Gezondheid

Colloïdaal goud versterkt lichaam en geest

Help door dit met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Veel gezondheidsbewuste mensen zijn inmiddels bekend met colloïdaal zilver. Het wetenschappelijk onderzoek naar de antibacteriële eigenschappen van zilverwater spreekt voor zich. Veel minder is er bekend over colloïdaal goud, een vloeibare suspensie bestaande uit microscopische gouddeeltjes. Colloïdaal goud heeft andere gezondheidsvoordelen dan colloïdaal zilver.

Ontstekingsremmende eigenschappen

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Uit onderzoek is gebleken dat colloïdaal goud zwellingen vermindert die worden geassocieerd met ontstekingsaandoeningen als artritis, slijmbeursontsteking, reuma en peesontsteking. Dr. Peter Himmel en dr. Guy Abraham schreven in 1997 in het Journal of Nutritional and Environmental Medicine dat patiënten die werden behandeld met colloïdaal goud veel minder last hadden van pijn dan mensen die een placebo kregen.

Stemmingsverbeteraar

Omdat goud een harmoniserend effect heeft op ons lichaam, kan het mensen helpen die veel last hebben van angstgevoelens, depressie, frustratie en verdriet. Een dagelijkse hoeveelheid van 15-30 mg zou na een maand een duidelijk merkbaar effect moeten hebben.

Verbeterde cognitieve functie

Souhaila McReynolds en dr. Joel Dill schreven in het Journal of Frontier Sciences dat proefpersonen die gedurende vier weken iedere dag 30 mg colloïdaal goud per dag kregen, na afloop van de studie een aanzienlijk hoger IQ hadden. Toen de deelnemers stopten met de inname van colloïdaal goud werden de IQ-scores weer normaal.

Verjonging

Colloïdaal goud heeft een positief effect op de biologische functies van het lichaam. Het verjongt de klieren en de mechanismes die de lichaamstemperatuur beheersen. Colloïdaal goud stimuleert de zenuwen, waardoor de druk op de zenuwen afneemt. Het werkt tot besluit ook als lustopwekkend middel.

Sommige mensen kiezen ervoor om geregeld colloïdaal goud en zilver in te nemen. Dit is acceptabel omdat een combinatie van beide geen nadelige effecten heeft. Het is echter wel af te raden om zilverwater met een metalen lepel in te nemen omdat de zilverionen als gevolg van het metaal hun positieve lading verliezen.

Kijk hier voor colloïdaal goud in de webwinkel van NineForNews (tijdelijk met 15% korting!).

[Natural News]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Sahin
Sahin
9 jaren geleden

Ik heb zelf paar jaar lang zilverwater 30ppm regelmatig gebruikt ,ik werd minder vaak ziek, ik was niet zo snel moe,er
waren zelfs een paar collega’s op het werk die wisten dat ik het gebruikte zij gebruikten het zelf ook en als ik een slechte dag had en niet vrolijk was zeiden ze tegen me heb je het weer vergeten sahin . Ik gebruik het nu niet meer ik merk wel dat wanneer ik het wel gebruikte mijn gemoedstoestand veel beter was .het wordt weer tijd om te beginnen.

Didier Van Canneyt
Didier Van Canneyt
9 jaren geleden

Tof, maar ik drink elke dag Organo Gold koffie en met dezelfde eigenschappen.
Ik moet geen speciale dranken drinken want koffie, thee of warme chocolademelk drinkt iedereen af en toe.

Arjen
Arjen
9 jaren geleden

Het is jammer dat mensen zich alleen focussen op het element goud terwijl we een heel scala aan mineralen en sporenelementen nodig hebben.
Neem bijvoorbeeld keltisch zeezout, zit vol met alle denkbare mineralen en sporenelementen waaronder goud, precies in de goede balans zodat het lichaam er ook echt iets mee kan en het is goed opneembaar.

Buiten dat is het misschien wel 100 keer goedkoper en je krijgt veel meer essentiële stoffen binnen.

Richard
Richard
9 jaren geleden

Hoewel ik geloof dat het een gezond iets is, snap ik niet dat dit product als de heilige graal wordt gepresenteerd. Ik geloof in voldoende variatie van álle gezonde natuurlijke producten om zo voldoende mineralen, vitaminen en sporenelementen binnen te krijgen. Niet 1 product ter wereld bevat alles wat we nodig hebben. Variëren mensen!

Back to top button
10
0
We lezen graag je reactie!x