Het Complot

‘Almere is een bolwerk van vrijmetselaars’

Help anderen door dit artikel met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Almere is een bolwerk van vrijmetselaars. Pim van Kesteren, voorheen actief voor de rechtse Nederlandse Christen Democraten (NCD), ziet daarvoor aanwijzingen in het stratenplan van de stad.

De vrijmetselarij is een wereldwijd broederschap. Bijeenkomsten zijn besloten en leden worden ingewijd.

“Vrijmetselaars helpen elkaar in het geheim naar de top van het openbaar bestuur en de bouwwereld,” zegt de achterdochtige Almeerder. “Leden hebben belang bij bouwprojecten van de overheid die steeds maar weer doorgaan, tegen de wens van de bevolking in.”

Occulte symbolen

Van Kesteren legt uit dat vrijmetselaars met occulte symbolen werken die overal ter wereld opduiken, en dus ook in het straatbeeld van Almere.

“Het Stationsbeeld vormt het gezicht van de gehoornde god van de vrijmetselaars,” gaat hij verder. “De kleine zijstraatjes vanaf het plein zijn de hoorns. Het gezicht kijkt door de Stationsstraat en over het Weerwater naar de Utopiatoren. Utopia staat voor de ideale samenleving die de vrijmetselaars nastreven.”

Nieuwe wereldorde

Volgens de Almeerder hebben de vrijmetselaars met de bouw van het nieuwe stadscentrum de zichtlijn naar de Utopiatoren gehandhaafd. “Ook de geometrische figuren van de broederschap komen in het nieuwe stratenplan naar voren,” zegt hij. “Zo vormen de Schutterstraat en De Diagonaal de benen van een passer. Daarnaast is het Stadhuisplein de punt van de passer die bovendien is voorzien van twee enorme cirkels in de bestrating. Een kale stenen vlakte met enkel twee cirkels.”

Van Kesteren meent dat de vrijmetselaars samen met de socialisten de Nederlandse identiteit proberen uit te wissen en stappen zetten naar een nieuwe wereldorde.

“Ik meld dit met het gevaar voor gek versleten te worden,” besluit Van Kesteren. “Maar als mensen hier een beetje over gaan nadenken, ben ik al tevreden.”

Bron: Almeredezeweek.nl

Almere Deze Week is een gratis wekelijkse huis-aan-huis krant in Almere.

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
49 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ben dr wezen
ben dr wezen
9 jaren geleden

verbaasd me helemaal nikss…

Hunting Wolf
Hunting Wolf
9 jaren geleden

Ik meld dit met het gevaar voor gek versleten te worden,” besluit Van Kesteren.Niet door mij WAKKERE DAPPERE MAN!!De nieuwe tijd,voorspeld door de Maya,s is begonnen.Met liefde lachen we ze weg de bedriegers,machthebbers die niet deugen etc etc.Met LIEFDE.En liefde kan als een doorgeladen pistool werken,door kogels der liefde af te vuren.

Shira
Shira
9 jaren geleden

Ik woon al bijna mijn hele leven in Almere-Haven, en heb het nooit zo gezien, maarja zo kan je in elke stad en dorp wel bepaalde symbolen halen.
Het verbaasd me trouwens niks hoor als het inderdaad klopt.
BTW het zijn trouwens 3 cirkels op het stadhuisplein.
En Utopiatoren is best een leuk uitkijk torentje.

Wesley
Wesley
9 jaren geleden

Ik verslijt hem inderdaad voor gek.Ten eerste kan ik er met de beste wil van de wereld geen gehoornd gezicht in ontdekken, ten tweede vind ik twee straten die elkaar schuin kruisen wel zo ontzettend normaal en veelvoorkomend dat ik er echt niks verdachts in kan ontdekken. Als ik alleen al kijk in Rotterdam hoeveel wegen elkaar schuin snijden dan kan ik me voorstellen dat dat over heel de wereld vaak zal voorkomen. Dus zou ongeveer de hele wereld in het complot moeten zitten. Overigens is de hoek tussen “de diagonaal” en de “schutterstraat” gewoon een haakse hoek van 90 graden net zoals 99,99% van alle straten op de wereld die elkaar kruisen. Waarom uitgerekend deze twee straten dan een passe moeten voorstellen is me een raadsel.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

49
0
We lezen graag je reactie!x