Buitenaards

De markante uitspraken van ‘de alien’ Yukio Hatoyama

Help door deze info met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Japanse oud-premier Yukio Hatoyama kondigde afgelopen woensdag aan dat hij uit de politiek zal stappen.

Hatoyama werd vanwege zijn bijzondere verschijning en soms wereldvreemde optreden al voor zijn presidentschap in september 2009 ook wel ‘de alien’ genoemd.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

“Alle mensen zijn buitenaards,” schreef hij in zijn boek Seicho no Genkai ni Manabu (Leren van de Grenzen aan Groei). “We zijn aardbewoners en tegelijkertijd zijn we buitenaardsen.”

Marinebasis

Toen hij minister-president was geworden nadat zijn Democratische Partij van Japan de Liberaal-Democratische Partij (LPD) had verslagen, wilde Hatoyama een andere koers inslaan.

Hij beloofde de Amerikaanse luchtmachtbasis in de stad Ginowan op het eiland Okinawa te sluiten. Hij vroeg president Barack Obama hem te vertrouwen en wilde het probleem oplossen. De bewoners van het eiland lijden onder geluidsoverlast en het wangedrag van de Amerikaanse militairen.

Het lukte de premier uiteindelijk niet om de basis te sluiten. De diplomatieke relaties tussen Tokio en Washington verslechterden enigszins.

In 2009 werden onregelmatigheden ontdekt in de belastingaanslagen van Hatoyama. De minister-president erkende zijn fouten, maar gaf als excuus dat hij weinig kaas had gegeten van belastingen omdat hij was opgegroeid in een rijke familie.

Vorig leven

Hij is de kleinzoon van oud-premier Ichiro Hatoyama, de zoon van oud-minister van Buitenlandse Zaken Iichiro Hatoyama en zijn moeder is de erfgename van het bandenimperium Bridgestone.

Voordat zijn vrouw Miyuki first lady van Japan werd, zei ze op televisie dat ze de Amerikaanse acteur Tom Cruise in een vorig leven had ontmoet. Bovendien onthulde Miyuki Hatoyama dat zij en haar echtgenoot ‘enorme hoeveelheden energie’ krijgen door denkbeeldig ‘stukken van de zon te scheuren en op te eten’.

Miyuki vertelde bovendien dat ze vele jaren geleden met een driehoekige UFO een bezoek heeft gebracht aan de planeet Venus. Volgens haar is het een prachtige groene plek.

Afgelopen april was er de controversiële ontmoeting tussen Hatoyama en de Iraanse president Mahmoud Ahmadinejad. De Iraanse pers citeerde Hatoyama dat het Internationaal Atoomagentschap (IAEA) met betrekking tot het Iraanse kernprogramma met twee maten meet.

Bron: Japantimes.co.jp

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hunting wolf
Hunting wolf
11 jaren geleden

Dit is een goeie zin waar de beste man groot gelijk in heeft maar dit niet zo snel zal krijgen door de dom gehouden massa:Alle mensen zijn buitenaards,” schreef hij in zijn boek Seicho no Genkai ni Manabu (Leren van de Grenzen aan Groei). “We zijn aardbewoners en tegelijkertijd zijn we buitenaardsen.” EENS en nog een keer EENS!!

Robbie
Robbie
11 jaren geleden

Juist deze man heeft groot gelijk volgens mij!

We leven in een illusie al zo lang.
We hebben allemaal recht om te reizen in het universum. om er meer over te leren.
We zijn niet alleen 1 met alle mensen en natuur. maar met alles in het universum.
en met iedereen daarin, ze zijn allemaal je familie.
We worden klein gehouden. net zoals nasa geeft ineens een filmpje vrij over portalen van de aarde. dit doen ze omdat er teveel informatie vrijkomt en zo de mensen van het nog grotere af te houden.
We moeten geen grens meer aannemen.
sky is de limit? dacht het dus mooi niet.
we kunnen oneindig doorgaan, ligt eraan of je erin gelooft.

succes mensheid, mogen we snel stijgen en nooit meer op dit niveau terecht komen!

Avatar_777
Avatar_777
11 jaren geleden

[quote name=”Hunting wolf”]Dit is een goeie zin waar de beste man groot gelijk in heeft maar dit niet zo snel zal krijgen door de dom gehouden massa:Alle mensen zijn buitenaards,” schreef hij in zijn boek Seicho no Genkai ni Manabu (Leren van de Grenzen aan Groei). “We zijn aardbewoners en tegelijkertijd zijn we buitenaardsen.” EENS en nog een keer EENS!![/quote]
Ja, het wordt duidelijk gezegd en geschreven, maar nog steeds niet gehoord en gezien.

wolfje
wolfje
11 jaren geleden

@2 robbie: wat denk je van het idee van een strafplaneet? als je verkeerd hebt gedaan in een vorig leven kom je bij die apenkoppen terecht. dat zal je leren…niet al te serieus svp. deze stelling ter filosofie ende vermaek. groetjes van wolfje

Back to top button
6
0
We lezen graag je reactie!x