Buitenaards

Aliens zijn al op aarde en vermengen zich met ons, zegt deze Oxford-professor (hij noemt vier soorten)

Help door deze informatie met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Aliens leven al onder ons en zijn van plan de aarde te koloniseren, zo zegt Oxford-professor Young-hae Chi.

Ze vermengen zich volgens hem met mensen om een nieuwe hybride soort te creëren die de aarde moet redden, meldt The Times.

Deze hybriden begeven zich mogelijk al onder ons, aldus dr. Chi.

Debat

Hij wilde vorig jaar een debat voeren hierover, maar daar stak de Oxford-universiteit een stokje voor.

Chi gelooft dat er een sterke correlatie is tussen klimaatverandering en buitenaardse ontvoeringen, schrijft de Oxford Student.

Hij citeerde een onderzoeker in de Verenigde Staten, die stelt dat aliens de planeet willen koloniseren door zich te vermengen met mensen om een nieuwe hybride soort voort te brengen.

Vier soorten

Dr. Chi zei dat ‘niet alleen wetenschappers en theologen, maar ook niet-menselijke soorten bezorgd zijn over het voortbestaan van de mens’.

Het verschijnen van de aliens valt samen met grote problemen op aarde, waaronder kernwapens en klimaatverandering, aldus Chi.

Volgens hem zijn er vier soorten aliens op aarde: klein; groot; geschubd met slangachtige ogen; en insectachtig.

Beperkt

De insect-aliens leven in een biosysteem dat we niet kunnen waarnemen omdat onze perceptie beperkt wordt door onze organen, zei hij.

Mensen die zijn ontvoerd door aliens hebben gezegd dat de hybriden zeer intelligent zijn. Daaruit maakt Chi op dat zij de probleemoplossers en leiders van de toekomst zijn.

[The Times]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
24 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Joost
Joost
3 jaren geleden

En die moslims maar denken dat ze superieur zijn…

Solida
Solida
3 jaren geleden

Ik vraag me af hoe / of ze te herkennen zijn…

René van Zalk
René van Zalk
3 jaren geleden

Ik heb nog geen bewijs gezien dat er buitenaardsen onder ons zijn.

mike
mike
3 jaren geleden

Het vervelenede van die reptielen en insect achtigen is dat ze graag mensen eten. Dus je kan je afvragen of ze wel zo’n aanwinst zijn. Nog vervelender is dat ze technologisch ook nog eens veel verder zijn dan mensen. Veel van deze negatieve figuren zijn door de Galactische Federatie al van de planeet gehaald en gevangen gezet.

Sommige soorten ontvoeren met hun ufo’s mensen uit nationale parken, om ze te onderwerpen aan weinig empatische vormen van ‘onderzoek’. Er zijn zo al heel veel mensen spoorloos verdwenen. Veelal eindigen zij als seksslaaf in een ondergronds complex, in een ruimteschip of ergens anders in het universum. Anderen worden gebruikt voor militaire doeleinden en anderen om slavenarbeid te verrichten.

De mensen die het hier konden navertellen zijn vaak voorzien van chip implantaten, waarmee ze worden gevolgd en gemonitord. Het is niet alleen kommer en kwel, want er zijn ook mensen die regelmatig positief contact hebben en eveveens worden gebruikt om hybriden te creëeren.

Deze vrouw heeft veel positieve ervaringen met ET’s en is ook betrokken bij programma’s om andere soorten te helpen met het creëren van hybriden. Haar 8 video’s zijn op een paar fragmenten na zeer positief.

Bases at UfoMegacon Samantha Mowat Part 1of 8
https://www.youtube.com/watch?v=p2cBl3zTv2w

Ook deze vrouw heeft goede ervaringen met ET’s, en ze heeft ook veel afbeeldingen gemaakt naar aanleiding van deze ontmoetingen.

Vashta Interview – Intuitive Artist
https://www.youtube.com/watch?v=Az8Fh-cKUac

Haar website:
https://www.vashta.com/

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

24
0
We lezen graag je reactie!x