Homepagina » Gezondheid » Griepvaccins kunnen het virus niet langer verslaan. Deze studie onthult waarom ze niet werken
Griepvaccins kunnen het virus niet langer verslaan. Deze studie onthult waarom ze niet werken

Griepvaccins kunnen het virus niet langer verslaan. Deze studie onthult waarom ze niet werken

Het is weer tijd voor de griepprik, maar uit een nieuwe studie blijkt dat griepvaccins ineffectief worden door de manier waarop ze worden gemaakt.

Omdat er bij de productie van griepvaccins kippeneieren worden gebruikt, kan het virus ontsnappen aan ons immuunsysteem.

Griepvirussen veranderen continu eiwitten aan hun oppervlak om te voorkomen dat ze worden ontdekt en de manier waarop de vaccins worden gemaakt helpt de virussen juist, waarschuwen onderzoekers.

Erg zware griepepidemie

Uit tests blijkt dat H3N2, een variant die momenteel op weg is naar Nederland en België, al muteert waardoor de jaarlijkse griepprik niet sterk genoeg zal zijn.

De variant heeft in Australië geleid tot een erg zware griepepidemie. Specialisten vrezen dat ook bij ons een zware epidemie op komst is.

Al meer dan 70 jaar maken fabrikanten de griepprik door het virus te injecteren in kippeneieren. Als het virus is begonnen zich voort te planten, wordt de vloeistof uit de eieren gehaald.

Verklaren

“Wij kunnen nu verklaren waarom de op eieren gebaseerde productie van vaccins problemen veroorzaakt,” zei hoofdonderzoeker Nicholas Wu van The Scripps Research Institute in Californië.

Virussen moeten evolueren om te kunnen groeien in de eieren, wat betekent dat ze muteren om zich beter te kunnen ontwikkelen.

Niet in staat

Deze mutatie zorgt ervoor dat het virus kan ontsnappen aan ons immuunsysteem, schrijven de onderzoekers in PLOS Pathogens.

Dit betekent dat een vaccin dat de gemuteerde versie bevat niet in staat is om een effectieve immuunreactie uit te lokken.

[Daily Mail]


Vind je dit waardevol? Klik dan hieronder om te delen op Social Media
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

22 reacties

 1. De grootste explosieve groei van griepvirussen vindt plaats in het lichaam van een zieke. Daar ontstaan dus ook de meeste mutaties en ontstaan nieuwe dodelijke varianten zoals de Hong Kong griep.
  Niet ziek worden en tegen zoveel mogelijk variaties van het griepvirus ingeënt zijn is de beste remedie.

  Mutaties in kweek worden gedood vóór inenting dus daar heb je geen direct baat bij, maar van dode virussen wordt je ook niet ziek. Indirect houdt je wel je immuunsysteem op scherp, ook al is het virus een mutatie.

  8 likes
  • laat jij je maar lekker volspuiten,het verklaard in iig een hoop bij jou.

   fff

   5 likes
   • Niet kunnen verkroppen dat je alweer geen argumenten hebt, dus dan maar weer een sneer uitdelen. Zo, is nu je zondag weer goed?

    5 likes
    • Het is de medische “wetenschap” die bij nagenoeg al hun beweringen zonder steekhoudende argumenten staan. Dat is de reden dat de zorgkosten gierend uit de klauwen lopen. De reden : aan gezonde mensen is geen cent te verdienen, dat is tenslotte waar het hun steeds weer om te doen is. Dat steeds weer bevestigd zien en me er succesvol volledig van af te kunnen keren maakt voor mij niet alleen deze zondag maar elke dag ongekend succesvol en meer dan goed. En dat is in het verleden wel anders geweest. Weer een bewijs dat ze de kluit constant belazeren.
     Ik wens jou hetzelfde, maar je rotsvaste geloof in die oplichterij zal dat wel in de weg staan.

