Homepagina » Buitenland » Alleen NAVO en Oekraïne hadden motief om MH17 neer te schieten. Nederlandse hoogleraar legt uit waarom
Alleen NAVO en Oekraïne hadden motief om MH17 neer te schieten. Nederlandse hoogleraar legt uit waarom

Alleen NAVO en Oekraïne hadden motief om MH17 neer te schieten. Nederlandse hoogleraar legt uit waarom

Alleen de NAVO en Oekraïne konden een motief hebben om vlucht MH17 neer te halen. Dat heeft emeritus hoogleraar Kees van der Pijl van de Universiteit van Sussex gezegd tegen persbureau TASS.

Het neerhalen van het vliegtuig had als gevolg dat de EU niet langer bezwaar had tegen een nieuwe ronde Amerikaanse sancties tegen Rusland, aldus Van der Pijl.

Hij merkte op dat dit op zichzelf geen bewijs is voor hun medeplichtigheid, maar wel een sterke aanwijzing is.

Complotboek

Daarnaast geniet Oekraïne sinds 7 augustus immuniteit tegen strafrechtelijke vervolging en worden onderzoeksresultaten alleen vrijgegeven als alle partijen – inclusief Oekraïne – daarvoor toestemming verlenen.

Volgens het Oekraïense persbureau UNIAN is dat ook een aanwijzing dat Oekraïne erachter zit.

Van der Pijl schreef een boek over MH17, dat wordt weggezet als complotboek terwijl het nog niet eens gepubliceerd is.

“Dit label wordt op alles geplakt wat afwijkt van de officiële verhaallijn,” zei hij.

Twee jaar oude informatie

Het Joint Investigation Team (JIT) zei donderdag tijdens een persconferentie dat vlucht MH17 is neergeschoten met een Buk-raketinstallatie afkomstig van de 53e luchtafweerraketbrigade gelegerd bij het Russische Koersk.

Van der Pijl vond de timing van de persconferentie nogal opvallend, aangezien er weinig nieuws te melden was.

“Ze hadden vrijwel niets te melden en dus besloten ze zich te baseren op twee jaar oude informatie van [onderzoeksgroep] Bellingcat,” zei hij.

Spreekt dit tegen

Het JIT verklaarde tijdens de persconferentie geen toegang te hebben tot de plek waar MH17 is gecrasht.

Een woordvoerder van de Volksrepubliek Donetsk (DNR) spreekt dit tegen. Op de vraag van Novini of de DNR bereid is om het OM toegang te verlenen tot het gebied antwoordde woordvoerder van het leger Daniil Bezsonov: “Ja, we zijn daartoe bereid. We hebben dat constant verklaard.”

Het Russische ministerie van Defensie heeft ondertussen bewijs overhandigd aan het JIT waaruit zou moeten blijken dat een Oekraïense raketinstallatie verantwoordelijk was voor het neerhalen van MH17.

Het ministerie zei bovendien dat de Nederlandse onderzoekers ooggetuigenverslagen over een raket die werd afgevuurd vanuit Oekraïens gebied buiten beschouwing hebben gelaten.

Foto: Ghedolo Wikimedia Commons

[TASS]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Gladiator schreef:

  Een BUK raket, een BUK raket, een BUK raket, een BUK raket…..zo, iedereen geprogrammeerd!!!

  Fijn, en nu snel vergeten want de leugen regeert wederom!!
  Cockpit MH17 zal vol met 30 mm in- en uitschot gaten. Dit soort kalibers komen UITSLUITEND voor bij boordkanonnen van ehhhhhhh, natuurlijk BUK raketten. En wie dit niet geloofd maak ik wat anders wijs, zoals…..nou ja, u weet wel, alles wat er zo in de poppenkast in den Haag wordt voorgeschoteld aan het steeds dommer wordende volk.

  Wat is dat Blokje toch een vies vuil huichelachtig en niet te vergeten een psychopatische achterbakse huichelaar welke achter een microfoontje een voorgeschreven blaadje met LEUGENS mag opdreunen om zo, streng kijkend interessant over te komen bij de Neanderlandse ONDERDANEN!!!

  Bah, bah en nog eens bah.

  Alstublieft mijnheer Putin, kom ons verlossen van dit achterbakse tuig, ik sta volledig, voor de volle 100% aan uw zijde.

  Wordt tijd dat ze in het poppentheater in den Haag eindelijk eens krijgen waar ze nu al jarenlang voor bedelen, namelijk een heerlijke mooie OORLOG met Rusland.

  Pffffffffffffffffffff…. hoop dat de kogel nu maar eens door de kerk gaat want met ontwaken zal het niet meer gaan lukken hier.

  Het is vechten tegen de bierkaai!!

  Sweet Dreams (en ook natuurlijk gefeliciteerd met ONS ONDERTEKENDE én DOOR HET volk goedgekeurde VERDRAG VAN MARRAKESH)

  Gladiator
  Ps. begin er nu echt van te walgen en heb er meer dan genoeg van. Aan zoveel achterlijkheid is niet tegenaan te boksen!!

  87 likes
  • Scepticus schreef:

   Er zijn springlading fragmenten van een BUK-raket in de romp van het vliegtuig gevonden. Een BUK-raket is een fragmentatiebom; het spat vlak voor het doel in honderden stukken uiteen. De gaten op de romp komen daar perfect mee overeen. Van kogelgaten is geen sluitend bewijs, maar indien ze wel aanwezig zijn, dan is het goed mogelijk dat Russische rebellen op de romp van het vliegtuig hebben geschoten NADAT het vliegtuig was neergestort. Mogelijk om de ware toedracht te verhullen, en onderzoekers zand in de ogen te strooien. Het straaljager verhaal komt in ieder geval niet overeen met de feiten, en die vliegen ook niet op de hoogte van commerciele passagiersvliegtuigen.

   16 likes
   • Piet Snot schreef:

    Hah, voor wat het laatste betreft heb je dan toch niet geheel alles meegekregen 😉 De zogenaamde sukhoi jet su-25, had, door oplettende mensen gezien en gesaved, op wikipedia een vermelding van een bereik boven de 10.000 km altitude, en serieus ongelogen, is die pagina ik geloof 2 dagen na de crash aangepast naar een lagere altitude bereik !!! FEIT, en de betekenis mag je zelf invullen, ik benoem een feit. Elke kenner van fighterjets en de su25 in het bijzonder kan je vertellen dat hij die hoogte wel degelijk kan bereikken mits de piloot over zuurstofinstallatie beschikt voor die hoogte.

    not trying to be a wise-ass punk, just sharing a true fact 😉

    38 likes
    • Piet Snot schreef:

     excuus, ik meen me te herinneren dat het zelfs 2 dagen VOOR de crash was aangepast, maar weet dat niet meer zeker.

     Daarnaast zou ik eens googlen naar ene Vladislav Voloshin (29)

     Hij was piloot van een SU-25 vliegtuig bij de Oekraïense luchtmacht toen de MH17 werd neergeschoten. Een collega van hem, Evgeni Agapov, verklaarde aanvankelijk anoniem aan Rusland dat Voloshin het vliegtuig per ongeluk zou hebben neergeschoten vanuit de lucht, omdat het toestel verward zou zijn met een ander vliegtuig.

     Vlak na dit gebeuren werd dit Ukrainse broekkie van amper 25, van lage rang, ineens gepromoveerd tot directeur van het Mykolayiv International Airport.

     Onlangs heeft deze Voloshin zichzelf van het leven beroofd.

     Dit stinkt

     32 likes
    • Philip schreef:

     Dus u wil feiten?????

     Feit is, dat nagenoeg het hele militaire arsenaal van oekraïne gekocht is van de Russen…nu is dat wat minder want nu verkoopt Amerika militair materiaal aan oekraïne….feiten genoeg nu??

     14 likes
    • ome bob schreef:

     misschien mag ik nog wat oplossen in het vliegtuigen vraagstuk ??

     in het begin ging de discussie razendsnel inderdaad naaar de hoogtes van de straaljagers, en werd er gesproken over sukhoi !!!!

     nou noemt iedereen in Ukraine !!! iedere straaljager een sukhoi, en zo zijn al die verhalen in de wereld gekomen, over hoogte dat haalt hij niet eens, en of alleen met een zuurstofmasker,

     Ik dacht dat ik gek werd , toen er iemand in de nederlandse regering beweerde dat dat dus echt niet mogelijk was, want Ukraine had helemaal GEEN straaljagers om dat te doen .

     ukraine heeft pakweg een dikke 150 MIGS 27/29 !!!!!!

     dus ook daar werden de nederlanders op het verkeerde been gezet ,

     soory dit kwam 46 weken geleden boven water, maar er werd natuurlijk NOOIT MEER een woord over gesproken

     ik heb wel zat beelden / opnames, waar de plaatselijke bewoners, zelfs de silhouet foto’s van de vliegtuigen aanwijzen, het zijn altijd DE MIGS , die ze gezien hebben

     huggie ome Bob

     9 likes
     • Gladiator schreef:

      @ome Bob,

      Bedankt voor het wegwerken van dit misverstand en uw commentaar in deze.

      Kan ik toch in elk geval bij mijn visie van deze neven ending story blijven want migs hebben ook 30 mm boordgeschut “gelukkig” en zijn van grote hoogte makkelijk te verwisselen met welk militair vliegtuig dan ook, zeer zeker door gewone burgers!!

      Gladiator

      4 likes
    • Scepticus schreef:

     Het straaljager verhaal is totaal achterhaald en het is jammer dat je het blijft herhalen. Vooral voor de nabestaanden, want die hebben niets aan dit soort onzin. Het was in het begin een theorie die het onderzoeken waard was, maar de feiten en het bewijs zijn gecheckt en het snijdt geen hout; de theorie is gedebunked. Zelfs de Russen geven nu toe dat het vliegtuig met een BUK-raket is neergeschoten. Ze zeggen alleen dat Oekraine het heeft gedaan.

     12 likes
   • Mammon schreef:

    Ik zou lekker de binnenkant van je cocon oneindig keer verven…

    Je hebt jouw kinderen alvast met de fiets naar het front in Ukraine gestuurd zodat ze dadelijk mee kunnen vechten met het EU-NAZI leger om als kannonenvoer af te laten schieten?

    Het is het EU volk wat zo graag oorlog wil!

    Ik denk dat het volk in EU wellicht beter af is met een WW3 met de Russen. Schijnbaar is de drang het EU ras te vernietigen zo groot dat de massa echt hersendood is geworden. Ze zien het niet terwijl recht voor de neus de leugens uitgekotst worden. De Dove leid de Blinde.

    Rusland is de EU te hulp gekomen om “De Snor” te laten knielen en laten verwijderen. En deze EU-NAZIS laten het EU volk in de grootse en smerigste val trappen sinds WW2.

    Het volk wordt zo dom gehouden en met angst ingeboezemd dat het blind is voor de HELE wereld om zich heen. (Ditzelfde volk vind zich toch OOOHH zo slim 🙁

    Als het EU volk zover heen is, dan laat maar knallen
    Als dat betekend dat ik tegen mijn eigen volk op moet staan, zal ik dat doen, met alle ellende die daar uit voort vloeit.

    Ik vraag me zo diep af, hoe je een compleet Volk zo dom en achterlijk krijgt als oa. de Massa in de EU. Dit is niet “een beetje Dom…)

    26 likes
    • Scepticus schreef:

     Als ik uw reactie lees, dan bekruipt mij het gevoel dat u nogal een hoge dunk van uzelf heeft. Iedereen is dom en achterlijk, maar u heeft het licht blijkbaar gezien. Iets minder narcisme zou u sieren!

     Ik kan u ook geruststellen: Ik leef niet in een cocon, en ik neem iedere theorie aangaande MH17 serieus, maar laten we wel bij de feiten blijven. De staaljager-theorie snijdt geen hout en is gedebunked.

     12 likes
     • Peter snijder schreef:

      Vreemd,dat de bewoners,die in oostoekraiene een straaljager bij de my 17 hebben gezien nog steeds niet door het jit team zijn opgeroepen.
      Op de prima ire Russische radar was wel een toestel te zien ,maar dit vond het jet team niet belangrijk,
      tenslotte scepticus,waar blijven de amerikaanse radarbeelden?

