Mens en Dier

Huisarts heeft grote twijfels over prik: ‘Blijf van mijn kinderen af’

Help anderen door deze informatie met jouw vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Huisarts Bettine van Steenis uit Enschede waarschuwt dat er onbegrijpelijke risico’s worden genomen met de prik. Ze schreef alle mogelijke instanties hierover aan, waaronder ook het RIVM, maar kreeg geen antwoord op haar vragen.

Van Steenis maakt zich vooral zorgen over de haast die farmaceut AstraZeneca maakt om het vaccin op de markt te brengen. Eerder sloot minister Hugo de Jonge een deal met dit bedrijf voor honderden miljoenen coronavaccins. De huisarts had zondag tijdens een protest tegen de coronamaatregelen in Enschede een boodschap voor de minister, maar ook voor de farmaceutische industrie: “Blijf van mijn kinderen af.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Ze wil niet meewerken aan een vaccinatieprogramma als de veiligheid voor haar niet vaststaat, zei ze in gesprek met Tubantia. Ze heeft grote twijfels over de veiligheid: “Ik heb me verdiept in de wetenschap en hoe het vaccin wordt ontwikkeld dat Nederland heeft besteld. Dat klopt niet.”

De wereld is een proeftuin

Van Steenis, die van mening is dat corona geen killervirus is, merkt op dat het vaccin van AstraZeneca een ‘type is dat nog nooit op mensen is toegestaan’. Een experimenteel vaccin dus. “De wereld is een proeftuin,” zegt ze.

Dat bleek deze week nog maar eens, toen een grote vaccinstudie van AstraZeneca met de Oxford-universiteit werd stilgelegd omdat bij een deelnemer een onverklaarbare ziekte was vastgesteld. Buitenlandse media meldden dat de proefpersoon een acute ontsteking van een deel van het ruggenmerg had opgelopen. De farmaceut zei dat dit nog niet duidelijk is.

[Tubantia]

3.7 3 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
3 jaren geleden

PLAN VAN EEN MODERN OORLOG 2020!! DE COVID-19
Maak de mensen bang met een virus. Zet ze in quarantaine. Tel het aantal doden elke seconde van elke dag in elke nieuwskop. Sluit alle bedrijven. 40.000.000 werklozen. Piek werkloosheid. Vermaak verwijderen: park, sportscholen, bars, restaurants, sport. Geen daten. Niet aanraken. Masker mensen. Onmenselijk ze. Sluit tempels en kerken. Creëer een vacuüm. Laat depressie, angst en wanhoop maar komen. Ontsteek dan haat en burgeroorlog. Maatschappelijke onrust. Maak de gevangenissen leeg vanwege het virus en vul de straten met criminelen. Stuur Antifa/BLM om eigendommen te vernielen alsof ze vrijheidsstrijders zijn. Ondermijn de wet. Buit. Val de wetshandhaving aan, maar bel de regering om terugtrekking te bevelen. We worden allemaal ingehaald door vijandige regeringen die Amerika en de rest van de wereld willen vernietigen. Laat uiterst links de rassenoorlogen misbruiken om de branden te doen branden. En, in een verkiezingsjaar, geven de Democraten de president (Trump ) de schuld.

PLAN VAN EEN MODERN OORLOG 2020!!

jan doornbos
jan doornbos
3 jaren geleden

Wat Mengele deed mocht dus eigenlijk gewoon wel? Wij dienen onze gezondheid te voeden, niet de angst. De corona hype is georganiseerde zware misdaad. Een belangrijk kenmerk van zware misdaad is dat er doden vallen. Daarom moeten we dat bestrijden. Maar ja, braaf alle bevelen opvolgen is daarbij niet echt helpend. Satan en zijn helpers kunnen wat mij betreft riant de pot op. Leeghoofden zijn het.

Teun
Teun
3 jaren geleden

Wellicht is dit ons laatste redmiddel: rechtstreeks wenden tot het Europese Hof van de Rechten van de Mens (klachtenprocedure) tegen de vaccinatieplicht die wellicht binnenkort opgelegd zal gaan worden. De grondslag daarvoor: artikel 2 EVRM (recht op leven), artikel 3 EVRM (verbod van foltering. Weliswaar bepaalt artikel 15 EVRM dat in geval van oorlog of van enig andere algemene noodtoestand die het bestaan van het land bedriegt, dat iedere Hoge Verdragsluitende partij maatregelen kan nemen die afwijken van verplichtingen ingevolge het EVRM voor zover de ernst van deze situatie deze maatregelen strikt vereist en op voorwaarde dat deze niet in strijd zijn met andere verplichtingen die voortvloeien uit het Internationale Recht. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de Code van Nueremberg. Alvorens aldaar een klacht ingediend kan worden, moet je in beginsel eerst de nationale weg (dus Rechtbank, Hof en Hoge Raad) in Nederland bewandelen. Dit is natuurlijk zinloos…. Normaliter duurt een dergelijke procedure lang

Het leugentijdperk
Het leugentijdperk
3 jaren geleden
Back to top button
13
0
We lezen graag je reactie!x