Homepagina » Gezondheid » Mazelen bezig aan opmars. Hoe komt dat? Nooit gepubliceerde gegevens brengen waarheid aan het licht
Mazelen bezig aan opmars. Hoe komt dat? Nooit gepubliceerde gegevens brengen waarheid aan het licht

Mazelen bezig aan opmars. Hoe komt dat? Nooit gepubliceerde gegevens brengen waarheid aan het licht

Het aantal gevallen van de mazelen in Europa lag in het eerste halfjaar hoger dan in heel 2018, toen het aantal infecties ook al een hoogtepunt bereikte.

Ook de Verenigde Staten hebben dit jaar te maken met een ‘ongekend grote mazelenuitbraak’.

Hoe komt dat? Deels door het vaccin tegen mazelen, zo blijkt uit onderzoek.

Ruim 30 procent van de gevallen die bijdragen aan de ‘epidemie’ – die ook de reden was om ‘antivaxxers’ de mond te snoeren – blijkt een reactie te zijn op het vaccin zelf.

Reactie

In 2015 werden in de VS 194 gevallen van mazelen gemeld, waarvan er 73 een reactie waren op het BMR-vaccin tegen bof, mazelen en rodehond.

Deze gegevens zijn nooit gepubliceerd, maar onlangs wel vermeld door wetenschappers van de Amerikaanse gezondheidsdienst CDC.

Dit betekent overigens dat meer dan 100 van de 350 gevallen die dit jaar tot nu toe in de VS zijn gemeld, ook bijwerkingen van het vaccin tegen mazelen kunnen zijn.

Schuld

Ongevaccineerde kinderen krijgen steeds de schuld van de toename van het aantal mazelengevallen. Er wordt in de media gewaarschuwd voor ‘antivax-verhalen’ op social media.

Er gaan zelfs stemmen op om vaccinaties te verplichten.

Het onderzoek is verschenen in het Journal of Clinical Microbiology.

[Medisch Dossier]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ronald
Ronald
1 jaar geleden

De enige kinderen die ziek kunnen worden zijn de ongevaccineerde kinderen. Dus alle wel gevaccineerde kinderen zijn veilig toch? Die kunnen niet ziek worden. Waar zijn de ouders dan bang voor? Of werken de vaccinaties niet en hebben de ouders hun kinderen voor niets laten inenten?

Rob
Rob
1 jaar geleden

De staat schendt op elke denkbare manier de mensenrechten, recht op zelfbeschikking, het recht op lichamelijke integriteit etc. Ze zijn in feite onderdeel van de vernietigende macht op de wereld. Het staat in de wet dat we recht hebben op onaantastbaarheid van het lichaam……… tenzij de wet anders voorschrijft. Dat laatste wordt nu op alle denkbare wijzen gebruikt om alle rechten te schenden die er maar geschonden kunnen worden. De wet schrijft alles allang voor en ontzegt je de onaantastbaarheid van je eigen lichaam. Dit is een interessante video van een medisch journalist die zich heeft verdiept in het hele vaccinwereldje. https://www.youtube.com/watch?v=llo6YVDzHxw

charles
charles
1 jaar geleden

Allemaal leugens. Heb in mijn kinderjaren mazelen gehad evenals mijn zussen. Huisarts zei gewoon een week bed liggen en dan is het voorbij. Zo was het ook gebeurd. Ik heb het dan in de 60-er jaren vorige eeuw. En zowel ik als mijn zussen leven nog lang en gelukkig.

Erde
Erde
1 jaar geleden

In feite is iedere gevaccineerde persoon, drager van het virus en potentieele verspreider van de ziekte.

x

Check Also

cda

CDA-bestuurder stopt vanwege covidbeleid De Jonge: ‘We worden geregeerd door Big Pharma’

CDA-burgerraadslid en -bestuurder in Dronten Wilfried Groot ...

verpleegster

Verpleegster over bijwerkingen prik: ‘Ik zie dingen die volkomen bizar zijn’

Wat ik zag toen de vaccins in ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

18
0
We lezen graag je reactie!x