      13 likes
     • ome bob schreef:

      joohhh ?? door wie dan ??
      de enige echte getuige ter wereld,
      heeft dus een ander verhaal voor u
      hij sprak de gezegende woorden
      Michal , what did you saw here these 10 days on the crash place ??
      we saw 2 or 3 fusilages of machine gun fire very heavy machine gun fire,
      en also they asked him ,
      DID YOU SAW ANY SIGS OF A BUKROCKET

      the answer was no ,
      dus je llt uit je nek, dit intervieuw is afgenomen op 27 juli 2014 , 2014
      en de man was canadees piloot, en gestuurd door UW GEWELDIG EU ,
      WHAHAHAHAHA
      DUS NOGMAALS, U L*LT UIT UW NEK
      GEGROET
      welterusten na 48 maanden te hebben zitten slapen
      gegroet

      5 likes
   • ome bob schreef:

    ja , vrijheidsstrijders schieten met 30 mm. mitrailleur kogels, bent u geschift ??
    de cockpit zit dus vol met 30 mm zwaar mitrailleur vuur , die zitten gemonteerd op de mig 27 en 29 in Ukraine, gaten van een bukraket, die heeft schroot van 4 cm2 , zijn veel groter, in de cockpit zitten IN EN UITSLAGEN !! dus is er van 2 kanyenschoten , groeten wordt eens wakker na 48 maanden dezelfde opgediste ouwe leugens, welterusten

    8 likes
    • Scepticus schreef:

     U kunt het 30mm verhaal eindeloos herhalen, maar dat maakt het nog niet waar. De cockpit zit vol gaten, maar die hebben allemaal verschillende groottes. Je kunt de rompstukken van het vliegtuig zelf bekijken, de plaatjes staan op internet. Dat komt overeen met een fragmentatiebom, geen straaljager boordkanon. Dat laatste is ook zeer onwaarschijnlijk, want commerciele passagiersvliegtuigen vliegen VEEL hoger. Bovendien zijn er BUK-raket fragmenten gevonden in de romp, wat deze theorie nog verder staaft. Ook is de BUK-installatie op video vastgelegd, rijdend in het gebied van de ramp.

     9 likes
     • ome bob schreef:

      nee het 47 maanden herhalen het was een russische bukraket, datzet bij u zoden aan de dijk , ongelofelijk
      mag ik dan 1 echt bewijs zien ?
      b.v.
      het rookspoor van die schijnbaar ?? onzichtbare bukraket, dat 15 minuten duidelijk zichtbaar blijft hangen ??
      het door merg en been gaande start en vlieg geluid van een afgeschoten bukraket ?
      waarom bekijkt u de leugens niet , in de 3 als “”BEWIJS ? aangelverde bukraket transport / weg vluchtende vrachtwagen ??
      Op filmpje 1 ,ziet U de wegrijdende vrachtwagen , het dorp uit rijden !! ja, en als dan de man die die opname maakt geintervieuwed wordt ( kunt u zo opzoeken ) , vertelt die man op de vraag waar reed de vrachtwagen heen ?
      hij zegt richting KIEV
      U bent er nog hoop ik ?
      Op filmpje 2 wordt de vrachtwagen met missende raket gespot en op de film gezet, met wegvluchtende vrachtwagen naar RUSLAND
      kijuk dan gaan w zoeken, en wat blijkt , ??
      de bloeinde struiken die de vrachtwagen passeert, bloeien tussen half mei en half juni !!
      Bent u er nog ?
      dus 4 weken minimaal 4 weken voor de crash op genomen
      filmpje 3 !
      de vrachtauto draait linksf de weg naar Rusland in volgens uw vrienden in KIEV
      whahahaha
      jammer dat er een reclamebord staat van een auto showroom
      en die autozaak zit 121 km op IUkraine grondgebied
      dus volgens u moet ik aannemen dat die seperatisten effe een triomph – ere ondje door Ukraine zuid hebben gereden whahaha
      ik ben klaar met uw onze

      30 mm zwaar mitrailleur vuur met in en uitslagrn, de gaten van schroot uit een bukraket, zijn veeeel groter dat schroot is 4 bij 4 centimeter,
      mocht u uw oren nog wat keer te willen laten wassen ?
      ik heb de films, en de hersnes
      dus laat maar horen
      gegroet

      12 likes
   • Mikkie schreef:

    Gossie… wat een geluk dat het serienummer van de bukraket net helemaal intact is gebleven. Heel toevallig…..Heeft iemand al iwts van de zwarte doos gehoord?

    15 likes
   • Marijs van Slag (@DGNeree) schreef:

    Hoe komt het dan dat het JIT in alle talen zwijgt over die vlindervormige schrootdelen? Daar zouden er duizenden van gevonden moeten zijn. Geen woord daarover.

    1 likes
    • ome bob schreef:

     nee, dat was iets te duidelijk ,
     emmers vol
     zelfs 1 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
     met een russische opdruk ,whahahahah
     ja, je kan alles zo ophalen
     in het magazijn in Kiev
     groeten
     ome bob

     p.s. vraag u even af wat er in het lichaam van de malysische piloot is gevonden
     en dat er 30 mm kogelgaten in de piloten stoel zaten

     ALLEMAAL VAN EEN BUK RAKET, DIE NIEMAND INDE HELE WERELD GEZIEN HEEFT

     goed hee !!!

     4 likes
  • Gezinusk schreef:

   Gladiator,

   Ja het was vanavond weer grappig om te zien bij Pauw hoe de nieuwe minister van Buitenlandse Zaken, Stef Blok, knap van te voren was geinstructueerd en daarom zo ongeveer kon uitleggen hoe het precies zat. Over de uitslag van een zogenaamd onafhankelijk onderzoek die met zogenoemde vingerafdrukken van voertuigen had achterhaald om welk Buk voertuig het ging. Het was dus toch een Russische.

   Het Kabinet spreekt overigens niet namens zich zelf maar ze doen het zo graag voor de nabestaanden. Daar valt iets lekkerder omdat iedereen dat kan accepteren. Wel, wat er gebeurd is met MH17 is natuurlijk uiterst triest en had nooit mogen gebeuren. Maar er ging al zoveel aan vooraf maar daar praat onze regering of Brussel niet over. Laat staan Amerika en de NAVO. Zij zijn een oorlog begonnen en die begon nota bene enkele jaren na de beindiging van de koude oorlog.

   Waar de Oost Europese landen vanwege het enorme contrast met het westen beter een apparte status hadden kunnen krijgen, zoals bijvoorbeeld een bufferzone waar geen NAVO of Russische macht nooit meer aanwezig mocht zijn, maar de atlantische bende dacht daar snel anders over. Ze wilde meer. Ze wilde alles. Grondstoffen wel te verstaan want het zit hem in de handel op Wall Street. Met name de patiënten die heel veel verdienen over de ruggen van anderen. Daar zit het hem in.

   (Neem bijvoorbeeld onze pensioenfondsen. Met de uitzendingen van Zwarte Zwanen zagen we het bewijs. Waar Journalist, Cees Grimbergen, menig expert op dit gebied aan de tand voelde en de helft wilde niet voor de camera verschijnen, of stuurde de beveiliging op hem en zijn camerateam af. Niemand durfde zich te verantwoorden. Zeker niet de bobo’s op Wall Street waar de lijntjes van ons pensioensgeld heen bleek te lopen.)

   Aha! Ja hadden we maar beter de kleine lettertjes moeten lezen binnen het kader van ons zo mooie democratisch systeem!

   Enfin, De bankiers en multinationals wilde meer en zo geschiedde. Met de oprichting van de EU werden de Oost Europese landen in rap tempo toegevoegd. Sommige landen hadden hun kasboek niet eens op orde maar dat maakte niet uit. De trojka regelde dat wel even. De trojka is eigendom van machtige privatenbanken en via de Centrale Banken loste men de tekorten op middels EU belastinggeld. De EU burger betaalde de rekening wel.

   Vervolgens werden de Oost Europese landen volgestouwd met millitaire installaties waarbij langzamerhand Rusland werd gedemoniseerd. De Russen waren plots niet meer okee en met een uiteindelijke toon zoals we die vandaag kennen, de Russen zijn zelfs zeer gevaarlijk. Ze kunnen ieder moment een EU lidstaat binnenvallen!

   Ziet u hier het spel die er gespeeld word? Een vuil spel die het westen gespeeld heeft. Deze waanzinnige episode heeft inmiddels voor veel slachtoffers gezorgd. En ook de mensen die aan boord zaten van vlucht MH17 zijn van dit schimmige spel uiteindelijk slachtoffer geworden.

   Zo wie schoot de eerste raket af? Waren het de Russen of liggen de vingerafrukken meer binnen het kader van de NWO met zijn denktank CFR, Bilderberg, en met de vriendelijke groeten van de multinationals en privatenbanken die er bij aangesloten zijn. In principe al jaren voor de vliegramp aan het aanmoderren waren geslagen, ook in de Oekraine. Moge de echte daders opstaan al liggen die waarschijnlijk ergens op het strand op de Kaaimaneilanden in de zon te bakken.

   11 likes
   • Gladiator schreef:

    @Gezinusk,

    Allereerst bedankt voor de MSM samenvatting, ik kan hier namelijk NIET meer naar kijken, word er simpelweg agressief van.

    En dan een korte opmerking over het BUK verhaal.

    Ik blijf absoluut bij mijn standpunt en overtuiging dat het hele MH17 verhaal zoals voorgesteld door het in mijn ogen gestuurde, fout samengestelde én zeer corrupte JIT team niet, ik herhaal, niet strookt met de werkelijkheid.

    Heb teveel “fouten” gezien zoals in- en uitslag gaten 30 mm (boordkanon) Sukhoi SU 30 (volgens mij dan), lijken welke naar formaldehyde roken en waar géén bloed uitkwam ondanks dat hoofden van lijken totaal opengespleten waren en welke door ooggetuigen welke zeer kort na de ramp op de plek waar het vliegtuig lag aanwezig waren en foto’s en filmpjes gemaakt hebben. Ook werden lichamen gezien van HOOFDZAKELIJK Aziatische mensen, weinig kinderen (stuk of 6-8) en werd gezegd in zo’n betreffende video dat deze journaliste diverse telefoonkaarten en tabletkaarten hadden bekeken waarbij zei opmerkte dat geen enkele foto uit 2014 was maar allemaal uit het jaar ervoor, dus het jaar vóór de “crash”!!
    Ook vertelde zij dat de koffers allemaal geladen waren met WINTERKLEDING ondanks dat het dus lente/zomer was.

    Verder nog het verhaal van betreffende journaliste dat de lijken ook allemaal geheel vooraan in het vliegtuig gesitueerd waren, dus tegen de cockpit aan én volgens haar zaten er zelfs DUMMY’s bij.

    Dit stinkt ten hemel uit en zou wel eens willen weten wat ons nog allemaal te wachten staat met dis poppenkasttheater welke het beste met ons, de Neanderlanders voor heeft.

    Ziek word ik ervan, alleen al als ik die kotsbak van ene Steffie zo’n voorgeprogrammeerde ONZIN hoor uitkramen en een land als Rusland gaat dreigen of beschuldigen zonder ook maar 1 spat aan ECHT BEWIJS.

    Zou me gunnen dat Rusland (en ik zie deze TOPPER Putin hiervoor aan) het geheel op de spits drijft en met deze praatjesmakers voor het Int. Gerechtshof gaat alwaar dan EENIEDER met bewijs mag én moet komen waarbij ik u zwart op wit durf te geven dat dit NOOIT zal gebeuren want dan komt het oh zo “moedige” (pffffffff) Neanderland met zekerheid met een of ander K**smoesje!!

    Beste, gegroet,

    Gladiator

    9 likes
    • Marduk's Revenge schreef:

     MH370 was MH17, gek he, MH370 verdwijnt zonder 1 spoor van de planeet???

     Nope de GSM’s bv bleven uren dagen bereikbaar want de nabestaanden konden ze bellen, alleen nam niemand op, paar maanden na verdwijning MH17 werd een GSM singnaal van 1 van de nabestaanden op een eiland (San Diego of zoiets) waar toevallig enkel een USA militaire basis was/is op dat eiland , deze bewijzen zijn ruim gedocumenteerd op YouTube en ook MSM hier dié daar een melding over maakten en er dan een complot theorie van maakten.

     Inderdaad er was NERGENS bloed nergens van geen 1 lijk… Man hoeveel keer ik die beelden bekeken heb, GEEN DRUPPEL BLOED van de lijken, ook het feit dat Maleisië moslimland dié piloot CREMEERDE onmiddellijk bij aankomst repatriëring… Moslims cremeren hun doden NIET!