     11 likes
     • Ook jij komt net als Vladi niet met argumenten maar wel met een standaard riedeltje over big pharma.
      Trouwens, aan gezonde mensen kunnen de megaconcerns Boiron en VSM ook geen miljoenenwinsten boeken, denk je dat die voor de kat zijn viool werken? Wordt wakker.

      Ik heb geen rotsvast geloof in de medische wereld, maar wel een stevig geloof in het onderzoekend vermogen en corrigerend vermogen. Regelmatig kom je berichten tegen waarin gevestigde medische behandelingen gecorrigeerd of bijgestuurd worden.
      Hoe vaak lees je dat bij homeopathie of acupunctuur? Nooit! En dat kan niet waar zijn, niets is perfect.

      Hoe vaak zie je de MSM correcties en rectificaties plaatsen? Elke dag. Want ze zijn redelijk bereid om hun fouten te erkennen en recht te zetten.
      Hoe vaak zie je een correctie of rectificatie op Breitbart of Infowars? Nooit! Zelfs als blijkt dat een geweerkogel geen pizzagate-kelder heeft opgeleverd, de alt-right media zullen nooit hun missers toegeven.
      Als jij je in zo’n paranoia-fake-wereld thuis voelt, ga je gang, mijn zegen heb je.

      3 likes
     • Iets wat goed is kan altijd beter.

      Maffe Chinezen sneden je huid open totdat de Chinese overheid het 200 jaar geleden verbood omdat er zoveel doden bij vielen. Toen zijn ze maar met naalden gaan prikken op dezelfde plekken waar ze eerst sneden.

      Homeopathen leggen een middel onder hun kussen en dromen dan de werkingen bij elkaar. En geen enkele homeopaat die daar een vraagteken bij durft te zetten of het middel opnieuw durft te proven. Ze weten namelijk dat ze nooit dezelfde werkingen vinden die de 1e homeopaat vond. En dan heb je alleen maar (onverdunde) stront aan de knikker.

      Leg jij je gezondheid maar in handen van eeuwenoude onkunde.

      2 likes
     • Iets wat goed is hoeft en kan niet beter, iets wat gebaseerd is op fraude en bedrog is niets en zal nooit iets worden dan ongebreidelde geldklopperij. Zogenaamd alternatieve geneeswijzen hebben zich al duizenden jaren bewezen en ja ook daar zitten onbekwame prutsers tussen net zoals bij de reguliere geneeskunde zijn ze immers ook oververtegenwoordigd. Dat door de overmachtige bedriegers van de inmiddels overmachtige farmaceutische maffia zo veel mogelijk verhinderen dat de bewezen werking van de aloude geneeswijzen niet bij het volk belanden is ook een publiek geheim geworden. Een gezonde geest in een gezond lichaam is onaantastbaar voor virussen of bacteriën en dat haal je nou eenmaal niet uit een spuitje of een pilletje, dat haal je uit dezelfde bron als waar wij uit voortkomen, de natuur en het genetische stelsel is niet statisch of onveranderlijk zoals de medische wetenschap ons wil doen geloven, dat wordt voortdurend beïnvloedt. Leg jij je gezondheid maar in de chemische rotzooi van bedriegers, dan kies ik wel voor Moeder Natuur en een holistische aanpak.

      2 likes
     • Quote : Regelmatig kom je berichten tegen waarin gevestigde medische behandelingen gecorrigeerd of bijgestuurd worden.

