Homepagina » Gezondheid » Colloïdaal goud versterkt lichaam en geest
Colloïdaal goud versterkt lichaam en geest

Colloïdaal goud versterkt lichaam en geest

Veel gezondheidsbewuste mensen zijn inmiddels bekend met colloïdaal zilver. Het wetenschappelijk onderzoek naar de antibacteriële eigenschappen van zilverwater spreekt voor zich. Veel minder is er bekend over colloïdaal goud, een vloeibare suspensie bestaande uit microscopische gouddeeltjes. Colloïdaal goud heeft andere gezondheidsvoordelen dan colloïdaal zilver.

Ontstekingsremmende eigenschappen

Uit onderzoek is gebleken dat colloïdaal goud zwellingen vermindert die worden geassocieerd met ontstekingsaandoeningen als artritis, slijmbeursontsteking, reuma en peesontsteking. Dr. Peter Himmel en dr. Guy Abraham schreven in 1997 in het Journal of Nutritional and Environmental Medicine dat patiënten die werden behandeld met colloïdaal goud veel minder last hadden van pijn dan mensen die een placebo kregen.

Stemmingsverbeteraar

Omdat goud een harmoniserend effect heeft op ons lichaam, kan het mensen helpen die veel last hebben van angstgevoelens, depressie, frustratie en verdriet. Een dagelijkse hoeveelheid van 15-30 mg zou na een maand een duidelijk merkbaar effect moeten hebben.

Verbeterde cognitieve functie

Souhaila McReynolds en dr. Joel Dill schreven in het Journal of Frontier Sciences dat proefpersonen die gedurende vier weken iedere dag 30 mg colloïdaal goud per dag kregen, na afloop van de studie een aanzienlijk hoger IQ hadden. Toen de deelnemers stopten met de inname van colloïdaal goud werden de IQ-scores weer normaal.

Verjonging

Colloïdaal goud heeft een positief effect op de biologische functies van het lichaam. Het verjongt de klieren en de mechanismes die de lichaamstemperatuur beheersen. Colloïdaal goud stimuleert de zenuwen, waardoor de druk op de zenuwen afneemt. Het werkt tot besluit ook als lustopwekkend middel.

Sommige mensen kiezen ervoor om geregeld colloïdaal goud en zilver in te nemen. Dit is acceptabel omdat een combinatie van beide geen nadelige effecten heeft. Het is echter wel af te raden om zilverwater met een metalen lepel in te nemen omdat de zilverionen als gevolg van het metaal hun positieve lading verliezen.

Kijk hier voor colloïdaal goud in de webwinkel van NineForNews (tijdelijk met 15% korting!).

[Natural News]


Vond je dit goed? Deel het dan met iedereen op Facebook
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

10 reacties

 1. Tof, maar ik drink elke dag Organo Gold koffie en met dezelfde eigenschappen.
  Ik moet geen speciale dranken drinken want koffie, thee of warme chocolademelk drinkt iedereen af en toe.

  5 likes
 2. Het is jammer dat mensen zich alleen focussen op het element goud terwijl we een heel scala aan mineralen en sporenelementen nodig hebben.
  Neem bijvoorbeeld keltisch zeezout, zit vol met alle denkbare mineralen en sporenelementen waaronder goud, precies in de goede balans zodat het lichaam er ook echt iets mee kan en het is goed opneembaar.

  Buiten dat is het misschien wel 100 keer goedkoper en je krijgt veel meer essentiële stoffen binnen.

  6 likes
 3. Google er over op los bij gewoon officiele onderzoeken is allang gebleken dat de effecten niet te meten zijn. Dus of dit nou echt goed voor je is is echt nog nooit bewezen en wordt in het algemeen als hoax gezien. Mijn moeder is er ook in getrapt en ze is er niet minder vaak ziek van geworden wel een stuk armer. Ze ging zich ook niet beter voelen of iets dergelijk en is er mee gestopt toen een vriendin van haar er ziek van was geworden. Gewoon gevarieerd eten en je krijg al het nodige binnen. Als je daarbij ook eens bij jezelf komt door middel van Meditatie oid dan daarbij calorie arm voedsel eet en je haalt redelijk alles eruit om zo oud mogelijk te worden. De 1 wordt nou eenmaal met een gezond leven minder oud dan een ander met een ongezond leven. Gaat ook om genen, omgeving, ongelukken, stress, opgelopen ontstekingen enz etc enz

  5 likes
 4. Ik heb zelf paar jaar lang zilverwater 30ppm regelmatig gebruikt ,ik werd minder vaak ziek, ik was niet zo snel moe,er
  waren zelfs een paar collega’s op het werk die wisten dat ik het gebruikte zij gebruikten het zelf ook en als ik een slechte dag had en niet vrolijk was zeiden ze tegen me heb je het weer vergeten sahin . Ik gebruik het nu niet meer ik merk wel dat wanneer ik het wel gebruikte mijn gemoedstoestand veel beter was .het wordt weer tijd om te beginnen.

  2 likes
 5. Hoewel ik geloof dat het een gezond iets is, snap ik niet dat dit product als de heilige graal wordt gepresenteerd. Ik geloof in voldoende variatie van álle gezonde natuurlijke producten om zo voldoende mineralen, vitaminen en sporenelementen binnen te krijgen. Niet 1 product ter wereld bevat alles wat we nodig hebben. Variëren mensen!

  1 likes
 6. Laat ik het zo zeggen;
  Het is niet altijd goud wat blinkt.

  Ik heb vorig jaar 1L (fles) geprobeerd ter vervanging van (eigen) colloïdaal zilver,
  en er totaal niets van gemerkt.
  Tuurlijk het kan aan mij liggen, maar gezond eten en variatie, dat is de combinatie!
  Voorlopig maar gewoon m’n eigen voorraad colloïdaal zilver aanmaken.

  0 likes
 7. Quote:” …..dat proefpersonen die gedurende vier weken iedere dag 30 mg colloïdaal goud per dag kregen, na afloop van de studie een aanzienlijk hoger IQ hadden.”

  Rekensommetje: 30 mg colloïdaal goud per dag uit een voor het gemak 30 PPM( parts per million) oplossing ( hier verkopen ze 14 en 28 PPM)
  1 liter colloïdaal goudoplossing=1000 gram = 1 miljoen mg = 1 miljoen parts.
  Een 30 PPM oplossing bevat 30 mg gouddeeltjes per liter. Om deze hoeveelheid goud binnen te krijgen moet je dus dagelijks ongeveer 4 flessen van € 56 per stuk nuttigen??????
  Niet realistisch lijkt me….

  0 likes
 8. Het kan inderdaad zo zijn dat je er niets van merkt maar moet dat ook speciaal. Wij gaan uit van de verwachting maar het kan wel zo zijn dat er tal van gezondheidsvoordelen kan geven.
  Goud of zilver ruimt veel onnodige stoffen op in het lichaam dat anders op een zwak moment er uit zou kunnen komen. En dat dan voor veel narigheid bespaard.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Gênante vertoning: Kijk hoe deze tv-presentator de vloer aanveegt met de hysterische klimaattiener Greta Thunberg

Jij bent geen morele leider. Ik zal je vertellen wat je wel bent. Professor sloopt klimaatactivist Greta Thunberg in deze open brief

Een professor van de DePaul University in ...

In Schotland schrijven artsen vanaf nu natuur voor als medicijn. Hier helpt het tegen

In Schotland schrijven artsen vanaf nu natuur voor als medicijn. Hier helpt het tegen

Sinds vorige maand schrijven huisartsen in Schotland ...