     Dan WAAR zijn die nabestaanden van MH17??? WAAR????
     Wat mij altijd is bijgebleven is hoe die Chinese nabestaanden massaal naar Maleisië vlogen die drama’s daar meemaakten en bij MH17 hoor en zie je niemand.

     DAT IS ABNORMAAL 200 NL families en vrienden die je nooit ziet of hoort na al de schandalen wat die Timmermans en Rutte eruit LOGEN al die jaren en geen 1 nabestaande klaagde hen aan????

     Dan die zwarte doos, moest uitgelezen worden in UK, nadat dat gebeurde beslissen NL B Maleisië UK en Oekraïne voor een OMERTA en maar gillen: Putin heeft het gedaan!

     NEE Brussel NL + VS + oekraine (mossad ???) zijn de daders NIEMAND ANDERS!!!!
     Wij Belgen verloren 6 mensen bij MH17??? NOOIT werd/word in MSM nog gesproken over die 6 Belgen, nooit meer vermeld zelfs, en ik blijf vragen: WAAR ZIJN DIE NABESTAANDEN VAN MH17 WAAR????

     6 likes
     • Marduk's Revenge schreef:

      Sorry foutje

      Nope de GSM’s bv bleven uren dagen bereikbaar want de nabestaanden konden ze bellen, alleen nam niemand op, paar maanden na verdwijning MH370 ( ipv MH17)werd een GSM signaal van 1 van de nabestaanden op een eiland getraceerd

      3 likes
  • JJM Gommers schreef:

   Het is onbelangrijk dat gesteggel over een BUK. Belangrijker is wat er besproken is tijdens de Kiev briefing 3 dagen voor de ramp. Toen werden de aspecten van de nieuwe vlieghoogte besproken een een beetje intelligent diplomaat moet toch gedacht of gevraagd hebben “What if”. Uit deze discussie zou kunnen blijken dat men er toch bedenkingen bij had. En dat is zeer belastend voor Kiev want hieruit blijkt dat er opzet in het spel was. Daarom komt het niet tot een proces want deze notulen blijven geheim en dan kan er geen eerlijk proces plaats vinden.

   1 likes
 • Scepticus schreef:

  Motief gaat uit van een vooropgezet plan, maar het kan ook een dom ongeluk zijn geweest. Het commerciele passagiersvliegtuig kan verward zijn met een militair toestel. Dan kan de Russische Federatie, of Russische rebellen, wel degelijk achter het neerhalen van MH17 zitten. Daar gaat deze hoogleraar kennelijk aan voorbij. Bovendien heeft Rusland ook een motief: Ze zijn in oorlog met Oekraine, dus ze hebben er baat bij om het land zwart te maken. Het neerhalen van een commerciele jet, en Oekraine hier vervolgens de schuld van geven, past in dat straatje. Rusland zou voor zoiets niet terug deinsen, zie bijv. de Litvinenko-zaak. Het staat in ieder geval onomstotelijk vast dat er een Russische BUK-installatie in het gebied was, daar is bewijs van in de vorm van foto’s, video’s, getuigenissen en zelfs fysiek materiaal (bijv. fragmenten van de BUK-raket en inslagen op de vliegtuigromp).

  15 likes
  • Piet Snot schreef:

   dommer dan dom, naiever dan naief en overheidsvertrouwender dan gepast is na bijv de leugen van kabinet met Halbe Zijlstra pas nog.
   Of de zogenaamde massavernietigingswapens van Saddam, waar later britse politici voor zijn afgetreden. Het gaat er niet om dat uw ‘als’ scenario mogelijk zou kunnen zijn, maar het gaat erom dat u na bewezen leugens, desinformatie, misinformatie en corruptie door NLregering, NAVO, VS, EU, nog STEEDS zo graag deze partijen geloofd.

   Uw bias is exact zoals via de msm anti-rusand campagne beoogd is. Jammer.
   De waarheid achterhaald u wel, al is dat soms (zoals met reichstag-brand) pas een kwart eeuw later 😉

   Is het niet opmerkelijk te noemen dat ALLE aanslagen in vs, frankrijk, duitsland, turkije ALTIJD 100% zijn behandeld als ‘echt’ en nooit ‘false-flag-attack’ door onze msm en tv-praatprogrammas, en dat toen er een aanslag in Rusland was men DIREKT aan een zgn. ‘expert’ vroeg “Zou het een false-flag van Putin zelf kunnen zijn?” – en vervolgens praatte de ‘expert’ vanuit ‘dat zou zeker kunnen…’ een kwartier lang over de aanslag als zijnde een false-flag en waarom.
   Deze voorkeur was TE doorzichtig.

   Dat we ook overstelpt werden met krantenberichten zoals “vogelgriep is hier gekomen door russische trekvogels” maakte het nog doorzichtiger, alsook lachwekkender en stompzinniger 🙂

   Dat dezelfde msm en praatprogrammas GEEN aandacht besteden aan een officiele openbaarmaking in NL notabene bij internationaal strafhof dat zgn gifgas-aanval douma NIET was gebeurd en de door het westen aangedragen ‘slachtoffers’ uit filmpjes en fotos waar we mee zijn overspoeld, hier LEVEND EN WEL hebben gepresenteerd en laten getuigen dat het geheel in scene was gezet,…tja, dat wordt dan niet vermeld.

   Ook mist u wat mij betreft een logisch boerenverstand.
   Rusland wordt ‘de agressor’ genoemd, maar toen zijn fighterjet door turkije uit de lucht werd geknald heeft de man diplomatiek en beheersd gereageerd. Dat uw lichtje niet gaat branden bij deze zaken is toch wel zorgelijk te noemen aangaande de realiteit van uw wereldbeeld in deze.

   Ik zou hier nog tig andere zaken kunnen belichten die uw daglicht waarschijnlijk niet kunnen verdragen, maar acht dit zinloos aangezien u zeer zeker geprogrammeerd bent om dit alles als conspiracy-denken weg te zetten, of mij als een pro-rusland fanaat met eigen bias.

   Ik kan u dus alleen maar toewensen niet een TE grote cultureshock te ondergaan wanneer de onderste steen onder deze corrupte machtspolitiek vandaan flikkert

   38 likes
  • Gladiator schreef:

   @Scepticus,

   Beste, nu doet u uw naam toch weinig eer aan!!!

   Dat u foto’s, video’s alsmede getuigenissen als bewijs noemt valt me dan ook erg tegen en van fysiek BUK materiaal is mij niets bekend, not at all!!!

   Dus u denk dan ook dat de maanlandingen hebben plaatsgevonden want…..eh, ja dus natuurlijk, want hier zijn ook foto’s van (niet echt dus), video’s van (niet echt dus) en ongelooflijk veel ooggetuigenverslagen (niet echt dus)!!

   Dan is het zo, en een vaststaand feit, dat militaire vliegtuigen transponders hebben welke zelfs aangeven of ze vriend of vijand zijn, want dat is natuurlijk wel zo makkelijk. Ook passagiersvliegtuigen hebben zulke transponders echter deze mogen deze NIET uitschakelen en dat mogen militaire vliegtuigen wel, hoewel dan natuurlijk ook de vriend/vijand herkenning vervalt maar dat is aan de piloot om te beoordelen!!

   Verder zal de Russische Federatie nooit zo’n verschrikkelijk domme zet doen, want dan weten ze van te voren dat ze niet zo’n goede beurt maken in die hele Rusland bash welke al veel langer aan de gang was.

   Nee beste, ik kan nog wel een aantal zaken aanhalen dat hier iets niet helemaal logisch is maar men moet het dan natuurlijk wel WILLEN zien!!

   Er is geen BUK ook maar in de buurt geweest, echter WEL 2 straaljagers van de luchtmacht van Oekraïne, daar is overtuigend bewijs van. Kijk gewoon eens naar een lancering van zo’n lieftallig BUKje, u zult verstelt staan HOEVEEL BEWIJS ZO’N schatje achter laat, zoals o.a. een gigantisch geluid alsmede een megadikke witte staartsluier aan rook die maar enorm langzaam optrekt omdat deze vol zit met verbrandingsgassen!!

   No way dus. Hier zouden vele foto’s en filmpjes van zijn gemaakt, en zeer zeker daar is dat oorlogsgebied!!

   Maar oké, ieder zijn eigen mening natuurlijk!!

   Gegroet,

   Gladiator

   23 likes
   • Scepticus schreef:

    Dan bent u niet goed op de hoogte van de feiten, want zelfs onafhankelijke journalisten ter plaatse, waaronder Jeroen Akkermans, hebben BUK-fragmenten gevonden. Dat kun je met een eenvoudige Google search vinden. Wat betreft het straaljager verhaal, dat is tot in den treure weerlegd en het is jammer dat dit broodje aap verhaal nog steeds eindeloos herhaald wordt. Vooral ook voor de nabestaanden, want die hebben recht op de waarheid, geen onzin.

    14 likes
    • Gladiator schreef:

     @Scepticus,

     Hahahaha, Jeroentje A. “een onafhankelijk Hoernalist” welke BUK fragmenten hebben gevonden, tja, het is maar wat u geloven wilt en dat broodje aap verhaal welk u aanhaalt is dus géén broodje aapverhaal, maar ook hier weer, het is maar wat u geloven wilt. DIT IS AANGEPAST IN Willige Pedia….

     Ook piloten hebben dit reeds lang geleden weerlegt en deze mooi vliegetjes kunnen dus wel degelijk zo hoog vliegen……..én schieten welteverstaan!!

     Wiki verandert alles wat u maar wilt, als u maar een leugenachtig regeringskereltje bent met een zak geld!!

     Maar oké, ieder zijn mening……maarrrrrrr, aan wiens kant staat u eigenlijk!!??

     Gladiator

     12 likes
     • Scepticus schreef:

      Zelfs Rusland geeft nu toe dat het vliegtuig met een BUK-raket is neergeschoten, maar u blijft hangen in de door feiten gedebunkte straaljager-theorie. Dat mag natuurlijk, maar ik kan u dan nauwelijks serieus nemen. Termen als ‘hoernalist’, ‘psychopatische huichelaar’, ‘dom volk’ en ‘achterbaks tuig’ doen uw verhaal ook weinig goed.

      En ik sta aan de kant van de waarheid. Het kan mij niet veel schelen of Russen, Europeanen, Amerikanen of Oekraïners verantwoordelijk zijn voor deze ramp, als de daders maar gestraft worden. Daar hebben de nabestaanden recht op. We vergroten de kans op gerechtigheid door onzin-theorieën niet eindeloos te herhalen.

      In uw vorige reactie zei u ook dat de Russen ‘nooit zo’n domme zet’ zouden doen. Nou, dan heb ik nieuws voor u: De Russen hebben al eerder per ongeluk een passagiersvliegtuig met een raket uit de lucht geschoten. Zie Korean Air-vlucht 007. De Amerikanen hebben een dergelijke fout ook ooit gemaakt. Zie Iran Air-vlucht 655.

      13 likes
     • Gea Breuker schreef:

      Avé, laat zo een ‘skepticus’ toch gewoon in de waan en besteed er geen worden aan. Dat soort reacties zijn een teken aan de wand, dat kennis niet van het internet gehaald moet worden, zou nooit mogen. Net als het zgn. Mandela effect, dat is een psyop om het internet en wat daar staat juist niet in te twijfel te trekken. Louter filmpjes gemaakt door zgn amateur-pro’s die aan de slechte kant staan, om de verstandig en redelijk denkende mens te laten twijfelen over de werkelijkheid. Dus strijder, hopelijk ben je geen controlled opposition en horen we van je als je je kortzwaard op de hals van Rutte slecht?

      6 likes
  • johan den haag schreef:

   Wat u doet is alleen een kort verslag van het rapport geven

   5 likes
   • Scepticus schreef:

    Nee, ik toon aan dat deze hoogleraar ernaast zit als hij zegt dat de Russen geen motief hebben. En kennelijk houdt hij met een ongeluk ook geen rekening. In het verleden is er wel vaker per ongeluk een passagiersvliegtuig uit de lucht geschoten, en daar zou hier ook sprake van kunnen zijn. Zie bijvoorbeeld Iran Air-vlucht 655.

    14 likes
    • johan den haag schreef:

     U kunt het ook vanuit de logica benaderen.

     Nederland heeft de meeste slachtoffers , leidt het team.

