Homepagina » Gezondheid » Mazelen bezig aan opmars. Hoe komt dat? Nooit gepubliceerde gegevens brengen waarheid aan het licht
Mazelen bezig aan opmars. Hoe komt dat? Nooit gepubliceerde gegevens brengen waarheid aan het licht

Mazelen bezig aan opmars. Hoe komt dat? Nooit gepubliceerde gegevens brengen waarheid aan het licht

Het aantal gevallen van de mazelen in Europa lag in het eerste halfjaar hoger dan in heel 2018, toen het aantal infecties ook al een hoogtepunt bereikte.

Ook de Verenigde Staten hebben dit jaar te maken met een ‘ongekend grote mazelenuitbraak’.

Hoe komt dat? Deels door het vaccin tegen mazelen, zo blijkt uit onderzoek.

Ruim 30 procent van de gevallen die bijdragen aan de ‘epidemie’ – die ook de reden was om ‘antivaxxers’ de mond te snoeren – blijkt een reactie te zijn op het vaccin zelf.

Reactie

In 2015 werden in de VS 194 gevallen van mazelen gemeld, waarvan er 73 een reactie waren op het BMR-vaccin tegen bof, mazelen en rodehond.

Deze gegevens zijn nooit gepubliceerd, maar onlangs wel vermeld door wetenschappers van de Amerikaanse gezondheidsdienst CDC.

Dit betekent overigens dat meer dan 100 van de 350 gevallen die dit jaar tot nu toe in de VS zijn gemeld, ook bijwerkingen van het vaccin tegen mazelen kunnen zijn.

Schuld

Ongevaccineerde kinderen krijgen steeds de schuld van de toename van het aantal mazelengevallen. Er wordt in de media gewaarschuwd voor ‘antivax-verhalen’ op social media.

Er gaan zelfs stemmen op om vaccinaties te verplichten.

Het onderzoek is verschenen in het Journal of Clinical Microbiology.

[Medisch Dossier]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ronald
Ronald
1 jaar geleden

De enige kinderen die ziek kunnen worden zijn de ongevaccineerde kinderen. Dus alle wel gevaccineerde kinderen zijn veilig toch? Die kunnen niet ziek worden. Waar zijn de ouders dan bang voor? Of werken de vaccinaties niet en hebben de ouders hun kinderen voor niets laten inenten?

Johan
Johan
Reactie op  Ronald
1 jaar geleden

De vaccinatie doet heel erg goed zijn werk. Wat het doet is het immuunsysteem in mensen zwakker maken.

Je hebt van nature geen vaccinaties nodig. Ken jezelf en je zal het universum kennen waarom zeg ik dit omdat wij van nature het hele universum bevatten en ook letterlijk en figuurlijk zijn. En hebben daarom ook geen extern iets nodig buiten onszelf.

Aramata
Aramata
Reactie op  Ronald
1 jaar geleden

Ronald,
Lees de bijsluiter van betreffende vaccinatie en zie….. daar staat dat na vaccinatie de persoon alsnog de ziekte kan krijgen waartegen hij is gevaccineerd!
Dit staat in zowel de bijsluiter voor de patiënt als die voor de professioneel (arts).

Ronald
Ronald
Reactie op  Aramata
1 jaar geleden

Dus vaccineren is een gok. Doet die het of doet die het niet?

Rob
Rob
Reactie op  Ronald
1 jaar geleden

In de link die ik hier heb gezet in mijn reactie wordt het door de medisch journalist ‘russisch roulette’ genoemd. Aangezien het om het leven gaat lijkt me dat de beste verwoording.

Dolex
Dolex
Reactie op  Rob
1 jaar geleden

Ik zie de link niet. Waat is dat ding?

Weesje
Weesje
Reactie op  Ronald
1 jaar geleden

De hypothese is dat als er een bepaalde vaccinatiegraad is, zoveel procent van de tweejarigen, de jongere kinderen ook beschermd zouden zijn. Ouders worden bang gemaakt, dat als dat percentage te laag is, de allerjongsten besmet zouden kunnen raken. Het idee hierbij is dan ook dat volwassenen en kinderen onder de veertien maanden je niet kunnen aansteken. Ook is er een hypothese dat als de vaccinatiegraad te laag is, ook gevaccineerde kinderen ziek kunnen worden. Dat is dan constant in angst leven of kinderen om je heen wel gevaccineerd zijn. Volgende stap kan dan zijn dat ouders gestimuleerd worden ouders van ongevaccineerde kinderen erop aan te spreken.