      Ja, en hoe denk jij dat dat komt Frans 2 ? Iets wat goed is hoeft je niet te corrigeren of bij te sturen
      Dat komt simpelweg omdat het nagenoeg in alle facetten in de basis al scheef zit. Bijvoorbeeld wel eens gehoord van Pasteur en de wetenschapsfraude.. ‘Microbenjacht vs. gezond milieu’ ? En ik heb dit al eens eerder vernoemd
      Toen de – wat we nu noemen reguliere “geneeskunde”- nog in de wieg lag werd er door machtsinvloeden en corruptie van Rothschild willens en wetens de verkeerde weg ingeslagen door de medische wetenschap.
      Pierre Antoine Béchamp (1816-1908) was een Franse arts, bioloog, chemicus, fysicus en apotheker, en daarnaast een tijdgenoot van Louis Pasteur (1822-1895) die chemicus, bioloog en een Rothschild beschermeling was. De meeste mensen, inclusief artsen, kennen de wetenschapspionier Béchamp niet, terwijl de naam van Pasteur in ieders brein gegrift staat. Pasteur bouwde zijn reputatie op met het plagiëren en misvormen van Béchamp’s gedegen en innovatieve (microscopisch) onderzoek.
      Pasteur is de vader van de onrealistische microbentheorie en het monomorfisme (microben hebben één gestalte en iedere ziekte wordt veroorzaakt door een eigen microbe). Bovendien heeft hij de misleide vaccinatiefabel van Edward Jenner verder vooruit geholpen. Bitter weinig van Pasteur’s beweringen kon achteraf worden bevestigd door wetenschappers die zijn experimenten hebben getracht te herhalen. Maar zijn fantastische vertellingen zijn wèl de basis voor de huidige Westerse geneeskunde en de farmaceutische multinationals.
      Pasteur zelf was zich zeer bewust van zijn wetenschapsfraude en hij probeerde die op zijn sterfbed recht te zetten met “Het gaat niet om de microbe, het gaat om het milieu”, waarmee hij een uitspraak leende van een andere van zijn tijdgenoten, de fysioloog Claude Bernard (1813-1878). Deze laatste legde zich toe op het creëren van een verantwoord stappenplan voor experimenteel wetenschappelijk onderzoek, en lanceerde de term ‘intern milieu’.
      Dit is één van de belangrijke redenen dat de “reguliere geneeskunde” haar kinderschoenen nooit zal ontgroeien maar wel heel veel geld op zal brengen. Reden : de oorzaak blijft ongemoeid en het probleem tijdelijk verschoven. De zogenaamde verschuifkunde zoals Dr Moolenburgh dat zo treffend benoemde
      De basis van de moderne geneeskunde is een genadeloze commercie.”
      Dave Lewis, (1937/Johns Hopkins Hospital)
      Gezondheid wordt gevonden bij een holistische aanpak zoals een goede homeopaat, orthomoleculair arts, acupuncturist or whatever, altijd zal doen. Toegespitst specialisme waar de reguliere “geneeskunde” mee schermt komt nooit en te nimmer uit bij de eigenlijke oorzaak van het probleem, is dus niets anders dan verschuiven van het probleem en leidt uiteindelijk tot alleen maar meer ellende. Dus dan maar weer herzien, corrigeren, bijsturen en rekeningen sturen aan de patientt die maar niet te genezen blijkt. Het is niets en het zal nooit iets worden.dan ellende. En dat is klaarblijkelijk de bedoeling.

      1 likes
 2. Vitamine C….neem heel veel vitamine C…

  15 likes
  • Hoi John, dat is ook mijn eerste gedachte. Neem wel veel natuurlijke Vitamine C. Onze Natuurlijke Vitamine C is een product ontwikkeld volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten. De vitamine C is gewonnen uit extract van de biologische Amla bes en is daarom 100% natuurlijk. Vitamine C is een antioxidant, is van belang bij de bescherming van lichaamscellen en voor een goede conditie van de bloedvaten. Vitamine C ondersteunt het immuunsysteem, de energie stofwisseling en verhoogt de ijzeropname. – https://wellnessbusiness.beyuna.nl/Products/naturel-vitamin-c

   9 likes
  • én zilver colloidaal…………………….

   namaste

   8 likes
 3. De naam zegt het al “Griepprik”. Je krijgt een prik en dus dan ook Griep.

  16 likes
 4. Ik was er al heeel lang klaar mee. Dat geldt helaas niet voor iedereen, dat is ook de reden dat het griepvirus zo welig kan tieren.

