Bewustzijn

Als mensen de handen ineenslaan is alles mogelijk

Help mee door dit artikel met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Terwijl de mensheid doorgaat met ontwaken ten aanzien van wat er werd gedaan om mensen te onderwerpen en te controleren, en wat er gepland is om ze onder die controle te houden, worden er nu venijnige aanvallen uitgevoerd op degenen die het op zich hebben genomen om anderen wakker te schudden voor het licht van de waarheid.

Mijn eigen lieve echtgenote lijdt vanuit twee hoeken onder zulke aanvallen. Ze gebruiken slaaponthouding, nachtmerries en stress. Dit wordt gedaan met microgolven en scalaire energie.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Er wordt geknoeid met haar bezittingen. Er lekt water in huis, er zijn elektrische problemen, autoproblemen en natuurlijk werd de computer gehackt. Dit wordt gedaan om te voorkomen dat Veronica e-mails kan beantwoorden zodat het onmogelijk wordt informatie door te sturen. In plaats daarvan verschijnt er een bericht op het scherm om haar te waarschuwen voor een onechte bedreiging. De computer weigert om bepaalde letters weer te geven en de printer werkt niet. In huis gaat de verwarming uit, de lichten gaan vanzelf aan en nog veel meer.

Onderdeel van hun plan is om sceptici te produceren, om zodoende het werk dat mijn vrouw met mij doet te veroordelen. Ze zullen dezelfde sceptici erbij halen die altijd in zulke gevallen worden gebruikt. Veronica en ik hoorden ooit dat ‘een scepticus zijn heel lucratief is’. Dat zegt je alles wat je over zulke mensen hoeft te weten. Ze zijn van plan dezelfde tactieken tegen Veronica te gebruiken die ze gebruikten tegen David Icke. Icke weet maar al te goed waartoe ze in staat zijn. Helaas hebben ze “THE PEOPLE’S VOICE”, waarin hij zoveel energie gestopt heeft, geïnfiltreerd. Nu is het aan al diegenen die staan voor WAARHEID om ervoor te zorgen dat het zal overleven.

De respons op ons verzoek om vrijwilligers voor het Leylijnen-project blijft ons verbazen. Geweldig is het enige woord om dat te omschrijven. Het heeft alle grenzen doorbroken. Dit is zeker een unicum. Dit zal BEWIJZEN dat als mensen de handen ineenslaan, alles mogelijk is. Mark heeft uiteengezet hoe we verder zullen gaan. Het kostte tijd en moeite om met een actieplan te komen, maar dat hebben we gedaan. We zullen jullie spoedig laten weten welke datum wij in de Geestenwereld hebben gekozen om de energie van jullie planeet schoon te maken en te herstellen. Twijfel daar niet aan. Het zal gebeuren en jullie zijn de mensen die werden gekozen om de feitelijke taak uit te voeren. Er is een groot aantal mensen die dit door middel van meditatie zullen doen: dit geeft iedereen de gelegenheid om betrokken te zijn bij deze historische taak.

De tijd is rijp. De Geestenwereld wachtte totdat de juiste mensen op hun plek en voldoende aantallen ontwaakt waren om succes te garanderen. In de toekomst zullen jullie je kinderen en kleinkinderen kunnen vertellen dat je mee hebt gedaan aan het bevrijden van de mensheid en het herstellen van Licht en recht. Blijf bij je waarheid en wankel niet onder dreiging van repercussies, want er zijn er te veel van jullie en dat hadden ze niet verwacht. Jullie kracht ligt in de aantallen die nu ontwaakt zijn. Het Licht dat jullie creëren onthult alle geheimen die jullie tot slaaf maakten. Elke dag sinds 2014 begon worden er onthullingen gedaan die jullie schokken en doen walgen. Helaas moeten jullie dit tot je nemen en er iets mee doen. Jullie moeten de waarheid kennen over alles wat er rondom jullie gebeurt onder de sluier van heimelijkheid. Alleen wanneer jullie dit allemaal tegemoet treden zullen jullie in staat zijn een gemeenschap te vestigen die veilig is voor iedereen. Dan zullen alle valse barrières omvallen en zal vrede worden hersteld.

Jullie leven in zeer opwindende tijden. We houden alles wat jullie doen in de gaten en begeleiden jullie voorwaarts. Jullie wereld heeft zolang geen vrede gekend dat jullie hebben geaccepteerd dat oorlogen onvermijdelijk zijn. Nu begrijpen jullie de ware redenen voor het creëren van oorlogssituaties. Op dit moment proberen ze “EEN TWEEDE PEARL HARBOR” te creëren OM GENOEG VAN JULLIE BANG TE MAKEN ZODAT JULLIE ZE GELOVEN EN INSTEMMEN MET EEN DERDE WERELDOORLOG. Maar ze zullen deze keer geen succes hebben. Je kunt sommige mensen soms voor de gek houden, maar niet altijd alle mensen. Valse vlag gebeurtenissen zijn nu zo duidelijk. Maar zoals jullie weten houden ze zich strak aan dezelfde oude formule, steeds maar weer.

Spoedig moeten ze in het reine komen met het feit dat hun tijd erop zit, hun heerschappij voorbij, en het is tijd voor ze om Planeet Aarde vreedzaam te verlaten. De mensheid heeft genoeg geleden onder hen.

Bedenk eens waar je naar uit kunt kijken wanneer energie vrijelijk voor de hele mensheid stroomt, waardoor de mensen in staat zijn het leven op Aarde te leiden zoals het geleefd zou moeten worden, met schone lucht, goed gezond voedsel om te eten, onbesmet water om te drinken, met een lucht die vrij is van chemtrails. Banken zullen de mensheid nooit meer gijzelen.

Jullie acties zullen dit allemaal tot stand brengen, vreedzaam. Mocht je problemen tegenkomen, dan kun je dit alles ENERGETISCH voor elkaar krijgen. Onthoud, het is de intentie die telt.

Geloof in jezelf. Jullie kunnen het!

Mark zet vandaag de plannen voor jullie uiteen. Bestudeer ze. Er is veel over nagedacht en er is veel werk in gestoken. Het is belangrijk dat je helemaal begrijpt wat er van je wordt verwacht. We zullen allemaal aan dit project meewerken.

De laatste update van Mark

Er is geen wredere tirannie dan dat die onder het schild van wet en in naam van rechtvaardigheid wordt bestendigd. – Charles de Montesquieu

Bron: Montaguekeen.com

Gerelateerd:

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

45 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kalki
Kalki
10 jaren geleden

Het wordt tijd dat de Christus Maitreya niet langer achter de schermen werkt maar nu openlijk naar buiten treedt om o.a. de Illuminati/Bilderbergroep te verjagen. Een Maitreya-centrum en om rampen te bestrijden zou NU wel op zijn plaats zijn.

pleiadian
pleiadian
10 jaren geleden

Ik wil niemand veroordelen… maar als mijn vrouw denkt dat de overheid haar dwarszit door middel van lekkages, knipperende verlichting en een kapotte verwarming, dan denk ik eerder aan goede geestelijke begeleiding dan aan een wereldwijd complot.

Allaya
Allaya
10 jaren geleden

Op de meeste alternatieve websites wordt nu desinformatie verspreid om mensen in verwarring te brengen. Niet alleen artikelen, maar vooral de forumleden. Weet wat je leest en vertrouw op je eigen research en intuitie.

H. Ende
H. Ende
10 jaren geleden

Zie het verhaal hier als duidelijk voorbeeld van een verwarde geest….Amen!

Back to top button
45
0
We lezen graag je reactie!x