Klaassen
Klaassen
Reactie op  Ronald
1 jaar geleden

@Ronald volgens mij heb je het artikel hierboven niet gelezen,…

Rob
Rob
1 jaar geleden

De staat schendt op elke denkbare manier de mensenrechten, recht op zelfbeschikking, het recht op lichamelijke integriteit etc. Ze zijn in feite onderdeel van de vernietigende macht op de wereld. Het staat in de wet dat we recht hebben op onaantastbaarheid van het lichaam……… tenzij de wet anders voorschrijft. Dat laatste wordt nu op alle denkbare wijzen gebruikt om alle rechten te schenden die er maar geschonden kunnen worden. De wet schrijft alles allang voor en ontzegt je de onaantastbaarheid van je eigen lichaam. Dit is een interessante video van een medisch journalist die zich heeft verdiept in het hele vaccinwereldje. https://www.youtube.com/watch?v=llo6YVDzHxw

charles
charles
1 jaar geleden

Allemaal leugens. Heb in mijn kinderjaren mazelen gehad evenals mijn zussen. Huisarts zei gewoon een week bed liggen en dan is het voorbij. Zo was het ook gebeurd. Ik heb het dan in de 60-er jaren vorige eeuw. En zowel ik als mijn zussen leven nog lang en gelukkig.

Erde
Erde
1 jaar geleden

In feite is iedere gevaccineerde persoon, drager van het virus en potentieele verspreider van de ziekte.

salvar
salvar
1 jaar geleden

Er gaan zelfs stemmen op om vaccinaties te verplichten.
als dat zo is vecht ik mij kapot.

PREDATOR
PREDATOR
1 jaar geleden

Als Uw eigen huisarts zijn kinderen niet inent wil dat toch wat zeggen ofniet?
Vraag het hem maar eens voordat U mij begint aan te vallen..Huisartsen moslims en jehova getuigen..Alle worden niet ingeent..Zo

PREDATOR
PREDATOR
1 jaar geleden

Jongens jongens denk na denk na!!!Wat is nou gratis in verNederlan???????
Juist.

Erde
Erde
Reactie op  PREDATOR
1 jaar geleden

Belgische mop: Waarom hebben die Nederlanders toch zulke grote neusgaten?
Dat komt omdat daar alleen de lucht gratis is.

Maar ja, daar hebben ze in NL dus ook iets op verzonnen.

Elise
Elise
1 jaar geleden

Ik snap eigenlijk niet, waarom ze bang zijn dat mensen zonder vaccinatie ziek of dood kunnen gaan. Zij vinden toch dat er teveel mensen zijn? Lijkt me dan een mooie natuurlijke oplossing. Of zijn ze bang, dat mensen te sterk/gezond worden en dat er dan helemaal weinig te verdienen valt?
Het grote probleem van nu: Er is een project opgebouwd om iets te verbeteren, valt er niks meer te verbeteren, dan moet het project doorgaan ivm het bestaan ervan. En dan ben je dus verkeerd/gevaarlijk bezig. Dit fenomeen zie je vrijwel in alle branches terug. Daarom krijg je chaotische toestanden en kunnen mensen op de werkvloer hun echte werk(bv. mensen beter maken) niet meer doen.

Erde
Erde
Reactie op  Elise
1 jaar geleden

Een kinderziekte zoals de mazelen kun je maar een keer krijgen. Daarna ben je immuun omdat het lichaam antistoffen heeft aangemaakt. Juist mensen die gevaccineerd zijn, zijn vatbaar door het gemis aan antistoffen. En dat opend nou juist de deur naar een pandemie. Ik geloof dat dat de werkelijke reden is.

Edwin
Edwin
1 jaar geleden

Zoals bijna met alle scams (Central banking, Big Oil, Big Pharma, Global warming etc) die zich de laatste 100 jaar zich voordoen zit het Rockefeller Institute hier weer achter. https://vactruth.com/2010/08/18/rockefeller-vaccine-secret-revealed/

x

Check Also

hoogleraar

Hoogleraar: ‘Strengere maatregelen zijn nergens voor nodig. Horeca sluiten is bullsh*t’

Strengere coronamaatregelen zijn nergens voor nodig, zegt ...

australië

Australië kondigt komst digitaal vaccinatiecertificaat aan

Tijdens een vliegreis naar Australië moet je ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

18
0
We lezen graag je reactie!x