     Zou dit team Nederland als (mede) schuldige ooit kunnen gaan aanmerken: NEE

     Met Oekraïne is een geheime deal gesloten, dat zij geen gegevens hoeven te overhandigen en dat ze praktisch onschendbaar zijn. Zou JIT hen ooit kunnen gaan aanmerken als (mede) schuldige : NEE

     Kan JIT ooit zeggen dat er geen schuldige is : NEE

     Wie blijft er over en moest voordat een!!! vliegtuig neerging sowieso de schuldige zijn: Rusland

     Schaken is het spel der logische stappen. Maar dat spel kennen ze daar ook. Ik denk dat het spel nog niet gespeeld is

     9 likes
    • johan den haag schreef:

     Ohja,

     Wat werd toen de VS hard aangepakt hiervoor heh? NOT!!!

     5 likes
  • ome bob schreef:

   rusland is in oorlog met UKRAINE ??
   WHAHAHAAH
   wie heeft de coup gepleegd in Kiev
   Uw USA en eu vrienden
   waar dus een democrtisch gekozen president werd afgezet met een pistool op zijn hoofd,
   dus ???
   de MH-17 is MOORD MET VOORBEDACHTE RADE,DOOR DE Usa EN eu
   EN ??
   Rutte weet overal van !\
   of gaat U ook nog ontkennen dat er vredelievende, protesters, met hakbijlen, knotsen met spijkers , geweren en duizenden moletov cocktails op de Maidane en Russisch geintje was .
   Ik heb er gestaan de eerste weken werden alle protesters gewoon betaald, ! ‘
   mijn nichtje is zolang blijven protesteren tot ze een nieuwe telefoon bij elkaar had gespaard
   DUS WORDT NOU IN GODSNAAM EENS WAKKER
   putin did it, belachelijk , ALS DIE MAN BOOS WORDT STAAT HIJ MORGENOCHTEN ON 210.00 IN kIEV
   hebben ze ook nog 2 x koffie gedronken onderweg
   doooei

   11 likes
  • droogtrommel schreef:

   Oekraine starte gelijk na het neerstorten, een offensief in dat gebied zodat er geen onderzoek kon gedaan worden.

   2 likes
   • ome bob schreef:

    YES YES YES dank u , dank u
    en franske had een dag daarvoor in KIEV ?????????????????????
    gevraagd , wanneer mogen wij nou EENS gaan kijken ???
    whahahahaha
    Ja werkelijk ongelofelijk , franske gaat aan de daders van de moord op 300 onschuldigen ,, het land waar wij miljoenen in pompen

    vragen of wij op de crash plek mochten gaan komen kijken, whahahah

    malysie en de rest hadden Putin gebeld en stonden 2 dagen later met hele teams op de crash plek, ook met de enige getuige ter wereld de canadese Piloot Michael

    en ?? inderdaad, de volgende ochtend is de crashplek dagenlang beschoten in de hoop de laatste bewijzen ????? te vernietigen

    en 48 maanden gewoon op de Tv toepen PUTIN DID IT, PUTIN DID IT

    ZO GA NU MAAR ZITTEN KIJKEN OP UW VROLIJKE ZONDAG MOORGEN MET EEN BAKKIE PLEUR

    bekijk de film uitgezonden op 27 juli 2014 !!!! 10 dagen na de crash , de piloot liep dus 10 dagen met zijn team daar in het rond, de cockpit, de doden de smokende resten

    op 6 minuut 07, weet u nu allen wie het gedaan heeft , ik ga u horen ik ga mijn athene marathon opstarten ben over uurtje of 2 terug
    KIJKEN a.u.b. kijk a.u.b.

    https://www.youtube.com/watch?v=fNMj-M-GDl0

    3 likes
 • johan den haag schreef:

  @Gladiator,

  Toch beter voor u en alles dat je je rust bewaart.
  Dat doet Rusland namelijk ook.

  We zagen het in Engeland ( Skrypal) , dat geloofde al niemand.
  We zagen het in Syrië, dat gelooft niemand.
  Ooit komt 9/11
  de Economische pelures gaat nog uitbreken.

  je kunt wel de bevolking de hele tijd willen voorliegen, maar dan nog steeds willen zij geen Wo3.

  De Elite is het onderling nog steeds iets eens hoe de oorlog met Rusland te willen gaan beginnen.
  Dit wordt na mater de tijd verder gaat denk ik alleen maar moeilijker, maar als het gebeurt helaas wel fataler.
  Sommige mensen o.a. u en ik voelen dit aan. De meeste mensen zitten in een glazen huis.

  24 likes
  • Gladiator schreef:

   @johan den haag,

   Beste, dat ik mijn rust bewaar zal ik wel moeten want als ik al iets wil gaan doen dan……voel ik me…en ben ik zo verdomd alleen en dat ga ik absoluut niet redden!!
   En vwb 911, deze leugen is vwm betreft volledig opgelost, hiervoor hoef je alleen maar het boek “Where did the Towers go” van Dr. Judy Wood te lezen of naar de gelijkluidende docu van haar te kijken en klaar is kees!

   Echter wat mij veel meer beangstigd, en dat is denk ik nog een understatement, is het FEIT dat toevallig vanmorgen een jongeman (ong. 35 jr) bij mij op bezoek was en ik hem vertelde, of eigenlijk vroeg wat hij zoal van 911 wist en of hij het sprookje van Bush geloofde hierover.

   Hij keek me aan,(en deze jongeman is Ir., heeft dus een Technische universiteit AF) en zei tegen mij tja, ik weet niet maar wat denk jij er dan van?

   Ik liet hem dus een stukje Judy Wood zien en met name het tot stof vergaan in plain sight van stalen kolommen in beton gegoten waarbij hij stomverbaasd naar me keek en dit nog nooit eerder had mogen aanschouwen…………………conclusie….dit is niet meer bij te spijkeren en komt dus nooit meer goed. Dr Joseph Goebbels, die kent u wel neem ik aan, die zou hier met zekerheid nat van dromen!!!

   Dan nog gewoon doorliegen over deze MH17 door zo’n vies glad sidderaaltje Steffie!! Dit is toch werkelijk om van te kotsen.

   Nogmaals, van mij mogen de Russen hier een einde aan maken. Ze krijgen bij mij ook nog lekker te eten en help ze ook nog.

   In Putin heb ik vertrouwen, en dat meen ik, waarbij zei opgemerkt dat ik nooit over 1 nacht ijs ga, maar dat poppentheater in den Haag, no way dat ik daar nog ooit naar luister of ook maar iets mee te maken mee wil hebben.

   Gewoonweg meer dan walgelijk.

   Gegroet,

   Gladiator

   37 likes
  • Strijdervoorvrijheid schreef:

   @johan den haag; Sommige mensen o.a. u en ik voelen dit aan. De meeste mensen zitten in een glazen huis. Correctie ( De meeste mensen zitten d.m.v. het eten in zwaar verdoofde toestand) E-nummers enzo.

   14 likes
  • Frans schreef:

   @johan;
   Het moment dat men de derde WO heeft willen laten losbarsten is al een tijdje geleden.
   Die timing is zeer lang daarvoor al weer gepland.
   Er zitten duistere wezens, mensen , oid. achter zo’n lange voorbereiding.
   Omdat dit moment-punt van uitbarsting is verstreken is er alom paniek bij de duistere heersers.
   Het effect hiervan daalt nu neer op bv. schaduwregeringen en vervolgens weer op regeringen, (‘die we als onze betrouwbare hoeders beschouwen’) en dus raakt ieder in paniek, en wordt er ongelooflijk veel gelogen!.
   Ik geloof dat het einde van deze gruwel-wereldheersers in zicht is.
   Het zal nog wel even spannend blijven.
   Mediteer gerust op vrede, en bidt voor Ierland de bakermat van onze westerse beschaving.

   11 likes
  • Neel schreef:

   Idd rust bewaren maar dat is af en toe ozo moeilijk. En dan iedere keer weer kom je er achter dat het gros van de bevolking nog steeds denkt dat de (r)overheid het beste met hen voor heeft. Wij doorzien het smerige spel.
   Poeting zal niet echt een brave jongen zijn maar ik vind m oneindig veel slimmer dan schreeuwerd Trump. De EU is een zielig zooitje en de idioten in Den Haag zittenn in de onderste regionen, denkend dat ze heel wat zijn, genietend van het pluche en hun salaris.

   Ik leun achterover en kijk toe, hoe alles naar de knoppen gaat, en vwb de MH17: als ik Rutten en consorten zie stumperen. Het gaat allemaal niet zo soepeltjes zoals ze hadden gedacht. De leugens worden steeds doorzichtger. Af en toe eisr Rutten wat zodat de mensen denken dat echt een of andere ondersete steen boven komt. Ze gaan het echt niet redden. Het is eigenlijk komisch on te zien.
   Ik kan het niet veranderen.. De tijd verandert het vanzelf wel.

   3 likes
 • Frans2 schreef:

  Dat velen hier een hekel aan Rutte hebben, ach, dat is niet zo moeilijk.
  Vergeet echter niet dat Rutte hier niet alleen opereert.

  Maar dat er velen zijn die Putin graag Nederland zien veroveren is tenenkrommend.
  Het zullen geen homo’s zijn, want die mogen zich van Putin niet eens praten over homoseksualiteit.
  Het zullen geen journalisten zijn, want die mogen op Putin geen kritiek leveren.
  Het zullen geen sporters zijn, want die zijn door doping-Russen verslagen.

  Rutte verketteren kan ik nog een beetje snappen, Putin uitnodigen is een soort zelfmoordpoging, je weet niet waar je over praat.

  12 likes
  • ome bob schreef:

   nee , dat klopt hij heeft zich verzekerd van 124 andere landverradersom zich heen ,
   maar u kunt er ook wat van hoor

   blijven figuren zoals u nou gewoon na zo’n 12 jaar belegen , genaaid, en verraden te zijn
   gewoon het nieuw halen van de NOS ? het AD de telegraaf de volkskrant en niet te vergeten onze super linkse NRC de krant voor lobotomy patienten

   Homo in Rusland, u vertelt een sprookje mijn beste, wat mijn Oom vladimir gezegd heeft
   ??? is dat u steekt hem maar in ieder gat wat u tegen komt maar niet waar kinderen bij zijn dus achter uweigen voordeur ,

   zo dat is opgelost !!
   de journalisten ?? mogen geen commentaar leveren whahaha
   U woont hopelij in nederland en er is geen krant meer in nederland die nog onderxoek doet dan wel mag doen , en u geeft Rusland deschuld ?
   ON GE LO FE LIJK
   OO JA, DIE DEKSELSE DOPING rUSSEN TOCH /
   U VERGEET DAT DE HELE usa SPRINTPLOEGEN , met de grootste klasbakken allemaal op doping betrapt zijn , ik ga de lijst niet opnoemen, maar Carl lewis b.v. zegt de nam u wat ?? dus dat is selectieve verontwaardiging, van een 1 cellige zou ik zeggen
   PUTIN DID IT PUTIN DID IT

   KUNT U MIJ !! de lijst opsturen van de wandaden , de vreselijke dingen die hij allemaal heeft uit gevreten de laatste 18 jaar, ?

   GRAAG DAAR WACHT IK DAN EVEN OP

   DAT DEZE MAN EEN COMPLEET VERROT LAND UIT DE STRONT HEEFT GETROKKEN , EN NA EEN KREET VAN ZIJN VRIENDEN AL 50 JAAR IN sYRIE EVEN KWAM HELPEN EN IN 6 MAANDEN isis NAAR ALLAH DAN WEL GOD BOMBARDEERDE TERWIJL DE usa AL 4 JAAR NOG GEEN SCHUURDEUR HADDEN GERAAKT ?
   IS VOOR U OOK GEEN NIEUWS ZEKER , WHAHAHA
   duik er eens in , kijk eens naar perconferenties van mijn oom , er zal een wereld van nieuws voor u open gaan
   dat de USA na 230 oorlogen in 200 jaar, nog altijd roept, DAT DIE ANDEREN HET GEDAAN HEBBEN na eerst miljoenen indianen vermoord te hebben
   dat zeik verhaal ken ik ondertussen ook wel

   PUTIN DID IT PUTIN DID IT, blijf het vooral goed oefenen gegroet

   3 likes
   • Frans2 schreef:

    [ en u geeft Rusland deschuld ]
    Oh ja? Waar staat dat?

    [ PUTIN DID IT ]
    Oh ja? Waar schrijf ik dat?

