mazelen bezig aan opmars. Hoe komt dat? Nooit gepubliceerde gegevens brengen waarheid aan het licht

Mazelen bezig aan opmars. Hoe komt dat? Nooit gepubliceerde gegevens brengen waarheid aan het licht

Het aantal gevallen van de mazelen in Europa lag in het eerste halfjaar hoger dan in heel 2018, toen het aantal infecties ook al een hoogtepunt bereikte.

Ook de Verenigde Staten hebben dit jaar te maken met een ‘ongekend grote mazelenuitbraak’.

Hoe komt dat? Deels door het vaccin tegen mazelen, zo blijkt uit onderzoek.

Ruim 30 procent van de gevallen die bijdragen aan de ‘epidemie’ – die ook de reden was om ‘antivaxxers’ de mond te snoeren – blijkt een reactie te zijn op het vaccin zelf.

Reactie

In 2015 werden in de VS 194 gevallen van mazelen gemeld, waarvan er 73 een reactie waren op het BMR-vaccin tegen bof, mazelen en rodehond.

Deze gegevens zijn nooit gepubliceerd, maar onlangs wel vermeld door wetenschappers van de Amerikaanse gezondheidsdienst CDC.

Dit betekent overigens dat meer dan 100 van de 350 gevallen die dit jaar tot nu toe in de VS zijn gemeld, ook bijwerkingen van het vaccin tegen mazelen kunnen zijn.

Schuld

Ongevaccineerde kinderen krijgen steeds de schuld van de toename van het aantal mazelengevallen. Er wordt in de media gewaarschuwd voor ‘antivax-verhalen’ op social media.

Er gaan zelfs stemmen op om vaccinaties te verplichten.

Het onderzoek is verschenen in het Journal of Clinical Microbiology.

[Medisch Dossier]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

18 reacties

 1. De enige kinderen die ziek kunnen worden zijn de ongevaccineerde kinderen. Dus alle wel gevaccineerde kinderen zijn veilig toch? Die kunnen niet ziek worden. Waar zijn de ouders dan bang voor? Of werken de vaccinaties niet en hebben de ouders hun kinderen voor niets laten inenten?

  24 likes
  • De vaccinatie doet heel erg goed zijn werk. Wat het doet is het immuunsysteem in mensen zwakker maken.

   Je hebt van nature geen vaccinaties nodig. Ken jezelf en je zal het universum kennen waarom zeg ik dit omdat wij van nature het hele universum bevatten en ook letterlijk en figuurlijk zijn. En hebben daarom ook geen extern iets nodig buiten onszelf.

   29 likes
  • Ronald,
   Lees de bijsluiter van betreffende vaccinatie en zie….. daar staat dat na vaccinatie de persoon alsnog de ziekte kan krijgen waartegen hij is gevaccineerd!
   Dit staat in zowel de bijsluiter voor de patiënt als die voor de professioneel (arts).

   19 likes
  • @Ronald volgens mij heb je het artikel hierboven niet gelezen,…

   3 likes
  • De hypothese is dat als er een bepaalde vaccinatiegraad is, zoveel procent van de tweejarigen, de jongere kinderen ook beschermd zouden zijn. Ouders worden bang gemaakt, dat als dat percentage te laag is, de allerjongsten besmet zouden kunnen raken. Het idee hierbij is dan ook dat volwassenen en kinderen onder de veertien maanden je niet kunnen aansteken. Ook is er een hypothese dat als de vaccinatiegraad te laag is, ook gevaccineerde kinderen ziek kunnen worden. Dat is dan constant in angst leven of kinderen om je heen wel gevaccineerd zijn. Volgende stap kan dan zijn dat ouders gestimuleerd worden ouders van ongevaccineerde kinderen erop aan te spreken.

   1 likes
 2. Allemaal leugens. Heb in mijn kinderjaren mazelen gehad evenals mijn zussen. Huisarts zei gewoon een week bed liggen en dan is het voorbij. Zo was het ook gebeurd. Ik heb het dan in de 60-er jaren vorige eeuw. En zowel ik als mijn zussen leven nog lang en gelukkig.

  38 likes
 3. De staat schendt op elke denkbare manier de mensenrechten, recht op zelfbeschikking, het recht op lichamelijke integriteit etc. Ze zijn in feite onderdeel van de vernietigende macht op de wereld. Het staat in de wet dat we recht hebben op onaantastbaarheid van het lichaam……… tenzij de wet anders voorschrijft. Dat laatste wordt nu op alle denkbare wijzen gebruikt om alle rechten te schenden die er maar geschonden kunnen worden. De wet schrijft alles allang voor en ontzegt je de onaantastbaarheid van je eigen lichaam. Dit is een interessante video van een medisch journalist die zich heeft verdiept in het hele vaccinwereldje. https://www.youtube.com/watch?v=llo6YVDzHxw

  26 likes
 4. Er gaan zelfs stemmen op om vaccinaties te verplichten.
  als dat zo is vecht ik mij kapot.

  25 likes
 5. In feite is iedere gevaccineerde persoon, drager van het virus en potentieele verspreider van de ziekte.

  22 likes
 6. Als Uw eigen huisarts zijn kinderen niet inent wil dat toch wat zeggen ofniet?
  Vraag het hem maar eens voordat U mij begint aan te vallen..Huisartsen moslims en jehova getuigen..Alle worden niet ingeent..Zo

  14 likes
 7. Jongens jongens denk na denk na!!!Wat is nou gratis in verNederlan???????
  Juist.

  6 likes
  • Belgische mop: Waarom hebben die Nederlanders toch zulke grote neusgaten?
   Dat komt omdat daar alleen de lucht gratis is.

   Maar ja, daar hebben ze in NL dus ook iets op verzonnen.

   0 likes
 8. Ik snap eigenlijk niet, waarom ze bang zijn dat mensen zonder vaccinatie ziek of dood kunnen gaan. Zij vinden toch dat er teveel mensen zijn? Lijkt me dan een mooie natuurlijke oplossing. Of zijn ze bang, dat mensen te sterk/gezond worden en dat er dan helemaal weinig te verdienen valt?
  Het grote probleem van nu: Er is een project opgebouwd om iets te verbeteren, valt er niks meer te verbeteren, dan moet het project doorgaan ivm het bestaan ervan. En dan ben je dus verkeerd/gevaarlijk bezig. Dit fenomeen zie je vrijwel in alle branches terug. Daarom krijg je chaotische toestanden en kunnen mensen op de werkvloer hun echte werk(bv. mensen beter maken) niet meer doen.

  2 likes
  • Een kinderziekte zoals de mazelen kun je maar een keer krijgen. Daarna ben je immuun omdat het lichaam antistoffen heeft aangemaakt. Juist mensen die gevaccineerd zijn, zijn vatbaar door het gemis aan antistoffen. En dat opend nou juist de deur naar een pandemie. Ik geloof dat dat de werkelijke reden is.

   2 likes
 9. Zoals bijna met alle scams (Central banking, Big Oil, Big Pharma, Global warming etc) die zich de laatste 100 jaar zich voordoen zit het Rockefeller Institute hier weer achter. https://vactruth.com/2010/08/18/rockefeller-vaccine-secret-revealed/

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

internist

Internist deelt belangrijke informatie over coronavaccin: ‘Dit beangstigt me’

Internist Carrie Madej doet naar eigen zeggen ...

vaccinatiepaspoort

Nederlandse huisarts pleit voor vaccinatiepaspoort: ‘Enge dingen’

Recentelijk zei miljardair Bill Gates op microblogsite ...