Homepagina » Buitenaards » Aliens zijn al op aarde en vermengen zich met ons, zegt deze Oxford-professor (hij noemt vier soorten)
Aliens zijn al op aarde en vermengen zich met ons, zegt deze Oxford-professor (hij noemt vier soorten)

Aliens zijn al op aarde en vermengen zich met ons, zegt deze Oxford-professor (hij noemt vier soorten)

Aliens leven al onder ons en zijn van plan de aarde te koloniseren, zo zegt Oxford-professor Young-hae Chi.

Ze vermengen zich volgens hem met mensen om een nieuwe hybride soort te creëren die de aarde moet redden, meldt The Times.

Deze hybriden begeven zich mogelijk al onder ons, aldus dr. Chi.

Debat

Hij wilde vorig jaar een debat voeren hierover, maar daar stak de Oxford-universiteit een stokje voor.

Chi gelooft dat er een sterke correlatie is tussen klimaatverandering en buitenaardse ontvoeringen, schrijft de Oxford Student.

Hij citeerde een onderzoeker in de Verenigde Staten, die stelt dat aliens de planeet willen koloniseren door zich te vermengen met mensen om een nieuwe hybride soort voort te brengen.

Vier soorten

Dr. Chi zei dat ‘niet alleen wetenschappers en theologen, maar ook niet-menselijke soorten bezorgd zijn over het voortbestaan van de mens’.

Het verschijnen van de aliens valt samen met grote problemen op aarde, waaronder kernwapens en klimaatverandering, aldus Chi.

Volgens hem zijn er vier soorten aliens op aarde: klein; groot; geschubd met slangachtige ogen; en insectachtig.

Beperkt

De insect-aliens leven in een biosysteem dat we niet kunnen waarnemen omdat onze perceptie beperkt wordt door onze organen, zei hij.

Mensen die zijn ontvoerd door aliens hebben gezegd dat de hybriden zeer intelligent zijn. Daaruit maakt Chi op dat zij de probleemoplossers en leiders van de toekomst zijn.

[The Times]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

24 reacties

 1. Ik vraag me af hoe / of ze te herkennen zijn…

  10 likes
  • Jetten van D666 lijkt mij wel zo’n hybride.Zuckerberg ook zo iets.

   29 likes
  • Kijk mensen in de ogen. Ik heb zelf een paar keer gezien dat een persoon tegenover mij een fractie van een seconde ineens geen ronde pupil had maar een verticale lijn als pupil. Dit waren allemaal mensen die erg goed wisten wat ze wilden. Het gekke is dat ze ook gevoelig lijken te zijn voor ziektes als kanker. Misschien dat ze zwakker zijn als de “aardse” mensen of er kijken anderen mee met deze mensen. Klinkt misschien vreemd, maar het is mogelijk om met een ander persoon mee te kijken, mits deze daar (onbewust) geestelijk voor open staat. Ik vermoed dat de “buitenaardse” mensen ook hun ogen niet 100% onder controle hebben bij emotie, waardoor als je heel goed oplet deze mensen er tussen uit kan pikken. maar het blijft zeer lastig. Het is ook maar de vraag of deze mensen het zelf wel beseffen.

   10 likes
   • Hoe verzin je het.. haha.. Sorry, maar ik kan hier echt niks mee. Ik heb dit werkelijk nog nooit bij iemand gezien en is in mijn ogen echt onzin. Wat mij wel eens opvalt zijn de wilde verhalen als het om aliens gaat… misschien zien ze er gewoon uit als jij en ik.. en hebben ze gewoon precies dezelfde emoties..

    6 likes
  • Hele lange tenen, als er al naar wijst dan heb je direct een hoop lawaai, altijd de schuld van een ander.

   10 likes
 2. Ik heb nog geen bewijs gezien dat er buitenaardsen onder ons zijn.

  17 likes
 3. ergens wilde ik het geloven maar, toen hij klimaatverandering zei en dat het een probleem was (is) had ik er weer genoeg van.
  klimaat verandering is geen probleem.
  maak eens een foto van de aliens.

  18 likes
  • De aliens zijn in mijn ogen de kouwe kak/blauw bloed van deze wereld. Het komt ze wel goed uit dat de noord en zuidpool aan het smelten zijn.(door Haarp/satellieten) Zit vol met grondstoffen. Klimaatverandering benoemen als geoengeneering is in mijn ogen misleiding/strafbaar. En wij maar belasting betalen voor het milieu. Ha ha wat een grap. Maar niet heus.
   Mensen moeten echt gaan leren wat die satellieten allemaal kunnen. Je kunt er mee in de aarde kijken. Dus zo kun je grondstoffen vinden.
   De wereld draait op grootaandeelhouders van vooral grondstoffen/belangrijke bedrijven. Zij zijn vaak de leider van een land/gebied.
   Ik geloof dus niet in aliens zoals in films. Ik vind het meer afleiding voor wat ik hierboven geschreven heb.

   5 likes
 4. En die moslims maar denken dat ze superieur zijn…

  21 likes
 5. Je mag dan professor zijn aan Oxford, wetenschap moet wel te controleren zijn.
  Anders roep je gewoonweg maar wat. waarschijnlijk omdat die rol je wel bevalt.

  Een religie verkondigt de man. Geen wetenschap.
  Ik geef er geen cent voor zolang zijn beweringen niet te staven zijn.

  9 likes
  • Ja, mee eens …. desalniettemin het zou zo maar kunnen zijn. Maar heb ook moeite met slangachtige rassen en zo hoor. Misschien nog wel meer, met het feit dat wij dat dan niet kunnen registreren, zo lust ik er ook nog wel 2 Ik geloof best wel, dat we misschien een zintuig missen, maar er zitten wel degelijk ogen in me hoofd.