    U ziet dingen die ik niet schreef, en gelijk gaat u vol op het orgel om mij in een vijandig hokje met stereotyperingen te duwen. Knap hoor.

    Ik ben niet van ‘Putin deed het’ maar absoluut niet van ‘Putin is lief’.

    10 likes
    • ome bob schreef:

     WHAHAHA JE GEEFT RUSLAND DE SCHULD ?
     en Putin is daar de baas THE BOSS DE ENIGE !!
     YES
     JA , dat staat er toch ?
     of kan je je eigen schrijfsel niet terug vinden

     en Putin did it, is de EU kreet , ook als ze een lekker band hebben dan deed PUTIN DAT !!
     dannwel de papagaaai van zijn stok af is gevallen
     STANDAARD EU REACTIE
     WANT WE HEBBEN IN OPDRACHT VAN DE USA
     dit uit ons hoofd moeten leren!
     ook zitten ze regelmatig in “”de dacha “” mee te luisteren
     om te horen wat een enge dingen MIJN OOM allemaal zegt
     dat vertellen uw VVd vrienden tenminste !! whahahah
     maar u zoekt spijkers op laag water, en had geen tegengas verwacht
     nou bij ome bob wel hoor

     als je op sites als deze de gebraden haan uit wilt hangen

     dan wordt je dus net boven je enkels afgezaagd !

     ik zou zeggen probeer het nog eens

     whahaha

     ome bob

     2 likes
     • Frans2 schreef:

      Bob geeft geen gefundeerd en duidelijk tegengas maar een brei van onleesbare off-topic items waar veel met kapitalen wordt geschreeuwd.
      Tja, dan is discussie zinloos.

      9 likes
     • Frans2 schreef:

      Wat in die andere 48 reacties gezegd wordt doet er niet toe.

      Dus ik herhaal maar even:
      [ en u geeft Rusland deschuld ]
      Oh ja? Waar staat dat?

      [ PUTIN DID IT ]
      Oh ja? Waar schrijf ik dat?

      Daarop heb je nog steeds geen antwoord behalve een diarree van woorden en gescheld.

      6 likes
     • Frans2 schreef:

      @Marduk

      De diarree van woorden komt niet van mij maar van bob, biedt u hem maar immodium aan.

      [ Waar is uw input weerlegging op de feiten die reaguurders posten ]
      Waar staat dat het verplicht is ALLE reageerders ven repliek te voorzien? Nergens.

      Ik signaleer iets raars en zeg daar wat over. In dit geval over de idiote wens van sommigen om Putin ons land te laten innemen met alle vrijheidsbeperkingen van dien.
      Meteen wordt ik er van beschuldigd “Putin did it” en “Rusland is schuldig” te hebben geschreven, wat aantoonbaar onjuist is.

      4 likes
     • Marduk's Revenge schreef:

      Begint u nu weer te trollen???
      Man nu valt u volledig door de mand, Ome Bob woont blijkbaar aan die Maidan en was getuige van EU coup in Oekraine, man ga ergens anders trollen, wat een belachelijk antwoord gaf U hier nu!
      Een antwoord wat enkel al dan niet betaalde trollen standaard overal schrijven!
      Gladiator en Ome Bob, Chapeau voor jullie ruim gedocumenteerde bijdragen hier over dit topic!

      2 likes
     • ome bob schreef:

      beste marduk , whahahahaha
      U was me net voor,
      mijn 1e reactie viel weg omdat internet hier
      regelmatig uitvalt :
      wanneer dan ?
      nou als de zon schijnt
      als het regent
      als het vriest
      als het dooit
      als de buurman lijkdronken aan de kabels gaat hangen
      ja ik lach wat af

      dank voor de steun en leuke reactie

      p.s. ja, DE MAIDAN ,
      we stonden achteraf gezien natuurlijk met 5 snipers in de metro !!
      die 15 a 20 minuten later !!
      terwijl 7 meter onder de maidan ,
      bij de Mc Donalds een hamburger
      stonden weg te metselen
      100 willekeurige mensen DOODSCHOTEN !!
      EN
      NIEMAND GEPAKT HEE,
      NEE , onze EU vrieenden deden goed werk !

      DE VREDELIEVENDE PROTESTERS VOLGENS ome frans !

      gohhhh, wat was mijn Oom Vladimir later boos op de weggestuurde met pistool op voorhoofd president Janokovtch

      JE had 12 shovels de maidan op moeten sturen , en de polite etc GEEN RUBBER KOGELS MAAR EEN KALASHINOV
      WAS DAT GAJUS TROEP GEDOE IN 30 MINUTEN OPGELOST GEWEEST

      met 500 doden, nu heb je er 14000 ,een 24.000 gewonden meest vrouwen en kinderen

      ja, soms is getuige zijn van moord , wel eens goed voor je inkijk , in gespuis, geteisum en ander EU GAJUS

      HUGGIE LAATEERRRRRRRR

      2 likes
     • ome bob schreef:

      kijk beste meelezers
      dit doen EU trollen
      wijken nu af van het onderwerp
      en gaan over tot de trollen truc
      Ome bob geeft geen gefundeerdd antwoord
      ( zelf heeft hij nog niks bewezen roept alleen maar wat )
      leidt dus de aandacht even af
      en !!!!
      spreekt de gezalfde Trol woorden :
      ome bob geeft geen tegengas ?
      loop even alle reacties door
      ik sla u al 48 met alle bewijzen en argumenten om uw oren !!
      dus ome bob schrijft ???
      onleesbare off topic items
      en
      om de boel even opte naaien , schrijft
      DIE DEKSELSE OME BOB , OOK NNOG MET HOOFDLETTERS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      JA, MAFKETEL, IK SCHRIJF MET HOOFDLETTERS :
      omdat ik wil schreeuwen
      om trollen zoals u di het eens mooiste landje ter wereld willens en wetens naar de filistiinen heeft geholpen
      en ook nog juichend voorop schijnt te lopen

      DAAROM SCHREEUW IK JA, DAAROM SCHRIJF IK MET HOOFDLETTERS

      zo en nu een bavaria

      p.s. en beste gladiator met alle plezier ,
      maar ik ben hier net, misschien kunt U met plezier even mijn emailadres opvragen met mijn toestemming
      nu aan de readactie
      ikben weinig in nederland , hoor
      huggie

      ome bob

      1 likes
     • Marduk's Revenge schreef:

      Frans2

      mag ik U adviseren om immodium in te slikken voor U hier leest? Krijg je geen diarree

      U woont in NL rook een jointje mag in Nl (heeft U ineens open mind) en wilt U aub LEZEN wat geschreven wordt…

      Gênant begint U te worden, full troll-style blijft U Uw onbelangrijk gelijk hier te behalen.
      Waar is uw input weerlegging op de feiten die reaguurders posten hier? Altijd verander jij de zaken “omleiding” om dan zoals trollen overal te antwoorden, echt waanzin hoe jij altijd op sterke posten trolt ZONDER 1 TEGENBEWIJS, MSM fake news telt hier niet Franske2

      0 likes
   • Hawks schreef:

    Ik citeer: ‘de journalisten ?? mogen geen commentaar leveren ‘

    https://cpj.org/data/killed/europe/russia/?status=Killed&motiveConfirmed%5B%5D=Confirmed&type%5B%5D=Journalist&cc_fips%5B%5D=RS&start_year=1992&end_year=2018&group_by=location

    https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_journalists_killed_in_Russia

    Vergeef me mijn cynisme als ik zeg dat het voor Putin misschien wel goed is dat er niet zo heel veel journalisten in Rusland meer over zijn…

    7 likes
    • ome bob schreef:

     HEEFT u ENIG IDEE??
     wat een gajus, gespuis, triefel, en eu types als verhoffstadt en franske Timmermans , hansie de rolmops, en rutte’s er in Rusland rondlopen ?? als hoernalist ???

     dus ??

     WAT heeft mijn oom Vladimir nu weer gedaan , ik word zo moe van al die l..lverhalen >
     Rutte weet dat Ukraine de Mh-17 heeft neergeschotem leeft hij nog ?
     van baalen stond met verhoffstadt ,de TANDENFEE op de maidan met dat dikke rukvuistje en zijn dikke vingertjes tewijzen EN HEEFT 14.000 DODEN EN 24.000 GEWONDEN MEEST VROUWEN EN KINDEREN op zijn geweten
     de Eu stuurt onder leiding van Merkel betaalde snipers naar de maidan die willekeurig 100 mensen doodschieten
     die leven toch ooknog allemaal ?/
     dus begin die “‘AUGIUS ” STAL VOOR JE EIGEN NEUS EERST EENS LEEG TE RUIMEN
     trek Rutte van zijn fiets , hoogervorst hansie ziekenfonds, van baaalen , fransk de leugenaar, vriend penthouse voor weinig , uw CPN mocro homo leider der lekkende damesslipjes
     voor dat je ieder ll..lverhaal wat je tegenkomt over Putin op het net urft te flikkeren
     want oooh wat een enge man die Oom Vladimir
     Kotsziek word ik van mensen zoals jij ,
     met een beetje mazzel mag je dan eerdaags met je wit rood blauwe russischische vlag gaan staan te zwaaien als hij de islam voor je buitendeur komt afmaken
     en dan roepen
     we love you uncle VLADIMIR, IK WAS ALTIJD AL FAN VAN u WHAHAHAHA

     zo ga uurtje hardlopen

     ome bob

     2 likes
     • Hawks schreef:

      Klopt het dat het u geen zorgen baart dat er zo weing kritische journalisten in Rusland overblijven?

      8 likes
     • Gladiator schreef:

      Yesss ome bob, precies.

      En Vladimir inclusief zijn Spetnatz mogen bij mij komen eten. En als voorgerecht een heerlijk stuk Limburgse Vlaai!!

      Zal ze verwennen die Russen, een trots volk wat nog nooit een AANVALSoorlog heeft gevoerd en als het nodig is sluit ik me bij hen aan!!

      Gegroet,

      Gladiator

      Ps. Maybe contact in a while!!??

      2 likes
     • Marduk's Revenge schreef:

      Hawks,

      U zou zich beter zorgen maken over de EUSSR, u weet wel hier bij ons waar geen BAL PERSVRIJHEID is!!!! NL VS en oekraine haalden MH17 uit de lucht! WAT BEGRIJPT U NIET aan DEZE WAARHEID geschreven door Ome Bob????

      “Rutte weet dat Ukraine de Mh-17 heeft neergeschotem leeft hij nog ?
      van baalen stond met verhoffstadt ,de TANDENFEE op de maidan met dat dikke rukvuistje en zijn dikke vingertjes tewijzen EN HEEFT 14.000 DODEN EN 24.000 GEWONDEN MEEST VROUWEN EN KINDEREN op zijn geweten
      de Eu stuurt onder leiding van Merkel betaalde snipers naar de maidan die willekeurig 100 mensen doodschieten
      die leven toch ooknog allemaal ?/”

      Van Balen, Timmermans en het ergste geval (wij Belgen vergaan van schaamte, verhofstadt moet NIEMAND meer in dit land) die gebidsgehandicapte Verhofstadt zijn godverdomme met hun 3 EIGENHANDIG die burgeroorlog gestart in Oekraine, waarom heeft U daar geen commentaar op?

      Vraagje: WANNEER HEEFT PUTIN RUSLAND OOIT 1 BEDREIGING GEUIT NAAR ONS HET WESTEN???? EN WELK VOORDEEL ZOU RUSLAND HEBBEN GEHAD OM MH17 UIT DE LUCHT TE SCHIETEN??? WELK VOORDEEL????

      pfffff moe wordt men ervan, het Westen veroorzaakt burgeroorlog in Putin zijn achtertuin MAAR DAAR REPT U NIET OVER!!!! nee het is allemaal Putin zijn schuld…..

      2 likes
     • Gladiator schreef:

      Hey Ome Bob,

      Weet niet in welk deel van NL u woonachtig bent maar ik woon in Zuid-Limburg aan de Maas, daar waar Limburg op zijn smalst is.

      Zeg maar of u in de gelegenheid bent om bij mij thuis op bezoek te komen (koffie en heerlijke Limburgse vlaai staan natuurlijk klaar!!).

      Probeer ik el iets te regelen middels een afspraak en route!!

      Gegroet,

      Gladiator
      (redactie kan dit volgens mij niet (meer) doen)

      1 likes
   • Gladiator schreef:

    @ome bob,

    En wederom Chappeau mijn beste,

    U schrijft niet maar gewoon iets……..u maakt er een geweldig mooi schouwspel van met tekst waar ik van smul!!!!!

