Great ResetNatuur en Milieu

Het WEF wil uw CO2-voetdruk in de toekomst bijhouden: ‘Dit was toch ook een wappietheorie?’

Help ons door dit artikel met je vrienden op je social media te delen!

Voorzitter van de Alibaba Group J. Michael Evans sprak op het World Economic Forum over de ontwikkeling van een tracker die je CO2-voetafdruk bijhoudt. Wat je eet, wat je koopt, hoe je reist, alles wordt ermee geregistreerd.

“Goh, ieders persoonlijke ‘CO2-voetafdruk’ wil het WEF in de toekomst gaan bijhouden. Wie had dat nou verwacht? Dat was toch een ‘complottheorie’?” vraagt Kamerlid Pepijn van Houwelingen (FVD). Financieel journalist Arno Wellens voegt toe: “Ziek.”

Forum voor Democratie twittert: “In ‘Het Coronabedrog’ legt Thierry Baudet bloot hoe de elite haar grip op ons leven poogt te versterken. Onderdeel van deze agenda is een individueel CO2-budget. Het bestuur van Alibaba ontwikkelt precies dit systeem en presenteert het vandaag bij – u raadt het al – het WEF.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Dit zou toch niet gebeuren?

“Van vergezochte en weggelachen ‘complottheorie’ naar open gepresenteerd plan in een paar maanden,” schrijft Baudet.

“Goh, dit was toch ook een wappietheorie? Hallo linkse medemens, dit zou toch niet gebeuren? Waar zijn jullie nu?” vraagt songwriter en muziekleraar Roeland Ruijsch.

Bas Filippini stelt: “De WEF-woke-sekte zit vol met psychopathische ideeën. Zoals elke sekte. Ik houd niet van sektes. Waarom trappen zoveel intelligente mensen hier in?”

Dit zijn overigens de privéjets van de klimaathypocrieten:


Verslaggeefster Sophie Corcoran van Rebel News was bij het vliegveld bij Davos waar de privéjets van de genodigden staan. Terwijl wij minder moeten vliegen en insecten moeten eten, wordt de elite per privéjet ingevlogen en per helikopter naar Davos vervoerd.


(Video verwijderd? Klik hier...)


4.8 53 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
96 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Frans
Frans
9 maanden geleden

wie stopt die waanzin toch

Pieternella
Pieternella
9 maanden geleden

Voor de WEF-elite geldt die CO² voetafdruk natuurlijk niet. Dat zie je aan die privéjets. Dat kan natuurlijk nooit lang goed gaan, want hoe lang pikken we dit nog?

Danny
Danny
9 maanden geleden

lekker mee doen aan MK Ultra

Maria
Maria
9 maanden geleden

Adderen gebroed!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

96
0
We lezen graag je reactie!x