   2 likes
 6. Het vervelenede van die reptielen en insect achtigen is dat ze graag mensen eten. Dus je kan je afvragen of ze wel zo’n aanwinst zijn. Nog vervelender is dat ze technologisch ook nog eens veel verder zijn dan mensen. Veel van deze negatieve figuren zijn door de Galactische Federatie al van de planeet gehaald en gevangen gezet.

  Sommige soorten ontvoeren met hun ufo’s mensen uit nationale parken, om ze te onderwerpen aan weinig empatische vormen van ‘onderzoek’. Er zijn zo al heel veel mensen spoorloos verdwenen. Veelal eindigen zij als seksslaaf in een ondergronds complex, in een ruimteschip of ergens anders in het universum. Anderen worden gebruikt voor militaire doeleinden en anderen om slavenarbeid te verrichten.

  De mensen die het hier konden navertellen zijn vaak voorzien van chip implantaten, waarmee ze worden gevolgd en gemonitord. Het is niet alleen kommer en kwel, want er zijn ook mensen die regelmatig positief contact hebben en eveveens worden gebruikt om hybriden te creëeren.

  Deze vrouw heeft veel positieve ervaringen met ET’s en is ook betrokken bij programma’s om andere soorten te helpen met het creëren van hybriden. Haar 8 video’s zijn op een paar fragmenten na zeer positief.

  Bases at UfoMegacon Samantha Mowat Part 1of 8
  https://www.youtube.com/watch?v=p2cBl3zTv2w

  Ook deze vrouw heeft goede ervaringen met ET’s, en ze heeft ook veel afbeeldingen gemaakt naar aanleiding van deze ontmoetingen.

  Vashta Interview – Intuitive Artist
  https://www.youtube.com/watch?v=Az8Fh-cKUac

  Haar website:
  https://www.vashta.com/

  6 likes
 7. wat is hier nu nieuw aan .. ? ” ze ” zijn al zo lang op aarde als de mens er rond loopt en loopt te klootviolen!
  het woord Alien is een zelfde soort kaliber als het woord : kunstmatige inseminatie.. misschien iets te ver gezocht maar we worden vanzelf b e v r u ch t op de afgepaste dna..

  3 likes
 8. stop met professoren op te voeren. De titel professor is meestal louter een kwestie van machtsmisbruik en criminele autoriteit.

  stop dat primitieve gedoe met titels. deze man is trouwens een fantast, er is genoeg geweten over aliens om te zien dat deze man een aansteller is.

  3 likes
 9. Zijn wij niet allen hybriden…?!!

  2 likes
 10. Alles wat een maag heeft dat gevuld moet worden is zelf kwetsbaar. Dus de mens zal wel raad weten met buitenaardsen die voeding nodig hebben.
  Jammer dat die Aliens geen mooie vrouwen hebben die zich hier komen laten bezwangeren op de natuurlijke manier.

  1 likes
 11. Als ze. dan moeten het wel goede Aliens zijn en met absolute goede bedoelingen, deze zich momenteel vermengen met mensen en met als doel de Aarde/mensheid te redden voor oa. klimaat en kernoorlogen, dan is het wel de hoogste tijd dat deze nu gaan ingrijpen; bijvoorbeeld alleen al heel veel naties hebben nu al voor meer dan een 100 miljard dollars extra geinvesteerd in kernwapens(ontwikkelingen) en wat nu wel desastreus kan eindigen voor de Aarde en de mensheid. Daarnaast is het zo al zo verspilt geld, energie etc., deze kernwapeninvesteringen en welke beter anders geinvesteerd zouden moeten worden in oa. klimaat, zo ook in de 3e wereldlanden en voor deze mensen te voorzien van onderwijs, onderdak, gezondheidszorg, voedsel etc..

  1 likes
  • Zou zo mooi zijn als die goede Aliens zich nu meteen zouden laten zien in de diverse maatschappijen en de wereld met een aantal ‘t kwaad bestrijdende Ufo-acties, nml. de droevige waarheid is dat er ook kwaadaardige autoriteiten zijn met oa. illegaal geweld en oorlogen en zowel demonische Aliens, die oa. mensen ontvoeren, onderwerpen aan werk- en beestachtige porno- verslavingen, soms mensen consumeren etc. en welke allen hoog nodig bestreden moeten worden.

   0 likes
 12. Insect achtigen. 4e planeet van Epsilon Eridani, Oranje ster, 10,5 lichtjaren.

  1 likes
 13. zal zo ongeveer de zwaarste straf zijn die ze uit kunnen delen daar: vermengen met dat gajus

  0 likes
 14. Bas van Stapelberg

  Pfff bij de TH DELFT werd je voor minder ontslagen. Als je daar per ongeluk je wagen neerzette op parking place professor kon je al gaan.

  0 likes
  • zijn universiteiten niet veeleer machtsinstellingen dan kennisinstellingen. wat hebben zij opgemerkt aangaande aliens e.d. meer?, totaal niets!, zo dom als een koe en blind als een mol waren en zijn ze.

   als straks rijkelijk laat een waardeloze want leugenachtige officiële bevestiging komt, zullen we de ‘ ezels’ plotsklaps beginnen horen. walgelijke bendes, een paar uitzonderingen buiten beschouwing gelaten.

   0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

nederland

Zo koud is het op 11 juli in bijna 100 jaar niet geweest

Nederland krijgt warme zomer: 35 tot 40 ...

coronavaccin

‘Ons’ coronavaccin wordt getest op arme Afrikanen. Deze wetenschapper onthult wie het onderzoek financiert

In Zuid-Afrika testen wetenschappers momenteel het coronavaccin ...