    En vwb deze geweldige man Putin, hij heeft in een kort videootje van ongeveer 2,5 minuten mijn hart gestolen (in die staalfabriek waar hij die oligarchen voor kakkerlakken uitmaakte, heerlijk!!). Daarna heb ik zeker nog een kleine 25 docu’s over en met hem bekeken, o.a. ook van de dieren welke hij eerbiedigt in volgens mij Siberië!! Meer dan geweldig!

    Zoals u ziet ga IK dus niet over 1 nacht ijs, laat ik daar duidelijk in zijn, maar ook wat u schrijft over het mega (én prachtige) grote Rusland welk HIJ, Putin , er weer nagenoeg helemaal bovenop heeft gebracht is voor mij een teken dat dit géén slechte man is en daarbij zeggen ogen ook iets…..en die kan ik lezen!!!!

    Beste ome bob,

    Van harte gegroet,

    Gladiator

    5 likes
    • ome bob schreef:

     whahahaaha, ja geniaal is mijn Oom hee ?
     als hij die fabriek binnen loopt, de angst zie je langs de directie leden hun benen weglopen
     en dan de oplossing, !!!
     Maandag morgen wordt deze fabriek opgestart , en zoniet dan kom ik het zelf doen,
     ZONDER JULLIE
     hier graag even tekenen
     Igor heb jij al getekend
     ja
     waardan , sloft naar Putin tekent alsnog
     en loopt dan weg
     en met een vette glimlach vraagt mijn oom ,en mijn pen terug graag
     wat een kanjer , en maar blijven roepen PUTIN DID IT

     nou ik hoop , en dat meen ik echt ,dat als de pijpleiding naar China klaar is ( is haast klaar )
     hij het gas naar Europa voor de gein een wekie ofzo dichtdraait

     en dan mijn vrienden , dan kunt u allen en mag u allen roepen

     PUIN DID IT , PUTIN DID IT ,

     U mocht dromen van zo’n kanjer, van zo’n leider die wil sterven voor zijn volk,

     EN HET ALLERMOOISTE ???
     ze hebben hem 3 x moeten vragen om President te worden !!

     en na de laatse smeekbede sprak hij de geniale woorden :

     Хорошо, я это сделаю , но только по моим правилам!!!

     okay , maar dan wel volgens mijn regels

     en pakte miljarden gejatte /gestolen roebels af van de vrienden , die zo graag wilde dat hij President werd ,

     maar wij hebben Rutte , ook mooi !!!

     huggie ome bob

     3 likes
  • Frans2 schreef:

   Another one bites the dust…
   Prominente Russische journalist doodgeschoten in Kiev
   https://nos.nl/artikel/2234180-prominente-russische-journalist-doodgeschoten-in-kiev.html

   Dat zegt niet dat Putin verantwoordelijk is, dus hij zal vast snel woorden van afschuw uitspreken.

   1 likes
   • Hawks schreef:

    Zal Putin niet doen, nee. Is vast de schuld van De Oligarchen…

    … waar Putin, uit pieteit met de vele minderbedeelden in Rusland, helemaaaal geen banden mee heeft.

    1 likes
    • ome bob schreef:

     ik wist niet dat KIEV sinds kort in Rusland lag ??

     die dekselse Putin toch , zeker stiekum vannacht weer gedaan

     whahahaha, het duo , “‘ slim en bedrog “”

     op dit blog, geinig om die onzin te lezen !!

     mars van 15.000 svoboda aanhangers in Kiev, met brandende hakenkruizen is U ontgaan neem ik aan ??

     groeten

     ome bob

     1 likes
   • ome bob schreef:

    prominente Russische journalist doodgeschoten ??

    IN KIEV ??

    dus ?? mijn Oom vladimir kon het niet doodschieten in Moskou ??

    hij was te snel ?? ,

    dus bij jouw vrienden !!
    de franske Timmermans vrienden !!
    de hansies van baalen !! vrienden
    de guy de “”TANDENFEE “”
    de Eu vrienden
    BIJ PORKY , THE CHOCOLATE PIG !
    BIJ TIMOSHENKA, DE 500 MILJOEN JATTENDE WITTE PAARDENSTAART
    die gemarteld werd volgens de EU en 1 dag na haar vrijlating uit haar rolstoe lstapte en met “”killer heels ” bij Adolfa op schoot ging zitten ??
    BIJ de mensen die net de nieuwe bewijshuls uit het magazijn haalden
    bij de mensen die het vliegtuig 200 km verder de dood instuurden
    bij de mensen die de crashplek 6 weken langs beschoten
    bij de mensen die vergaten de “”SNIPERS ” OP DE MAIDAN te arresteren
    Bij de mensen die toevallig !!! de radar uit zetten
    bij de mensen die met 2 migs de MH17 neerschoten

    WAT WAS JE VRAAG OOK AL WEER ??

    PUTIN DID IT, IK DOE EEN GOK , WHAHAHAHAHAHAHAHA

    OVER EEN DOMME REACTIE GESPROKEN !!\
    GROETEN

    OME BOB , gaat uurtje naar het strand

    1 likes
 • Louise schreef:

  Toen ik de kranten zag dacht ik, nou gaat er iets gebeuren…..Maar nee las net de brief op geen stijl, wat staat er…… we willen een overeenkomst , kort door de bocht, Geld dat is de bedoeling , overeenkomstig het geleden leed….wonderlijk alleen Nederland en Australië vragen dit, Oekraïne , België en Maleisië doen niet mee….. Komen ze niet tot een overeenkomst dan gaan ze pas naar het internationale gerechts hof, …… Nou als ik Rusland was, zou ik zeggen doe dat maar , ga maar bewijzen , dat deze man op de bewuste dag en op de juiste tijd die raket heeft afgevuurd….. had zeker het vluchtschema …….Bij een eventuele rechtszaak zullen denk ik de beste Russische advocaten aan het werk gaan en ja wie weet wat er dan naar boven komt,………. Wat een dramatisch toneelspel allemaal weer, je zou de ogen uit je hoofd moeten schamen……. Wel leef ik mee met al die mensen die dierbaren hebben verloren, dat moet toch een nachtmerrie zijn dat je 4 jaar na dato in zo’n schimmig spel terecht komt…..

  21 likes
  • Gladiator schreef:

   @Louise,

   Goedemiddag beste Louise,

   Hahahaha, heb de brief welke u aanhaalt niet gelezen echter nu hoop ik van ganser harte dat de Russen ervoor kiezen dat de zaak voor het Internationale Gerechtshof moet verschijnen!!!

   Dan pas zal men zien dat Nederland inclusief het geweldige JIT alsmede Bellincat (corrupter als corrupt) af zullen gaan als een gieter daar dan ALLE BEWIJZEN op tafel moeten komen en dan kunnen de Russen dus ook HUN bewijzen presenteren waarbij ik u kan verzekeren dat dit, mijn beste Louise, nooit of te nimmer zal gaan gebeuren.

   Dan zou ook die psychopaat Trutte heerlijk in zijn ondergeplaste hemd staan!!

   Geweldig zou ik dat vinden echter dat is te mooi om waar te zijn dus……..weer een DOOFPOT erbij, en daar is deze zelfde Trutte dan weer om de onderste ste……….tja, u weet wel.

   Gegroet,

   Gladiator

   17 likes
 • Peter snijder schreef:

  Ongelooflijk, dat wij door een stelletje idioten in den Haag geregeerd worden.
  Een land ,dat zelf niet gehoord mag worden, beschuldigen zonder bewijs,voor het neerschieten van de Mh 17.
  Wanneer het echte bewijs van dit beerputtelijke drama met de schuldigen ooit boven water komt , zal niet alleen Nederland op zijn grondvesten trillen.

  25 likes
 • Joris schreef:

  Toen ik die speech van Verhofstadt (vergezeld van die VVD’er van Baalen) hoorde in 2014, wist ik gelijk hier komt stront van, nog geen 6 maanden later voltrok zich de tragedie.
  Het is overduidelijk, de Oekraïne is de enige die baat heeft bij een conflict tussen Europa en Rusland.
  Zie https://www.youtube.com/watch?v=rQnXo2HMriQ

  17 likes
 • ome bob schreef:

  wat mij dus het meeste verbaast ?
  dat alles wat ik nu weer als bewijs tegen kom ,
  zo’n pakweg 47 / 46 /45 /44 maanden geleden al helemaal onderuit gehaald is
  als mensen de film zien , van de enige getuige ter wereld, de canadese piloot
  als OSCV vertegenwoordiger 10 dagen lang
  de belachelijke filmpjes aangelevert allen door Kiev , raar he
  de 3 x weg rijdende vrachtwagen , die naar Rusland vlucht ??/ whahaha
  alle 3 gelogen, en kunt u ook zelf zien
  de onderschepte telefoon gesprekken , we hebben de verkeerde neergeschoten
  bewijs, ??
  ja, dat de opnames 1 dag VVVVVVOOOOORRRRR de crash dus op 16 juli op internet geplaatst zijn ,
  3 awacs vliegtuigen die daar rondvlogen , NIETS GEZIEN
  1500 SATELIETEN , ?? NIKS GEZIEN

  en bij toeval stonden ook alle radar installaties uit in ukraine tijdens de crash ??
  OOK logish , tenslotte is het oorlog daar

  EN DE ALLER mooiste, HET WAREN DE SEPERATISTEN , ???
  DUS ALS HET VLIEGTUIG DOOR KIEV wordt omgeleid ?

  hoe in hemels naam konden die klaar staande seperatisten met die onzichtbare bukraket, dat dan weten ??

  OOOH JA, GEBELD DOOR DE LUCHTLEIDING N kIEV

  fus samen gevat gel*l, al 47 maanden , een cockpit met machine gun gaten 30 mm
  dus een schietende oude bukraket, !!!

  EN DAN ZEGGEN DAT IK GESCHIFT BEN WHAHAHAHAHA

  MOORD met voorbedachte rade, want ze hadden een vijand nodig !

  nou die hebben ze nu

  all togther now,

  PUTIN DID IT, PUTIN DID IT, PUTIN DID IT

  toevallig riepen Adolfa Hollande, Cameron , en zelfs die australische zeiloor dit binnen 20 minuten na de crah !!

  komt mijn vraaf hoe wist u dat ?

  Nou dat hadden ze afgesproken !!!

  MAAR WAKKER WORDEN ??, ZONDER HERSENS, DUS

  U LIEGT MAAR GEWOON DOOR HOOR HR MOSSELRUGGENGRAAT

  OME BOB , ( ooh ik stond ook op de Miadan , , BUT THAT IS ANOTHER STORY )

  IRMA LA DOUCEE , GEGROET

  4 likes
  • Marduk's Revenge schreef:

   Het is gewoon roepen, gillen in de woestijn, het interesseert bijna niemand, mag je nog miljoenen bewijzen aanleveren die reeds ruim gegeven zijn wereldwijd, de getuigen van dat Oekrains dorp die idd straaljagers zagen voor MH17 neerviel of de eerste beelden waar alle getuigen een penetrante lijkengeur waarnamen.
   De NL regering dagenlang (vergeef me) de lijken in de brandende zon lieten liggen… Dan die nabestaanden? Waar zijn die? Ook vlak na MH17 gecrasht was begon Kiev daar oorlog? Maleisië was daar binnen 1 dag en werden beschoten door Oekraïne leger en zo veel meer aan bewijzen op YouTube en wereldwijd AANGETOOND dat er nooit geen BUK raket is afgeschoten.
   Zo een BUK raket laat minimum 15 min volledige baan aan condensatie spoor na in de lucht, GEEN 1 BEELD FOTO NIETS daarvan!!!
   Maar wel MH17 al neerstortend full beeld hemel ervan maar nergens condensatiespoor van die BUK raket?!? Het hoofdbewijs? Dat is niet gefilmd??!!??

   Zoals Gladiator meermaals herhaalt hier: IK BEN DIT OOK ZO ZAT, begrijp niet dat de mensheid gewoon tv en MSM geloven want zij gillen idd in koor zonder 1 greintje bewijs: Putin DID IT, ook hier lees je vol ongeloof hoe mensen Rusland de schuld geven.. Die mensen zijn onze ondergang 🙁

   Waanzin gewoon

   5 likes
   • Gladiator schreef:

    @Marduk’s Revenge,

    Thnx!!

