Wetenschap

Levend water: Viktor Schauberger en het geheim van natuurlijke energie

Help mee door deze informatie met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Oostenrijkse uitvinder en natuuronderzoeker Viktor Schauberger verblufte met zijn houttransportinstallaties, zijn talrijke uitvindingen en zijn inzichten met betrekking tot de energie van water alle deskundigen van zijn tijd.

Door middel van waarnemingen van natuurlijke processen ontdekte Schauberger dat de natuur werkt met krachten die tot nu toe onbekend waren.

“Water in een natuurlijke staat laat ons zien hoe het wil stromen. We moeten die wens respecteren,” aldus Schauberger. “Eerst de natuur begrijpen, dan pas kopiëren.” Hij stelde dat de reguliere wetenschap zich op een verkeerd en gevaarlijk pad begeeft, omdat ze bezig is de natuur te corrigeren in plaats van te imiteren.

Energetische waarde

Schauberger kwam tot de ontdekking dat elke rivier die op een natuurlijke manier kan stromen een energiestroom opbouwt die tegen de stroomrichting ingaat. Vissen maken van deze energiestroom gebruik als ze tegen watervallen op zwemmen. De energiestroom zuigt hen dan als een wervelwind opwaarts.

Schauberger liet water door een rechte en door een spiraalvormige koperen buis stromen. Bij de spiraalvormige buis ondervond het water de minste weerstand. Het water in de rechte buis had de neiging om te gaan spiralen. De vorm van de buis belemmerde het water daarin. Schauberger begon water te zien als het bloed van de aarde.

Kraanwater heeft een lange rechte weg afgelegd voordat we het drinken. Daarnaast heeft het verschillende chemische reinigingsprocessen ondergaan en verliest het daarbij zijn energetische waarde. Als water kan stromen zoals het wil, krijgt het zijn natuurlijke levenskracht weer terug. “Vitaal water draagt bij aan een gezond, fit en vitaal lichaam,” zei Schauberger. Het principe van de watervitalisator is door hem bedacht om kraanwater weer ‘levend’ te maken.

Gevitaliseerd water

Als water op een natuurlijke manier stroomt is de energetische waarde ervan hoog. Ons leidingwater heeft allerlei zuiveringsprocessen ondergaan en wordt onder hoge druk door rechte buizen naar aftappunten geperst. Tijdens dit proces gaat de energetische waarde van het water bijna helemaal verloren.

Het vitaliseren van water heeft invloed op het trillingspatroon. “Iedere stof heeft een eigen trillingspatroon, kenmerkend voor die stof. Dit is een normaal natuurkundig gegeven,” schreef ir. Gert Boontjes. “Een metaal, pesticide of welke stof dan ook, hebben ieder een eigen trillingspatroon. Vervuild water heeft ook een ander trillingspatroon dan schoon water. Maar wat blijkt nu? Als vervuild water chemisch gereinigd wordt, verandert het trillingspatroon niet. Het trillingspatroon van de vervuiling verdwijnt wel als je het water vitaliseert.”

“Dit betekent dus dat gewoon leidingwater vol zit met schadelijke informatie van vervuilende stoffen,” schreef Boontjes verder. “Deze informatie werkt in op ons lichaam als we het water drinken. Als we gezond drinkwater willen, is chemische zuivering niet genoeg.”

Gevitaliseerd water, water met een hoge energetische waarde en vrij van schadelijke trillingen, blijkt een gezonde werking te hebben. Het heeft een zuiverende en harmoniserende werking op het lichaam: betere ontgifting, verlichting bij reumatische gewrichtspijn. Het kan huidklachten zoals uitslag, jeuk en roos verlichten of verhelpen en voorkomt ook kalkafzetting in waterleidingen.

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
14 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
N.
N.
9 jaren geleden

Wel informatie over meneer Schauberger maar geen link naar de kosten van het product en waar je het kopen kunt. Minpuntje.

N.
N.
9 jaren geleden

Op deze website staat dat zijn product voor bronwater vernietigd is: http://www.implosie.nl/Bronwatermachine.php

en meer informatie:

http://www.implosie.nl/Inleiding.php
Waarom staat dit er niet bij? Een onvolledig artikel.

Kalki
Kalki
9 jaren geleden

http://www.aqua-aurora.nl/ervaringen/fantastische-ervaring-met-watervitalisator

Het principe van de watervitalisator is door hem (Viktor Schauberger) bedacht om kraanwater weer ‘levend’ te maken.

pietje
pietje
9 jaren geleden

Graag telefoonnummer of adres voor deze manier van gezond water drinken dank u.
Heb eens jaren geleden een adres gehad wat ik toen ook belde het kostte 1500 euris! Mijn vraag was toen zijn alle chemo toestanden en andere medicijnen eruit daar kon geen antwoord op gegeven worden dus ja…..

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

14
0
We lezen graag je reactie!x