Paranormaal

Negen tekenen dat je kind een vorig leven heeft gehad

Help door dit met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Sommige ouders zijn er zeker van dat hun kinderen gereïncarneerd zijn. Hoewel er al honderden jaren wordt gesproken over reïncarnatie, is er nog maar weinig wetenschappelijk onderzoek naar gedaan. De makers van een realityserie verzamelen informatie waaruit blijkt dat reïncarnatie bestaat.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

De makers van Ghost Inside My Child zijn op zoek naar kinderen die herinneringen hebben aan vorige levens. Producent Sandra Alvarez-Smith is onder de indruk van de verhalen van de kinderen die tot nu toe zijn geïnterviewd. Dit kwam ze zoal tegen:

Volwassen gedrag: kinderen die een vorig leven hebben gehad gedragen zich meer als een volwassene en hebben vaardigheden die zich normaal pas op latere leeftijd ontwikkelen. Specifieke herinneringen aan vorige levens: gereïncarneerde kinderen zeggen dingen als “Ik was toen een…” of “Ik ben een… geweest”. Traumatische herinneringen: de meeste kinderen die in een vorig leven iemand anders zijn geweest hebben traumatische herinneringen aan hun dood. Zo had één kind herinneringen aan de bomaanslag in Oklahoma City in 1995, jaren voordat ze werd geboren. Kennis van andere talen: kinderen die zich vorige levens herinneren hebben soms kennis van de taal die ze toen spraken. Nachtmerries: Kinderen met herinneringen aan vorige levens hebben vaak last van nachtmerries. “Hun ogen zijn open, maar ze zitten midden in een nachtmerrie.”

Buitengewone vaardigheden: Kinderen die tijdens regressietherapie teruggaan naar vorige levens blijken vaak te beschikken over vaardigheden die leeftijdsgenoten normaal gesproken niet hebben. Tekeningen van hun eigen dood: kinderen die eerder hebben geleefd maken vaak tekeningen van de manier waarop ze in de vorige incarnatie zijn overleden. Herinneringen aan de periode tussen levens: kinderen die iemand anders zijn geweest in een vorig leven hebben soms levensechte herinneringen aan het stadium tussen incarnaties. Ze vertellen hun ouders bijvoorbeeld dat ze ze door een raam in de hemel konden zien voordat ze werden geboren. Praten over een vorige moeder: kinderen die gereïncarneerd zijn praten geregeld over eerdere ouders of ‘mijn andere moeder’.

25-2-2014 bron: AOL

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

22 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kalki
Kalki
10 jaren geleden

Ja, het leven (vorige levens) is wonderbaarlijk.

doler
doler
10 jaren geleden

wat een onzin, elke ziel is al vele malen terug geweest, elke iel heeft al duizenden levens gehad, het heelal is al zo oud, wat denk je dat je van de aarde komt of alleen maar blijft
het is de verandering die nu naar voren komt, spirituele groei, dat de meeste mensen dit niet ervaren komt alleen maar door dat hun angst groter is

Evolva
Evolva
10 jaren geleden

Ik herinner me nog ‘nachtmerries’ van toen ik tss 8-15j was. De 2 dromen die ik toen had kwamen heel geregeld terug. Bij 1 van de dromen storte ik neer met een vliegtuig (duidelijk tijdens de 2de wereldoorlog). In m’n andere droom die ik regelmatig had was ik een wolf, en liep ik door bossen en velden met andere wolven. Pas rond m’n 15de heb ik dit durven zeggen tegen de ouders. Die namen dit tamelijk belachelijk op. De laatste keer dat ik hierover droomde is toch al jaren geleden. Nu heb ik die niet meer.

S.v.Latum
S.v.Latum
10 jaren geleden

Vier jaar was ik,en er kwam, nadat ik wakker werd, een wolf naast mijn bed.Zoiets had ik nog nooit gezien,maar vond het heel gewoon. Het was een prachtig dier met vriendelijke ogen. Ze keek me aan en alles wat ze zei kon ik begrijpen. Ik praatte terug terwijl ik zijn poot vast hield. Ik was je Mamma zei ze–maar dat wist ik al. We waren heel gelukkig samen, tot mijn Mamma van nu kwam kijken.Het licht ging aan en de wolf verdween langzaam. Ze bleef naar me kijken en ik vergat het nooit.

Back to top button
22
0
We lezen graag je reactie!x