    Gladiator

    2 likes
    • Marduk's Revenge schreef:

     Your welcome,
     geniet enorm van uw bijdragen hier en uw interactie met Weg met ons.
     Gezinusk lees ik ook graag vanwege zijn ratio 😉
     Ook vele anderen hier zalig om te lezen.
     Toch straf hoe een paar infiltranten hier zo’n verwarring kunnen zaaien zonder bewijzen enkel met MSM b*ll-s**t geraffineerd hier proberen te counteren, zo doorzichtig.

     Please geef gewoon ongezouten feiten en Uw mening hier mee, daarom kom ik hier 🙂
     Ome Bob kan me vergissen maar heb u nog niet gelezen ,ier , but I LOVE IT!
     Thanx aan jullie, zalft de ziel gelijken hier te vinden 🙂

     1 likes
     • ome bob schreef:

      ,dank U kom bij toeval gisteren of zo binnen vallen
      heerlijk om wat mensen te ontmoeten
      die hersens hebben gekregen en ook nog zelf denken en zoeken ,

      whahahahahahahahaha

      leuk , leuk en geinig

      heerlijk

      ome bob

      2 likes
   • ome bob schreef:

    dank u wel, love you,
    ik zit pas 47 maanden tegen lobotomy patienten te praten ,
    ik wil de film van de 30 mm zwaar miitrailleur aan mijn oude vrien laten zien en zijn vrouw
    maar dat hoefde niet ???

    HIJ HAD DE GEGEVENS VAN BELLINGCAT BIJ DE ELSEVIER GELEZEN

    WHAHAHAHAHAHA

    DUS , die heb ik de groeten gedaan, in iets andere bewoordingen whahahaha en ga nooit meer langs

    maak dank u wel

    huggie

    2 likes
 • Piet Snot schreef:

  Het doet me deugd hier te zien dat er in ieder geval nog zelfnadenkende, niet zo makkelijk beinvloedbare mensen zijn onder ons 🙂

  Geen pro dit of anti-dat, maar gewoon waarheidszoekende mensen zonder bias.

  Fijne dag allen

  13 likes
 • Smeigelaar schreef:

  MH-17 is uit de lucht geschoten in opdracht van de VS.
  De zogenaamde satelietbeelden zijn nooit openbaar gemaakt en zelfs de Nederlandse politici mogen ze niet zien. Zegt genoeg denk ik. De Anglo-Amerikaanse terreur alliantie doet er alles aan om Rusland onderuit te halen en Nederland is de gewillige lakei en niet te vergeten de Nederlandse msm.
  Men heeft echter geen rekening gehouden met de intelligentie van Poetin. Zet die maar eens af tegen die van Trump, May en Rutte.
  Rusland is de VS militair al voorbij gestreefd en staat weer op de kaart als grote wereldmacht.
  Het is duidelijk dat het plan volledig is mislukt en er steeds meer mensen zijn die het spel doorzien. Helaas wonen die niet in Nederland.

  11 likes
 • JB62 schreef:

  Het meest interessante nieuws is het nieuws dat men verzwijgt. Denk daarbij aan de vragen: Waarom moest de MH17 over oorlogsgebied vliegen, terwijl er net ruim een week eerder een groot vliegtuig van de Oekraïne was neergeschoten ? Waarom stonden ineens alle radar systemen van Oekraïne uit ? Waarom geniet Oekraïne sinds 7 augustus immuniteit tegen strafrechtelijke vervolging en worden onderzoeksresultaten alleen vrijgegeven als alle partijen – inclusief Oekraïne – daarvoor toestemming verlenen ?
  Duidelijk vragen die bij het het Joint Investigation Team (JIT) blijkbaar geen prioriteit hebben. terwijl hier toch een Smoking Gun in lijkt te schuilen.
  Zou de MH17 niet “misbruikt” zijn door de Oekraïne om het “Westen” achter zich te scharen ?
  Zouden de “rebellen” in de val getrapt zijn van de Oekraïne door een burgervliegtuig over oorlogsgebied te laten vliegen, waar de rebellen kort daarvoor al een groot vliegtuig van de Oekraïne hadden neer gehaald met een BUK raket.
  Dat moeten toch vragen zijn die het Joint Investigation Team (JIT) zou moeten kunnen en willen beantwoorden. Mag ik hopen…

  10 likes
 • faya schreef:

  De Russen hebben satellietbeelden van het ongeluk heb ik gehoord. Zou me ook niets verbazen als ze ook telefoongesprekken en emiails uit die tijd hebben.
  Putin kennende wordt de deep state al veel langer dan 4 jaar door hem in de gaten gehouden.

  10 likes
 • Julius Civilis schreef:

  MH17 is een HOAX. Er zijn NUL doden en ZERO nabestaande. De nabestaande en slachtoffers zijn allemaal crisisacteurs of niet bestaande personen. Voor mensen die het niet geloven op youtube staan talloze Video~~s met bewijs dat mh17 een HOAX is en dat er gebruik gemaakt werd van CRISISACTEURS en FAKE
  slachtoffers.

  8 likes
 • Louise schreef:

  @ Gladiator , zag ik niet onlangs staan ,, zachte heelmeesters maken stinkende wonden,, ….. dit is nog erger dit zijn domme heelmeesters ,De Hollandse BV kan dit best betalen, althans voorschieten voor mensen die in de problemen zijn gekomen….. zeker als je weet wie de schuldige is en je daar gerechtigheid kunt halen…….. Maar nee, we blijven door klungelen…… Velen van ons hebben het verdriet ervaren als dierbaren komen te overlijden , heel veel verdriet ….. maar hoe is het mogelijk dat daar niemand over na denkt……waarom dat martelen met elke weer een voorspelbaar stompzinnig verhaal, wonden weer open gereten………vreselijk …
  En dan die.domme journalisten, hadden ze niet beter die brief aan de voorzitter van de tweede kamer moeten lezen….. eigenlijk zou je die lui moeten ontslaan,….. zelfs ik word hier heel boos over, er is geen empatisch en ethisch gedrag hier aanwezig …….

  3 likes
  • Frank Peeters schreef:

   Iedere deelnemer aan deze discussie mist het groter geheel: de deep state, NWO (nieuwe wereld orde; (het staat zelfs op het Dollar biljet gedrukt ¨novem seclorem¨) en het militair industrieel complex zijn schuldig aan het neerhalen van de MH17. Het kan heel goed zijn dat de MH17 wel is neergehaald door een Russische BUK raket, maar dan wel in opdracht en onder directe regie van de NWO, die mogelijk een BUK lanceer en raket platform hebben gebruikt van de Russen maar zeker niet in opdracht van Poetin! De NWO heeft zijn tentakels wereldwijd verspreid. De NWO bestaat uit het militair industrieel complex, rijke beleggers; (Rotschilds, Bilderberg, grootbankiers families en een aantal super rijke individuen (Bezos, Gates, Zuckerberg, Buffett, Arnauld etc.) die de NWO een goed idee vinden) zij zorgen er samen voor dat dit soort tragische aanslagen plaatsvinden (waarbij er niet altijd doden vallen maar het wel vaak zo lijkt) Daarbij wordt over de hoofden van politieke leiders beslissingen genomen, waarop Poetin, Rutte, Trump etc. geen enkele invloed hebben. De samenwerking en coördinatie loopt waarschijnlijk ergens door de kanalen van CIA, NSA, MOSSAD deze samenwerking heeft tot doel de NWO gestalte te geven; waarbij sommige politieke leiders (fam Bush en Clintons,Netanyahu) zeer goed zijn geïnformeerd over de NWO, maar een Mark Rutte Merkel en een Macron. weten wel dat de NWO er zo wordt doorgedrukt, maar houden zich afzijdig van de beslissingen die het complex NWO neemt, maar proberen wel indirect de NWO te ondersteunen door bv de schuld van MH17 bij de Russen te leggen om uiteindelijk toe te werken naar een derde wereld oorlog, waarbij er uit de puinhopen een nieuwe wereldorde zal ontstaan. Deze NWO wordt ook gesteund door de wereldwijd vertakte illuminatie, die het idee van de NWO hebben bedacht en het huidige complex NWO (militair industrieel complex, banken, en super rijken) van de daadwerkelijke hand en spandiensten voorzien (hoofden van politie, sommige politieke machthebbers, super rijken en concerns zoals Monsanto, Bayer, Lockheed) Het idee van de NWO is al rond de tijd van Napoleon ontstaan en heeft zich vanaf toen ontwikkelt; Het Ultieme doel is een wereldbevolking te decimeren tussen de 500 miljoen en 1 miljard.

   Dat geen van jullie dit totaal beeld hebben gezien is op zijn zachts gezegd vreemd.
   Luister nu nog eens goed naar de tekst van dit liedje: https://www.youtube.com/watch?v=RwUGSYDKUxU Laat de tekst nog eens even echt inzinken….
   Deze is ook interessant https://www.youtube.com/watch?v=0dXD2H0m74g
   (inderdaad alle bandleden waren illuminatie) Maar dat is weer een heel nieuw verhaal…

   1 likes
   • ome bob schreef:

    wat leuk komt ereens weer zo’n bijdehandte wijsneus effe vertellen dat wij whahahaa het grote geheel missen ???????????????????
    dus wij hebben allemaal nog nooit van de NWO gehoord etc
    met zulke blaaskaken ben ik na 21 jaar in discussie te zijn geweest
    met eu trollen, hersenlozen , betaalde eu trollen, de DDS , Bron ,de elsevier, het ad de telegraaf , de NRC , linkse mongolen , e.v.a. wel effe klaar
    natuurlijk weet iedereen hier nou 99 % wie al die mongolen zijn
    maar wie er nou aan de echte touwtjes trekt , IS DAT BELANGRIJK DAN ?

    WIJ waren bezig over het neerschieten van de MH-17
    waarschijnlijk , misschien, ik word al 47 maanden doodziek van al die aannames , er wordt gezegd, wij hoorden , via getuige hebben wij etc etc

    dus u weet het echt niet, en wij ??

    wij hebben het zelf op en uitgezocht

    en aangezien zulke idioten die een MH-17 gaan neerschieten vele fouten maken , kan edereen het uitzoeken !!
    en ik durf te zeggen dat ik 100 % gelijk heb
    want ik heb de enige getuige de enige ECHTE getuige gezien,
    maar jullie verrotten het om te kijken !!

    die 10 dagen op de crashplek rondliep met zijn team n.t.b.

    NOG GESTUURD OOK DOOR DE EU MET ZIJN OSCE TEAM !!! ,ZE WAREN 1 KLEIN DINGETJE VERGETEN

    TE ZEGGEN DAT HIJ GEEN INTERVIEUW VOOR DE TV MOCHT GEVEN

    DUS , beste LAATKOMERTTTTT, 30 MM ZWAAR MITRAILLEUR VUUR VERY STRONG MACHINE GUN FIRE !!
    WHICH SHOWED US MARKS , WE NEVER SAW ANYWHERE ELSE
    AND ON THE QUESTION , DID YOU SAW ANY SIGNS OF A BUKROCKET

    WE HAD TO SAY :::::::: NO !!!!!!!!!!!!!!!!!!

    I REST MY CASE

    OME BOB

    2 likes
    • Gladiator schreef:

     @Ome Bob,

     #me too (rest in my case)

     Korte correctie voor Frank Peeters…..

     Het is trouwens Novus Ordo Seclorum…….indien u iets letterlijk wilt aanhalen dan wel graag correct want indien u dit al niet doet dan…..nou ja, u weet wel, toch??!!

     Gladiator

     2 likes
 • weg met ons schreef:

  Vernederland heeft zich met deze idiote actie wereldwijd als gekke Henkie land duidelijk verder op de wereldkaart gezet. Eerdaags neemt niemand dit kikkerlandje werkelijk toch niet meer serieus en kan het laatste stukje vertrouwen in dit land bij het grofvuil.

  Juridisch heeft ze niet eens een poot om op te staan met dergelijke waardeloze en gefingeerde bewijzen en als men werkelijk zo overtuigd is dat ze dat wel hebben dan moet de Russische gaskraan maar dicht, want zaken doen met misdadigers zegt meer over Vernederland dan over Rusland. Wat een huichelaars zijn het hier toch.

