Gezondheid

Psoriasis gratis genezen met hypnotherapie

Help anderen door dit met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Op 29 oktober aanstaande is het Wereld Psoriasis Dag. Hoewel er volgens het medisch establishment geen therapie bestaat die een patiënt kan genezen, wil hypnotherapeut Michel Lejeune iets anders laten zien.

Psoriasis is een niet-besmettelijke huidaandoening die wordt gekenmerkt door rode plekken op de huid en witte huidschilfers.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Naast pijn en jeuk kunnen patiënten ook last krijgen van gewrichtsklachten of een seronegatieve polyartritis. Vaak leven mensen met psoriasis in een sociaal isolement. Menig patiënt wordt tot wanhoop gedreven door schaamte of angst voor afwijzing.

Onbewuste mentale oorsprong

Naar schatting heeft 2 tot 3 procent van de wereldbevolking psoriasis. Hiermee is het één van de meest voorkomende huidaandoeningen ter wereld. Alleen al in de Verenigde Staten hebben zo’n vijf tot zes miljoen mensen de huidaandoening. Europa telt ongeveer 14,5 miljoen patiënten. In Nederland zijn dat er ongeveer 350.000.

De pijn en jeuk kunnen worden verlicht met topicale crèmes, laserlicht, fumaarzuuresters, biologicals of systemische middelen. Ook zijn er alternatieve behandelingen mogelijk zoals een kuur aan de Dode Zee, in Turkije, Syrië, Irak of Iran, het Ayurvedische middel Neem Taila of paardenmelk.

Lejeune is van mening dat psoriasis voor een groot gedeelte een onbewuste mentale oorsprong heeft, die mede ‘geërfd’ kan worden van de ouders. Via een hypnosesessie van 52 minuten en 22 seconden, die iedereen kan downloaden, wordt het leed verzacht en de onbewuste oorzaak aangepakt.

Alternatieven

In de meeste gevallen worden de klachten na enkele keren luisteren aanzienlijk minder of verdwijnen ze zelfs geheel. Michel Lejeune gaat met zijn bevindingen in tegen de huidige medische wetenschap.

“Geef de patiënt zelf de kans dit te ontdekken,” zegt hij. “Als je patiënten geen alternatieven biedt, kunnen ze ook niet weten dat er andere mogelijkheden zijn.”

Lejeune geeft de hypnosesessie ‘Vrij van psoriasis’ gratis weg vanwege Wereld Psoriasis Dag. Met de code PSOR2012 is de sessie vanaf 29 oktober aanstaande gratis hier te verkrijgen.

Meer informatie: Trancewerk.nl

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
21 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hunting Wolf
Hunting Wolf
11 jaren geleden

Hoewel psoriasis vooral tot uiting komt in de huid, is het niet primair een huidprobleem, maar een ontregeling van het immuunsysteem (auto-immuunziekte).Als je goed op dit soort mensen let zijn dit vaak nerveuse type,s die deze ziekte krijgen.In de volksmond noemt met deze ziekte, eczeem aan de zenuw uiteinden.Ik denk dat je met een hynose sessie, dit inderdaad kunt beïnvloeden, met een positief eindresultaat.

Wesley
Wesley
11 jaren geleden

“Lejeune is van mening dat psoriasis voor een groot gedeelte een onbewuste mentale oorsprong heeft”

Het eerste wat ik me afvraag als ik dit lees is: “waar is zijn mening op gebaseerd?” Helaas wordt daar geen melding van gemaakt.

Ik denk wat dat het mogelijk is dat klachten minder worden na een hypnotherapie sessie. Niet omdat ik denk dat het een onbewuste psychische oorsprong heeft, maar omdat spanningen van invloed zijn op de klachten. In mijn familie komt het ook voor, en wanneer de persoon die er last van heeft spanningen heeft, dan zit hij een dag later onder de rode vleekken.

Een hypnotherapie sessie kan ontspannend zijn of in ieder geval de schijn van ontspanning geven. Hierdoor is het dus goed mogelijk dat de klachten ook afnemen. Ik denk alleen dat het een zeer tijdelijk placebo effect is.

Marcel
Marcel
11 jaren geleden

Heb zelf constitutioneel eczeem wat een zusje is van psoriasis dus ik ga het gewoon eens proberen.

Kosmo74
Kosmo74
11 jaren geleden

Voor alle mensen die hier aan lijden…,
gratis advies van Kosmo:

Eet om de dag een AVOCADO, haal met je vinger de restanten uit de schil en smeer die op je psoriases, doe dit 1 maand, en je zult verbaasd zijn over de resultaten!

Ik heb er zelf 20jr last van gehad, en zowat alles geprobeerd, dit werkt voor mij aangezien ik er behoorlijk last van had ( scheenbeen, elleboog, hoofdhuid enz allemaal VERDWENEN…

Succes ermee

Back to top button