  13 likes
 5. Griep vaccinaties konden NOOIT griep tegenhouden! Het enige waar het altijd voor heeft gefunctioneerd is om Griep te verspreiden! Als je echt iets tegen griep of verkoudheid wilt doen neem dan extra veel Vitamine C en houdt een fles Colloïdaal Zilver bij de hand.

  13 likes
 6. Evenzo gaat het met het volstrekt ten onrechte negeren van de aan big pharma gelieerde wetenschappers van bacteriofagen als remedie tegen resistente bacteriën. Een probleem wat met de dag groeit en de oplossing wordt verzwegen omdat er niets aan te verdienen valt. Dat talloze mensen dood neervallen interesseert hen kennelijk geen biet, het is het geld wat telt. Laat dat maar weer duidelijk zijn.

  9 likes
 7. Ben dr klaar mee.

  8 likes
 8. Griepvaccins hebben nog nooit een virus verslaan.

  Verdergaand, vaccins hebben nog never nooit niet een ziekte voorkomen.
  Die mythe is echt niet meer hoog te houden.

  8 likes
 9. allemaal wetenschappelijk theoretisch geneuzel. Het is de praktijk die telt :

  https://www.wanttoknow.nl/nieuws/griepprik-veroorzaakt-5x-meer-luchtweginfecties/

  5 likes
 10. Je kan ook zeggen de mens is ook een soort virus , die leeft in de lichaam van de aarde ,net als die virus zelf die leeft in een lichaam van een mens , we gaan deze bestrijden met antibiotica een soort gif voor de virus om het te bestrijden maar het laat zich niet zo maar doden het is zijn huis waar het in leeft het heeft de mens nodig voor zijn overleving waar het in zich kan gedijen, het is zijn tuintje waar het zich kan ontwikkelen, mensen hebben ook een tuintje er schiet nog wel eens wat onkruid naar boven tenminste zo benoemen we het , gaan met een gifspuit rond men zwakt het af en tenslotte komt het toch weer te voorschijn , dan maar weer die gifspuit erin..het leven is niet te vernietigen , griep is juist nodig om het afweer systeem op te peppen , en inderdaad met kan er door dood gaan , maar dat gebeurt bij mensen die wat zwakker zijn minder weerstand hebben maar dat komt ook door een ongezonde en een gezonde leefwijze en tussen deze weet twee men meestal niet en ziet men het niet altijd helder wat is gezond en wat is ongezond tussen deze twee is het altijd schipperen , tenslotte een virus kan explosieve vormen aannemen en de mens die ook een soort virus is voor de aarde en ja ook de aarde moet weleens met een gifspuit rond gaat dat noemen we een virus om het niet te laten te exploderen.. moeder aarde zelf is het leven zelf die zich daarmee in stand houd en het behoud ervan is door evenwicht met virussen hier en daar wat rustiger te maken ..

  3 likes
 11. Virus en de griepvaccin, virussen zijn niet te verslaan is onmogelijk je kan het tijdelijk afzwakken met vaccin maar ze zullen zich altijd weer herstellen de virus zelf , bovendien het verzwakt het immuun van het lichaam ook even dat is ook nodig voor die virus het is zijn vluchtweg net zoals een gevangenen die wilt vluchten als zijn bewaker even afzwakt van onoplettendheid een virus vernietigen is het zelfde als het leven zelf ploeg de grond om en als resultaat schiet er vanzelf weer van alles uit grond..

  2 likes
 12. Hoe doodt je een mens op naturlijke wijze? Door hem geen eten te geven. Precies zo ook doodt je een virus in je lichaam.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

vitamine D

Voormalig CDC-directeur: ‘Vitamine D verlaagt risico op coronabesmetting’

Er zijn aanwijzingen dat oudere coronapatiënten meer ...

coronavirus

Coronavirus: Er is een middel dat overal verkrijgbaar is en kan helpen

Er is een middel dat overal verkrijgbaar ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 9 april
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.