Buitenaards

Aliens bestaan op manieren waarvan we ons geen voorstelling kunnen maken. Lees dit revolutionaire onderzoek over buitenaards leven

Help ons door dit artikel met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Onderzoekers van de Universiteit van Cadiz in Spanje zeggen dat aliens er mogelijk heel anders uitzien dan we denken.

Wetenschappers die speuren naar buitenaardse beschavingen verwachten doorgaans dat aliens eruitzien als mensachtigen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Als gevolg van deze aanname zien we buitenaards leven dat zich recht onder onze neus bevindt misschien over het hoofd, zeggen de Spaanse onderzoekers.

Donkere materie of energie

De studie, die gepubliceerd is in het tijdschrift Acta Astronautica, bespreekt de mogelijkheid dat buitenaards leven bestaat op manieren die mensen letterlijk niet kunnen begrijpen.

“We proberen andere mogelijkheden te overwegen,” zei neuropsycholoog Gabriel de la Torre, die meewerkte aan de studie.

Hij denkt aan wezens die zich kunnen manifesteren in dimensies die we niet kunnen waarnemen, wellicht door middel van intelligenties gebaseerd op donkere materie of energie, waar bijna 95 procent van het universum uit bestaat.

Andere universa

“Er is ook een mogelijkheid dat er nog andere universa bestaan, zoals blijkt uit onderzoek van Stephen Hawking en andere wetenschappers,” zei De la Torre.

De onderzoekers wijzen erop dat onze verwachtingen ons vaak misleiden. Dat lieten ze zien aan de hand van een experiment.

Ze vroegen 137 mensen om te bepalen of structuren in een aantal luchtfoto’s natuurlijk waren of door mensen gemaakt.

Gorilla

In één van de foto’s verstopten de wetenschappers een afbeelding van een gorilla. De participanten deden wat er van hen werd gevraagd, maar de meesten zagen de gorilla niet omdat ze er niet specifiek naar zochten.

Om diezelfde reden vinden astronomen en de wetenschappelijke gemeenschap als geheel geen buitenaards leven omdat ze bepaalde verwachtingen hebben en dus veel dingen over het hoofd zien.

Als we niet weten waar we naar moeten zoeken, zullen we waarschijnlijk ook niets vinden.

[New York Post via BGR]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rikk
Rikk
6 jaren geleden

Gelukkig voor de aliens is de mensheid niet staat om dat te zien. De mensheid kan alleen kapotmaken wat ze wel zien en doen dat dan ook volop.

MARK
MARK
6 jaren geleden

Absoluut waar dat er entiteiten bestaan die je zelf vreselijke pijnen kunnen veroorzaken dmv black magic .
Heb het aan de lijven ondervonden en het is iets wat men haast niet kan geloven omdat het weinig voorkomt in de westerse wereld .
Heb dit boek zelf en kan er zelf een boek over schrijven, wees voorzichtig met je woorden af afroepingen kan ik iedereen aanraden. Wat ik nu weet dat ik niets weet en had dt nooit voor mogelijk gehouden dat dit mij kon overkomen, sterke persoonlijkheid
Je hele lichaam in brand voelen staan alsof je super verbrand bent van de zon.
Rugpijn uit het niets, niet meer kunnen lopen, plotseling arm niet meer kunnen bewegen alsof er met een moker op geslagen werd, jankend zat ik tegen een boom aan in de tuin.
Dolk in je hart voelen en je hart gaat overslaan, geen angst had ik en zoals beschreven sommige mensen sterven dan door angst.
Plotselinge hoofdpijn niet van deze wereld en ik hoorde krakende geluiden in mijn hoofd, pijn is niet te beschrijven.
Vooral s,nachts stekende pijnen over je hele lichaam alsof er met een schroeven draaier in je gestoken wordt. Kan langer doorgaan in detail, zelf aansteker spontaan ontbrand in slaapkamer zit gat in kabinet waar hij op lag en was in andere kamer gaan slapen omdat ik het gewoon niet meer uithield in mijn eigen slaapkamer. Ging naar toilet en zag rook uit slaapkamer komen toen ik dat ontdekte.
Zou zoiets eigenlijk in de media moeten brengen voor anderen om ervan te leren dat dit geen flauwekul is . Hoe is dit gekomen ? De dag die mijn leven totaal veranderde toen ik een confronterend gesprek had met een psychopaat omdat hij geld van mijn ex vrouw had achterover had gedrukt. Sinds die dag is mijn leven nooit meer hetzelfde geweest en ben er nog niet vanaf na 6 jaar, het is wel minder geworden maar zeker niet voorbij. Bidden helpt. lasher banishment ritueel helpt in boek beschreven en mijn symptomen zijn exact in dit boek terug te vinden.
Totale bevrijding niet kunnen ontdekken, heb alles geprobeerd en nog op zoek.

https://www.amazon.com/Practical-Psychic-Self-Defense-Handbook/dp/1571746390

Er is zoveel wat we niet weten en ben nooit een slachtoffer, heb er gigantisch van geleerd en zie het als een ervaring en wat voor een. MUST IS POSITIEF BLIJVEN EN VERTROUWEN IN GOD.
Nooit getwijfeld aan liefhebbende Creator en ben nooit bang geweest.

eksegese
eksegese
6 jaren geleden

Er is nog een manier om hun ware gedaante voor ons te verhullen :

http://hetgrotereplaatje.nl/reptilians.html

Dat is ook de reden dat er jaarlijks zo veel kinderen spoorloos verdwijnen waar nooit meer iets van is vernomen.

RayOfLight
RayOfLight
6 jaren geleden

Tja en dan heb je cryptoaliens, die loggen in op de software tussen je hersenen en sturen je bij. Probeer dat mensen maar eens te vertellen. Zeker weten dat je dan klant van de farmaceutische industrie wordt. Mensen zijn gewoon te gecondicioneerd om te weten wat er echt speelt. In het verre verleden waren er shamanen die contact hadden. Maar tegenwoordig hebben we het contract verloren. Kijk om je heen wat voor een zooitje deze wereld is. Misschien staan we zelfs een de vooravond van een nieuwe wereld oorlog. Dat zinnetje ‘MUST IS POSITIEF BLIJVEN EN VERTROUWEN IN GOD.’ is dan ook heel belangrijk want donkere identiteiten vernietigen de spiritualiteit van mensen en daarna is het makkelijk om de ‘software’ te controleren. Dit gebeurd op grote schaal.

Back to top button
12
0
We lezen graag je reactie!x