Mens en DierCorona

Joe Rogan zegt tegen zijn 11 miljoen luisteraars: de vaccins veroorzaken coronavarianten

Help ons door dit artikel met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Joe Rogan opende vrijdag in zijn podcast de aanval op vaccinpaspoorten die in de Verenigde Staten worden uitgerold. Hij zei ook dat coronavaccins nieuwe varianten kunnen veroorzaken.

Onder andere in New York wordt het vaccinpaspoort uitgerold. “Je moet nu een vaccinpaspoort hebben om toegang te kunnen krijgen tot een restaurant, een sportschool of andere plek waar mensen samenkomen. En dat terwijl vooral de mensen van kleur niet gevaccineerd zijn,” zei Rogan, die zo’n 11 miljoen luisteraars trekt.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Studies: coronavaccins kunnen leiden tot mutaties

Hij merkte op dat de Democratische gouverneur Andrew Cuomo zich voordoet als een politicus die zich sterk maakt voor immigranten en mensen van kleur. “Dat zijn de mensen die geen vaccin halen en die mogen niet meer naar sportscholen en restaurants, en wat te denken van al die mensen die in de restaurants werken?” vroeg hij.

Rogan behandelde daarnaast studies die artsen hem hadden gestuurd, waaruit blijkt dat coronavaccins kunnen leiden tot mutaties. Deze studies laten zien dat niet de ongevaccineerden, maar de gevaccineerden verantwoordelijk zijn voor de forse toename van het aantal ‘besmettingen’ met de deltavariant.

Dictatuur

Ook zei Joe dat Amerika door de vaccinpaspoorten en reisbeperkingen richting een dictatuur beweegt. “Je hoort alleen maar: ‘Neem dit vaccin, dat niet eens voorkomt dat je de ziekte krijgt, of je mag niet naar de sauna of een show op Broadway’.”


[Infowars]

4.9 67 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

37 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
remi
remi
2 jaren geleden

nou nooit niet deze vaccinatie, stoort je lichaamstaal om zich te kunnen herstellen, een spike eiwit is het zelfde als een gluco eiwit, deze regelt tot 28 processen in je lichaam, cel, orgaan hormoon communicatie, de medische wereld is in een split, de vaccinatie kant die er een heel ander verhaal van maakt als de gewone medische kant.

https://www.sciencenewsforstudents.org/article/explainer-what-is-a-spike-protein

https://www.greelane.com/nl/science-tech-math/wetenschap/glycoprotein-definition-and-function-4134331/

en een virus is een exosoom welke gifstoffen inpakt of mRNA verzend naar andere cellen die reparatie nodig hebben, welke ze nog nooit 100 procent hebben weten te isoleren, zie het artikel, dus ook het niet bestaande virus niet, wat al een bewezen feit is,dit is gewoon een aanval op ons opruim ontgiftings systeem, met uiteindelijk dodelijke gevolgen.

https://www.technologynetworks.com/cell-science/articles/exosomes-definition-function-and-use-in-therapy-334117

ook verraad de vaccine industrie zich want hun vaccinatie techniek is gebaseerd op hoe een exosoom zijn werk doet, dus ze weten donders goed wat een exosoom is.
word wakker de leugen is dus nog veel groter.

Arie N
Arie N
2 jaren geleden

Als we alles lezen van mensen die met de deltavariant in het ziekenhuis terecht komen zijn het voor het grootste deel de gevaccineerde. Dus zodra ze zouden stoppen met dat vaccin dan zal je zien dat het aantal mensen met de deltavariant in de ziekenhuizen ook naar het nul punt gaat.

Hein
Hein
2 jaren geleden

Ausweis bitte

salvar
salvar
2 jaren geleden

er wordt geen druk gezet op immigranten , die moeten zo meteen de boel overnemen.

weten jullie nog de blanken moeten opzouten.

Back to top button
37
0
We lezen graag je reactie!x