  3 likes
  • weg met ons schreef:

   Als dit land verstandig is dan blazen ze niet zo hoog van de toren met hun zogenaamde bewijzen. Het vliegtuig met mensen aan boord had daar niet eens mogen vliegen. De kans dat een vliegtuig daar zou worden neergehaald was extreem groot, zelfs zo groot dat het daar bijna prijsschieten was. De verantwoordelijken zijn niet de Russen of separatisten, maar zijn degene die het gore lef hadden om daar het toestel over te laten vliegen. Een groot dartboard erop geschilderd ontbrak nog. Stelletje geschiften, net zo geschift als de EU vertegenwoordigers die op het Maidan plein stonden het volk op te ruien. Dit land is toch van de ratten besnuffeld.

   En waarom moest het wrak van de MH17 deze kant op? Om daarmee het grote show gehalte nog wat op te kunnen voeren? Of is men bang dat het in handen komt van mensen die meer kunnen bewijzen dan ze lief is?

   5 likes
 • gert schreef:

  Veel mensen weten niet wie er in het vliegtuig zaten. een hoop onderzoekers die onderzoek deden naar HIV-AIDS de oplossing om van HIV-AIDS af te komen was in het vliegtuig.

  6 likes
 • Louise schreef:

  Was weer een enerverende dag, nou iedereen kan gerust gaan slapen, zag net op you tube bij Russia insight…Macron is daar op bezoek, Macron maakt zich een beetje zorgen, ik denk dat hij bakzeil heeft gehaald bij Trump bij zn laatste bezoek…. tja we zijn afhankelijk van Amerika .. Oncle Vladimir kijkt m vriendelijk aan en zegt….No reason to worries Emmanuel, we are ready to protect Europa…….zo verontwaardig ik vanmorgen was, moest ik nu glimlachen …. Voor Putin zijn we gewoon een dorp aan het water……… overigens de leukste reactie stond in een Vlaamse krant.. Nederland blaft naar Rusland maar van bijten is nog geen sprake……… misschien wordt het tijd om als land naar de psychiater te gaan , waar komt toch dat onnozele infantiele schaamteloze destructieve gedrag vandaan……. slechte jeugd waarschijnlijk ……nou lekker slapen, morgen rustdag dan kunnen we weer fris aan een nieuw Haags drama gaan ergeren……..

  5 likes
  • faya schreef:

   Als Macron bakzeil haalde bij Trump gaat deze deepstate member ook bakzeil bij Putin halen.
   Je zag Elon Musk ook zwalken en om geld bedelen bij de Saoedische prinsen die helaas ook op zwart zaad zaten, en kort daarna opgepakt zijn, toen ging hij naar Erdohan in Turkije maar die kreeg ook al niets meer dus daar kon hij ook al niet lenen.
   Moderne regeringen willen vooruit en niet achteruit, dus willen ze van de deep state af.
   Met de arrestatie van Harvey Weinstein is de deep state uitgerangeerd, wanneer snappen ze het nu eens?

   1 likes
 • Henk schreef:

  “Spreek mij, van GEEN kwaad woord over de Russen.”

  Dit vertelde m’n vader (93 jaar) onlangs, toen hij hoorde van zijn vroegere klasgenootje (94 jaar).
  Die in de concentratiekamp in Duitsland zou zijn omgebracht als hij niet meteen (als voor de) dood neerviel, toen al mensen om hen heen neergeschoten werden voordat de Russen aankwamen.
  Dankzij die Russische soldaten die hem bevrijd en verzorgd hadden, leefde hij nog!

  “Geen kwaad woord over de Russen”

  4 likes
  • ome bob schreef:

   even voor een kleine glimlach misschien ???
   mijn vader is ook door “”de russen “” bevrijd !!

   maar ik herrinner mij 1 geweldige volzin , die mein vater ,
   zonder te stotteren , er uit rammelde
   toen ik een hele kleine jongen was :

   vooral als hij op het strand in Hoek van Holland
   weer zo’n opgeblazen bock horst , DASS IEST MEIN KUI L , had horen roepen !!

   Ich , und meinen Hund und mein bruder Heinrich und noch veerzig anderen Tapferen
   haben einen kranken Hollander ganz kaput gemacht
   groeten tot straks

   ome bob

   2 likes
 • Smeigelaar schreef:

  Al 4 jaar volg ik deze zaak op de voet, honderden artikelen heb ik er ovver gelezen uit de gehele wereld, tientallen video’s heb ik bekeken.
  Voor mij is het duidelijk dat Rusland hier zeker niet achter zit.
  Wat mijn is opgevallen dat ik 4 jaar lang altijd stuitte op interviews met dezelfde ” nabestaande “. Nooit heb ik een ander gezien of gehoord. Dat geeft te denken. Vandaag was ze ook weer in het nos journaal.
  Zoek zelf maar uit wie ik bedoel.

  5 likes
 • Klaas Dijkstra schreef:

  Hey Gladiator,

  Hoe is die? Hier alles kits!
  Is onderstaande nieuws bij jou bekend?

  20 mei 2018 Premier Maleisië dreigt de waarheid omtrent de MH17 en MH370 te onthullen

  In Maleisië is Mahathir Mohamad verkozen tot nieuwe premier. Hij verklaarde eerder dat hij van mening is dat het verdwenen toestel MH370 destijds is gekaapt en op afstand is bestuurd. Ook beweert hij dat de CIA informatie achterhoudt over dit verdwenen vliegtuig.

  Benjamin Fulford voorspelt dat Mahathir Mohamad de waarheid over het verdwenen toestel bekend zal maken. Hij beweert dat de MH370 eerst naar de militaire basis op Diego Garcia is gevlogen, vervolgens naar Tel Aviv en via Florida naar Schiphol. Daarbij is het vliegtuig ergens halverwege overgeschilderd als MH17. Fulford beweert dat men vervolgens wereldleiders onder druk heeft willen zetten met de dreiging dit vliegtuig te laten neerstorten. Het toestel zou boven de Oekraïne opgeblazen te zijn om vervolgens de schuld aan Rusland te geven.

  De alternatieve media heeft al eerder naar buiten gebracht dat de verdwijning van MH370 te maken heeft met belangrijke patenten die de Rothschilds in handen wilde krijgen. De vier andere patenthouders zaten in dat vliegtuig en met hun verdwijning zou het patent nu volledig in handen zijn van Jacob Rothschild. Wanneer de waarheid omtrent de verdwijning van MH370 en het neerstorten van de MH17 naar buiten komt, zullen ook allerlei andere schandalen bekend worden.

  2 likes
  • Marduk's Revenge schreef:

   Zalig slimme mensen, vanboven ergens schreef ik dat MH370 eigenlijk MH17 was.
   Zoals Gladiator TERECHT aanhaalde: ER WAS NERGENS BLOED van die slachtoffers.
   MH370 en MH17 allebei van Maleisie, krak dezelfde type vliegtuig en nooit geen spoor meer van MH370???? Waarom hangen er minimim 30.000 satellieten rond de aarde???
   GEEN 1 SATELLIET dat die fake BUK RAKET FILMDE???? en geen 1 satelliet die MH370 zag verdwijnen???
   I rest my case also!

   1 likes
   • ome bob schreef:

    ja, die satelieten , whahaa
    kijk als het uitkomt bij onze “”bevrijders “”
    na 230 oorlogen in 200 jaar , but the others did it ! always

    dan laten ze een van 30 km hoogte , een man op een brommer zien , die haast van een brug af geschoten wordt,
    dat is humor
    of als er 3 mannen met baarden in een jurk met jezus desert nikes in de woestijn staan
    dan laten ze zien wie er staat te roken

    maar 1500 werkende satelieten boven oost europa , excl de 3 awacs USA vliegtuigen die met een gezamelijke oefening in de buurt bezig waren

    DAN HEBBEN WE NIKS GEZIEN , WAREN OP DAT MOMENT NIET TER BESCHIKKING

    JA, DAT WAREN ZE WEL !! , OM DE GLOEIENDENDE GLOEIENDE WEL ,
    want 2 uur na de moord met voorbedachte rade, 2 uur lieve mensen
    werd het USA BERICHT DE ETHER IN GEPLETTERD ,

    met onweerlegbare bewijzen , PUTIN DID IT, HET WAS EEN BUKRAKET, PUTIN DID IT

    iemand nog ooit wat gehoord ??, nee daccht het niet, want snel daarna gingen ze kijken , en toen bleek er heeeel iets anders te voorschijn te komen
    niks Putin did it, maar hun eigen nieuwe vrienden in Ukraine

    en kom nou toch , het totale verrrotte Ukraine is in oorlog , IK HERHAAL IS IS OORLOG,
    en toevallig ????????????????????????????????????????//
    op het moment van de crash , ???????????????????????????
    STONDEN ALLE RADAR INSTALLATIES UIT WEGENS ONDERHOUD
    WHAHAHAHAHAHAHA
    wie denken jullie nou in de zeik te nemen beste mosselruggengraat
    landverrader Rutte

    nou Ome bob niet hoor ,

    heeft u mijn film al bekeken , ik zit met spanning te wachten
    op iemand die 30 mm mitrailleur vuur onderuit zou willen halen
    27 juli 2014

    zo , nu even eeen boodschap halen ,

    laterrrrrrrrr

    1 likes
    • Marduk's Revenge schreef:

     zalig uw schrijfsel, u en Gladiator zouden broers kunnen zijn. 😀
     U laat me positief lachen, bravo ongezouten feiten, zalig!

     1 likes
 • Klaas Dijkstra schreef:

  Hallo Gladiator,

  Nog effe dit, zo maar een paar steekwoorden:

  het rook sterk naar ontbindende lijken en formaldehyde
  verreweg de meeste slachtoffers hadden een Aziatisch uiterlijk
  er waren vrijwel geen kinderen onder de slachtoffers
  alle slachtoffers waren op een enkeling na geheel naakt
  de bagage bestond uit met name winterkleding
  er was nagenoeg geen bloed aanwezig
  de paspoorten en papieren waren onbeschadigd
  de aangetroffen foto’s waren allemaal in het najaar van 2013 genomen.

  Groeten Klaas

  3 likes
 • fibonacci schreef:

  Beste allen,

  De conclusie van het onderzoek klopt inderdaad van geen kanten. Dank voor de uitleg.

  Ik vind het een heftige aantijging dat er mogelijk geen nabestaanden of slachtoffers zijn en verschillende crisis acteurs. Heeft iemand hier al goed onderzoek naar gedaan? Zijn er bewijzen voor het niet bestaan van slachtoffers, nabestaanden en het gebruik van crisis acteurs? Want als je dat kunt aantonen dan is de discussie toch afgerond.

  Zie de lijst in onderstaande link:
  http://www.omroepbrabant.nl/?news/214300282/Offici%C3%ABle+passagierslijst+rampvlucht+MH17+met+zeker+48+Brabanders+bekendgemaakt.aspx

  2 likes
  • Marduk's Revenge schreef:

   nomaal komen AL de nabestaanden op tv d.m.v docu’s, hun leed verlies EN de LEUGENS rutte en franse met die mondmaskers etc niemand van die nabestaanden TE ZIEN, ja altijd die ene die zo’n vertrouwen heeft in rutte nadat die de onderste steen in dé noordzee zwierde! , wij volgden in B dat ook allemaal hoor bol van walging en ongeloof!!!
   Onze 6 Belgen die mee omkwamen NIETS meer over te vinden hier en MSM vermeld hen hier zelf niet meer, zet dit U niet aan het denken??? ONS Belgen WEL en wij hadden maar 6 slachtoffers! (RIP)

   0 likes
 • Klaas Dijkstra schreef:

  Wie kent niet het volgende gezegde: ‘Je kunt geen appels met peren vergelijken‘.

  https://youtu.be/m140AXJxfyY

  1 likes
 • […] feit dat volgens sommige bronnen de Russen geen motief hebben terwijl de Oekraïne en de NAVO wel motieven hebben voor een dergelijke vermeende aanslag wordt nergens in de officiële rapporten […]

 • AndreM schreef:

  Volgens mij is het een afleiding om #spygate af te dekken. Waar ik dan wel weer benieuwd naar ben waar is de radar wagen in dit verhaal. Ik denk dat de waarheid in het moeras licht die nu wordt leeg gelaten in de VS.

  0 likes
 • x

  Check Also

  advocate

  Advocate doet boekje open over Obama, Biden en ‘criminele Clinton-kliek’: ‘Veel erger dan we dachten’

  Sidney Powell, advocate van oud-generaal Michael Flynn, ...

  coronavaccin

  5 mensen STERVEN bij test coronavaccin in Oekraïne

  Vier Oekraïense soldaten zijn gestorven tijdens een ...

  >